Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
shenra - 14 Marca 2011, 18:52
| Adanedhel napisał/a | | A co będzie dalej? | Dalej przejdziemy do lokaliacji usytuowanych na kościach długich Ewentualnie jak jakieś miękkie elementy będą się strasznie dopraszać i nie wytrzymają presji czekania w kolejce, będzie można zgrillować.
| Adanedhel napisał/a | | I jeszcze jedno ważne pytanie - potrzebujesz soli, keczupu i musztardy? Bo jeśli tak to służę uprzejmie. | Chrzanik na przystaweczkę.
Jedenastka - 14 Marca 2011, 18:54
| shenra napisał/a | | Jedenastka normalnie |
Może być. Możesz gryźć. Ale gdybyś chciała piec to poproszę z ananasem.
Martva - 14 Marca 2011, 18:55
Jedenastka, czy jak ktoś Ci daje kwiaty, to... a zresztą, boję się pytać...
W temacie: radośnie zwisająca przeglądarka. A miało być lepiej
Adanedhel - 14 Marca 2011, 18:56
Ale uważaj, do pewnego miękkiego elementu jestem strasznie przywiązany. Fizycznie i emocjonalnie.
A chrzan odpada. Nie ma mowy. Majonez?
shenra - 14 Marca 2011, 18:59
Jak nie będzie się wysuwał przed szereg, to może nie dojdzie do tragedii
| Adanedhel napisał/a | | Majonez? | Kolorystycznie pasuje, aczkolwiek na początek myślałam o czymś pikantniejszym. Może chilli dosypię. A zresztą co Ci chrzan przeszkadza, przecież to ja gryzę.
Jedenastka,
Jedenastka - 14 Marca 2011, 19:02
| Martva napisał/a | Jedenastka, czy jak ktoś Ci daje kwiaty, to... |
To przyjmuję i dziękuję.
Adanedhel - 14 Marca 2011, 19:02
Zastanawia mnie, czy myślimy o tym samym miękkim narządzie.
| shenra napisał/a | | Może chilli dosypię. A zresztą co Ci chrzan przeszkadza, przecież to ja gryzę. |
Tabasco?
Chrzan odpada ze względów ideologicznych.
| Jedenastka napisał/a | | Ale gdybyś chciała piec to poproszę z ananasem. |
Powinniśmy spisać oddzielną umowę?
Jedenastka - 14 Marca 2011, 19:07
| Adanedhel napisał/a | | Powinniśmy spisać oddzielną umowę? |
Oddzielna umowa dla shenry ze mną czy moja z Tobą, Adi?
A może umowa trzech stron?
shenra - 14 Marca 2011, 19:07
| Adanedhel napisał/a | | Zastanawia mnie, czy myślimy o tym samym miękkim narządzie. | A jakżeby inaczej
To dogadamy szczegóły przy najbliższym obgryzaniu (cobym się sama za offtop nie musiała pogonić)
| Adanedhel napisał/a | | Powinniśmy spisać oddzielną umowę? | A to już wasza broszka, znaczy patelnia.
Adanedhel - 14 Marca 2011, 19:09
| Jedenastka napisał/a | | Oddzielna umowa dla shenry ze mną czy moja z Tobą, Adi? |
Najwyraźniej Shenrę interesują oddzielne umowy. Więc zostaje nam dwustronna.
| shenra napisał/a | (cobym się sama za offtop nie musiała pogonić) |
A możesz? Mod wyganiający sam siebie na zielono? Tego chyba jeszcze nie było!
Jedenastka - 14 Marca 2011, 19:13
| Adanedhel napisał/a | | Więc zostaje nam dwustronna. | Rzeczywiście. 19 marca 2011 w Paradoksie.
shenra - 14 Marca 2011, 19:15
| Jedenastka napisał/a | | Rzeczywiście. 19 marca 2011 w Paradoksie. | Hej Ustaw się w kolejce
nimfa bagienna - 14 Marca 2011, 19:18
| Jedenastka napisał/a | | Adanedhel napisał/a | | Więc zostaje nam dwustronna. | Rzeczywiście. 19 marca 2011 w Paradoksie. |
Tego dnia shenra będzie publicznie gryzła Adiego? W odstające części?
