Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Kruk Siwy - 17 Stycznia 2011, 12:42
Kasiek, o to jest myśli. Budzisz się walisz się miotłą po odnóżach i nie chrapiesz!
Kasiek - 17 Stycznia 2011, 13:29
Marcin chrapie i na plecach i na boku Kij od szczotki nie pomoże, dziś jakoś tak się ułożył, że nie chrapał całe pół godziny, więc się zdrzemnęłam. Nie jestem w stanie zasnąć jak ktoś chrapie, to jest straszne. A on przebija głośnością nawet moją suszarkę do włosów (2000 W a wyje jak głupia)
Kruk Siwy - 17 Stycznia 2011, 13:38
Może mieć kłopoty z sercem, albo z przegrodą nosową. Obawiam się że musisz zainwestować w zatyczki do uszu.
ketyow - 17 Stycznia 2011, 13:44
Nie mam pomysłów. Ja w takiej sytuacji zmieniam współlokatorów, no ale w Twoim przypadku, nie wiem. Do lekarza i leczyć.
Kasiek - 17 Stycznia 2011, 14:34
on zainwestuje w jakieś krople, a docelowo jak tak będzie to na zabieg pójdzie. 2000 zł nie majątek, a spokój jest tyle wart
Chal-Chenet - 17 Stycznia 2011, 16:44
http://wiadomosci.onet.pl...-wiadomosc.html
Co za bydło. Mordercy.
Witchma - 17 Stycznia 2011, 16:44
Migrena, to znaczy... łeb mnie nap... boli
merula - 17 Stycznia 2011, 17:38
Witchma, jak ja cię rozumiem. dzisiaj poleciałam już Efferalganem z codeiną.
Martva - 17 Stycznia 2011, 17:46
Rano miałam to samo. W radio mówili że dziś taki dzień, że ludzi boli głowa...
Witchma - 17 Stycznia 2011, 17:54
Najchętniej bym się położyła i nie wstawała przynajmniej do końca tygodnia, ale niestety zaraz mam 1,5 h angielskiego.
ketyow - 17 Stycznia 2011, 18:03
| Martva napisał/a | | Rano miałam to samo. W radio mówili że dziś taki dzień, że ludzi boli głowa... |
To dlaczego mnie nie boli? U mnie ból głowy powoduje naprawdę byle pierdoła.
Martva - 17 Stycznia 2011, 18:17
To ja bym się cieszyła na Twoim miejscu, myślałam rano że mi oczy implodują.
shenra - 17 Stycznia 2011, 18:54
Agrrrr, net mi tak muli, jakby i jego głowa bolała.
ketyow - 18 Stycznia 2011, 07:31
Bezsenność.
Kasiek - 18 Stycznia 2011, 08:38
| Chal-Chenet napisał/a | http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow-makabryczny-mord-szalikowcow-zadali-ofierze,1,4112288,region-wiadomosc.html
Co za bydło. Mordercy. |
Jak to przeczytałam, to... brak mi słów.
ketyow - 18 Stycznia 2011, 08:43
A mi nie. Poza tym, że może to spowodować odwet i wojnę, to tak naprawdę zabili gościa, który najprawdopodobniej byłby zdolny do tego samego. Przywódca szalikowców... Jednego idiotę mniej. Jakby się powybijali nawzajem, to by się człowiek bezpieczniej czuł na ulicy.
Ziemniak - 18 Stycznia 2011, 08:47
ketyow, Odwet i wojna to po pierwsze, ale straszniejsze jest to, że cała akcja była zaplanowana i przeprowadzona z zimną krwią, w biały dzień, w środku ruchliwego osiedla.
ketyow - 18 Stycznia 2011, 08:52
No i to jest niepokojące, że już sobie można na coś takiego pozwolić. Tak czy owak wiemy jak jest, szczególnie ci co mają dwie znaczące drużyny w obrębie jednego miasta. Grunt, że to nie był przypadkowy człowiek tym razem.
Ice - 18 Stycznia 2011, 08:59
To trochę inny ciężar gatunkowy, co innego niedawna sytuacja, gdy gościu zginął w ustawce w lesie ( jego mi nie żal), a co innego zwyczajne morderstwo z zaskoczenia.
ketyow - 18 Stycznia 2011, 09:02
Fakt faktem, ale ja nie mam w tym wypadku litości, bo patrzę przez pryzmat tego, że ten gość zapewne takie ustawki organizował, tudzież przynajmniej popierał. Gorzej, że ktoś się i tak znajdzie na jego miejsce i nic się nie zmieni. Zresztą oni nawet nie muszą być zorganizowani.
Ice - 18 Stycznia 2011, 09:04
Z całym szacunkiem, ale to jest troszkę myślenie totalitarne. Jak organizował, to należy mu się proces i wyrok za organizowanie i udział w bójkach. I tyle.
dalambert - 18 Stycznia 2011, 09:06
Ice, policja zamiast rozganiać takie ustawki powinna otoczyć gierojów zaporami i drutem kolczastym, a po trzech dniach zebrać co z gnoi zostało - i pies im mordy lizał, acz jeśli szkoda, to psa
Ice - 18 Stycznia 2011, 09:10
dalambert, pełna zgoda, jeżeli idziesz na ustawkę, to liczysz się z tym, że możesz zginąć, ale nie może być tak, że ktoś ginie idąc do sklepu po bułki, choćby nawet dzień wcześniej brał udział w ustawce.
ketyow - 18 Stycznia 2011, 09:13
| Ice napisał/a | | Jak organizował, to należy mu się proces i wyrok za organizowanie i udział w bójkach. |
No i z tym się zgodzę, ale tak czy owak go nie żałuję (aczkolwiek wiemy czym się u nas kończą procesy i wyroki - a potem jeszcze łożymy na takiego pieniądze, żeby wiódł spokojne życie).
Martva - 18 Stycznia 2011, 12:25
Wkurza mnie Firefox i jego skłonności samobójcze, wiesza się z pięć razy na dzień, minimum
Rafał - 18 Stycznia 2011, 12:46
Mój się nie wiesza, mój się piep..., zbok jeden.
Ale tylko czasami na całe szczęście.
Adon - 18 Stycznia 2011, 12:51
Plan ministerstwa infrastruktury, aby obwodnica Wrocławia była płatna. Równie dobrze mogli w takim razie jej nie budować. Czy w tym kraju ktokolwiek myśli logicznie?
Rafał - 18 Stycznia 2011, 14:17
Adon, wróciło jak bumerang? A przecież jakieś pół roku temu przysięgali się, że obwodnica będzie bezpłatna dla osobówek.
Adon - 18 Stycznia 2011, 14:23
Tak. Swoją drogą obwodnica bezpłatna tylko dla osobówek też nie rozwiązuje problemu.
Rafał - 18 Stycznia 2011, 14:45
| Adon napisał/a | | Tak. Swoją drogą obwodnica bezpłatna tylko dla osobówek też nie rozwiązuje problemu. | No co ty. Nocą przejeżdżam Wrocław od Bielan do Mirkowa ok. 14-16 minut, po południu czas max. jaki odnotowałem na tym samym dystansie to 1h 44 min. Obwodnicą autostradową mam nadzieję przynajmniej utrzymać to 15 min na ominięcie Wrocławia.
|
|
|