To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

merula - 4 Października 2012, 12:43

ale jest możliwość zbliżenia http://sklep.ewabien.com/product/360278/Balor-B130

i mają mój rozmiar.

Martva - 4 Października 2012, 12:58

Ale to jest za małe zbliżenie i samo zdjęcie jest do bani - modelka zasłania łapą cały bok miseczki, gdzie jest ten cały panel wzmacniający. Ja bym chciała zobaczyć ten haft z bliska i _cały_ stanik :)

EDIT: ten model w innym kroju tojest na przykład porządne zbliżenie :)

corpse bride - 4 Października 2012, 14:34

Wczoraj oglądałam inne staniki w promocji na tej stronie i chcę stanik!!! Może sobie kupię zamiast butów na urodziny.
Martva - 4 Października 2012, 14:38

No, te ceny w promocji są całkiem OK.
Przymierzyłam sobie moją cytrynową EB i jestem pewna na 90% że chcę to irysowe. Tylko muszę sobie dokupić jakieś czarne gatki z innej firmy żeby mieć prawie komplet.

EDIT: kliknęłam go, ehh ;P:

ED 2: przejrzałam sobie ofertę jednego z większych sklepów pod kątem 70F (jak co kilka miesięcy, żeby sprawdzić jak się rynek rozwija) i jestem w szoku, Gorsenia wypuściła stanik który nie jest zabudowany po szyję. I jest ładny (czytaj: ma kokardki. Dużo kokardek). Może nawet bym go chciała, ciekawe czy obwód jest wystarczająco ścisły...

Lynx - 4 Października 2012, 20:02

Nie ma mojego rozmiaru :( muszę poszukać czegoś dla siebie.
Martva - 4 Października 2012, 22:49

Zajrzyj na kontri.pl, miewają dość przyjazne ceny i bardzo proste wyszukiwanie rozmiaru (znaczy wpisujesz w okienko wyszukiwania na głównej i pokazuje się wszystko dostępne).

Rany, było takie ładne słońce cały dzień a teraz się wzięło i spsuło, bardzo niefajny wiatr szumi, jakieś rzeczy przewracają się w ciemności i chyba jeszcze zaczęło padać dla lepszego klimatu. Powinnam się napić walerianki i pójść spać zanim zawału dostanę ;)

ihan - 4 Października 2012, 23:05

O tej porze roku, o tej godzinie dość często słońce się psuje i go nie ma. Też mnie to zadziwia.
Martva - 4 Października 2012, 23:06

O, wielka gałąź spadła z klona i urwała nam kabel od telefonu.
ihan - 4 Października 2012, 23:07

Ciekawe co będzie dalej, zaczyna być interesująco.
corpse bride - 4 Października 2012, 23:08

U nas zerwał się straszny wiatr parę minut temu i potrzaskał oknami, teraz jeszcze trochę wyje. I nie wiem, czy przypadkiem nie zaczęło padać - bo wiatr zamknął okno i nie słyszę dobrze.
Martva - 4 Października 2012, 23:14

No więc taki trzask za oknem który myślałam że jest przewracającymi się roślinami balkonowymi sąsiadki to był konar. Trochę jest ciemno, ale konar zajmuje mniej więcej 3/4 trawnika i zepsuł nam dwa płotki z ogrodzenia antypsowego. Tata mówi że ma 15 metrów na długość, ja mu wierzę bo nigdy nie umiałam oceniać odległości ani rozmiarów.
Dobrze że spadł od strony ogrodu, a nie na ulicę, i że nikt nie przechodził bo chyba by z niego została mokra plama. Brrr.

Agi - 4 Października 2012, 23:15

U mnie też strasznie duje i deszcz pada.
ihan - 4 Października 2012, 23:17

A u mnie ani nie wieje, ani nie pada. A na jutro sobie życzę ciepło i słońce (co najmniej takie jak dzisiaj w Krakowie), żeby się nasycić zanim zacznę ciężką pracę od przyszłego tygodnia.
Martva - 4 Października 2012, 23:18

