To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Sauron - 26 Stycznia 2011, 17:01

Denerwują mnie ludzie z seminarium biologicznego. Chcą sobie z tej dodatkowej godziny zrobić czas na nadganianie materiału i powtórki do egzaminu :evil:
Kasiek - 26 Stycznia 2011, 21:50

ja sama. Znów mam huśtawkę nastrojów. :|
Lynx - 27 Stycznia 2011, 00:03

Kasiek, <przytulak>
Sauron, take it easy, czyli nie poradzisz na cudzą głupotę. :)

shenra - 27 Stycznia 2011, 00:06

Kasiek, głask.
ketyow - 27 Stycznia 2011, 13:21

Mój świat się zawalił :shock:

http://www.rc.fm/politycz...-upadlosci.html

http://www.facebook.com/p...183780978322078

Komandos to świat mojej młodości. Wszystko tylko nie to, masakra... :evil:

Chal-Chenet - 27 Stycznia 2011, 15:00

ketyow, też to czytałem. :(
RIP [*]

ketyow - 27 Stycznia 2011, 15:06

Jakby kogoś news nie interesował, to dodam że "ruskie" tanie szampany, czyli podstawa każdego sylwestra, też z Ostrowina wyjeżdżały.
ketyow - 27 Stycznia 2011, 15:23

http://plock.gazeta.pl/pl...likwidacji.html

Widzę, że jednak się dodał, więc zdublowałem. To ontopicznie boli mnie już kręgosłup od siedzenia dwa dni nad pisaniną, a do tego przysypiam - a tu za 1,5 godz koło.

ketyow - 27 Stycznia 2011, 18:00

Nie zaliczyłem tego koła ;P: Nawet jeśli, to na tróję max, więc idę jeszcze raz. Zgubiło mnie to, że jestem wzrokowcem i na wykładzie najpierw była mowa o polietylenie a potem o polichlorku winylu, a w skrypcie w odwrotnej kolejności, więc i ja w odwrotnej zrobiłem notatki. A w pytaniu w którym dziś miałem porównać je ze sobą, opisałem PE myśląc, że piszę o PVC - pamiętałem na kartce w którym miejscu się znajdowały informacje i co zawierały, tylko że złe kolejności im przypisałem. Napisałem prawdę, tylko nie o tym materiale. Wyniki za tydzień, poprawa pewnie za dwa i jedno koło rozpierdziela mi całkowicie trzy tygodnie wolnego. Miała być długotrwała trasa Warszawa-dom-Olsztyn-Gdynia, a teraz nie wiem.

Ale w całej sytuacji najbardziej wkurzyło mnie, że okazało się, że kupa osób miała pytania z poprzednich lat i nikt nie podzielił się tym na forum, ba - jak dostałem to do ręki przed samym kołem, to tamci się jeszcze dziwili - "o, a wy skąd macie?" Na informie byliśmy dość zgrani i materiały przepływały na potęgę, a tutaj każdy sobie i żeby tylko inni nie mieli czasem łatwiej. No, ale mam to gdzieś, ja tam sobie bez ich pomocy poradzę :wink:

merula - 27 Stycznia 2011, 19:40

znowu robiłam za jucznego osła i jestem cała obolała. ile razy trzeba się przewieźć na własnej głupocie, żeby się w końcu nauczyć, ze to nie jest rozrywka dla mnie? :evil:
Kasiek - 27 Stycznia 2011, 20:19

moja pensja. a może lepiej by było umieścić ten post w temacie "co nas śmieszy?"
merula - 27 Stycznia 2011, 20:32

Wróciłam dziś do domu totalnie wypluta, siedzę w sweterku i polarze koło grzejnika i nadal mi zimno. Nie podoba mi się to :evil:
Jedenastka - 27 Stycznia 2011, 20:34

merula, napij się czegoś :mrgreen: :wink:
merula - 27 Stycznia 2011, 20:39

Jedenastka, nie masz na myśli wody? :mrgreen:
Jedenastka - 27 Stycznia 2011, 20:43

merula napisał/a
Jedenastka, nie masz na myśli wody? :mrgreen:

