To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

merula - 20 Stycznia 2011, 09:14

zaspałam dziś, pomimo budzika :oops:
ketyow - 20 Stycznia 2011, 10:26

I ja jednak pospałem 8 godzin, ale późno dość się położyłem. Natomiast wkurza katar... Wrrr... już chyba po raz setny w Gdyni! Non stop wraca jak pieprzony bumerang, nie rozumiem nic z tego, jakieś zarazki tu są inne. W Olsztynie na każdy sezon grypy przypadał mi katar, przechodził i był spokój (czyli miałem dwa razy do roku, kiedy na ogół inni leżeli z gorączką), teraz nadal nie choruję, ale ileż można smarkać... piekielne gronkowce!
Zagubiony - 20 Stycznia 2011, 15:45

Wk***wia mnie to, że facebook nachalnie mi się narzuca, że wkracza w kolejne dziedziny życia.

- Nie mogę wziąć udział w jednym konkursie, bo w wymogach jest zapisanie się do jakiejś grupy facebookowej
- by odblokować bonusy w Assassin's Creed: Brotherhood muszę osiągnąć jakieś achivementy w jakiejś facebookowej grze.
- Niedługo, cholera mać, nie będzie można się podetrzeć bez konta na facebooku :evil: .

Takiego wała, *** facebooku! Nie dam się wciągnąć w twoją złowieszczą machinę!

ketyow - 20 Stycznia 2011, 16:30

Google i facebook wyciągną z Ciebie wszystko. Ostatnio klikam na YT "zaloguj" i bach, żadnego pytania o hasło ni nic - jestem zalogowany. Można by to uznać za plus, ale niedługo wystarczy zapomnieć się wylogować z facebooka/gmaila, a ktoś będzie miał dostęp do wszystkiego.
ketyow - 20 Stycznia 2011, 19:10

Jak zwykle najtrudniejsze zadania nie zrobione na zajęciach i omówione jakieś tylko banalne przypadki. A jutro na kolokwium jak się trafi coś nieco skomplikowanego to się osramy. Mam zadanie na poziomie technikum i nie mogę zrobić, szit!
Kai - 20 Stycznia 2011, 19:20

ketyow, może ciasteczka Ci zostały?
Matrim - 20 Stycznia 2011, 20:00

Zagubiony napisał/a
Wk***wia mnie to, że facebook nachalnie mi się narzuca, że wkracza w kolejne dziedziny życia.

Ja nie korzystam i jestem szczęśliwy :) Owszem, jestem zapisany, ale jak zobaczyłem chaos tam panujący, to podziękowałem. Zaglądam z taką częstotliwością, że za każdym razem muszę korzystać z przypominania hasła ;) Ale to w sumie nie ten wątek chyba ;)

Kai - 20 Stycznia 2011, 20:28

Matrim, jestem takim samym przypadkiem, oooo nie, odpowiadam na zaczepki moich ukochanych facetów, z których jeden jest gejem :) ale znamy się poza FB więc nie ma jakiejś presji.

A wkurzona jestem... tylko nie wiem, jak to sformułować. Bo niby jestem wkurzona że cooler wypadł z prowadnic i zabił zasilacz (mam nadzieję, że tylko tyle!) a teraz nowy komp na chybcika, serwis dla tamtego - nie, nigdy już nie zrobię nic w domu, ostatnio musiałam się wcisnąć w 30 cm miejsca, a jednak baba jestem solidna...

Godzilla - 21 Stycznia 2011, 07:07

Nie mam konta na facebooku i nie odczuwam potrzeby. Od dawna też olewam gmailowe okienko domagające się abym założyła profil. Nawet próbowałam, czy to się da obejść, wstawiłam w formularz profilu skrót imienia i pierwszą literę nazwiska, ale się nie założył :P Trudno, będę odklikiwać okienko za każdym razem przy logowaniu. Tylko niepokoją mnie artykuły, że ci co się na Facebooku nie reklamują, miewają kłopoty ze znalezieniem pracy. Na managerów chyba idiotów się wybiera.
Kasiek - 21 Stycznia 2011, 07:36

Ja sama. Mam jakąś huśtawkę nastrojów.
ketyow - 21 Stycznia 2011, 14:29

Łeb mi pęka. I zostały mi trzy ostanie ibuprofeny. 80 sztuk w 3 miesiące, gulp...
Kai - 21 Stycznia 2011, 17:50

