Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
ilcattivo13 - 20 Sierpnia 2012, 15:20
raczej: zbyt mi się rdzeń przegrzewa, gdy widzę takie zdjęcia i konieczne jest zalanie go zimną wodą, żeby powtórki z "Chińskiego syndromu" nie było
shenra - 20 Sierpnia 2012, 15:23
ilcattivo13, łoooł, mówisz jakbyś pierwszy raz to zdjęcie widział
ilcattivo13 - 20 Sierpnia 2012, 15:26
mówię tylko, jakie wrażenie robi na mnie te zdjęcie
Edit: zresztą po tych, co to niedawno dostałem na maila, też mi ciepło się robiło
shenra - 20 Sierpnia 2012, 15:36
Ooojjj
ilcattivo13 - 20 Sierpnia 2012, 15:39
ano, poczułem się jak jakiś normalny zdrowy szejk
shenra - 20 Sierpnia 2012, 15:40
Hehehe, jeno skraplający się
ilcattivo13 - 20 Sierpnia 2012, 15:41
rdzenie się nie skraplają, rdzenie się topią
shenra - 20 Sierpnia 2012, 16:16
Się nie utop z wrażenia
ilcattivo13 - 20 Sierpnia 2012, 16:26
och, pochlebia mi, gdy się tak o mnie troszczysz
shenra - 20 Sierpnia 2012, 16:50
Poległam
dalambert - 20 Sierpnia 2012, 17:14
No, no u świnek morskich taki fryzur to się nazywa "świnka rozetkowa" a u Chomików
ilcattivo13 - 20 Sierpnia 2012, 17:42
widzę, widzę
shenra - 20 Sierpnia 2012, 21:37
dalambert napisał/a | a u Chomików | Chomik w roztarganiu
Martva, żeby Cię ręka Boska(tudzież jego Matki) broniła więcej przenosić swojego bloga do innych wątków. Siedź tutaj i nie wyhylaj się nigdzie, bo razisz oczy innych(przy pomocy mojej i Niećwiecia)
Martva - 20 Sierpnia 2012, 21:39
Erm, nie żebym się czepiała, ale śmiem nieśmiało zauważyć że to te inne wątki wypączkowały z mojego bloga
shenra - 20 Sierpnia 2012, 21:42
Martva, weź przestań, bo to już w ogóle będzie dramat na skalę światową.
Anonymous - 20 Sierpnia 2012, 21:56
I po co te złośliwości, Pani Moderator? Słabo to świadczy o Twojej umiejętności bycia modem, niestety.
shenra - 20 Sierpnia 2012, 21:59
Miria, Panią Moderator jestem, gdy piszę na zielono, słabo to świadczy o Twojej umiejętności okeślenia sytuacji. To moje prywatne złośliwości użyszkodnika shenra aka Chomik. Dlaczego? Bo mam na nie ochotę. Bo nie zrobiłam nic co by wam w oko poszło, a czepiacie się, chyba pro forma. Jestem w blogu Martvej, jeśli ilość moich złośliwości na kilometr kwadratowy przejdzie średnią jej tolerancji to zapewne mnie o tym poinformuje. Mówię to także do Ciebie dzejes, także nie musisz już fukać osobno. I darujcie sobie tę walkę o Niepodległość, bo nigdzie nie upadła, ani też nie jest zagrożona.
ihan - 20 Sierpnia 2012, 22:02
Miria, nie oftopuj.
Anonymous - 20 Sierpnia 2012, 22:03
No i właśnie o tym mówię. Na moda kompletnie się nie nadaje osoba, która potrafi jedynie strzelić focha lub po zamknięciu dyskusji iść do innego wątku i tam się wyzłośliwiać. Nie jesteś inną osobą, pisząc na zielono i twierdząc inaczej, jesteś niepoważna. I jak na razie, to Ty nie możesz sobie podarować, co widać właśnie w tym wątku. Nie pierwszy raz z resztą. EOT.
