To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Pucek - 26 Lutego 2011, 22:10

Powtórka z rozrywki, zn. robienie zdjęć w plenerze (w słońcu na ekraniku nic nie widzę), na szybko ( obiekty wyjeżdżają z kadru, zanim aparacik zdąży je zarejestrować, stracone kadry zanim jest gotów do następnego zdjęcia), na mrozie (to biedactwo zamarza mimo trzymania za pazuchą).
Ja poproszę starą w pełni mechaniczną lustrzankę na kliszę <westchnienie przez łzy>

Fidel-F2 - 26 Lutego 2011, 22:24

marudzisz
Pucek - 26 Lutego 2011, 22:27

A co, nie mogę jak lubię?
Fidel-F2 - 26 Lutego 2011, 22:32

a czy ja zabraniam?
Pucek - 26 Lutego 2011, 22:52

Mogę jeszcze pomarudzić na brak kasy. Nieustający. To się zresztą wiąże z powyższym.
No dobra, już sobie idę...

Kasiek - 27 Lutego 2011, 10:51

To ja też pomarudzę na brak kasy. Po zrobieniu opłat zostało mi 330 zł. Do 28 marca. :| Ech, byle przetrwać do stycznia, wtedy skończy się kredyt za samochód i będzie można trochę odetchnąć :)

I pomarudzę na moje zdolności odnośnie tworzenia wykrojów - nie umiem tego robić, wczorajszy mi nie wyszedł. Chyba dużo papieru zużyję w najbliższym czasie :D

Witchma - 27 Lutego 2011, 12:16

Jeśli posprawdzam jeszcze trochę tekstów pisanych przez Niemców, będę musiała komuś zrobić krzywdę...
shenra - 27 Lutego 2011, 12:21

Jak nie zrobię dzisiaj czegoś konstruktywnego, dokonam autodestrukcji :evil:
Kasiek - 27 Lutego 2011, 17:50

Siedzę w pracy, telefon. Moja siostra, która po trzech dniach sobie przypomniała, że jest w Lublinie, z pretensjami, że nie mam wolnego na tę okoliczność. No i teraz muszę jechać do domu. Strasznie mi się chce. Jupi... :|

edit: dobrze ze nie wyslalam jeszcze PITa. Przyszedł jeszcze jeden, z rozliczeniem bonów premiowych. A już się cieszyłam, że będzie w miarę dobrze... Ech :/ Moja matka jest genialna inaczej. Leżyy to u niej od dwóch tygodni i nie dała znać. Tak samo o liście z uczelni, co teraz będzie mnie kosztowało 1000 zł. A mogłam pojechać za to do Chorwacji... i na Pyrkon. :evil:

Martva - 28 Lutego 2011, 10:41

Siostra zażyczyła sobie książkę Olgi Gromyko. Druga siostra oświadczyła że tej książki nie ma. Tata zażyczył sobie żebym poszukała w necie. Olesiejuk, empik, Merlin, kilka innych księgarni - produkt niedostępny, to Allegro. 29 z 30 sztuk, się zdziwiłam, ale kliknęłam, zadzwoniliśmy dziś rano - pierwszy tom w dowolnych ilościach, ale drugiego nie mają. To czemu jest wystawiony? Och, znowu wystawili coś czego nie mamy?
Agi - 28 Lutego 2011, 14:20

No i d... blada! :evil:
Nie załapałam się na podyplomówkę i nie jest pocieszeniem fakt, że żaden z sekretarzy powiatów z Wielkopolski się nie dostał.

merula - 28 Lutego 2011, 16:19

Agi, niefart. Co za ludzie, nie znają się na takim skarbie, jak Ty :roll:
Agi - 28 Lutego 2011, 17:47

merula, decydowała kolejność zgłoszeń, za późno dostałam informację. Na 160 miejsc zgłosiło się 450 osób. Magnesem było to, że studia są finansowane z programu Kapitał ludzki, czyli kosztem miały być tylko dojazdy i ewentualne noclegi.
Mówi się trudno, będę korzystać ze szkoleń tematycznych.

ilcattivo13 - 28 Lutego 2011, 19:17

najprawdopodobniej od jutra zostaję w robocie sam. A na magazynie z 10 tirów towaru, który trzeba upłynnić do końca marca. Nie zapominając, że potem trzeba posprzątać te 800m2 pomieszczeń... Zaczynam rozumieć, jak się czuli ludzie pracujący w płonącym burdelu w centrum Sajgonu :evil:

Właśnie sobie przypomniałem, że trzeba jeszcze będzie zrobić remanent na zamknięcie tego płonącego burdelu...

Cytat
I'm gonna take a shotgun now people
And disconnect my brain

Jak odłączę mózg, to może to jakoś przetrwam...

Kasiek - 28 Lutego 2011, 21:35

Wszystko się wali.
Adon - 28 Lutego 2011, 21:38

Ech, Kasiek, znam to. :( Bądź twarda i trzymaj się!
Agi - 28 Lutego 2011, 21:52

Kasiek, trzymaj się!
Adon, u Ciebie nadal kiepsko?

Adon - 28 Lutego 2011, 21:57

Nadal, Agi, ale pozytywy jak takie, o którym poinformowałem w wątku autorskim, pozwalają nabrać trochę optymizmu.
Agi - 28 Lutego 2011, 21:59

Czytałam, gratuluję! :D
Reszta, mam nadzieję, też się wyprostuje.

Kasiek - 1 Marca 2011, 09:56

Dzięki, ale choróbka, jest ciężko, zwłaszcza jak się wali nie z mojej winy, tylko przez zaniedbania innych. Moja matka nie da mi teraz 1000 zł bo niby z czego, a poza tym sądzi że to moja wina, że odebrała za mnie polecony i nie powiedziała mi o tym.

Adon,
Ty też się trzymaj :)
Agi, będą inne studia podyplomowe, załapiesz się ;)

Godzilla - 1 Marca 2011, 10:00

Kasiek, współczuję, pewnie jakaś urzędowa sprawa z terminem iluś dni na załatwienie. Ręce opadają, jeśli ktoś tak nonszalancko traktuje listy polecone.
merula - 1 Marca 2011, 16:36

mam problem z czytnikiem płyt. a to oznacza, że trzeba będzie dać sobie oderwać lapka od serca i dać go do serwisu. moje biedne maleństwo, takie samotne będzie.
Kruk Siwy - 1 Marca 2011, 17:00

Samotne serce... chlip!
Kai - 1 Marca 2011, 20:25

Audyt. Znowu impreza przechlapana.
Witchma - 1 Marca 2011, 22:27

Do miliona wcześniejszych zadań doszła mi rola pielęgniarki, do której się absolutnie nie nadaję. Nie wyrabiam się z pracą, mózg mi się już dawno zlasował, jestem wykończona, nieprzytomna, przytłoczona i mam wszystkiego absolutnie dość :(
shenra - 1 Marca 2011, 22:32

Witchma, (tuli) :)
Rafał - 1 Marca 2011, 23:12

Kominek. Dymi szuja.
Chal-Chenet - 1 Marca 2011, 23:59

Witchma, się trzym!
Witchma - 2 Marca 2011, 08:05

shenra, Chal, dzięki. Po prostu trochę już brakuje mi siły :(
Agi - 2 Marca 2011, 09:28

Witchma, przytulam.

Partner forum