Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Jedenastka - 7 Lutego 2011, 10:13
| Rafał napisał/a | Nie mogę szybko pisać, bo trzymam kciuki Mam nadzieję, że lada chwila zadzwoni mechanik i powie, że jest już wszystko OK. | Oby
Ale do Orlenu i tak bym napisała... dla porządku
merula - 7 Lutego 2011, 10:29
Rafał, w razei czego pamiętaj, że skutki następcze. które ujawnią się za czas jakiś też mnożesz podciągnąc pod ewentualne odszkodowanie. I trzymam kciuki - też nas podobne zjawisko spotkało.
ontopicznie - zdecydowanie muszę podjąć kroki mające na celu umniejszenie mojej wielkiej osoby. już nie tylko garderoba krzyczy, zaczęły też krzyczeć kolana. kurrr.... nienawidzę się ograniczać i na samą myśl jestem nabuzowana. i głodna.
ketyow - 7 Lutego 2011, 11:02
| Pucek napisał/a | Optymistycznie myślę, że chyba jeszcze nie stygnę |
A ja myślę realistycznie, że nie stygniesz. A na stygnięcie od zarania dziejów człowiek wynajduje różne rozgrzewcze trunki
Rafał, powodzenia.
Rafał - 7 Lutego 2011, 14:25
Dzięki za kciuki, auto odebrałem sprawne , 300 zł mechanik zabrał, paliwo się wylało za 60 zł, razem 360 zeta w plecy plus nerwy, na jutro umówiłem się na męską rozmowę z kierownikiem stacji paliw nr 636 PKN ORLEN SA
Witchma - 7 Lutego 2011, 14:27
Rafał, uff, nie najgorzej
Rafał - 7 Lutego 2011, 14:50
No, to było duuże uffff
ailiS - 7 Lutego 2011, 18:28
!@#$% PKP i nowy rozkład.
Wszystko zmienili oprócz jednego - jak chcesz człowieku jechać z Wrocławia do Kłodzka to każdy pociąg odjeżdża 10 minut przed przyjazdem tego z Wawy, a nast. za 2-3 godziny!!! (wiącha)
Lynx - 7 Lutego 2011, 21:06
merula, witaj w klubie.
Witchma - 8 Lutego 2011, 10:11
Rafał, daj znać, jak wyniki męskiej rozmowy
Fidel-F2 - 8 Lutego 2011, 10:16
Rafał, pewnie leczy kaca
Jedenastka - 8 Lutego 2011, 15:27
| Rafał napisał/a | na jutro umówiłem się na męską rozmowę z kierownikiem stacji paliw nr 636 PKN ORLEN SA |
Ja też jestem ciekawa co to za rozmowa była.
Godzilla - 8 Lutego 2011, 22:12
Auu. Moja głowa.
Fidel-F2 - 8 Lutego 2011, 23:12
Godzilla, Ty też tam byłaś?
Jedenastka - 8 Lutego 2011, 23:36
| Fidel-F2 napisał/a | | Godzilla, Ty też tam byłaś? |
Myślisz, że Rafała boli głowa?
Fidel-F2 - 8 Lutego 2011, 23:39
Jedenastka, miałaś kiedys kaca?
Jedenastka - 8 Lutego 2011, 23:40
| Fidel-F2 napisał/a | | Jedenastka, miałaś kiedys kaca? |
Jeszcze ze mną nie piłeś.
Fidel-F2 - 8 Lutego 2011, 23:42
znaczy picie ze mną jest warunkiem koniecznym uzyskania kaca?
Jedenastka - 8 Lutego 2011, 23:43
| Fidel-F2 napisał/a | | znaczy picie ze mną jest warunkiem koniecznym uzyskania kaca? |
Prawdopodobnie tak właśnie jest.
