Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
ketyow - 4 Lutego 2011, 15:31
Bilans finansowy za ten miesiąc -570zł pod warunkiem, że nie będę nic jadł. Ch*j, idę się dowiedzieć do banku jak stoję z możliwością kredytową
Kai - 4 Lutego 2011, 18:30
Nie wie, czy Cię to pocieszy, ja też pojadę na chwilówce. OMG, ten komp trzepnął mnie po kieszeni, ale mam nadzieję, że choć się zwróci...
A wkurza mnie dizajn autobusów. Nie wiem, kto je zamawiał, kto je kupował, ale do jasnej anielki na 70 cm nie zmieszczą się dwie osoby, a jedna jakby czasami bywa za mało. Do tego te stopnie po 20 cm, te miejsca, nie wiadomo dla kogo, bo opatrzone poręczami diabli wiedzą po co.
Jeśli nie ma miejsca na siedzenie na 2 osoby, niechże będzie pojedyncze, żeby pozostali mogli wygodnie stać, 35 min stania to nie taka tortura.
Witchma - 4 Lutego 2011, 18:42
Cudowne zakończenie wspaniałego dnia, a w zasadzie to tygodnia i miesiąca. Nic tylko się pociąć
Godzilla - 4 Lutego 2011, 18:45
Kai, nowe Solarisy? Ładnie to one tylko na oko wyglądają.
Kai - 4 Lutego 2011, 18:59
Witchma, wspołczuję na ślepo.
Godzilla, chyba nie nowe, nie mam pojęcia, tak debilnego rozplanowania przestrzeni jeszcze nie widziałam. Może podejrzę, co to za firma, ale nie Solaris. Solaris ma tylko 4 wątpliwej wymiarowości siedzenia, ten ma więcej.
Godzilla - 4 Lutego 2011, 19:04
Może szef firmy robił te krzesełka pod swoją sekretarkę, rozmiar 34.
Kai - 4 Lutego 2011, 19:05
| Godzilla napisał/a | | Może szef firmy robił te krzesełka pod swoją sekretarkę, rozmiar 34. |
Albo 48.
Godzilla - 4 Lutego 2011, 19:16
Po jednym na półdupek
Kai - 4 Lutego 2011, 19:22
Krótko mówiąc ktoś do kogoś nie dorasta, my do Europy albo projektanci do rzeczywistości.
Iwan - 4 Lutego 2011, 19:31
jestem w szoku
http://www.tvn24.pl/-1,16...,wiadomosc.html
ketyow - 4 Lutego 2011, 19:39
Iwan, linkowałem już w kociarni bodaj.
| Kai napisał/a | | Nie wie, czy Cię to pocieszy, ja też pojadę na chwilówce. OMG, ten komp trzepnął mnie po kieszeni, ale mam nadzieję, że choć się zwróci... |
No wiesz, ja nie mam żadnego dochodu
Iwan - 4 Lutego 2011, 19:41
nie natknąłem się
Kai - 4 Lutego 2011, 19:43
| ketyow napisał/a | No wiesz, ja nie mam żadnego dochodu |
Niby mam ale totalnie minusowy.
Anonymous - 4 Lutego 2011, 20:32
Mogę dołączyć do narzekających na finanse? Brakło mi 0,1 do stypendium naukowego. NOŻ *beep* MAĆ i kilkaset złotych poszło się kochać.
ailiS - 4 Lutego 2011, 23:41
| dalambert napisał/a |
A jak sądzisz ile takich namolnych telefonów ta przykładowa pani otrzymuje dziennie, ile odrywa ją od pracy, garów, prania, czy zdejmuje z kibelka bo kolejny namol chce jej wrzucić do listy zakupów kolejną niepotrzebną fierdołę. |
3 do 5. Ale mogliby chociaż robić tak, jak Jedenastka - spytać skąd ma się dane. Trochę z tym zachodu jest, bo rzadko konsultant może je usunąć; trzeba dzwonić do firmy, która je udostępniła. Ale spokój jest.
| Cytat | | Wspułczuję Ci pracy, to koszmar robić za takie namolne guano, ale nie ma co się użalać. |
Już tam nie pracuję
Agi - 5 Lutego 2011, 09:18
Posty dotyczące planowanego wyjazdu Małego Olafa, na platformę wiertniczą przenoszę doKącika emigranta
Fidel-F2 - 5 Lutego 2011, 09:26
| Żerań napisał/a | | Mogę dołączyć do narzekających na finanse? Brakło mi 0,1 do stypendium naukowego. NOŻ *beep* MAĆ i kilkaset złotych poszło się kochać. | było się uczyć, jaka praca taka płaca
Jedenastka - 5 Lutego 2011, 09:45
| Żerań napisał/a | | NOŻ *beep* MAĆ i kilkaset złotych poszło się kochać. |
Ja to znam w wersji poszło się gonić.
Fidel-F2 - 5 Lutego 2011, 09:49
facepalm
dalambert - 5 Lutego 2011, 10:11
Pipa dziennikareczka w TVInfo - cytuję:
"-każdego dnia umiera w Polsce 57 osób na raka, rocznie 97000 "
qrva kto tych pupków telewizyjnych matematyki w podstawówce uczył ?
Martva - 5 Lutego 2011, 10:30
*beep* mnie nieziemsko pogardliwe pisanie o kobietach 'pipa'.
Witchma - 5 Lutego 2011, 10:41
Ale nie można o tym grzeczniej wspomnieć...?
Kai - 5 Lutego 2011, 11:16
Martva, jesteś pewna, że chcesz dalej czytać te serwisy, które używają tego sformułowania?
Witchma, wierz mi, czasem się NIE DA!
dalambert - 5 Lutego 2011, 11:21
Martva, to nie kobieta , to rozszczebiotana pipuncia pierniczaca bezrefleksyjnie bzdury do milionów ludzi i to w bardzo powaznym temacie jakim jest rak.
Ta *beep* i redakcja tegoż wydania Informacji TVInfo zasługuje na znacznie gorsze i pogardliwsze określenia, ale sobie przez wrodzony szacunek dla płci pięknej darowałem.
Witchma, skretynienie telewizyjnego prezenterstwa i dziennikarstwa nie zasługuje na "grzeczne wspominanie"
ketyow - 5 Lutego 2011, 11:57
| Jedenastka napisał/a | | Żerań napisał/a | | NOŻ *beep* MAĆ i kilkaset złotych poszło się kochać. |
Ja to znam w wersji poszło się gonić. |
Kochać to zapewne delikatna wersja od "je*ać", którego ja bym użył, jako osoba notorycznie bluzgająca na wszystko dookoła.
Fidel-F2 - 5 Lutego 2011, 12:10
dalambert, pogi꣣o Cię
terebka - 5 Lutego 2011, 12:11
ketyow, w przedszkolu się tak nauczyłeś wyrażać? ;P
... poszło uprawiać miłość
Kruk Siwy - 5 Lutego 2011, 12:13
| dalambert napisał/a | | Martva, to nie kobieta , to rozszczebiotana pipuncia | mocny wist, panie dzieju.
ketyow - 5 Lutego 2011, 12:19
terebka, 6 klas spędziłem z kumplem z nieco patologicznej rodziny, który nie potrafił napisać zdania po polsku, bo ni diabła nie wiedział czym można w nim zastąpić qrwy. Dodajmy do tego jakiś tam okres buntu i patologie u siebie, brak reakcji otoczenia, nerwowy charakter, no i teraz siarczysty bluzg to moje drugie ja
Jedenastka - 5 Lutego 2011, 13:06
| terebka napisał/a | | ... poszło uprawiać miłość |
Make love not war
|
|
|