To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

gauss - 17 Marca 2011, 12:30

Rafał napisał/a
Ontopicznie TBSy mnie wkurzają, co za @#%$34 to ku#@$5stwo wymyślił???

Wygooglałem że chodzi o budownictwo społeczne, czy tak?

edit: O JAAAA jak tu mrocznie na 666. stronie wątku. Jest ktoś może Heksakosjoiheksekontaheksafobem? ;p

Rafał - 17 Marca 2011, 12:31

Teoretycznie nie ma czegoś takiego jak zamiana mieszkań w TBS. Praktycznie trzeba sobie jakoś radzić, mam taką jedną rodzinę z kobitą rodzącą do przeflansowania w TBS, chyba nawet już właśnie urodziła i nie ma, że się nie da. Nie lubię się podkładać, a tu troszkę trzeba było. Konstrukcja prawna TBS to jest debilizm do kwadratu. Nielogiczne, nieżyciowe, głupie i aspołeczne. No.
Jedenastka - 17 Marca 2011, 12:34

No popatrz. Społeczne i aspołeczne.

Jedenastka napisał/a
Czym wkurza Cię Towarzystwo Budownictwa Społecznego?

gauss napisał/a
Wygooglałem że chodzi o budownictwo społeczne, czy tak?

:mrgreen:

gauss - 17 Marca 2011, 12:39

Jedenastka, decyduje refleks przy wciskaniu "Wyślij" ;p
Jedenastka - 17 Marca 2011, 12:42

gauss napisał/a
edit: O JAAAA jak tu mrocznie na 666. stronie wątku.

Bzdura. Jest tu jasno i denerwuje mnie to bardzo :twisted:

Jotha - 17 Marca 2011, 14:16

TBS to jeden z pokracznych owoców odziedziczonych po uprzednim ustroju i, mimo jakoby przywrócenia normalności, utrzymywanych, idiotycznych zasad tzw "ochrony lokatorów" które właścicielom budynków (w tym gminom na przykład) odbierają możliwość sensownego dysponowania mieszkaniami. I często przerzucają na właścicieli prywatnych domów ciężar zapewnienia mieszkania osobom uboższym.
Co mnie... denerwuje.

Rafał - 17 Marca 2011, 14:37

Jotha, chyba przespałem zmianę ustroju. :wink:
joe_cool - 17 Marca 2011, 18:54

Spamoza.
Godzilla - 18 Marca 2011, 11:31

Zi-zi-zimno.
gauss - 18 Marca 2011, 11:41

Zimno. A w dodatku nie wiem - jakoś nawet perspektywa tego, że jest dziś piątek w ogóle mnie nie cieszy ;/
Godzilla - 18 Marca 2011, 11:55

A ja tak sobie czytam o dofinansowaniach. I wychodzi na to, że aby dostać dofinansowanie do działalności, najpierw musiałabym zarejestrować się jako bezrobotna. Nie dosyć, że to jest pierwsza działalność? Ech.
Martva - 18 Marca 2011, 11:59

A to nie zawsze, zależy skąd ta dotacja. Jak z urzędu pracy, to tak, musisz być zarejestrowana. Ale jakieś unijne, to niekoniecznie.
Taselchof - 18 Marca 2011, 12:36

Zimno... depresyjnie ...

Przedostatni egzamin nie zaliczony znów :( znów tydzień zakuwania.

Chal-Chenet - 18 Marca 2011, 15:10

Ta pogoda może i jest dobra do siedzenia w pubie lub do czytania książki, ale na pewno nie do pracowania... :?
Kai - 18 Marca 2011, 15:22

Znowu i jak zwykle wszystko idzie na opak...
robert70r. - 18 Marca 2011, 15:33

Biorytm niekorzystny - wkurzające, bo nic mi się nie chce. Nic, a nic... :(
Kai - 18 Marca 2011, 18:50

Bob1970r, Ty w to jeszcze wierzysz, albo to mój organizm jest taki przekorny?