Ogólna nerwówa. ALe się cieszę też przy okazji, choć na zakup tego kompa mogłam poczekać przynajmniej miesiąc... Nie cierpię zakupów "na już".
mBiko - 21 Stycznia 2011, 18:17

Po sąsiedzku ciesze się sukcesem Małysza, ale czy koniecznie stawkę musi zamykać Bachleda :evil: .
merula - 21 Stycznia 2011, 18:23

cóż, Mateja już nie skacze :wink:

A to, że ostatni będzie jakiś Polak było bardzo prawdopodobne, skoro mogliśmy wystawić nadmiarowych, niekoniecznie adekwatnych poziomem, zawodników jako gospodarze.

mBiko - 21 Stycznia 2011, 18:32

merula napisał/a
A to, że ostatni będzie jakiś Polak było bardzo prawdopodobne, skoro mogliśmy wystawić nadmiarowych, niekoniecznie adekwatnych poziomem, zawodników jako gospodarze.

Toteż gdyby ostatni był Byrt (40), Kot (46) czy Kubacki (47) to nie robiłbym scen. Bachleda zajmował już nawet miejsca w pierwszej dziesiątce, można mieć w stosunku do niego troszeczkę wyższe wymagania.

Chal-Chenet - 21 Stycznia 2011, 18:33

Mateja? Tonio "Nielot" Tajner by go spokojnie "pobił".
merula - 21 Stycznia 2011, 19:03

może mu się młodszych chłopaków zrobiło żal i się poświęcił dla ich dobra :wink:
Jedenastka - 21 Stycznia 2011, 19:05

merula napisał/a
może mu się młodszych chłopaków zrobiło żal i się poświęcił dla ich dobra :wink:

No coś Ty! Facet?! :shock:

ilcattivo13 - 21 Stycznia 2011, 19:07

Kupiłem syropek na kaszel. Ziołowy, z babki lancetowatej. Oczywiście paragon gdzieś momentalnie posiałem. A w środku buteleczki był kawał pleśni wielkości połowy łyżeczki do herbaty :evil: I bądź tu człowieku proekologiczny... Następnym razem kupię najmocniejsze syntetyczne cholerstwo na kaszel jakie będą mieli w aptece - na takich pleśń nie chce rosnąć :|
Kai - 21 Stycznia 2011, 19:13

ilcattivo13, nie, dzast go i zrób aptekarce jesień średniowiecza....
ilcattivo13 - 21 Stycznia 2011, 19:33

Bez "paragona"? Jedynie bałwana bym z siebie zrobił... No, w każdym bądź razie, większego niż teraz jestem :|
Przynajmniej już wiem, że leków Starfarmy kupować nie wolno.

baranek - 21 Stycznia 2011, 19:37

ilcattivo13, a może to była lecznicza pleśń? jak penicylina, czy cóś?
ilcattivo13 - 21 Stycznia 2011, 19:54

nie miałem pod ręką żadnego sensownego zwierzęcia doświadczalnego, więc nie wiem. I tak zostanie, bo syropek "popłynął do morza" :roll:
Godzilla - 21 Stycznia 2011, 20:00

A nie boisz się, że g**wna w kanalizacji zmutują od tej pleśni?
baranek - 21 Stycznia 2011, 20:02

albo, że wyzdychają krokodyle w suwalskiej kanalizacji.
ilcattivo13 - 21 Stycznia 2011, 20:04

a niech sobie mutują. Studzienka jest centralnie pod pryzmą 8m3 drzewa, a rurami raczej nie wlazą z powrotem na 4 piętro ;P:
merula - 21 Stycznia 2011, 20:42

dzisiaj mi forum muuuli przepotwornie. chyba rzeczywiście coś z serwerem, bo wszystko inne śmiga.
Kasiek - 21 Stycznia 2011, 22:56

Praca i moja huśtawka. Właśnie bez powodu poryczałam się przy Marcinie. Bosh...
Witchma - 22 Stycznia 2011, 09:49

Troszkę się przeziębiłam, a zamiast siedzieć sobie grzecznie w domku, jestem wyciągana (siłom i godnościom itd.) na koncert, na który wcale nie mam ochoty iść :(
merula - 22 Stycznia 2011, 09:54

nie mam teraz czasu i nastroju na zabawy ze służbą zdrowia, ale jakieś części mnie, zepsute ideami niezależności i samostanowienia, chcą mnie do tego zmusić. :evil:

Partner forum