Planeta małp - Co nas cieszy
dalambert - 5 Lutego 2015, 00:43
nie sądziłem, że jedno proste pytanie może przynieść ludziom tyle radości, a Lowenna, jest śliczna i nie przypomina lotniskowca, więc może jedna Fidel myślał o kanapie
Kruk Siwy - 5 Lutego 2015, 07:56
Kompromitujesz się coraz bardziej, bracie w loży. Hihi.
Martva - 5 Lutego 2015, 10:50
Lowenna napisał/a | tylko dalambert widział mnie z bliska |
Myślisz że on coś widzi przez te kłęby dymu?
Kruk Siwy - 5 Lutego 2015, 10:52
Idzie na macanego?
mBiko - 5 Lutego 2015, 10:55
dalambert napisał/a | nie sądziłem, że jedno proste pytanie może przynieść ludziom tyle radości, a Lowenna, jest śliczna i nie przypomina lotniskowca, więc może jedna Fidel myślał o kanapie |
Faktycznie bliżej jej do pancernika.
Lowenna - 5 Lutego 2015, 14:35
?
ketyow - 5 Lutego 2015, 14:50
To mi przypomniało, że jestem w posiadaniu pewnych zdjęć. I filmów. Po obejrzeniu mogę powiedzieć, że jednak Lowenna nie może być ani jednym, ani drugim, ze względu na bardzo dużą zwrotność. Gorzej natomiast ze stabilnością.
Ponadto długa i wąska... Miejmy nadzieję, że Fidel wiosło ma sprawne.
Lowenna - 5 Lutego 2015, 15:31
ketyow napisał/a | Gorzej natomiast ze stabilnością. | Pfffffff. Jako jedyna wykonałam zadanie prawidłowo i bez oszukiwania
ketyow - 5 Lutego 2015, 15:40
Bez oszukiwania się może ostatecznie obyło, ale przez chwilę wszyscy myśleli, że razem z tym pieńkiem pobiegniesz.
dalambert - 5 Lutego 2015, 16:10
ketyow, ty się nie kryguj dAWAJ FOTY
Godzilla - 6 Lutego 2015, 00:11
Mam już pdf tego mojego artykułu i cieszę się jak dzieciak. Widzę, że jakaś redakcja była. Po części z tego względu, że walczyli aby w ogóle ten materiał wcisnąć jakoś w gazetę, bo dużo tego. Trochę pozmieniali styl, czasem coś bardziej kwiecistego dodali, bo ja z natury piszę zbyt sucho. Czasem nie podoba mi się składnia, no i co im powiem - nie mam redaktorskiego doświadczenia. W jednym miejscu skrócili mój opis, a wyszło im powtórzenie ("pętelka, która częściowo opiera się na części szydełkowej") i nie mam pomysłu, co z tym zrobić. Może dam sobie spokój. To nie pisemko literackie w końcu, a ja zacznę kombinować i przekombinuję. I Ra66it jest super fotograf, piękne zdjęcia porobił.
nureczka - 6 Lutego 2015, 10:16
Godzilla napisał/a | pętelka, która częściowo opiera się na części szydełkowej |
Proponuję "pętelka, która częściowo opiera się na fragmencie szydełkowym"
Godzilla - 6 Lutego 2015, 12:40
Wymyśliłam coś jeszcze innego, zobaczymy, czy da się to jeszcze zmienić, czy machina poszła w ruch. Szkoda by było, bo uważałam, żeby takich podstawowych niezręczności nie popełnić. Ja tamten fragment bardziej przyziemnie i łopatologicznie napisałam, oni bardziej oficjalnie.
Martva - 6 Lutego 2015, 13:08
Ha, napisała do mnie wczoraj koleżanka, że teściowa pracuje w gazecie i na szybko potrzebuje tekstu o lokalnych rękodzielniczych hobbystach
Godzilla - 6 Lutego 2015, 13:12
No proszę Kraków jest bogaty w talenty, bierz się za pracę!
dalambert - 6 Lutego 2015, 14:48
Martva, pisz o Palińskiej, Chomiku i o SOBIE + jeszcze pare
Jaby się kto dziwił to bycie Chomikiem to bardzo poważne hobby .
Martva - 6 Lutego 2015, 16:16
Nie no, założenie jest takie że człowiek ma pisać o sobie i swojej technice. Mam tremę trochę, ale obiecałam, to coś wymyślę
dalambert - 6 Lutego 2015, 16:21
Martva, i bardzo dobrze, trema precz, a Chomika dołąxz jako element inspirująco stabilizujący
Martva - 6 Lutego 2015, 23:46
Skleciłam jakiś tekst, ale omg, wybór sześciu zdjęć moich prac jest chyba ponad moje siły Na szczęście własne 'profilowe' wybrałam od razu.
Godzilla - 7 Lutego 2015, 12:57
Jak się pokaże drukiem, daj znać
Lynx - 8 Lutego 2015, 14:44
ketyow napisał/a | wszyscy myśleli, że razem z tym pieńkiem pobiegniesz. |
Oczyma duszy ujrzałam pieniek z nóżkami, a obok niego biegnącą Lo
thinspoon - 9 Lutego 2015, 08:56
Zima w beskidach raduje mnie bardzo.
Godzilla - 9 Lutego 2015, 11:14
Zazdroszczę Zawsze chodziliśmy latem, nawet porządnych butów na zimę nie mam. Masz wspaniałe widoki.
Witchma - 9 Lutego 2015, 11:28
Rany, ja chcę już do Zawoi
merula - 11 Lutego 2015, 10:49
że stare metody na pozyskiwanie dóbr nie zawodzą. co kumoterstwo, to kumoterstwo
Lowenna - 12 Lutego 2015, 16:49
u tatusia oponki serowe, faworki i bezy (bo przecież białka z faworków zostaly) i pączki ze Strusiny
Godzilla - 14 Lutego 2015, 21:20
Wróciłam ze spotkania robótkowego. Podobno było nas razem 19, takich wariatek jak i ja. Nauczyłam się wiązania siatek, co mi się nie udało z książek mimo trzech podejść - nareszcie trafiłam na osobę, która robi to sama, i tego trzeba było.
Martva - 14 Lutego 2015, 21:27
To jest fajna sprawa, w Krakowie są takie spotkania co miesiąc, ale udaje mi się bywać ze trzy-cztery razy w roku Muszę kiedyś kogoś poprosić, żeby mnie nauczył absolutnych podstaw szydełkowania.
Godzilla - 14 Lutego 2015, 22:16
Skrzacik nauczy Skrzacik wszystko umie. Jak umie frywolitki, to szydełko też.
Edit: no chyba, że się we dwie zobaczymy to wtedy ja cię nauczę.
Cytat | Kochani,
najbliższe spotkanie robótkowe odbędzie się 21 lutego o godz. 16, w Klubie Borsuczek przy ul. Borsuczej 12 (wejscie od strony ul. Kołobrzeskiej, nad sklepem Dżin).
Zawsze Wasz gryzipiórek
skrzacik |
- ogłoszenie o kolejnym spotkaniu.
Rafał - 15 Lutego 2015, 00:05
Byłem na osiemnastce. Kuźwa, nie wiem w którym wątku pisać
Jedno co mnie pociesza, no, w sumie nie ma o czym pisać . Za to koniecznie muszę o pewnych tematach pogadać. Bo noby z jakiej paki ja do domu, a on po klubach?
|
|
|