Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
joe_cool - 30 Marca 2011, 13:02
Lowenna, łączę się w bólu - coś jest dzisiaj w powietrzu, bo też mnie głowa napi*ala. Migrena zbliża się wielkimi krokami, full wypas z mroczkami przed oczami i w ogóle. A tabletki niespecjalnie pomagają...
Lynx - 30 Marca 2011, 20:52
Jelitówka i nici z jutrzejszej jazdy
fealoce - 30 Marca 2011, 20:55
Faceci...
Witchma - 31 Marca 2011, 07:23
fealoce, ale wszyscy...? Nie może być
baranek - 31 Marca 2011, 07:30
Pewnie, że nie może być. Jest przecież kilku całkiem sympatycznych
dalambert - 31 Marca 2011, 07:33
| fealoce napisał/a | | Faceci... |
no tak ZNOWU, jeden sie nie sprawdził / chwilowo/ a WSZYSTKICH wieszają,
ej te kobitki
merula - 31 Marca 2011, 08:07
| dalambert napisał/a | no tak ZNOWU, jeden sie nie sprawdził / chwilowo/ a WSZYSTKICH wieszają,
ej te kobitki |
no tak, jedna się wychyliła, a na wszystkie wzdychają
robert70r. - 31 Marca 2011, 10:45
Moja własna niezgrabność i boląca prawa łapa, przyskrzyniona rozsuwanymi drzwiami od szafy.
Jakieś pomysły, co wziąć, czym nasmarować, żeby mniej bolało? Łapa nie jest złamana, tylko zbita...
Całe szczęście, że jestem leworęczny, bo byłby mały kłopot z podpisaniem się chociażby.
Fidel-F2 - 31 Marca 2011, 10:49
Altacet i środki przeciwbólowe, jeśli nic w środku nie pękło, to tylko czekać. Ale bądź mężczyzną i nie płacz nad stłuczonym paluszkiem.
robert70r. - 31 Marca 2011, 10:52
Nie, no ja nie płaczę, tylko mnie to irytuję, że łapa znalazła się nie tam, gdzie nie trzeba.
A pęknąć, nic nie pękło - palcami, jak i całą ręką mogę ruszać.
Fidel-F2 - 31 Marca 2011, 10:56
w sumie rozumiem, kiedyś cofający samochód przygniótł mi dłoń do sciany, minęło już coś koło 15 lat a ja mam wciąż szwankujący nerw, dłoń jest co prawda sprawna ale dwa palce i trzecią część dłoni mam permanentnie ścierpnięte, to już nie to co kiedyś ale wciąż odczuwalne
robert70r. - 31 Marca 2011, 10:59
A teraz pomyśl, co z łapą ma Kubica... Moja to Pan Pikuś.
Zaraz pójdę do apteki po altacet i coś na ból. Ibuprom chyba kupie.
fealoce - 31 Marca 2011, 11:01
| dalambert napisał/a | | fealoce napisał/a | | Faceci... |
no tak ZNOWU, jeden sie nie sprawdził / chwilowo/ a WSZYSTKICH wieszają,
ej te kobitki |
On się w sumie już po raz kolejny nie sprawdził Najpierw podrywa, a potem udaje, że nie rozumie o co chodzi bo on przecież nikogo nie szuka.... pfff
Skoro nie szuka, to może niech się ode mnie łaskawie odzajączkuje
Ale dobra, masz rację - powinnam napisać w liczbie pojedynczej.
Witchma - 31 Marca 2011, 11:05
fealoce, znaczy się szuja?
fealoce - 31 Marca 2011, 12:58
si chociaż do dziecka nie doszło, w sumie to do niczego nie doszło
btw, uwielbiam Kabaret Starszych Panów a to jedna z moich ulubionych piosenek....
Fidel-F2 - 31 Marca 2011, 13:51
Rozbiłem prawie pełen, litrowy słoik miodu. Spadziowy był. Szlag by to jasny trafił.
