To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Fidel-F2 - 14 Marca 2011, 09:23

no skąd, ja tylko o sprawiedliwości mówię
ketyow - 14 Marca 2011, 09:24

Kot przybłęda, dokarmialiśmy go tylko na początku, ale nie było jakiegoś przywiązania, to może nie warto było zaraz toczyć wojnę - przynajmniej z perspektywy mamy, która tam mieszkała na co dzień. Całe szczęście, że babcia wtedy żyła i to u niej mieszkał pies, bo mieliśmy go już wtedy 8 lat - za psa to bym powybijał. Ale w pale się nie mieści widząc i baranka przykład, jak ludzie mają we łbach nasrane.
dalambert - 14 Marca 2011, 09:24

Fidel-F2, co Ty wiesz q*** o sprawiedliwości :evil:
Agi - 14 Marca 2011, 09:27

dalambert napisał/a
Fidel-F2, co Ty wiesz q*** o sprawiedliwości :evil:

dalambert, nie wszczynaj awantury.

Fidel-F2 - 14 Marca 2011, 09:31

zasadniczo, dalambert, chwasty należy wyrywać

dalambert napisał/a
q***
to ładne jest, muszę zapamiętać
baranek - 14 Marca 2011, 09:32

ketyow, a mógłbyś mi tak konkretniej przypomnieć ten przykład, na który się powołujesz?
dalambert - 14 Marca 2011, 09:32

Agi, Ok, ale to przaca jeno parafraza cytatu z jednego z najwibitniejszych filmów polskich, kształtujących widzenie historii Polski w młodym pokolemiu, a scena gdy pijane sbeki niosą najbardziej schlanego wyjac "Janek Wiśniewski padł..." wzburza do dziś zachwyt politpoprawnych cyngli.
baranek - 14 Marca 2011, 09:34

dalambert, jesteś beznadziejny. I masz cholerycznie ubogie słownictwo. O tych 'cynglach' już dzisiaj chyba szósty raz czytam.
Rafał - 14 Marca 2011, 09:38

Panowie, spokój.
Matrim - 14 Marca 2011, 09:38

dalambert napisał/a
za cyngla aroganctwa i podpuchy lewackiej tu robisz , z paroma cwaniakami do spółki

Kogo masz na myśli, dalambercie? Jeśli zarzucasz komuś z użytkowników aroganctwo i cwaniactwo, to przynajmniej mów po imieniu, a nie powołuj się na mityczną spółkę.

Edit: irytuje mnie to, mogę zostawić? :)

dalambert - 14 Marca 2011, 09:41

Matrim, znajda sie, znajda, i odezwą ;P: sami a Ty mnie za język nie ciągnij, masz swój rozum to sobie Forum poczytaj :mrgreen:
Matrim - 14 Marca 2011, 09:43

dalambert, chodzi mi tylko o to, żebyś nie budował atmosfery, w której na forum działają "wiadome siły aroganctwa i cwaniactwa", na które zawsze można zrzucić odpowiedzialność. Wiesz o czymś, drażni cię coś - pisz wprost, a nie opłotkami.
Ice - 14 Marca 2011, 09:46

Jeszcze na żadnym forum nie spotkałem się z takim lekceważeniem grona moderatorskiego, jak również z tym, że grono moderatorskie tak się lekceważyć daje. :lol:
ketyow - 14 Marca 2011, 09:47

Przepraszam baranku, chodziło o przykład Rafała, nie wiem czemu skojarzyłem z Tobą.
baranek - 14 Marca 2011, 09:49

ketyow, to pewnie przez ten mój sen o wytruwaniu psów. Gdzieś o tym pisałem.
Agi - 14 Marca 2011, 09:54

Ice napisał/a
Jeszcze na żadnym forum nie spotkałem się z takim lekceważeniem grona moderatorskiego, jak również z tym, że grono moderatorskie tak się lekceważyć daje. :lol:

Grono moderatorskie poradzi sobie bez Twojej diagnozy.
Nie wiem na jakich forach bywasz, ale tu moderatorzy nie prezentują postawy sportretowanej przez Mistrza Jana Izydora:
"Niebiosa
podpórką nosa."

ketyow - 14 Marca 2011, 09:58

Agi, :bravo :mrgreen:

PS. I ja osobiście widzę pewną różnicę między lekceważeniem, a wyrozumiałością - którą to moderatorzy posiadają chyba JEDYNIE na tym forum.

ilcattivo13 - 14 Marca 2011, 11:52

w sobotę przypomniały o sobie płuca, wczoraj dosżły zatoki, dziś rano gardło. Urwał nać :evil:
Witchma - 14 Marca 2011, 11:52

ilcattivo13, trzymaj się! :)
shenra - 14 Marca 2011, 11:54

ilcattivo13, bądź dzielny :wink:
Jedenastka - 14 Marca 2011, 12:10

Fidel-F2 napisał/a
zasadniczo, dalambert, chwasty należy wyrywać

Zwłaszcza wkur*****ce są w pełni lata.

robert70r. - 14 Marca 2011, 12:13

ilcattivo13, trzymaj się!
Choć wiem, że to, zaraza, łatwiej powiedzieć, niż zrobić. :|

ketyow - 14 Marca 2011, 13:15

To, że na pomorze wiosna nie dotarła.
merula - 14 Marca 2011, 13:22

Ice, bo tutaj moderacja to pierwsi wśród równych, a nie władza przenajświętsza.

a do tego bardzo sympatyczni ludzie.

ilcattivo13, trzym się i zdrowiej.

ketyow, jeszcze dojdzie, nie martv się. daleka północ ma swoje prawa. :wink:

ontopicznie - kilkudniówka bólu głowy.

Martva - 14 Marca 2011, 13:24

Posiedziałam w ogrodzie i pomachałam sekatorem. Zrobiłam sobie przerwę, odpaliłam lapka, zaczęłam kontynuować szycie kolczyka - i psiakrew, tak mi się ręce trzęsą że nie jestem w stanie manewrować igłą i tymi małymi koralikami :twisted:
shenra - 14 Marca 2011, 13:24

Martva, sekator to zła bestia. :mrgreen:
Martva - 14 Marca 2011, 13:36

No weź, ja muszę tam jeszcze wrócić, skończyć ciąć (a zostało większe pół stosu gałęzi), i muszę skończyć dziś tego kolczyka i najlepiej zrobić drugiego, a troche mi wolno idzie jak mam dłonie takie rozedrgane jakbym co najmniej młotem udarowym coś robiła :evil:
shenra - 14 Marca 2011, 13:38

Martva, to musisz sobie kolejność ustalić. Polecam sprężyć się z kolczykiem, a potem badylki karczować.
Martva - 14 Marca 2011, 13:39

To już ciemno będzie :/
shenra - 14 Marca 2011, 13:41

No to decyzję masz podjętą odgórnie.

Ontopicznie: mam przeczucie, że znów nic dzisiaj nie zrobię. I muszę iść na pocztę, bo listonosz był jakoby go nie było.

Partner forum