Planeta małp - Co nas cieszy
konopia - 15 Kwietnia 2015, 08:59
Lowenna, ja się uczyłem pływać na pierwszym roku studiów, cała rodzina wędkarzy (oprócz mnie) a pływać jakoś nie potrafią. cały rok na śmierdzącym chlorem basenie spędziłem, masakra.
Żabkę kryta miałem opanowaną(teraz już nie nie dam rady) na plecach mogę się położyć i leżeć na wodzie, ale nie popłynę, chyba że z praca nóg jak przy żabce.
Jakoś zaliczyli mi ten w-f, jedyny plus był taki, że miałem mnóstwo koleżanek, razem sobie suszyliśmy włosy po, rzadko która miała tak długie jak moje.
Przykładamy się do pływania dzieciaków, młoda w wieku 9 lat przepłynęła 800m, ma to na papierze, na tym skończyła lekcje pływania.
Młody nie zna strachu, miał niespełna 3 lata jak skakał do basenu na głęboka wodę (z 1.5m było).
jak skończy 5 też pójdzie na lekcje pływania.
ketyow - 15 Kwietnia 2015, 17:14
Ja miałem trzy lata basenu (kurna, nawet na 7 rano), zaliczenia z różnych styli pływania, w tym pływania pod wodą, skakania na główkę, skakania z 5 metrów do wody (a może więcej? nie pamiętam), skakania do tratwy... A i tak jak wylecę za burtę, to zanim ktoś to zauważy, to już nie będzie czego odławiać
Lowenna - 17 Kwietnia 2015, 14:18
Klamka w łazience znowu działa
ihan - 17 Kwietnia 2015, 20:39
O raju, nie uwierzysz u nas też!
Acz, dwa dni temu, po twoim pytaniu poszłam zapytać techniczkę jak tam z klamką, że dalej zepsuta. Ona zadzwoniła do pana z administracji. Pan się oburzył, że wymienili przed świętami i o co nam chodzi. No i wyjaśniło się, że tak, wymienili. Tylko różnica polegała na tym, że zamiast starej niedziałającej, mieliśmy nową niedziałającą i z powodu braku zmiany funkcjonalności nie zauważyliśmy że jest nowa. Po krótkiej wymianie zdań z uzewnętrznieniem naszych wydziwiań, że jednak musi działać, po dwóch dniach, czary mary, mamy klamkę i nową i działającą. Szaleństwo. Jak będziemy z tym żyć??
Lowenna - 17 Kwietnia 2015, 20:54
Mąż dziwi się, że działa i chodzi wokół niej przyglądając się podejrzliwie. Zastanawia się, kiedy odpadnie wygrywając drzwi z framugi
ihan - 17 Kwietnia 2015, 20:57
A widzisz, pomyśleć, że taka prosta klamka, a tyle zdziwienia. Bo naszych fachowców zdziwiło czemu a) nie zauważyliśmy, że jest nowa; b) czemu domagamy się żeby niekoniecznie była nowa, ale żeby działała. Tacy dziwacy z tych naukowców.
Lowenna - 17 Kwietnia 2015, 21:00
Jedna klamka a tyle radości
Luc du Lac - 17 Kwietnia 2015, 21:59
Lowenna napisał/a | Jedna klamka a tyle radości |
Pomyśl co będzie jak będą dwie. ....
thinspoon - 17 Kwietnia 2015, 22:35
Luc du Lac napisał/a | Lowenna napisał/a | Jedna klamka a tyle radości |
Pomyśl co będzie jak będą dwie. .... |
Daj spokój. Wtedy Fidel nie mógłby jej za karę zamykać w łazience.
ketyow - 24 Kwietnia 2015, 10:45
Urząd świecił pustkami, pani z którą rozmawiałem bardzo sympatyczna, do tego moja twarz wzbudza litość i jest szansa, że papierek dostanę nie za 3 tygodnie, a we środę lub czwartek Nic, zobaczymy jeszcze jak sprawa pójdzie z armatorem, ale na razie jest lepiej niż się można było spodziewać.