Martva - 20 Sierpnia 2012, 22:08
Te, dziewczęta, zorganizować Wam jakiś kisiel?
Właśnie zaliczyłam ciężkiego wqrwa po wysokoendorfinowym weekendzie i mam straszną ochotę komuś wydłubać oko albo przynajmniej rozszarpać tętnicę udową, ale to tak z zupełnie innej beczki.
shenra - 20 Sierpnia 2012, 22:09
Wzruszyłam się. Dzięki, że naprowadziłaś mnie na właściwą drogę i dokonałaś ewaluacji mojej przydatności.
Aaaa i powinnam była zignorować zakończenie dyskusji przez Administratora i tam ją kontynuować. Iście po moderatorsku. Mój błąd.
Agi - 20 Sierpnia 2012, 22:51
Miria, mam nieodparte wrażenie, ze nieco się zagalopowałaś w formie wypowiedzi, a może ja o czymś nie wiem i od jutra zostajesz administratorem forum?
Fidel-F2 - 21 Sierpnia 2012, 01:35
Agi, bo idzie o to żeby jakichś zasad się trzymać, obojętnie jakich, ale jak już są to niech dla wszystkich będą jednakowe. Naturalnie to niemożliwe ale są tacy którzy uważają, że warto do takiego stanu zmierzać. I to chyba cała tajemnica.
shenra - 21 Sierpnia 2012, 01:39
Fidel w Twoich ustach mimo wszystko to dziwnie brzmi, jako że byłeś(bo obecnie chwilowo nie jesteś) pierwszym naginaczem zasad i ich łamaczem(to nie jest złośliwość, żeby nie było tylko spostrzeżenie).
Mam nadzieję, że się nie obrazisz za to.
Fidel-F2 - 21 Sierpnia 2012, 01:50
Nie obrażę się ale zauważasz, że mimo całej oględności Twojej wypowiedzi, to jedynie wycieczka osobista w sumie nie niosąca ze sobą niczego poza zaciemnianiem i próbą, być może nieświadomą, dyskredytacji, zauważasz, prawda?
shenra - 21 Sierpnia 2012, 03:10
Nie wycieczkuję Fidel, nie zaciemniam, ani nie dyskredytuję, tak rzuciłam refleksję. Wierz mi, że nie każda moja wypowiedź jest zakamuflowana. Ot tak mi się nasunęło. Tyle, nic więcej w tym nie było.
joe_cool - 21 Sierpnia 2012, 09:17
Martva napisał/a | Erm, nie żebym się czepiała, ale śmiem nieśmiało zauważyć że to te inne wątki wypączkowały z mojego bloga |
Erm, nie żebym się czepiała, ale jak już wypączkowały i zostały wydzielone, to przestały być Twoim blogiem
MSPANC
dalambert - 21 Sierpnia 2012, 09:20
Dziewczyny kisiel już się w kotle szykuje
Dawajcie dalej
Martva - 21 Sierpnia 2012, 10:15
joe_cool napisał/a | Erm, nie żebym się czepiała, ale jak już wypączkowały i zostały wydzielone, to przestały być Twoim blogiem |
No i? Nadal czuję się z nim związana emocjonalnie, poza tym napisałam co napisałam całkiem na poważnie. Niby dlaczego miałabym na blogu, jak jest odpowiedni temat? Fakt że dla mnie to jest temat ogólnie o pracy, w tym o szukaniu pracy, a nie konkretnie tylko o umowach i wykorzystywaniach pracowników, może ktoś go przyjmuje inaczej i stąd mogą się brać nieporozumienia.
ED: Kurde, powiedziałam wczoraj na głos że chcę dziś skosić trawnik i padało w nocy.
ilcattivo13 - 21 Sierpnia 2012, 10:54
Popatrz, popatrz... Jak tylko mama mi mówi, żebym skosił trawnik, to najpóźniej w ciągu godziny zaczyna padać Jak nic, będę miał własne (no, może do spółki z Gruchą), kieszonkowe Campos. Takie 3x1m
|
|
|