Jedenastka - 31 Marca 2011, 13:53
| Fidel-F2 napisał/a | Rozbiłem prawie pełen, litrowy słoik miodu. Spadziowy był. Szlag by to jasny trafił. |
Straszne. To gorsze od upuszczenia na podłogę szklanki pełnej piwa
robert70r. - 31 Marca 2011, 14:23
Fidel-F2, naprawdę, szkoda miodu...
merula - 31 Marca 2011, 14:48
coś kolano ostatnio do mnie mówi i nie chce przestać.
Zgaga - 31 Marca 2011, 15:22
Niby tyle tych serwisów kulturalnych Warszawy, ale jak się szuka czegoś konkretnego - ufff..
joe_cool - 31 Marca 2011, 17:10
merula, współczuję. Moje niestety też nie chce przestać. Na szczęście przewidująca byłam i zaklepałam sobie wizytę u ortopedy na jutro.
fealoce - 31 Marca 2011, 18:09
| Zgaga napisał/a | | Niby tyle tych serwisów kulturalnych Warszawy, ale jak się szuka czegoś konkretnego - ufff.. |
a czego szukałaś?
dalambert - 1 Kwietnia 2011, 07:41
W końcu nie wytrzymałem i postanowiłem się z Wami podzielić tym co mnie od dłuższego czasu wkurza coraz bardziej.
Uwaga będzie krótka opowieść.
Regularnie wstaję rano tak między 6, a 6/30 stawiam wodę na napikek poranny i włączam Tvały co by się dowiedzieć co tam nowego na świecie i w okolicy.
Wieczornych wiedomości nie używam - mam lepsze zajęcia.I co dostaje na "dzień dobry" na wszystkich informacyjnych, tfuuuu, kanałkach.
I w TVInfo , i w TvN24, i w Polscacie, straszą PARY jakichś koszmarnych głupków-wesołków, jakąkolwiek informacje, czy to o pogodzie, czy o bombie, muszę wyławieć z pomiedzy śmichów-chichów, prychnięć i wzajemnych podgryzanek pańć i pańciów.
Womitować sie chce jak widzę i słyszę te kaskady porannej błazenady w było nie było PROGRAMACH INFORMACYJNYCH = podobno.
uffff ulżyło mi trochę
Kruk Siwy - 1 Kwietnia 2011, 07:46
Słownik dalcia vol. I
1. | dalambert napisał/a | | kwode | - prawdopodobnie pochodna spirytusu
2. pojęcie mistyczne w cywilizacji wszechdalciów
3. | dalambert napisał/a | | wyławieć | prawdpopodobnie znaczy "robić niemądrze", albo wg. prof. Corvusa "dobrzejak"
cdn.
dalambert - 1 Kwietnia 2011, 07:49
Kruk Siwy, a To co mnie jeszcze wkurza , to ufierdliwoć Pana Kruka , który nie patrząc na meritum przy*erdala sie do literówk i tym buduje se imidża.
Tfu starzejasz sie Kruczuś
Kruk Siwy - 1 Kwietnia 2011, 07:50
A ty Dalciu nie szanujesz czytelników. Serio serio. Boli głowa od twych tekstów, których treści meritumu domyślać się trzeba bo autoru ma cię w serdecznym.
Ja rozumiem wiek omszały, ale trochę starań proszę.
dalambert - 1 Kwietnia 2011, 07:53
| Kruk Siwy napisał/a | | Boli głowa od twych tekstów |
To nie czytaj
Kruk Siwy - 1 Kwietnia 2011, 07:54
nie da się ominąć.
NURS - 1 Kwietnia 2011, 07:56
Zaraz, to na Grochów juz dociągnęli prund?
Dalambercie złoty, toż te programy istniały od dawien dawna, czy nie tam się produkował dziecięciem bedac znany lobotom sceny fantastycznej Rafał Z? I to nie jako pierwszy?
Fidel-F2 - 1 Kwietnia 2011, 08:14
| dalambert napisał/a | | To nie czytaj | | dalambert napisał/a | | Womitować sie chce jak widzę i słyszę te kaskady porannej błazenady w było nie było PROGRAMACH INFORMACYJNYCH = podobno. | to nie oglądaj
|
|
|