Nie ma bata, biorę sprzęta, robię filmik.
Agi - 14 Marca 2011, 19:18
To może ja Was hurtem pogonię, bo widzę, że wcale się nie wkurzacie, tylko dobrze bawicie, a to zdecydowanie nie w tym wątku.
Jedenastka - 14 Marca 2011, 19:18
Już stoję, tylko nie wiem czy na odpowiednim miejscu.
Agi - 14 Marca 2011, 19:20
| Jedenastka napisał/a | Już stoję, tylko nie wiem czy na odpowiednim miejscu.
|
W zupełnie nieodpowiednim.
Jedenastka - 14 Marca 2011, 19:27
Straszne. Zepsuła się pralka i chyba jestem zdenerwowana.
Agi - 14 Marca 2011, 19:28
| Jedenastka napisał/a | | chyba jestem zdenerwowana. |
Wróć tu, jak będziesz pewna.
Fidel-F2 - 14 Marca 2011, 19:32
Jedenastka - 14 Marca 2011, 19:35
Już jestem. Wku***a mnie zepsuta pralka. Jestem tego pewna.
W dodatku psuje się żelazko. Co za dzień!
Agi - 14 Marca 2011, 20:07
ketyow, przenoszę Twojego posta do Co nas cieszy
blazenada - 14 Marca 2011, 20:13
Laptop zaczal mi marudzic :/
ketyow - 14 Marca 2011, 22:05
Agi, właściwie to to była ironia, i miała wyrażać to co mnie wkurza w linuksie, ale niech już zostanie tam gdzie jest
Agi - 14 Marca 2011, 22:33
Wkurza mnie, że nie wyłapałam ironii, chyba mam już dość na dziś.
Easy - 15 Marca 2011, 15:06
Odświeżam sobie "Wiedźmina" i tak jakoś smutno mi się zrobiło, że Bóg nie tylko nie uraczył mnie talentem pokroju Sapkowskiego, ale właściwie to nie wlał we mnie chociażby krztyny pisarskiego talentu, no i już raczej książki w życiu nie napiszę.
Niby człowiek wie to od dawna, ale uświadomienie sobie tego po raz kolejny nigdy nie jest przyjemne.
ketyow - 15 Marca 2011, 16:43
Niektórzy całe życie zdobywają doświadczenie i umiejętności i na starość zaczynają pisać - genialne rzeczy. Nie można mówić słowa "nigdy".
Boli mnie kręgosłup i nie mogę spać, ani w dzień, ani w nocy, ani po piwie, ani zmęczony do granic wytrzymałości. Ech...
Easy - 15 Marca 2011, 17:03
| ketyow napisał/a | | Niektórzy całe życie zdobywają doświadczenie i umiejętności i na starość zaczynają pisać - genialne rzeczy. Nie można mówić słowa nigdy. |
Nie zgodziłbym się z tym twierdzeniem. Albo posiada się predyspozycje do pisania - choć czasami trzeba czekać na odpowiedni impuls do odpalenia - albo lepiej się nie oszukiwać, bo ile by się nad kartką papieru nie przesiedziało to i tak nic z tego nie będzie.
Sauron - 15 Marca 2011, 17:42
Easy, idź ćwiczyć pisanie, zamiast narzekać
blazenada - 15 Marca 2011, 19:52
Czekam na maila i czekam i czekam...... i chcialabym juz wiedziec czy tak czy nie.
Kai - 15 Marca 2011, 20:08
Instrukcja obsługi suszarki zawiera wszystko, z wyjątkiem informacji, jak czyścić podwójny filtr. Dobrze, że dzisiaj rano chciało mi się szarpać, okazało się, że część obudowy się pięknie przesuwa i odchyla... Ale w instrukcji o tym ani słowa.
|
|
|