Planeta małp - Co nas cieszy
Fidel-F2 - 8 Marca 2008, 22:34
pierwszy raz w życiu dostałem napiwek, 5 euro
ihan - 8 Marca 2008, 22:35
Fidel, ty burżuju.
Witchma - 8 Marca 2008, 22:41
ja niedawno pierwszy raz tłumaczyłam za euro... znając moje szczęście, to w dniu przelewu będzie jakieś dramatyczne załamanie kursu walut
Fidel-F2 - 8 Marca 2008, 22:52
Witchma, załóż sobie konto w euro
Witchma - 8 Marca 2008, 22:55
Fidel-F2 napisał/a | Witchma, załóż sobie konto w euro |
bo ja wiem, czy dla jednego przelewu mi się opłaca zresztą głupia byłam, mogli mi to przesłać w czekoladkach belgijskich
mBiko - 9 Marca 2008, 11:18
Witchma, a jaki jest kurs euro czekoladka belgijska?
Witchma - 9 Marca 2008, 11:23
mBiko napisał/a | Witchma, a jaki jest kurs euro czekoladka belgijska? |
no właśnie nawet prof. Google tego nie wie, ale za te dziesięć stron tekstu to myślę, że z 10 sporych bombonierek bym dostała a potem oczywiście bym zeżarła je SAMA i nikomu bym nie dała, taka jestem wredna
Anonymous - 9 Marca 2008, 11:30
Mmmmm, czemu przypomniałaś mi o belgijskich czekoladkach? Dopiero w czerwcu będę mogła przywieźć zapas.
Cieszy mnie ładna pogoda i kwiatek, który dostałam od dzieci na dzień kobiet a na którego zerkam sobie teraz, bo ładny.
ihan - 9 Marca 2008, 12:17
Witchma napisał/a | a potem oczywiście bym zeżarła je SAMA i nikomu bym nie dała, taka jestem wredna :D |
I tym sposobem już nie byłabyś wredna. Tylko: wredna, gruba i szczęśliwa.
Witchma - 9 Marca 2008, 12:20
ihan napisał/a | I tym sposobem już nie byłabyś wredna. Tylko: wredna, gruba i szczęśliwa. |
e tam, już jestem... ale myślę, że mogłabym być jeszcze szczęśliwsza (bo wredniejsza i grubsza to nie wiem... )
jak tylko skończę to $%#$^%& tłumaczenie, to chyba i bez czekoladek się obędzie
ihan - 9 Marca 2008, 12:23
Znaczy sposób rabina z kozą na małej powierzchni na uszczęśliwianie pracuje.
Witaj wśród wrednych, grubych i szczęśliwych. Może byśmy partię założyły?
Witchma - 9 Marca 2008, 12:27
ihan napisał/a | Może byśmy partię założyły? |
myślę, że mamy zdecydowanie większe szanse na powodzenie niż parta Gretkowskiej
Martva - 9 Marca 2008, 12:33
a w partii Gretkowskiej nie wolno być wrednym, grubym, czy szczęśliwym?
Ciesz mnie pogoda, poczekam jeszcze chwilę aż większość społeczeństwa pójdzie na obiad o wyjdę na spacer
Witchma - 9 Marca 2008, 12:37
Cytat | a w partii Gretkowskiej nie wolno być wrednym, grubym, czy szczęśliwym? |
pewnie wolno było, ale tutaj to będzie wymóg podstawowy
ihan - 9 Marca 2008, 12:42
Partia Gretkowskiej ma podstawową wadę marketingową: w nazwie znajduje się słowo kobieta. Gorzej by mogło być tylko gdyby tam znalazło się: feministka i tolerancja. A tak, sięgniemy po ten sam elektorat podstępem (feministka pozwala sobie na bycie grubą i toleruje bycie grubą i szczęśliwą)
Martva - 9 Marca 2008, 12:45
Jak czytałam wczoraj wywiad z Gretkowska to nie wiem czy nie bardziej by pasowało: Partia Matek, ale cóż
ihan - 9 Marca 2008, 12:49
Super, znaczy robi postępy. Jest jeszcze dla niej i jej partii nadzieja.
