To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Różowa landrynka. Paniom wstęp wzbroniony!

Jezebel - 10 Października 2013, 22:38

Martva napisał/a
Jezebel, jak Cię lubię, tak podniosłaś mi ciśnienie. Po pierwsze, gdybym miała duży biust, byłoby mi teraz bardzo cholernie przykro. Można nie być fanką aż tak wybujałych kobiecych kształtów, ale można to wyrazić ciut delikatniej, nie?

Jasne, mogłam dopisać na początku "moim zdaniem", ale uznałam to za opcję domyślną, że na forum dyskusyjnym wyrażam opinię własną, a nie wszechobowiązującą i jedyną słuszną ;) No i "zainspirował" mnie wyjątkowo odpychający gif, brr. I przyznaję się bez bicia, że mam problem ze zrozumieniem osób, którym robi się przykro, iż coś w nich może się komuś na świecie nie podobać (bo to też logiczne, nie ma opcji, by istniała osoba uznawana za absolutnie idealną dla absolutnie każdego człowieka na ziemi), więc często ten aspekt pomijam. I myślę sobie, że przecież moja opinia nie powinna nikomu robić różnicy, czyli że jeśli ktoś lubi siebie, to czemu opinia losowego wrednego rudzielca w internetach miałaby to zmienić? ;) Tak czy inaczej nie chodziło o celowe przytyki wobec kogokolwiek. To chyba czas na cycki pokoju!

thomas2411 - 10 Października 2013, 22:41

Jezebel, ja osobiście nie wiedział bym co z takimi robić. Twoja propozycja bardziej mi podchodzi, a to co przedstawił Rodion brzydzi.
thomas2411 - 10 Października 2013, 22:43

Druga jeszcze bardziej pozytywne, pokojowe cysia miodzio :P
Dunadan - 10 Października 2013, 22:50

thinspoon, bo ten album chodzi za niezłą kasę ;) wspinasz się? fanie znaleźć tu kogoś z podobnymi zamiłowaniami ;) (poza fantastyką rzecz jasna :D )

PS: w drugim linku jest jest Chris Sharma i Daila Ojeda ;)

Jezebel - 10 Października 2013, 23:03

A, no i jeszcze to:
Adon napisał/a
Jezebel napisał/a
Sztuczne jeszcze jakoś wyglądają, ale naturalne... cóż, rzadko.

:shock: :fp:

Skąd taka reakcja, skoro wielu tutaj zdaje się zgadzać, może nie mówiąc o tym wprost, za to wrzucając zdjęcia piersi owszem, dużych, ale bardzo często właśnie sztucznych? ;)

Adon - 10 Października 2013, 23:32

Ja tam sztucznych nie wrzucam. :P ;)

Zdecydowanie wolę piersi takie jak na poniższym obrazku, niż takie, które wyglądają jak idealnie okrągłe piłeczki, które na kilometr śmierdzą silikonem i tanim lekarzem bez fantazji.

Jezebel - 10 Października 2013, 23:50

I tu widać wyraźnie to, co mi się w dużych naturalnych piersiach nie podoba - gigantyczne sutki. Choć te i tak nie są jeszcze rekordzistami w tej materii :P
Adon - 10 Października 2013, 23:53

A jest związek między wielkością piersi i wielkością sutków? :shock: Ja nie stwierdziłem - powiem tak: widziałem już małe piersi z ogromnymi sutkami i duże z maleńkimi. ;P:
hijo - 10 Października 2013, 23:54

Adon, ładna modelka

Jezebel, żadne z tu pokazanych nie są duże :wink: . Duże cycki są wtedy, gdy do jednego się można przytulić, a drugim przykryć. :mrgreen:

Jezebel - 10 Października 2013, 23:55

Pewnie, że jest związek. Nie przejawia się jako reguła obowiązująca w 100% przypadków, ale jako wyraźna tendencja.