Mam. Ognistą :wink:

Agi - 27 Stycznia 2011, 21:21

merula napisał/a
Wróciłam dziś do domu totalnie wypluta, siedzę w sweterku i polarze koło grzejnika i nadal mi zimno. Nie podoba mi się to :evil:

Też tak miałam, gorąca woda do rozgrzania nóg, a Jack Daniels na poprawę humoru i jestem jak nowa. :mrgreen:

Kasiek - 27 Stycznia 2011, 21:21

merula napisał/a
Jedenastka, nie masz na myśli wody?

a co ty, zwierzę jeetes? :P

ketyow - 27 Stycznia 2011, 22:54

merula napisał/a
siedzę w sweterku i polarze koło grzejnika i nadal mi zimno

Musiałem kilka razy się upewnić, że nie pisała tego Martva :mrgreen:

merula - 27 Stycznia 2011, 23:08

jak widać nie ma ona monopolu na takie stany :wink:

ontopicznie - dołączył żołądek. szykuje się powtórka z zeszłego weekendu.

terebka - 28 Stycznia 2011, 11:07

Grrrrr !%!@$^@#%!!!

:evil: :evil: :evil:

Tuż pod moim nosem

hardgirl123 - 28 Stycznia 2011, 11:28

taka jedna kopaia zgapaiara co rozumy pozjadała
merula - 28 Stycznia 2011, 13:09

dzień na opak. tak trochę irytuje mnie.
Witchma - 28 Stycznia 2011, 13:33

Jestem na siebie wściekła. Madre decyzje to jednak ostatnio nie jest moja specjalność :evil:
Kai - 28 Stycznia 2011, 14:14

Zawieszam się. Siedzę, gapie się i nie widzę. Chyba potrzebuję kopa.
Kruk Siwy - 28 Stycznia 2011, 14:18

Kop.
Nie działa?
No to KOP!

Kasiek - 28 Stycznia 2011, 17:16

To ja tez poproszę, podwójnego. Nic mi się nie chce. edit: I wkurza mnie postępowanie moich współpracowników, którym wydaje się, że są niewiadomokim
merula - 28 Stycznia 2011, 17:17

wraz z rozwojem dnia postępuje też irytacja :evil:
Kai - 28 Stycznia 2011, 18:48

Kruku Siwy, jakby lepiej, dzięki :)

Kasiek, czy Ty pracujesz w moim dziale? :shock:

Wku*** mnie poganianie. Mam nowego kompa, ale chcę się na niego przenieść w SWOIM tempie. Nie na chybcika, to jest 12 lat pracy dla różnych firm, wolałabym tego nie stracić, a dysk idzie do formatowania.

Jedenastka - 28 Stycznia 2011, 18:55

Pracujecie w korporacjach czy jak? Owszem, układy w pracy bywają wkurzające, dużo zależy od umiejętności dobierania zespołów...
Zgaga - 28 Stycznia 2011, 19:06

Nawet nie wkurza.
Dobiło mnie niechlujstwo wydawnicze.
Kupiliśmy ze Stanów do biblioteki książkę: Polish Psychologists. Ech. Raz są polskie znaki diakrytyczne, raz nie ma, a jeszcze innym razem "?" zamiast. Niektóre nazwiska poprzekręcane, np. Piotr Woźniak prawidłowo napisany, innym razem występuje jako Wośniak.
I gdyby to był jeden, dwa błędy.
I to świństwo, liczące 66 stron, kosztowało ponad stówę.

Edit. Dobiłam się jeszcze bardziej. We wstępie jest "Wersję elektroniczną znajdziesz..." link do wydawnictwa, który... odsyła do angielskie stroni Wikipedii.

Partner forum