Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Rafał - 8 Stycznia 2011, 15:38
| Witchma napisał/a | | Ale Ty tak serio...? Czy ja dowcipu nie załapałam? | W Łódzkim jedyneczka od Piotrkowa do Łodzi jak ta lala, rejon Bełchatowa jak ta lala, ósemeczka do Wielunia aż miło, reszta chyba też niczego sobie?terebka, Pomorze jest fajne do jeżdżenia, powyżej Gniezna i Zielonej Góry raczej miło wspominam nawierzchnie, ogólnie nigdzie w Polsce nie znalazłem fatalnych dróg (może jeszcze rejon od Puław w kierunku południowo-zachodnim bardziej na Radom i Kielce), a u mnie czarna rozpacz.
Kasiek - 8 Stycznia 2011, 16:23
PMS chyba, bo Marcin mnie wkurza od wczoraj. Takimi pierdółami się przejmuję i focham o nie, ze strach.,
Ellaine - 8 Stycznia 2011, 17:43
Internet, który czasem jest, a czasem go nie ma - i tak przez cały boży dzionek.
dzejes - 8 Stycznia 2011, 23:51
| Rafał napisał/a | | W Łódzkim jedyneczka od Piotrkowa do Łodzi jak ta lala |
A w drugą stronę mamy scenografię do ekranizacji "W leju po bombie".
ilcattivo13 - 9 Stycznia 2011, 01:30
| shenra napisał/a | | ilcattivo13, głask. Jak będziesz miał okazję zasadz mu kopa w dupsko. Dobrze Ci zrobi. |
dzięki Ale rzeczywiście, mało mu dziś nie wpierdzieliłem... Wracam z roboty, na zjeździe do garażu hałda lodu, który wczoraj skułem z tarasów. No to tylko zmieniłem buciki na filce, szufla w dłoń i do roboty. A ten kretyn, akurat jak doszedłem na sam dół zjazdu i byłem centralnie pod tarasami, to zaczął skuwać z tarasów resztki lodu Poprosiłem go grzecznie żeby przestał, bo spadający z 4 - 6 metrów kilkukilogramowy "lodzik" nawet mnie może krzywdę zrobić, a ten kut... kutafon zaczął się śmiać Jedynie to go uratowało, że dzieliły nas cztery piętra i po wywaleniu ładnych kilku ton lodu nie miałem sił na górę włazić...
Fidel - nie, jak kogoś o coś proszę, to od razu mówię "dziękuję"...
Witchma - 9 Stycznia 2011, 08:24
Rafał, przejedź się proszę drogami od Łodzi na północ. Bo mam wrażenie, że żyjesz w jakiejś rzeczywistości alternatywnej.
Kai - 9 Stycznia 2011, 13:48
ilcattivo13, to są tacy ludzie, mam w pracy gościa podobnego, na szczęście teraz mam 3 dni urlopu to dałam szefowi to, co ja zrobiłam i będzie widać, co on robi.
Ontopowo: roztopy, szklanka na drogach, na chodnikach, ja jakoś przejdę, ale jak patrzę na te osoby, które nie mają mojej kondycji i zmysłu równowagi...
charande - 9 Stycznia 2011, 23:23
Nie do końca w temacie, bo to nie ja miałam smaka na te daktyle , ale historyjka zabawna...
Byłam wczoraj świadkiem, jak otwierano opakowanie daktyli z Iranu, termin przydatności do spożycia - grudzień 2011. W środku oprócz daktyli znajdowały się: żywe chrząszczyki, niezidentyfikowana larwa oraz nieżywy mól
Ontopowo - boli mnie gardło.
ilcattivo13 - odnośnie gościa skuwającego lód: Mocne...
Rafał - 10 Stycznia 2011, 08:11
| Witchma napisał/a | | Rafał, przejedź się proszę drogami od Łodzi na północ. Bo mam wrażenie, że żyjesz w jakiejś rzeczywistości alternatywnej. | Jak tam jest jak u mnie to łączę się w bólu, myślałem że koniec świata to moja specjalność
shenra - 10 Stycznia 2011, 08:51
Muszę iść do mieszkania, do którego nie chcę iść, poczekać aż ewentualnie szklarz przyjdzie szybę wstawić, o ile przyjdzie. Brrr.