Lowenna - 25 Kwietnia 2015, 19:41
Praca w nowym projekcie. Nigdy tego nie robiłam i trzeba się będzie mocno przyłożyć. Wyzwanie
Luc du Lac - 25 Kwietnia 2015, 20:39
projekcie ?
czego ?
to obecnie bardzo pojemne słowo
Lowenna - 26 Kwietnia 2015, 05:38
Unijnym. Będę wykorzystywać umiejętności miękkie, które ponoć mam
dalambert - 26 Kwietnia 2015, 09:59
Lowenna napisał/a | umiejętności miękkie | co to za dyrdymałka
thinspoon - 26 Kwietnia 2015, 10:06
dalambert napisał/a | Lowenna napisał/a | umiejętności miękkie | co to za dyrdymałka |
Kpisz sobie?
shenra - 6 Maj 2015, 17:57
Sesja zdjęciowa z nienacka w warunkach partyzanckich, która wyszła zaskakująco zacnie
Magnis - 6 Maj 2015, 18:18
Normalnie Tajemniczy lis, ukryty Chomik .
Luc du Lac - 7 Maj 2015, 08:52
27.04 składałem papiury na nowy dowód os., wczoraj po południu system pokazał że już dowód jest do odbioru, a dzisiaj go odebrałem - czas operacyjny 6 dni roboczych
nieźle
Lowenna - 8 Maj 2015, 16:04
Who is the winner? Komu, po tygodniu, zdiagnozowano zapalenie oskrzeli?
thinspoon - 8 Maj 2015, 19:24
Nuuuudy. Daj znać, jak rzuci się na płuca.
Godzilla - 8 Maj 2015, 20:27
No cóż, teraz to ty jesteś górą. Cztery lata temu tak sobie kasłałam, a że nieładnie kasłałam, dostałam antybiotyk. Ponieważ lepiej mi po nim nie było, dostałam drugi, i jeszcze pani doktor kazała koniecznie brać go do końca, bo to bardzo dobry lek i super w ogóle. A na końcu zrobili mi RTG, wtedy inny pan doktor dał mi do brania trzeci antybiotyk, a jak już byłam wyleczona, to mi wytłumaczył, że bełkot medyczny w opisie rentgena oznaczał lewostronne zapalenie płuc. O
Lowenna - 8 Maj 2015, 21:23
thinspoon, daj mi czas do poniedziałku. Biorąc pod uwagę rozwalony system immunologiczny i niemożność wzięcia niczego mocniejszego niż witamina C, daję sobie kilka dni na rozwinięcie się zapalenia płuc. Niech żyje polska służba zdrowia
Edytka : Godzilla , opisu mojej ostatniej histopatologii do tej pory nikt nie chce mi dokładnie wyjaśnić
Godzilla - 8 Maj 2015, 21:24
Tak na poważnie, bardzo współczuję.
Lowenna - 8 Maj 2015, 21:30
Godzilla, dzięki
Godzilla - 8 Maj 2015, 21:44
Jak ostatnim razem mojego męża poczęstowali bełkotem, sam sobie w sieci sprawdzał co mu wypisali. Mało mu się spodobało to co wyczytał, dopiero na następnych badaniach wyszło, że niektóre rzeczy w tym bełkocie były jednak na wyrost.
Martva - 10 Maj 2015, 19:06
Pozbyłam się ogromnego pudła złomu, znaczy sprzętu muzycznego po mojej siostrze, hurra. Zmieści mi się dobre sześć pudełek w tym miejscu gdzie stał.
dalambert - 10 Maj 2015, 20:14
Wynik pierwszej tury wyborów prezydenckich. Daj Boże tak dalej
thinspoon - 10 Maj 2015, 20:42
dalambert napisał/a | Wynik pierwszej tury wyborów prezydenckich. Daj Boże tak dalej |
Chyba nie ten wątek.
hrabek - 10 Maj 2015, 20:58
Macie odpowiednie wątki polityczne do dyskutowania o wynikach wyborów. Nie chcę tu (i w żadnym innym nieprzeznaczonym do politycznych rozmów wątku) żadnej awantury.
Chal-Chenet - 11 Maj 2015, 07:54
hrabek napisał/a | Macie odpowiednie wątki polityczne do dyskutowania o wynikach wyborów. |
A które konkretnie? Bo Cisza Wyborcza jest akurat zamknięta.
|
|
|