Martva - 9 Marca 2008, 12:57
Gretkowska napisał/a | Z kobietami należy rozmawiać, a nie pytać, czy się da. Powiedziałam, że nie interesuje mnie tarcza, żeby zwrócić uwagę na problemy kobiet. Załatwmy chociaż podstawowe rzeczy. A jeśli chcemy mówić o tarczy czy wojnie w Iraku, to też pod kątem kobiet. Czy pieniądze wydawane na wojnę nie przydałyby się na skomputeryzowanie szkół albo na obiady dla dzieci? |
No i ja jako kobieta nie widzę tutaj niczego pod kątem kobiet, bo mowa jest o dzieciach. Ale jak wiadomo jestem uprzedzona i w ogóle.
Już nie offtopuję, idę na spacer i mam zamiar nie zmarznąć
Iwan - 9 Marca 2008, 13:00
to że wczoraj na urodzinach się nie spiłem i dziś od rana mogę normalnie funkcjonować
ihan - 9 Marca 2008, 13:02
Ojcowie powinni się poczuć dyskryminowani. Taki ładny mem: partia mężczyzn to pewnie powinna się zajmować wyłącznie darmowym rozprowadzaniem piwa i rozkładówek z playboya, żenujące. I o co potem mieć do nich pretensje, gdy nie zajmują się dziećmi, przecież nikt tego nie oczekuje.
Ot, wczorajsza wiadomość o ojcu, który uprowadził swoje dziecko, powinien być ścigany, pewnie tak, ale czy gdyby to matka uprowadziła dziecko media też by na nią pluły?
EDIT: Iwan, jesteśmy z ciebie dumni. Dzielny chłopiec, trzymaj tak dalej.
Iwan - 9 Marca 2008, 13:06
ihan napisał/a | Iwan, jesteśmy z ciebie dumni. Dzielny chłopiec, trzymaj tak dalej |
dzięki ihan, z pewnością będzie mnie to motywować do dalszej walki z nałogiem
Martva - 9 Marca 2008, 14:37
Wróciłam ze spaceru- w trakcie padły mi baterie, ale wróciłam do domu, wymieniłam i napstrykałam mnóstwo krokusów
dzejes - 9 Marca 2008, 19:06
Cieszy mnie, że mimo wczorajszego zmęczenia dziś znów biegałem. Cieszy mnie, że chociaż padałem dosłownie na pysk, to po powrocie do domu, prysznicu - czułem się super. No i obiadokolacja mnie cieszy.
Rafał - 10 Marca 2008, 08:28
O kurka dzejes bieganie! Zapomniałem o bieganiu, thx
corpse bride - 10 Marca 2008, 14:28
bieganie jest zUe. nieintelektualne.
fajny dzień mam. wszytko mnie bawi. respondntów mam w miarę rozumnych i przychylnych. jeszcze mnie żaden buc dziś nie wkurzył. taki poweekendowy nastrój. lubię poniedziałki
poza tym wish me luck jutro o 9. jak będę lucky, to powiem, o co chodziło i jak poszło.
tymczasem wracam do dzwonienia... jeśli ktoś z was pracuje w sklepie z elektronarzędziami niech się strzeże
Dunadan - 10 Marca 2008, 14:56
Ja też biegam i też mnie to cieszy. A zuo najlepiej niszczyć zuem
mBiko - 10 Marca 2008, 15:36
Cieszy mnie pogoda i fakt, że kilka ptaków ładnie dało się obejrzeć. Natomiast... ( tu patrz wątek sąsiedni)
Godzilla - 10 Marca 2008, 15:36
Moja córka dziś kończy trzy lata!
Adanedhel - 10 Marca 2008, 18:25
Najlepszego dla córki, Godzillo!
Pod moimi oknami tymczasem zaczynają zielenić się bzy. Na razie nieśmiało, ale jednak. Jeszcze trochę i będę miał w domu przyjemny klimat
ihan - 10 Marca 2008, 19:53
Godzilla, to już niedługo bedzie mogła mówić wierszyk:
Mam trzy latka, trzy i pół,
Brodą sięgam ponad stół.
Do przedszkola chodzę z workiem
I mam znaczek z muchomorkiem.
Pantofelki ładnie zmieniam,
Myje ręce do jedzenia.
Zjadam wszystko z talerzyka,
Tańczę, kiedy gra muzyka.
Umiem wierszyk o koteczku.
O tchórzliwym koziołeczku