Fidel-F2 - 8 Lutego 2011, 23:46
za każdym razem gdy ikujemy pojawia się moment gdy bezwzględnie trzeba sciągnąć mocno wajchę i wyrównać lot
Jedenastka - 8 Lutego 2011, 23:48
| Fidel-F2 napisał/a | | za każdym razem gdy ikujemy pojawia się moment gdy bezwzględnie trzeba sciągnąć mocno wajchę i wyrównać lot | Jestem zainteresowana.
SithLady - 9 Lutego 2011, 15:41
Brak neta wczoraj popołudniu i dzisiaj rano (w połączeniu z uzależnieniem od Mousehunta )
Ozzborn - 9 Lutego 2011, 15:54
kurde, bez sensu kupiłem sobie za wczesny powrotny autobus - i teraz mam meksyk z przebukowywaniem, a nie chcę siedzieć 9h na lotnisku ;]
Kasiek - 9 Lutego 2011, 16:39
| merula napisał/a | i głodna. | a myślałaś o diecie Dukana? Ona mało absorbująca jest no i nie wolno być głodnym. No i ja i Marcin ją wypróbowaliśmy, działa nieźle. Ja muszę zrobić sobie w tym roku małą sesję z Dukanem, bo się w zimie zaniedbałam i nie mogę sie w dżinsy zapiąć :/
merula - 9 Lutego 2011, 17:05
Kasiek, ja na samą myśl o diecie jestem głodna.
a dieta Dukana za bardzo zakwasza organizm.
Kai - 9 Lutego 2011, 21:49
Siedzę przy samych drzwiach przednich.
Wykończona.
Chcę nimi wysiąść, dowcipny kierowca rzuca "Pani nie umie czytać". No wiem, jest napis "Tylko do wsiadania".
Nie wiedziałam, czy dać w mordę, czy się wkurzyć, ostatecznie stwierdziłam "jak pan będzie tak skonany jak ja, to życzę biegania po pustym autobusie. Ja nie mam zamiaru".
Faktycznie, 30 stron od wczoraj, plus 20 oferty, plus 5 pism i jeszcze nerwówka, bo oferty mają wyjść, ale wszystkich g... obchodzi, że my też musimy mieć TROCHĘ czasu na ich przygotowanie, bo je dostajemy w rozpirzu.
Agi - 10 Lutego 2011, 06:29
Wygląda na to, że migrena mnie dopadła.
baranek - 10 Lutego 2011, 09:35
pierwszy raz od prawie dwóch lat spędzam tyle czasu sam w domu. zacząłem gadać do siebie. wkurza mnie, że tak przynudzam.
robert70r. - 10 Lutego 2011, 09:45
Agi, współczuję. Wprawdzie nie wiem, czy u mnie to też owa migrena, ale też obudziłem się dziś z bólem głowy.
Poza tym Skype mnie wk... Bo akurat jest naprawdę potrzebny, no i akurat przestał działać, głupek jeden...
Rafał - 10 Lutego 2011, 11:54
| Witchma napisał/a | | Rafał, daj znać, jak wyniki męskiej rozmowy | | Jedenastka napisał/a | | Ja też jestem ciekawa co to za rozmowa była. | No i do rozmowy nie doszło, kierownik stchórzył. Reklamację zgłosiłem do wyższej instancji, opiekun stacji z ramienia Orlenu obiecał interwencję, sprawa się toczy.
A propos spraw, w grudniu pisałem o ZUSie, aktualnie sprawa czeka na rozstrzygnięcie przed Dyrektorem Izby skarbowej we Wrocławiu, mam nadzieję, że nie uwzględni mojego zażalenia, wówczas w trybie skargi do WSA całość mi się pięknie przedawni, a nie ma siły, aby WSA nie skierował sprawy do ponownego rozpatrzenia, za dużo precedensów już było, łącznie z wyrokami SN.
Godzilla - 10 Lutego 2011, 14:26
Gdzieś mi wcięło metalizowane nici. Były, były... a jak wreszcie są potrzebne, to nie ma.
|
|
|