ketyow - 10 Stycznia 2011, 20:17
Jutro kolokwium z Technologii Informacyjnej. Gość się nie zna, w jego wykładach jest kupa błędów, a chwilami to po prostu kompletne bzdury są, ale nie uznaje innych odpowiedzi. Muszę więc uczyć się czegoś co już znam i wiem, że tu jest nieprawdą. Mieszam sobie w głowie, a jutro pewnie niejedno omyłkowo napiszę po swojemu, gość znowu się na mnie wnerwi, że "wiem lepiej" i mnie uwali, jako że niby próbowałem cwaniakować. Ale mnie to wkurza
Kasiek - 10 Stycznia 2011, 20:57
Kolejne 5 dni zwolnienia Niby wykuruję wreszcie porządnie (a nie na pół gwizdka) gardło, odpocznę za wszystkie czasy, ale niefajnie to widziane w pracy.
Wkurza mnie też Wydział Komunikacji - żeby 3 razy chodzić zarejestrować samochód, za każdym razem czegoś pan/i urzędnik czegoś nie zauważy i to petent ma przesrane... po dzisiejszej udanej rejestracji Marcin został wezwany po raz kolejny, bo urzędnik znów nie zauważył, ze czegoś brakuje - tym razem na poczekaniu dało się załatwić.
I wkurza mnie, że załatwienie dla własnej firmy niewielkich funduszy jest takie trudne... a od przyjaciela raczej nie chciałabym pozyczać na start...
Ice - 10 Stycznia 2011, 21:01
Wczoraj skończyłem czytać Grzędowicza, dzisiaj zacząłem Piekarę i w ciągu tych 24 godzin jakieś 8 razy przeczytałem, że dziewczyna miała "migdałowe oczy".
feralny por. - 10 Stycznia 2011, 21:07
Może miała
Witchma - 10 Stycznia 2011, 21:12
Ice, ale ta sama...?
shenra - 10 Stycznia 2011, 21:14
Ice, ojtam ojtam. A jakby jej się ciągle zmieniały, to co byś zrobił?
Martva - 10 Stycznia 2011, 21:15
| Ice napisał/a | | dziewczyna miała migdałowe oczy |
A mój kumpel (wraz z kolegą zresztą) myślał że to taki kolor. Brązowe, znaczy
ketyow - 10 Stycznia 2011, 21:50
To jak nie kolor to o co chodzi? Że smakowały jak migdały?
Martva - 10 Stycznia 2011, 21:59
Ej, ale jak piszesz bez emotki to ja nie wiem czy piszesz poważnie, czy żartujesz...
Witchma - 11 Stycznia 2011, 16:23
Tłumaczenie w excelu. Nienawidzę excela!
Ellaine - 11 Stycznia 2011, 21:04
Nie dość, że zabrali mi pociąg, którym jeździłam do Gdańska i z Gdańska, wcisnąwszy w to miejsce wiele razy droższy Expresss (który jedzie aż dwie, ewentualnie trzy godziny krócej, ojejku, jejku, jaki szybki ten express, normalnie aż czapki z głów zrywa!). To jeszcze mi dworzec wyburzyli! I za (być może) dwa lata postawią na jego miejsce jakiś głupi market, jak w Krakowie... pfff...
Lynx - 11 Stycznia 2011, 21:14
78 kg
robert70r. - 12 Stycznia 2011, 18:18
| Witchma napisał/a | | Nienawidzę excela! |
Witchma, pociesz się, że ja też mam na toto alergię.
ailiS - 12 Stycznia 2011, 20:06
odcinek 20 m (do przystanku) autobus pokonał w 30 minut...
królik zeżarł sadzonkę, 3 tygodnie kiełkowała
Chal-Chenet - 12 Stycznia 2011, 20:16
ailiS, zeżryj królika.
ketyow - 12 Stycznia 2011, 20:20
| Chal-Chenet napisał/a | | ailiS, zeżryj królika. |
Przeczytałem zerżnij...
Chal-Chenet - 12 Stycznia 2011, 20:21
Naughty, naughty...
ketyow - 12 Stycznia 2011, 20:23
Powiedział gość z takim avatarem
Chal-Chenet - 12 Stycznia 2011, 20:27
Nie demonizujmy.
ilcattivo13 - 12 Stycznia 2011, 22:03
| ketyow napisał/a | Powiedział gość z takim avatarem |
co, też myślałeś, że Samoobrona kocha zwierzątka?
ew. "kocha"?
|
|
|