To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje

Kruk Siwy - 17 Stycznia 2011, 12:42

Kasiek, o to jest myśli. Budzisz się walisz się miotłą po odnóżach i nie chrapiesz!
Kasiek - 17 Stycznia 2011, 13:29

Marcin chrapie i na plecach i na boku :evil: Kij od szczotki nie pomoże, dziś jakoś tak się ułożył, że nie chrapał całe pół godziny, więc się zdrzemnęłam. Nie jestem w stanie zasnąć jak ktoś chrapie, to jest straszne. A on przebija głośnością nawet moją suszarkę do włosów (2000 W a wyje jak głupia)
Kruk Siwy - 17 Stycznia 2011, 13:38

Może mieć kłopoty z sercem, albo z przegrodą nosową. Obawiam się że musisz zainwestować w zatyczki do uszu.
ketyow - 17 Stycznia 2011, 13:44

Nie mam pomysłów. Ja w takiej sytuacji zmieniam współlokatorów, no ale w Twoim przypadku, nie wiem. Do lekarza i leczyć.
Kasiek - 17 Stycznia 2011, 14:34

on zainwestuje w jakieś krople, a docelowo jak tak będzie to na zabieg pójdzie. 2000 zł nie majątek, a spokój jest tyle wart :D
Chal-Chenet - 17 Stycznia 2011, 16:44

http://wiadomosci.onet.pl...-wiadomosc.html

:shock:
Co za bydło. Mordercy. :evil:

Witchma - 17 Stycznia 2011, 16:44

Migrena, to znaczy... łeb mnie nap... boli :evil:
merula - 17 Stycznia 2011, 17:38

Witchma, jak ja cię rozumiem. dzisiaj poleciałam już Efferalganem z codeiną.
Martva - 17 Stycznia 2011, 17:46

Rano miałam to samo. W radio mówili że dziś taki dzień, że ludzi boli głowa...
Witchma - 17 Stycznia 2011, 17:54

Najchętniej bym się położyła i nie wstawała przynajmniej do końca tygodnia, ale niestety zaraz mam 1,5 h angielskiego.
ketyow - 17 Stycznia 2011, 18:03

Martva napisał/a
Rano miałam to samo. W radio mówili że dziś taki dzień, że ludzi boli głowa...

To dlaczego mnie nie boli? U mnie ból głowy powoduje naprawdę byle pierdoła.

Martva - 17 Stycznia 2011, 18:17

To ja bym się cieszyła na Twoim miejscu, myślałam rano że mi oczy implodują.
shenra - 17 Stycznia 2011, 18:54

Agrrrr, net mi tak muli, jakby i jego głowa bolała. :evil:
ketyow - 18 Stycznia 2011, 07:31

Bezsenność.
Kasiek - 18 Stycznia 2011, 08:38

Chal-Chenet napisał/a
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow-makabryczny-mord-szalikowcow-zadali-ofierze,1,4112288,region-wiadomosc.html

:shock:
Co za bydło. Mordercy. :evil:

Jak to przeczytałam, to... brak mi słów.

ketyow - 18 Stycznia 2011, 08:43

A mi nie. Poza tym, że może to spowodować odwet i wojnę, to tak naprawdę zabili gościa, który najprawdopodobniej byłby zdolny do tego samego. Przywódca szalikowców... Jednego idiotę mniej. Jakby się powybijali nawzajem, to by się człowiek bezpieczniej czuł na ulicy.
Ziemniak - 18 Stycznia 2011, 08:47

ketyow, Odwet i wojna to po pierwsze, ale straszniejsze jest to, że cała akcja była zaplanowana i przeprowadzona z zimną krwią, w biały dzień, w środku ruchliwego osiedla.
ketyow - 18 Stycznia 2011, 08:52

No i to jest niepokojące, że już sobie można na coś takiego pozwolić. Tak czy owak wiemy jak jest, szczególnie ci co mają dwie znaczące drużyny w obrębie jednego miasta. Grunt, że to nie był przypadkowy człowiek tym razem.
Ice - 18 Stycznia 2011, 08:59

To trochę inny ciężar gatunkowy, co innego niedawna sytuacja, gdy gościu zginął w ustawce w lesie ( jego mi nie żal), a co innego zwyczajne morderstwo z zaskoczenia.
ketyow - 18 Stycznia 2011, 09:02

Fakt faktem, ale ja nie mam w tym wypadku litości, bo patrzę przez pryzmat tego, że ten gość zapewne takie ustawki organizował, tudzież przynajmniej popierał. Gorzej, że ktoś się i tak znajdzie na jego miejsce i nic się nie zmieni. Zresztą oni nawet nie muszą być zorganizowani.
Ice - 18 Stycznia 2011, 09:04

Z całym szacunkiem, ale to jest troszkę myślenie totalitarne. Jak organizował, to należy mu się proces i wyrok za organizowanie i udział w bójkach. I tyle.
dalambert - 18 Stycznia 2011, 09:06

Ice, policja zamiast rozganiać takie ustawki powinna otoczyć gierojów zaporami i drutem kolczastym, a po trzech dniach zebrać co z gnoi zostało - i pies im mordy lizał, acz jeśli szkoda, to psa ;P:
Ice - 18 Stycznia 2011, 09:10

dalambert, pełna zgoda, jeżeli idziesz na ustawkę, to liczysz się z tym, że możesz zginąć, ale nie może być tak, że ktoś ginie idąc do sklepu po bułki, choćby nawet dzień wcześniej brał udział w ustawce.
ketyow - 18 Stycznia 2011, 09:13

Ice napisał/a
Jak organizował, to należy mu się proces i wyrok za organizowanie i udział w bójkach.

No i z tym się zgodzę, ale tak czy owak go nie żałuję (aczkolwiek wiemy czym się u nas kończą procesy i wyroki - a potem jeszcze łożymy na takiego pieniądze, żeby wiódł spokojne życie).

Martva - 18 Stycznia 2011, 12:25

Wkurza mnie Firefox i jego skłonności samobójcze, wiesza się z pięć razy na dzień, minimum :evil:
Rafał - 18 Stycznia 2011, 12:46

Mój się nie wiesza, mój się piep..., zbok jeden.

Ale tylko czasami na całe szczęście.

Adon - 18 Stycznia 2011, 12:51

Plan ministerstwa infrastruktury, aby obwodnica Wrocławia była płatna. Równie dobrze mogli w takim razie jej nie budować. Czy w tym kraju ktokolwiek myśli logicznie?
Rafał - 18 Stycznia 2011, 14:17

Adon, wróciło jak bumerang? A przecież jakieś pół roku temu przysięgali się, że obwodnica będzie bezpłatna dla osobówek.
Adon - 18 Stycznia 2011, 14:23

Tak. Swoją drogą obwodnica bezpłatna tylko dla osobówek też nie rozwiązuje problemu.
Rafał - 18 Stycznia 2011, 14:45

Adon napisał/a
Tak. Swoją drogą obwodnica bezpłatna tylko dla osobówek też nie rozwiązuje problemu.
No co ty. Nocą przejeżdżam Wrocław od Bielan do Mirkowa ok. 14-16 minut, po południu czas max. jaki odnotowałem na tym samym dystansie to 1h 44 min. Obwodnicą autostradową mam nadzieję przynajmniej utrzymać to 15 min na ominięcie Wrocławia.

Partner forum