To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Do redakcji - Nadsyłanie Prac

Kruger - 12 Maj 2011, 14:20

Annasi napisał/a
Jest gdzieś tutaj miejsce, w który można umieszczać swoje teksty? Tak aby inni mogli je przeczytać, spojrzeć krytycznym wzrokiem i ocenić?

Annasi, bardziej ocennie, z uwagami, obszerniejszymi komentarzami i temu podobnymi szykanami to zapraszam na zaprzyjaźnione forum Fahrenheita. Łatwo wygóglasz. I poszukaj warsztatów. I zasady poczytaj - koniecznie :)

baranek - 12 Maj 2011, 14:22

Kruger, ma rację. Tam Cię ocenią. Polecam. Każdy powinien spróbować. Niezastąpiona szkoła.
Kruger - 12 Maj 2011, 14:24

I ostrzegam - zbyt szybko i łatwo się nie doczekasz, żeby ci powiedzieli co robisz dobrze. Za to co robisz źle - obszernie!
Tyłek trzeba mieć twardy, zdecydowanie.

baranek - 12 Maj 2011, 14:27

Bo, wbrew pozorom, najlepiej Ci życzą niekoniecznie ci, którzy najgłośniej Cię chwalą. Bywa, że wprost przeciwnie.
Annasi - 12 Maj 2011, 15:33

Od jakiegoś czasu jestem tam zarejestrowany, czekam z niecierpliwością aż ruszą kolejne Zakużone Warsztaty Tematyczne, mam nadzieję, że wystartują prędzej lub później :wink:

Zgadzam się z Wami, trzeba mieć mocny tyłek i co najważniejsze... Nie poddawać się :D Ostatnio zostało na mnie wylane wiadro zimnej wody. Najdziwniejsze jest to, że zmotywowało mnie to do cięższej pracy.

Kruger - 13 Maj 2011, 07:48

Cóż, tutaj nie pzoostaje Ci nic innego jak czekać na kolejny konkurs spodenkowy. I to na pewno będzie szybciej niż tam warsztaty tematyczne. Ale oprócz tematycznych masz też dowolne i możesz wrzucić jakiś swój tekścik dopieszczony.
Dobra, offtopa kończę bo temat o czym innym no i ile można reklamować inne forum (nawet jeśli zaprzyjaźnione :) ).

Agi - 13 Maj 2011, 08:09

Kruger napisał/a
Dobra, offtopa kończę bo temat o czym innym

Otóż to!

uniwers - 18 Maj 2011, 21:31

Czternaście dni minęło
I jakoś tak mnie wzięło
Żeby się przypomnieć.
"Komnata szaleństwa". Co się z tym czymś dzieje?

Agi - 29 Maj 2011, 10:59

Posty dotyczące konkursu szortowego przeniosłam do właściwego wątku.
Maxencius - 30 Maj 2011, 19:23

Czy RedNacz to jest na czymś w rodzaju urlopu czy też są inne powody, dla których nie pojawia się na na forumie?
Agi - 30 Maj 2011, 19:26

RedNacz, z tego co wiem, zapracowany wielce, na forum rzadko bywa.
Pisz do niego na maila.

uniwers - 30 Maj 2011, 23:47

Z moich obserwacji wynika, że na PW raczej nie odpisuje - pisałem trzy razy i cisza.
Matrim - 31 Maj 2011, 00:02

Błogosławieni wytrwali...
Maxencius - 1 Czerwca 2011, 15:01

Nie odpowiada :(
Memento - 2 Czerwca 2011, 10:28

Posłałem tekst wczoraj. Ciekawe, czy i kiedy doczekam się odpowiedzi. ;P:
nureczka - 2 Czerwca 2011, 10:56

Memento, ja kiedyś dostałam odpowiedź po 40 minutach :)
Ale to było tylko raz.

Memento - 2 Czerwca 2011, 11:01

A jak bardzo kiedyś to było? ;P: Bo wiesz, gdzie Rzym a gdzie Krym. Gdzie dojrzała, otrzaskana ze słowem pisanym nureczka, a gdzie piszący z dużymi przerwami od gimnazjum, otrzaskujący się przy każdej okazji, ale jednak świeżak Memento. :mrgreen: nawet jeśli mnie nie opublikują, to sama radocha z obmyślenia i napisania tej historii dała mi kopa do pisania następnej.

...nienienienienienienienienienie NIE! Nie sprawdzę mejla przed trzynastą! :lol:

zorckie - 2 Czerwca 2011, 12:18

Memento, żeby cię pocieszyć: dostałem swoją (pierwszą) odpowiedź szybciej niż nureczka - po góra trzydziestu minutach. Zupełny świeżak, pierwszy wysłany tekst.
Na kolejną odpowiedź czekałem cztery miesiące.
Nie ma zasady.

nureczka - 2 Czerwca 2011, 12:38

U mnie było podobnie jak u zorckie. No rules.
Memento - 2 Czerwca 2011, 12:45

Cóż, nie przeszkadza mi to. Jeżeli opko okaże na tyle dobre na ile myślę, że jest, to ktoś się odezwie (chyba że odrzuconym łałtorom też odpisują). Jak chcę, potrafię być oceanem cierpliwości. ;P: A mejla i tak sprawdzam pięć razy dziennie. ;P:
MrMorgenstern - 2 Czerwca 2011, 12:52

dud napisał/a
No już się ze wszystkimi przywitałem ;) Dlatego jeszcze raz chciałem zapytać o mój tekst pt. Trupi pierścień, który wysłałem do redakcji na początku sierpnia, a który do tej pory pozostał bez odpowiedzi :( Pisałem do RD na priv, ale też nie uzyskałem żadnych informacji...

Hej dud, co z Twym opkiem, za którego sam tytuł kciuki trzymam? :)

Annasi - 5 Czerwca 2011, 22:17

Tak z czystej ciekawości, dostaliście kiedyś odpowiedź w stylu: "Z przykrością stwierdzamy, że tekst nie został zakwalifikowany do druku."? Konkretnie chodzi mi o to, czy redakcja odzywa się również wtedy, gdy tekstu nie przyjmie.
Znajduje się na sali osoba, której to się przyprawiło?

nureczka - 5 Czerwca 2011, 22:19

Annasi, obawiam się, że nie ma takiego obyczaju.
Annasi - 5 Czerwca 2011, 22:22

Zdaję sobie z tego sprawę jednakże doszły mnie słuchy, że redakcja wykazuje się niekiedy dobrą wolą :) Chciałem potwierdzić, lub zaprzeczyć plotkom.
lakeholmen - 6 Czerwca 2011, 09:12

Będę dzielny i przyznam się, że mi się zdarzyło
Annasi - 6 Czerwca 2011, 11:52

Czyli plotki okazały się prawdą :) Jest ktoś jeszcze?
Nina Wum - 6 Czerwca 2011, 12:24

Annasi, a jakie to ma znaczenie?..
nureczka - 6 Czerwca 2011, 13:09

Nina Wum napisał/a
Annasi, a jakie to ma znaczenie?..

Może chłopak lubi wiedzieć? :)

Annasi - 6 Czerwca 2011, 13:59

Lubi :)
Nath - 6 Czerwca 2011, 17:05

Mnie również się zdarzyło i to nawet dwukrotnie.
Pozdrawiam!

Partner forum