To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Do redakcji - Nadsyłanie Prac

cranberry - 25 Listopada 2010, 11:17

Rafale, klatwa Twojej skrzynki mailowej chyba przeniosła się na privy na forum, bo mój wysłany do Ciebie po Falkonie tkwi nadal w "Do wysłania".
Więc piszę tutaj - zgodnie z naszą rozmową wysłałam Ci na maila jeszcze raz załącznik z "Czarnymi Kotami". Upewniłam się, tekst mieści się w limicie znaków! Ma 96k. Musiała zajść jakaś pomyłka.
Czy w takim razie mogę liczyć na jego publikację?

RD - 25 Listopada 2010, 20:35

Własnie przyglądam się bliżej temu opowiadaniu. To i owo trzeba będzie "przedłubać", ale ogólnie mi się podoba.
cranberry - 25 Listopada 2010, 20:48

RD, Hmm, czyli w zasadzie już się mogę zacząć cieszyć? :lol:
Bo że bez redakcyjnych uwag się nie obędzie, to się nie łudziłam :)

ALkibiades - 6 Grudnia 2010, 17:40

I minęły już dwa miesiące czekania
dzejes - 6 Grudnia 2010, 17:45

Sople z brody postrącaj i nie jojcz.
ALkibiades - 6 Grudnia 2010, 17:55

Nie mam brody :D
ALkibiades - 6 Grudnia 2010, 18:05

Najfajniej będzie otrzymać po trzech miesiącach czekania odpowiedź: ,,Przykro nam, ale pańskie opowiadanie się nie zakwalifikowało" :D
dzejes - 6 Grudnia 2010, 18:26

No to jak tak fajnie będzie, to czekaj spokojnie.
Sauron - 6 Grudnia 2010, 18:31

cierpliwości, młody Jedi.
Jaskoviakus - 6 Grudnia 2010, 20:26

ALkibiades, powiem Ci, że to nie jest nawet w połowie tak fajne jak nieotrzymanie po ponad trzech miesięcy żadnej odpowiedzi :D
ALkibiades - 8 Grudnia 2010, 12:36

Pytanie do RD, czy wysłany przeze mnie priv dotarł?
RD - 8 Grudnia 2010, 22:27

Tak, dotarł
ALkibiades - 8 Grudnia 2010, 22:50

A to dobrze :) Więc czekam cierpliwie dalej do 11 stycznia bo pewnie wcześniej nikt nie przeczyta opowiadania.
jewgienij - 13 Grudnia 2010, 15:23

Jaskoviakus napisał/a
ALkibiades, powiem Ci, że to nie jest nawet w połowie tak fajne jak nieotrzymanie po ponad trzech miesięcy żadnej odpowiedzi :D

Zgroza!
Wiecie co, Jask i Alk? Moi koledzy, którzy już mają najczęściej książki na koncie, cierpliwie czekają w kolejkach redakcyjnych.

Jeśli nawet piszą jakieś privy, to nie bębnią o tym na forum. Wtedy już nie ma mowy o prywatnej wiadomości. Dajcie sobie na wstrzymanie, bo w ten sposób nie pchniecie sprawy do przodu. Tu nie koncert życzeń, a Wy na jakiś szczególnych warunkach nie wejdziecie, bo niby z jakiej racji? Cierpliwości, słowem.

ALkibiades - 13 Grudnia 2010, 16:02

Kajam się i będę już cierpliwie czekał :oops: Sądzę, że kolegów, gdy dopiero zaczynali też nerwy zjadały, każdemu się zdaży zrobić głupotę
jewgienij - 13 Grudnia 2010, 16:14

Nerwy zjadają każdego - czy nowy, czy doświadczony - ale nie wolno dać się ponieść ( jak się da :D )
Jaskoviakus - 15 Grudnia 2010, 15:50

jewgienij, też bym się pokajał, gdybym miał za co :) Kto tu wspominał o jakiś specjalnych zasadach? Czekam cierpliwie od kilku miesięcy, a że ten topic trakruje o nadysłaniu prac i perypetiach z tym związanych to puściłem oko do kolegi, który także czeka na werdykt. Wskaż mi, proszę, coś niestosownego w moim poście. Nie krzyczę, nie wołam, że mam być obsłużony poza kolejką, przypominam tylko o swoim istnieniu, bo a nuż RD zobaczywszy mojego nicka skojarzy, że gdzieś w mrocznej czeluści jego dysku leży sobie opowiadanie tego gościa? Gdzie tu zgroza, o której mówisz? :)
jewgienij - 15 Grudnia 2010, 18:50

Zgroza, że czekasz ponad trzy miesiące :) , o to szło.
A w jaki sposób się przypominasz, to Twoja sprawa. Ja tylko napisałem, że tak zwykle autorzy z pewnych powodów nie robią.

ED. Spacyjka

Maxencius - 16 Grudnia 2010, 12:38

Nie robią, ponieważ już przez to przeszli i wiedzą, jak się to odbywa. Początkujący - jak nazwa wskazuje - nie wiedzą, więc próbują się dowiedzieć, przypomnieć.
dud - 20 Grudnia 2010, 20:18

Ja wysłałem tekst w pierwszym tygodniu sierpnia i też czekam ;)
Matrim - 20 Grudnia 2010, 20:21

dud zapraszamy do odpowiedniego wątku powitalnego. Potem możesz sobie tu marudzić do woli :)
terebka - 21 Grudnia 2010, 09:29

A nawet madud;P:
dud - 25 Grudnia 2010, 19:13

No już się ze wszystkimi przywitałem ;) Dlatego jeszcze raz chciałem zapytać o mój tekst pt. "Trupi pierścień", który wysłałem do redakcji na początku sierpnia, a który do tej pory pozostał bez odpowiedzi :( Pisałem do RD na priv, ale też nie uzyskałem żadnych informacji...
Filip T. Kubiak - 28 Grudnia 2010, 15:22

To ja też spytam, o moje opowiadanie pt: "Pełnia".
terebka - 28 Grudnia 2010, 15:28

Pełnia

A które to?
;P:

shenra - 28 Grudnia 2010, 15:30

terebka, :mrgreen: podobałomisię ;P:
terebka - 28 Grudnia 2010, 15:35

Pytam, bo jedno jest moje. Więc może i ja do RedNacza uderzę :roll: :?:
MrMorgenstern - 28 Grudnia 2010, 17:35

dud napisał/a
Dlatego jeszcze raz chciałem zapytać o mój tekst pt. Trupi pierścień(...)

Stary, za taki tytuł, jeśliś ciała z warsztatem nie dał, powinni Cie od razu wydać :twisted:

nureczka - 28 Grudnia 2010, 18:00

MrMorgenstern napisał/a
jeśliś ciała z warsztatem nie dał

Redaktor podszlifuje :twisted:

ALkibiades - 28 Grudnia 2010, 19:27

Ciekawie brzmi ten ,,Trupi pierścień".

Partner forum