To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Adon - 18 Stycznia 2011, 15:06

Nie w tym sensie. Płatna nie rozwiązuje problemu ciężarówek.

Edek: mam "lepszy" rekord - z centrum Wrocławia do wyjazdu na Warszawę zdarzało mi się tłuc blisko 3 godziny.

Rafał - 18 Stycznia 2011, 15:17

Szacuneczek, ja bym się chyba zastrzelił :wink:
Witchma - 18 Stycznia 2011, 15:38

Moje oczy czują się zgwałcone, mój portfel też. Więcej nie idę do okulisty!
Poza tym oczywiście dostałam znienacka tłumaczenie na piątek i jeśli go nie skończę jutro, to nie pojadę w czwartek do Warszawy :evil:

SithLady - 18 Stycznia 2011, 18:20

Facebook
Zmienili mi profil na nowy. A wyraznie pisalam w statusie i to w dwoch jezykach ze nie chce nowego profilu.

mBiko - 18 Stycznia 2011, 23:07

Kręgosłup się wygłupia.
merula - 18 Stycznia 2011, 23:20

coraz bardziej nie mogę mieć biżuterii innej, niż z metali szlachetnych. tzn. głównie kolczyków, ale to najczęściej noszę.
shenra - 18 Stycznia 2011, 23:33

merula, robisz się bezcenna ;P:
merula - 18 Stycznia 2011, 23:38

zawsze taka byłam ;P: :mrgreen:
shenra - 18 Stycznia 2011, 23:42

Ale teraz masz oficjalny status :mrgreen:
merula - 18 Stycznia 2011, 23:43

chyba to sobie w podpis walnę :wink:
shenra - 19 Stycznia 2011, 11:21

Znowu mi się telefon zbiesił :evil:
Jedenastka - 19 Stycznia 2011, 14:17

merula napisał/a

Bezcenna? :wink:

merula - 19 Stycznia 2011, 16:15

Jedenastka napisał/a
merula napisał/a

Bezcenna? :wink:

no ba...

Jedenastka - 19 Stycznia 2011, 17:42

merula, ale gdzie ten podpis?
merula - 19 Stycznia 2011, 18:01

muszę zdecydować, co wywalam, bo żywcem sie nie zmieszczę w limicie znaków. :roll:
shenra - 19 Stycznia 2011, 18:09

Kreskę przed Domagalskim :mrgreen:
merula - 19 Stycznia 2011, 18:12

to będę miała dłuższy podpis niż większość postów :mrgreen:
shenra - 19 Stycznia 2011, 18:13

Przejmujesz się ;P:
Jedenastka - 19 Stycznia 2011, 18:14

merula napisał/a
to będę miała dłuższy podpis niż większość postów :mrgreen:

Hm. No nie wiem czy to dobrze. Czasami to denerwuje administrację forum :wink: .
Nie, nie mówię przecież, że tu... tak tylko, ogólnie :>

ketyow - 19 Stycznia 2011, 18:23

I tak masz dłuższy podpis, niż posty niektórych osób ;P:
Jedenastka - 19 Stycznia 2011, 18:24

ketyow napisał/a
I tak masz dłuższy podpis, niż posty niektórych osób ;P:

Mówisz serio? Mam dłuższy? :mrgreen:

shenra - 19 Stycznia 2011, 18:27

Jedenastka, no są tacy co nawet słów nie używają.

ketyow, jak już Cię widzę, czy to Twoje zaproszenie mi dynda na FB?

ketyow - 19 Stycznia 2011, 18:30

Jedenastka, niekoniecznie mówiłem o Twoim, ale jak się już upierasz, to w sensie merytorycznym ma większe znaczenie i tak, niż niektóre posty, a jeśli chodzi o liczbę znaków, to gdyby tak umownie przyjąć jedną emotkę za jeden znak... No to nie musimy ukrywać, że niejedna wypowiedź tu ogranicza się do " :mrgreen: " A skłonny byłbym nawet zakładać, że jest to najczęściej pojawiający się post na forum, zaraz obok jakiś_nick, :mrgreen: :bravo
ketyow - 19 Stycznia 2011, 18:31

shenra, a to podobieństwa nie widać? Tam po prostu jestem w trakcie kolacji :mrgreen:

A ontopicznie, nie chce mi się i nie mam siły uczyć się z obwodów na piątek. Odkładam naukę na jutro, mam nadzieję, że wystarczy.

Jedenastka - 19 Stycznia 2011, 18:42

ketyow napisał/a
w sensie merytorycznym ma większe znaczenie i tak, niż niektóre posty
Otóż to :wink: . Brawo!
ketyow napisał/a
a jeśli chodzi o liczbę znaków, to gdyby tak umownie przyjąć jedną emotkę za jeden znak... No to nie musimy ukrywać, że niejedna wypowiedź tu ogranicza się do :mrgreen:

Wtedy mój podpis wygląda tak? :
:mrgreen: :mrgreen:

Kai - 19 Stycznia 2011, 18:54

Kolega mnie dzisiaj wpienił ostatecznie...
Oszczędzę szczegółów, ale się zagotowałam i wywarłam buzię. Ileż można jechać na czyimś grzbiecie i oszczędzać mózg na lepsze sprawy niż myślenie o tym, co się robi???

Kasiek - 19 Stycznia 2011, 19:00

Dzisiejszy dzień w pracy...

Zadzwoniła pani, która stwierdziła, że zamówiła od nas miesiąc temu jeden telefon dla córki, dwa tygodnie temu dla pracownika, a tydzień temu modem z internetem. Przedwczoraj przyszedł do niej kurier i wprost na sali restauracyjnej, przy klientach zaczął się wydzierać, że ile oni kupują i zamawiają, że on im to musi wozić, a oni pewnie i tak nie będą płacić, a potem będzie na niego. Oznajmił, że nie zostawi im tego modemu, zabrał się i poszedł. Jak kobieta zadzwoniła do DPD, to się okazało, że on napisał w dokumentach, że odmówiła odebrania przesyłki.

Kobieta była bardzo miła, a mi szczęka opadła. Po raz drugi opadła, jak kolega z grupy wysłał nam maila z informacją, że do niego też zadzwoniła jakaś kobitka, która zamawiała telefon. Ponieważ ma popsuty dzwonek przy furtce, czuwała rano przy oknie, czekając na kuriera. Jak go zauważyła, zaczęła wkładać kurtkę, żeby go wpuścić. Wyszła z domu akurat jak kurier kopał w jej furtkę, dość głośno mówiąc: napraw sobie dzwonek, stara ku*wo, a następnie opluł jej klamkę. W odwecie kobieta opluła kuriera, zaraz potem jak podpisała dokumenty odbioru....

Co się dzieje z ludźmi???

SithLady - 19 Stycznia 2011, 19:26

Może dlatego że dziś pełnia? ;)
ketyow - 19 Stycznia 2011, 19:31

SithLady, aleś mnie załatwiła, teraz jak wiem że pełnia, to jeszcze większą będę miał bezsenność niż zwykle ;P:
Witchma - 20 Stycznia 2011, 07:53

Kiedy (pomimo pełni!) spało mi się całkiem przyjemnie, musiałam wstać o jakiejś nieludzkiej porze. Będę wyć :evil:

Partner forum