Chce mi się i chciałoby się nawet 40 stron dziennie, ale jakoś wszystko się wymyka, ucieka... Ludzie, jak ja nienawidzę, kiedy los za mnie decyduje. A właściwie nie tyle los, co służba zdrowia....

blazenada - 18 Marca 2011, 18:53

Bob1970r napisał/a
Biorytm niekorzystny - wkurzające, bo nic mi się nie chce. Nic, a nic... :(

*kiwa glowa ze zrozumieniem*

Kai - 18 Marca 2011, 19:28

Trochę opadów i Cyfra już siada... :evil:
Lynx - 19 Marca 2011, 08:33

Junior się przestawił z porą wstawania na okolice 5 tej. :evil: Zastanawiam się jak długo wyttrzymam.
Godzilla - 19 Marca 2011, 16:43

Wkurza mnie mysz w laptopie. Kursor wciąż idzie gdzieś w krzaki. Co najadę na jakieś miejsce, muszę szukać strzałki po różnych kątach.
Kruk Siwy - 19 Marca 2011, 16:48

Mysza aby czysta jest?
Matrim - 19 Marca 2011, 23:16

Godzilla, może masz przestawioną czułość myszy?
Kasiek - 20 Marca 2011, 13:50

Życie.
Godzilla - 20 Marca 2011, 15:17

Właśnie nie wiem co. W pewnym momencie ucieka w górny róg albo gdzieś w te okolice. Nie zawsze mam możliwość posiedzieć przy normalnym komputerze.
Agi - 20 Marca 2011, 17:21

Godzilla, to jest mysz na baterie?
Jeśli tak, to włóż nowe. Dokładnie takie objawy miałam na laptopie przy bardzo słabych bateriach w myszce.

Kai - 20 Marca 2011, 20:52

I zrób skan systemu. Czasem tak się objawia kretyński wirus.
Godzilla - 20 Marca 2011, 21:17

Inna mysz nie robi takich występów, więc może to ta mała ma coś w środku nie tak.
baranek - 21 Marca 2011, 10:23

Dziecko jest chore. Ubieram dziecko, idziemy do przychodni, rejestrujemy się, odczekujemy swoje w poczekalni i wchodzimy do pani doktor. Proste? Otóż, kuźwa, nie. Bo się, kuźwa, w zeszłym tygodniu zmieniły zasady i trzeba było o świcie zadzwonić i zaklepać sobie termin. Bo to, kuźwa, zlikwiduje oczekiwanie pod drzwiami gabinetu. Wychodziliśmy z Gosią z przychodni o 9.15. Pani zapisana na 8.40 wciąż czekała na wejście.

Muszę zrobić urlop od forum. Od całego nie dam rady, ale większość tematów muszę zacząć ignorować, bo powolutku zaczynam tracić sympatię do ludzi, których bardzo lubię. I wkurza mnie to, że jakiś łobuz może z mojej wypowiedzi wyciąć dowolny fragment [pół zdania, dla naprzykładu], dodać do tego swój komentarz, a ja nie mogę mu odpowiedzieć, bo w tak zwanym międzyczasie zrobił się dym i mogę za swoją wypowiedź [odpowiedź na bezpośredni atak] dostać urlop. To wolę sobie od razu sam, po dobroci, udzielić urlopu.

shenra - 21 Marca 2011, 11:11

baranek napisał/a
I wkurza mnie to, że jakiś łobuz może z mojej wypowiedzi wyciąć dowolny fragment [pół zdania, dla naprzykładu], dodać do tego swój komentarz, a ja nie mogę mu odpowiedzieć, bo w tak zwanym międzyczasie zrobił się dym i mogę za swoją wypowiedź [odpowiedź na bezpośredni atak] dostać urlop. To wolę sobie od razu sam, po dobroci, udzielić urlopu.
Możesz mu zawsze pw wysłać :mrgreen: A w pw to nawet poszaleć możesz ;P:

baranku głask!

Partner forum