Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Sauron - 26 Stycznia 2011, 17:01
Denerwują mnie ludzie z seminarium biologicznego. Chcą sobie z tej dodatkowej godziny zrobić czas na nadganianie materiału i powtórki do egzaminu
Kasiek - 26 Stycznia 2011, 21:50
ja sama. Znów mam huśtawkę nastrojów.
Lynx - 27 Stycznia 2011, 00:03
Kasiek, <przytulak>
Sauron, take it easy, czyli nie poradzisz na cudzą głupotę.
shenra - 27 Stycznia 2011, 00:06
Kasiek, głask.
ketyow - 27 Stycznia 2011, 13:21
Mój świat się zawalił
http://www.rc.fm/politycz...-upadlosci.html
http://www.facebook.com/p...183780978322078
Komandos to świat mojej młodości. Wszystko tylko nie to, masakra...
Chal-Chenet - 27 Stycznia 2011, 15:00
ketyow, też to czytałem.
RIP [*]
ketyow - 27 Stycznia 2011, 15:06
Jakby kogoś news nie interesował, to dodam że "ruskie" tanie szampany, czyli podstawa każdego sylwestra, też z Ostrowina wyjeżdżały.
ketyow - 27 Stycznia 2011, 15:23
http://plock.gazeta.pl/pl...likwidacji.html
Widzę, że jednak się dodał, więc zdublowałem. To ontopicznie boli mnie już kręgosłup od siedzenia dwa dni nad pisaniną, a do tego przysypiam - a tu za 1,5 godz koło.
ketyow - 27 Stycznia 2011, 18:00
Nie zaliczyłem tego koła Nawet jeśli, to na tróję max, więc idę jeszcze raz. Zgubiło mnie to, że jestem wzrokowcem i na wykładzie najpierw była mowa o polietylenie a potem o polichlorku winylu, a w skrypcie w odwrotnej kolejności, więc i ja w odwrotnej zrobiłem notatki. A w pytaniu w którym dziś miałem porównać je ze sobą, opisałem PE myśląc, że piszę o PVC - pamiętałem na kartce w którym miejscu się znajdowały informacje i co zawierały, tylko że złe kolejności im przypisałem. Napisałem prawdę, tylko nie o tym materiale. Wyniki za tydzień, poprawa pewnie za dwa i jedno koło rozpierdziela mi całkowicie trzy tygodnie wolnego. Miała być długotrwała trasa Warszawa-dom-Olsztyn-Gdynia, a teraz nie wiem.
Ale w całej sytuacji najbardziej wkurzyło mnie, że okazało się, że kupa osób miała pytania z poprzednich lat i nikt nie podzielił się tym na forum, ba - jak dostałem to do ręki przed samym kołem, to tamci się jeszcze dziwili - "o, a wy skąd macie?" Na informie byliśmy dość zgrani i materiały przepływały na potęgę, a tutaj każdy sobie i żeby tylko inni nie mieli czasem łatwiej. No, ale mam to gdzieś, ja tam sobie bez ich pomocy poradzę
merula - 27 Stycznia 2011, 19:40
znowu robiłam za jucznego osła i jestem cała obolała. ile razy trzeba się przewieźć na własnej głupocie, żeby się w końcu nauczyć, ze to nie jest rozrywka dla mnie?
Kasiek - 27 Stycznia 2011, 20:19
moja pensja. a może lepiej by było umieścić ten post w temacie "co nas śmieszy?"
merula - 27 Stycznia 2011, 20:32
Wróciłam dziś do domu totalnie wypluta, siedzę w sweterku i polarze koło grzejnika i nadal mi zimno. Nie podoba mi się to
Jedenastka - 27 Stycznia 2011, 20:34
merula, napij się czegoś
merula - 27 Stycznia 2011, 20:39
Jedenastka, nie masz na myśli wody?
Jedenastka - 27 Stycznia 2011, 20:43
| merula napisał/a | Jedenastka, nie masz na myśli wody? |
Mam. Ognistą
Agi - 27 Stycznia 2011, 21:21
| merula napisał/a | Wróciłam dziś do domu totalnie wypluta, siedzę w sweterku i polarze koło grzejnika i nadal mi zimno. Nie podoba mi się to |
Też tak miałam, gorąca woda do rozgrzania nóg, a Jack Daniels na poprawę humoru i jestem jak nowa.
Kasiek - 27 Stycznia 2011, 21:21
| merula napisał/a | | Jedenastka, nie masz na myśli wody? |
a co ty, zwierzę jeetes?
ketyow - 27 Stycznia 2011, 22:54
| merula napisał/a | | siedzę w sweterku i polarze koło grzejnika i nadal mi zimno |
Musiałem kilka razy się upewnić, że nie pisała tego Martva
merula - 27 Stycznia 2011, 23:08
jak widać nie ma ona monopolu na takie stany
ontopicznie - dołączył żołądek. szykuje się powtórka z zeszłego weekendu.
terebka - 28 Stycznia 2011, 11:07
Grrrrr !%!@$^@#%!!!
Tuż pod moim nosem
hardgirl123 - 28 Stycznia 2011, 11:28
taka jedna kopaia zgapaiara co rozumy pozjadała
merula - 28 Stycznia 2011, 13:09
dzień na opak. tak trochę irytuje mnie.
Witchma - 28 Stycznia 2011, 13:33
Jestem na siebie wściekła. Madre decyzje to jednak ostatnio nie jest moja specjalność
Kai - 28 Stycznia 2011, 14:14
Zawieszam się. Siedzę, gapie się i nie widzę. Chyba potrzebuję kopa.
Kruk Siwy - 28 Stycznia 2011, 14:18
Kop.
Nie działa?
No to KOP!
Kasiek - 28 Stycznia 2011, 17:16
To ja tez poproszę, podwójnego. Nic mi się nie chce. edit: I wkurza mnie postępowanie moich współpracowników, którym wydaje się, że są niewiadomokim
merula - 28 Stycznia 2011, 17:17
wraz z rozwojem dnia postępuje też irytacja
Kai - 28 Stycznia 2011, 18:48
Kruku Siwy, jakby lepiej, dzięki
Kasiek, czy Ty pracujesz w moim dziale?
Wku*** mnie poganianie. Mam nowego kompa, ale chcę się na niego przenieść w SWOIM tempie. Nie na chybcika, to jest 12 lat pracy dla różnych firm, wolałabym tego nie stracić, a dysk idzie do formatowania.
Jedenastka - 28 Stycznia 2011, 18:55
Pracujecie w korporacjach czy jak? Owszem, układy w pracy bywają wkurzające, dużo zależy od umiejętności dobierania zespołów...
Zgaga - 28 Stycznia 2011, 19:06
Nawet nie wkurza.
Dobiło mnie niechlujstwo wydawnicze.
Kupiliśmy ze Stanów do biblioteki książkę: Polish Psychologists. Ech. Raz są polskie znaki diakrytyczne, raz nie ma, a jeszcze innym razem "?" zamiast. Niektóre nazwiska poprzekręcane, np. Piotr Woźniak prawidłowo napisany, innym razem występuje jako Wośniak.
I gdyby to był jeden, dwa błędy.
I to świństwo, liczące 66 stron, kosztowało ponad stówę.
Edit. Dobiłam się jeszcze bardziej. We wstępie jest "Wersję elektroniczną znajdziesz..." link do wydawnictwa, który... odsyła do angielskie stroni Wikipedii.
|
|
|