O, i jeszcze grzmi w oddali. czad.
Martva - 5 Października 2012, 12:57

Pierwsza gałązka spadnięta na na nasz podjazd i ogród (w sumie dobrze że nie noc później, bo jutro o świcie jedziemy na ślub kuzyna). Okazało się że druga z sąsiedniego drzewa spadła na ulicę i zablokowała bramę sąsiadów, więc dziesięć minut po wieczornym prysznicu przebrałam się w wiekowe dżinsy i dużo ciepłych nieprzemakalnych warstw i poszłam pomóc tacie ją uprzątnać. na szczęście mniejsza była, to maleństwo ma średnicę trzydziestu paru centymetrów i nie poszłoby tak szybko.
Bleh, noc na walerianie, pobudka i podwójna kawa. Czuję się dziwnie i mam puls. To dość nowe uczucie ;P:

dalambert - 5 Października 2012, 13:00

Martva napisał/a
Czuję się dziwnie i mam puls. To dość nowe uczucie

:shock: ożywasz :?: Martva, co to się wyrabia :shock: :?:

Martva - 5 Października 2012, 13:03

dalambert, ja nie wiem, nie zadawaj mi trudnych pytań.
ilcattivo13 - 5 Października 2012, 13:43

Martva - jakbyś nie miała, co z tymi gałązkami klonu zrobić, ta możesz je podrzucić do mnie. Klon się fajnie pali w kominku :D
Martva - 5 Października 2012, 13:45

Sorry, też mam kominek :)
ilcattivo13 - 5 Października 2012, 16:07

siut
Martva - 5 Października 2012, 18:16

Trochę posprzątaliśmy, znaczy ogród znów ma wystrój mocno drzewno-gałązkowy ale bardziej usystematyzowany i da się przejechać samochodem po podjeździe. Niestety coś mi wlazło w krzyże i skowyczą. Marnie widzę to jutrzejsze wesele.
ilcattivo13 - 5 Października 2012, 18:25

a tam, trzy setki wódki na wejście i będziesz szalała do bladego świtu :mrgreen:
Martva - 5 Października 2012, 19:23

Dostałam paczkę, mam nowy komplet bielizny i kolejny przedmiot do wystawienia na Allegro, jak się kiedyś w końcu zmobilizuję ;P:
joe_cool - 6 Października 2012, 19:53

Porobię jeszcze trochę prywaty w Twoim wątku, mam nadzieję, że się nie obrazisz. Więc ten. Wypuścili nowy gorset podobny do upatrzonego - o taki o:

I jak jeszcze dorzucę do koszyka ten tutaj o:

to akurat wyjdzie nawet nieco mniej niż obecna cena tego upatrzonego i mój budżet nawet by to uniósł. Ale czy jest sens kupować sobie dwa gorsety, jak się nie nosiło nigdy ani jednego? Gdzie ja to będę nosić, no bo przecież nie do pracy. A na imprezy zasadniczo prawie nie chodzę. I zastanawiam się, jak układają się te rogi na dole w czarnym...

Kasiek - 7 Października 2012, 11:41

Kurczę, zawsze mi się podobały gorsety, ale właśnie - gdzie w tym chodzić? Na konwenty - trochę ich mało w moim rozkładzie czasowym ostatnio, a po domu to jakoś dziwnie dla samego noszenia :P Bardzo mi się te wyżej podobają...

Martva - jak to jest z mlekiem migdałowym, sojowym itd.? Nadaje się to dla niemowlaków? Ma to jakieś substancje odżywcze?

Godzilla - 7 Października 2012, 11:58

Z migdałowym bym uważała, nie wiem na ile migdały są uczulające, ale niektóre orzechy bardzo. Co do normalnego sojowego, lepiej zapytaj pediatry. Co innego to paskudne antyalergiczne dla niemowląt, sporo dzieci na tym ciągnie, choć smak jest podobno fatalny.
corpse bride - 7 Października 2012, 13:25

W informacjach dla alergików wymieniają zawsze soję, orzechy laskowe i ziemne, o migdałach nie czytałam.
Kasiek - 7 Października 2012, 14:23

Jak ja jem, to młody nie reaguje, więc może nic mu nie będzie. Ale na picie przeze mnie mleka krowiego też nie reaguje, a sam nie bardzo może. No właśnie, Godzilla, dlatego pytam, że on tego modyfikowanego dla alergików nie chce, bo gorzkie :(
Godzilla - 7 Października 2012, 14:35

Szwagrowie karmili swoją małą tym czymś, może uda mi się wyciągnąć od nich trochę szczegółów. Ja sama nie mam doświadczenia.
Kasiek - 7 Października 2012, 15:29

Jak dasz znać, to będę wdzięczna :)

Partner forum