edit: taa, a na starość umyć sobie nimi plecy :D

Dunadan - 11 Października 2013, 08:29

Jezebel napisał/a
edit: taa, a na starość umyć sobie nimi plecy :D

Właśnie to sobie zwizualizowałem xD

mesiash - 11 Października 2013, 10:15

Jezebel, zaufam Ci jako bywalczyni damskich szatni, ale potwierdzam słowa Adona - zależności takiej nie stwierdzono męskimi organami wzroku

PS. ja osobiście też nie lubię dużych piersi u kobiety, ale to chyba głównie dlatego że mają problemy z ich ładnym ułożeniem. Martva z tego co pamiętam jeździ pół miasta żeby kupić konkretny egzemplarz biustonosza, więc pewnie sobie lepiej radzi w tej materii.

feralny por. - 11 Października 2013, 10:24

mesiash napisał/a
Martva z tego co pamiętam jeździ pół miasta żeby kupić konkretny egzemplarz biustonosza
Ale to takie jej hobby chyba. :omg:
Chal-Chenet - 11 Października 2013, 10:27

Jezebel napisał/a
I tu widać wyraźnie to, co mi się w dużych naturalnych piersiach nie podoba - gigantyczne sutki

Duże sutki mniam. Ja uwielbiam.

ketyow - 11 Października 2013, 11:54

Co ja lubię:

Spoiler:

gorat - 11 Października 2013, 12:21

^ Zdążyli usunąć.
Jezebel - 11 Października 2013, 12:22

Bez sensu, bo całkiem ładna pani była.
merula - 13 Października 2013, 15:32

włączam się do konkursu :D

Fidel-F2 - 13 Października 2013, 18:21

merula, mąż Ci nie zabronił?
merula - 13 Października 2013, 19:29

cii... nie musi wiedzieć :wink:
hijo - 13 Października 2013, 19:31

merula napisał/a
włączam się do konkursu
jako jeden z konkurentów? :mrgreen:
Dunadan - 13 Października 2013, 21:51

merula napisał/a
włączam się do konkursu :D

A więc takie coś widzi kobieta patrząca w dół...

Lewy cycek poza GO*.

*GO - Głębia Ostrości: http://pl.wikipedia.org/w...a_ostro%C5%9Bci

merula - 13 Października 2013, 22:15

Dunadan, jesteś zboczony ;P:
Dunadan - 13 Października 2013, 22:27

merula, wiem ;] i dobrze mi z tym :twisted: tak wychodzę z założenia, że jak już patrzę na te foty to mogłyby chociaż być przyzwoite technicznie ;P:

Jeszcze jeden komentarz z mojej strony... oliwka. Tak nie wiadomo o co z nią chodzi. Lewy cycek i środek piersi (klatki) maźnięty, reszta nie :roll: to nieprofesjonalne ;P: ale mogę zrozumieć xD

Matrim - 13 Października 2013, 22:48

Dunadan, zabijasz konkurs. To nie jest "Technicznie doskonałe zdjęcie", tylko "Poka cycki!"
Dunadan - 13 Października 2013, 22:58

Matrim, oj tam od razu zabijam. Piszę co widzę :P no ale spoko, postaram się powstrzymać swoje zboczenie, w końcu to publiczne forum :roll:
Matrim - 13 Października 2013, 23:11

Dunadan, bo się przyczepiłeś do głębi (która, moim zdaniem, jest całkiem obszerna, no ale... ;P: ), a nie zwracasz uwagi na wartości estetyczne, jak np.:

Spoiler:

Rodion - 14 Października 2013, 08:15

Graficzny dowód na " ... niewiasta naczyniem wszetecznym jest szatana ..." :shock:
Fidel-F2 - 14 Października 2013, 09:17

Dunadan napisał/a
Piszę co widzę
powinieneś widzieć cycki
Dunadan - 14 Października 2013, 09:40

Fidel-F2 napisał/a
powinieneś widzieć cycki

"To tam są jakieś cycki?" ;P:

Partner forum