Ludzie z tamtej strony świata - Sebastian Uznański
Sebastian - 21 Grudnia 2010, 12:57
dziękuje jeszcze raz za wszystkie dobre słowa... wybaczcie, że nie odpisuje szczegółowo, ale ostatnie tygodnie dzieliłem między prace szpital i sen ufff wreszcie chyba wracamy do domu. jeszcze tylko kilka dni.
ps konkurs dozy
Sebastian - 28 Grudnia 2010, 16:17
dzisiaj złożyłem o becikowe. Nasuwa się od razu porównanie dwóch różnych aktów kreacji, z niekorzyścią na rzecz literackiego. Czas oczekiwania od wykonania dzieła jest podobny, ale jeszcze nikt mi tyle nie zapłacił za jakiś kwadransik w sumie całkiem przyjemnej roboty.
shenra - 28 Grudnia 2010, 16:25
Sebastian napisał/a | ale jeszcze nikt mi tyle nie zapłacił za jakiś kwadransik w sumie całkiem przyjemnej roboty. | Rozwiń tę myśl
Easy - 28 Grudnia 2010, 16:53
shenra napisał/a | Sebastian napisał/a | ale jeszcze nikt mi tyle nie zapłacił za jakiś kwadransik w sumie całkiem przyjemnej roboty. | Rozwiń tę myśl |
Jedno opowiadanko - 15 minut roboty. I najwyraźniej pisanie sprawiło mu przyjemność. Czego tu można nie zrozumieć?
terebka - 28 Grudnia 2010, 17:19
Hm. Patrząc na avatar, musiało to się dziać Przed Świtem
Sebastian - 14 Stycznia 2011, 20:37
Mam grypę. Ukochany kot chodzi dookoła mnie i próbuje mnie zakopać. Niezbyt to motywujące do wyzdrowienia.
ps. Jakby ostatnio przestał. Teraz tylko leży i patrzy się na mnie jakby na coś czekał.
shenra - 14 Stycznia 2011, 20:42
Sebastian, może zaczną Ci rosnąć macki? Zdrowiej!!
Witchma - 14 Stycznia 2011, 20:42
Subtelności, nie jest ci kot na imię!
Sebastian - 14 Stycznia 2011, 22:05
Myślę, że po swojemu się o mnie troszczy. Jak zwiesiłem rękę z łózka to podszedł i mnie w nią ugryzł, będąc niezwykle rozczarowanym, że ją zaraz zabrałem. Pewnie mnie chciał zaciągnąć do doktora...
shenra - 14 Stycznia 2011, 22:07
Albo wyssać z Ciebie niemoc.
Martva - 14 Stycznia 2011, 22:15
Na pewno się bał że straciłeś przytomność i sprawdzał czy jeszcze masz odruchy. Jej, jakie dzielne stworzenie.
Matrim - 14 Stycznia 2011, 22:23
Martva napisał/a | Na pewno się bał że straciłeś przytomność i sprawdzał czy jeszcze masz odruchy. |
Ewentualnie już się zabierał do konsumpcji i się zdziwił, że kolacja jednak się rusza
Tequilla - 14 Stycznia 2011, 22:26
Sebastianie lepiej natychmiast zrób sobie poniższy test:
http://www.heyquiz.com/quiz/cat_kill
Kotów nie wolno lekceważyć!
dalambert - 14 Stycznia 2011, 22:34
Sebastian, on po prostu wyraźnie mówił:
"Facet wstań wreszcie z tego wyra i daj MI JEŚĆ " biedny mały głodny kotek.
Sebastian - 15 Stycznia 2011, 21:30
Rzeczywiście rozpoczęcie karmienia niezwykle poprawiło miedzy nami relacje. Bardzo zaaprobował też wzięcie prysznica.
Sebastian - 18 Stycznia 2011, 21:12
Otumanienie niedawno przebytą grypą omal nie wprowadziło karmienia kota w nową niezwykłą fazę. Otóż zwykle moja piękniejsza połowa trzyma na kolanach dziecię, a ja mego sierściucha ukochanego. Tym razem jednak się zamieniliśmy, opiekowane przeze mnie dziecię zaczęło drzeć się ile sił w płucach, na co moja ukochana kobieta odruchowo zamierzała przystawić to co na kolanach do piersi. Znając ugodową naturę kota zapewne nie miałby nawet nic przeciwko, aczkolwiek od tamtego wydarzenia widzę w jego oczach niepokój, że kiedyś zostanie równie przypadkowo odruchowo przewinięty.
shenra - 18 Stycznia 2011, 21:15
Sebastian padłam Chylę czoła i płaczę
shenra - 4 Marca 2011, 11:24
Wsiego przeUznańskiego z okazji przydzielenia Ci nowego roczku.
Martva - 4 Marca 2011, 11:26
Sebastianie, dużo zdrowia dla Ciebie i rodziny, szczęścia, natchnienia, porządnych wydawców, spełnienia i satysfakcji Ci życzę
Witchma - 4 Marca 2011, 11:35
Sebastianie, spełnienia marzeń!
Chal-Chenet - 4 Marca 2011, 12:11
Sebastianie, zdrówko. Najlepszego.
Ziemniak - 4 Marca 2011, 12:23
Wszystkiego najlepszego!
Agi - 4 Marca 2011, 12:26
Pomyślności we wszystkich zamierzeniach!
hrabek - 4 Marca 2011, 12:45
Ode mnie także wszystkiego najlepszego. Dużo zdrowia, dla Ciebie, żony, a przede wszystkim synka, żeby zdrowo się chował. A do tego, żebyś nie mógł się opędzić od wydawców
ilcattivo13 - 4 Marca 2011, 14:29
Wszystkiego naj
dalambert - 4 Marca 2011, 14:35
Duży rośni, się rozwijai i rozmnazaj Zdrówa i zdrówko
Magnis - 4 Marca 2011, 14:50
Wszystkiego Najlepszego
Sebastian - 4 Marca 2011, 18:56
Dziękuje, że pamiętaliście o staruszku (łza wzruszenia zakręciła się w oku starowinki) Postaram się Was nie zawieść i dać Wam jeszcze wiele okazji do złożenia mi życzeń urodzinowych i będę zawsze odpisywał jak tylko niechybnie już czający się na mnie reumatyzm ze sklerozą pozwolą.
Sebastian - 7 Maj 2011, 11:43
mroczna wizja krain rządzonych przez nazistów - II wojna oczami Mariusza Gandzela czyli Herrenvolk nadchodzi
savikol - 7 Maj 2011, 15:54
Łoł! Ilustracja wpisuje się w klimat Twoich opowieści. Jestem coraz bardziej zaintrygowany. To będzie jazda - WW2 w wykonaniu Uznańskiego. Czekam niecierpliwie.
|
|
|