Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
nimfa bagienna - 1 Lutego 2011, 19:49
Mam kisiel zamiast mózgu. I muszę w tym stanie pracować.
shenra - 1 Lutego 2011, 19:50
| nimfa bagienna napisał/a | | Mam kisiel zamiast mózgu. | To jest nas dwie.
Godzilla - 1 Lutego 2011, 19:50
Nie ty jedna Jeszcze kilka stron tłumaczenia i poprawiania a potem jutrzejszy dzień... i też tłumaczenie i poprawianie
Coraz szerszy mam uśmiech
shenra - 1 Lutego 2011, 19:53
Nie ma ktoś zapasowego mózgu? I najlepiej z tendencją do nie przyswajania stanu wkur...poirytowania.
nimfa bagienna - 1 Lutego 2011, 19:56
Zapasowy mózg, taaaa. Też chcę.
Oczy mi wiszą, mam kręgosłup jak miętka glizda i ogólnie jestem The Galarethoid.
Ponarzekałam? No to do pracy.
merula - 1 Lutego 2011, 20:13
mam, prawie nieużywany, ale nie wiem, czy się Wam do czegoś przyda
Godzilla - 1 Lutego 2011, 21:01
A poza tym skończyła mi się nalewka czonsnkowa. Czym ja się teraz będę leczyć i uodparniać?
Jedenastka - 1 Lutego 2011, 21:03
| Godzilla napisał/a | | A poza tym skończyła mi się nalewka czonsnkowa. Czym ja się teraz będę leczyć i uodparniać? |
Nalewką czosnkową?
shenra - 1 Lutego 2011, 21:09
| Jedenastka napisał/a | | Nalewką czosnkową? | Taż się kobiecie skończyła.
Jedenastka - 1 Lutego 2011, 21:11
| shenra napisał/a | Taż się kobiecie skończyła. |
Nie. Skończyła się nalewka czonsnkowa.
shenra - 1 Lutego 2011, 21:12
Jedenastka, czy dopuszczasz literówki do swojej świadomości?
czterdziescidwa - 1 Lutego 2011, 21:20
| shenra napisał/a | | nimfa bagienna napisał/a | | Mam kisiel zamiast mózgu. | To jest nas dwie. |
Aż mnie świerzbiło, żeby napisać, że nie dwie, bo w Polsce prawie 20 milionów, ale się powstrzymałem...
shenra - 1 Lutego 2011, 21:23
czterdziescidwa, to wcale nie jest pocieszajace Wszystko zależy od smaku rzeczonego kisielu
merula - 1 Lutego 2011, 21:42
w czyjejś chorej głowie pojawił się ciekawy pomysł, żeby następny rok szkolny zacząć tydzień, albo dwa wcześniej, z uwagi na Mistrzostwa Europy w bieganiu za świńskim pęcherzem. jak trzeba być dziwnym, aby mieć takie pomysły???
wiem, że dementowane to już było, ale coś musiało być na rzeczy. i w czyjejś głowie taka myśl zaświtała
shenra - 1 Lutego 2011, 21:46
merula, dobrze, że nie było to z okazji wyścigu egipskiej szarańczy, która przygotowuje się do kolejnego apokaliptycznego wystąpienia.
Godzilla - 1 Lutego 2011, 22:01
Gorsze są pomysły, które tu i ówdzie słyszę, żeby dzieciakom skrócić letnie wakacje a wydłużyć przerwy zimą czy zrobić jeszcze jakieś na jesieni, bo TAK JEZD NA ZACHODZIE. No *** **** [BEEP] mać, tu nie Hawaje, żeby w listopadzie na kolonie bractwo posyłać!
merula - 1 Lutego 2011, 22:10
No ale właściciele obiektów turystycznych będą mieli zapewnione obłożenie przez większa część roku. Czysty biznes.
A to, że rodzice nie będą mieli co zrobić z dziećmi i wiecej czasu spędzą one w większości w domu przed telewizorem lub kompem to pikuś. w końcu już teraz gminy nie mają kasy na akcje "ferie/lato w mieście" to na pewno znajdą je częściej i na więcej czasu.
shenra - 1 Lutego 2011, 22:15
Taa, a potem kolejki u naszych radosnych lekarzy, którzy przecież nie znajdą czasu dla wszystkich i to od razu. Bo wstyd byłoby postawić założenie, że dzieciaki z takich eksperymentów pełne wigoru i sił witalnych powróciłyby do domów. A potem o bossssz, absencja w szkole, szaleństwo wirusów, glutokatarów, agentów od kaszlu i charczenia...
Matrim - 1 Lutego 2011, 22:15
| merula napisał/a | | Mistrzostwa Europy w bieganiu za świńskim pęcherzem |
Chwilę mi to zajęło, ale:
fealoce - 2 Lutego 2011, 08:06
Ominęło mnie wczoraj spotkanie z husarzami - wszystko dlatego, że zbyt późno przeczytałam notkę na fejsie
wniosek: za mało czasu spędzam w sieci.
nimfa bagienna - 2 Lutego 2011, 10:40
| czterdziescidwa napisał/a | | shenra napisał/a | | nimfa bagienna napisał/a | | Mam kisiel zamiast mózgu. | To jest nas dwie. |
Aż mnie świerzbiło, żeby napisać, że nie dwie, bo w Polsce prawie 20 milionów, ale się powstrzymałem... |
To miłe, że się powstrzymałeś. Bo bezpodstawna uszczypliwość jest oznaką braku wyrobienia, a nie inteligencji.
ketyow - 2 Lutego 2011, 11:49
nimfa bagienna, nie obrażaj Fidela
nimfa bagienna - 2 Lutego 2011, 11:50
Bądź tak uprzejmy i daj się wipchać świerkowymi trocinami, mą szer.
Pucek - 2 Lutego 2011, 19:23
Skończyło się babciowanie... pojechali (za chlebem), smętnie będzie.
Kai - 2 Lutego 2011, 19:27
Święta Krowa mnie wku***a. Ale jutro the day is mine!
merula - 2 Lutego 2011, 20:41
Byłam dzisiaj nabyć bilety na spektakl, na który bardzo chciała pójść moja mama. Okazuje się, że już bardzo dawno straciłam kontakt z tą ofertą kulturalną, bo cena do uiszczenia nieco mnie wbiła w glebę. Prawie dwie stówki za dwa bilety? To ja się przestaję dziwić wieszczonemu upadkowi tej sztuki, a z drugiej strony masie powstających nowych teatrów. No i znowu okazało się, że jestem burakiem ze wsi
feralny por. - 2 Lutego 2011, 22:57
No i się zejsrało.
Co innego przypuszczać że się nie uda, a co innego przekonać się, że się nie udało. Ech...
Fidel-F2 - 2 Lutego 2011, 22:59
no to teraz pora na litra i ze trzy odcinki desperej hausłajfs
feralny por. - 2 Lutego 2011, 23:02
| Fidel-F2 napisał/a | | trzy odcinki desperej hausłajfs | To już lepiej sobie w torby strzelić.
agnieszka_ask - 2 Lutego 2011, 23:12
| merula napisał/a | | Byłam dzisiaj nabyć bilety na spektakl [...] Prawie dwie stówki za dwa bilety? |
ile??? O Rany Boskie!!! to kogo teraz stań na to, żeby odwiedzić teatr przynajmniej raz w miesiącu?
|
|
|