To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

thinspoon - 17 Sierpnia 2014, 19:57

Agi napisał/a
thinspoon, co urodziłeś?

Niestety, rodziła żona kolegi, więc ominęła mnie sława.

Lynx - 18 Sierpnia 2014, 10:18

Kruk Siwy, do kiedy będziecie?
Kruk Siwy - 18 Sierpnia 2014, 12:51

A jesteśmy od wczoraj, bedziemy do końca miesiąca.
Lynx - 19 Sierpnia 2014, 08:57

Fajnie :) Udanego wypoczynku i mam cichą nadzieję na spotkanie :)

Jajo podśpiewuje sobie "Panie Janie..." :lol:

hrabek - 19 Sierpnia 2014, 09:10

Byliśmy w sobotę na dniu otwartym nowej hali w Szczecinie. Dzieciaki zachwycone, udało nam się nawet zrobić fotkę z prezydentem miasta. Dzisiaj szukam informacji o grupach dziecięcych piłki ręcznej, jakiegoś kontaktu, na stronie Pogoni nic nie ma, wszedłem na facebooka, scrolluję i nagle widzę sam siebie. I całą swoją rodzinę. I prezydenta. I tak, chcąc nie chcąc, zostaliśmy "twarzami" otwarcia :)

O tu: https://www.facebook.com/...?type=1&theater

Chociaż w sumie to chyba bardziej powinno pasować do wątku słitfoci. Ale cieszy mnie, że z trzech zdjęć, jestem na dwóch :mrgreen:

Dodatkowo kupiliśmy dla całej rodziny karnety na cały sezon na mecze piłkarzy ręcznych, a mój starszy syn wydaje się wystarczająco przekonany do zapisania się na treningi właśnie na ten sport zamiast na piłkę nożną. A to już jest coś, co mnie cieszy.

Luc du Lac - 19 Sierpnia 2014, 10:49

hrabek napisał/a
, a mój starszy syn wydaje się wystarczająco przekonany do zapisania się na treningi właśnie na ten sport zamiast na piłkę nożną. A to już jest coś, co mnie cieszy.

a dlaczego akurat to cię cieszy ?

hrabek - 19 Sierpnia 2014, 11:09

A dlaczego nie?
Lowenna - 19 Sierpnia 2014, 11:22

Bo szczypiorniak jest fajny! :omg:
hrabek - 19 Sierpnia 2014, 12:05

Dokładnie!
Lowenna - 20 Sierpnia 2014, 07:30

Robotnicy przestali napierdalać młotami. Chwilowo zapanowała błoga 'cisza'.
I jest nowy pracownik budowlany :mrgreen:

thinspoon - 20 Sierpnia 2014, 07:41

Lowenna napisał/a
Robotnicy przestali napierdalać młotami. Chwilowo zapanowała błoga 'cisza'.
I jest nowy pracownik budowlany :mrgreen:

Rozumiem, że młody i bez koszuli?

konopia - 20 Sierpnia 2014, 08:00

Jeż w ogrodzie,
taki nie duży przeszedł przez trawnik i zaszył się w zaroślach, jednak tu jest jakieś życie :mrgreen:

Fidel-F2 - 20 Sierpnia 2014, 08:00

W koszuli, ogrodniczkach i czapce (takiej w wersji Indian z Andów). Taka jest oficjalna wersja Lowenny.
Fidel-F2 - 20 Sierpnia 2014, 08:03

konopia, w Sandomierzu, wyjdziesz nocą na miasto to spotkasz dziesiątki spacerujących jeży.
Rafał - 20 Sierpnia 2014, 08:41

konopia napisał/a
Jeż w ogrodzie,
No, miałem też takiego w ogrodzie kilka dni temu, to jest jakaś niesamowita historia. Wskutek różnych remontów moich i sąsiadów wyszło na to, że jestem praktycznie dookoła pogrodzony murami min 220 cm, a w porywach do ponad 10 m, na ulicę brama pełna, wysoka, tylko w jednym miejscu na odcinku ok. 20-30 jest ogrodzenie z drobnej siatki, a za siatką dwa bernardyny co to żywemu nie przepuszczą, a jeż jakoś wnikł. Kota przyspawał do siebie (na krok go nie odstępował), ofukał mnie i biegał po ogrodzie jak szalony. Co najmniej podstawy teleportacji musiał opanować chyba, że jakiś orzeł go niechcący upuścił. Wturlałem go do wiadra i przeniosłem do parku, niech się tam buja. Jeszcze by mi ropuchy wyżarł, też jakimś cudem przenikły i opanowały skarpę przerabiając ją na ser szwajcarski. Kot ma uciechę, przytrzymuje taką łapą, a potem paca, co by skoczyła.
Kruk Siwy - 20 Sierpnia 2014, 20:18

Pacnął bym tego kota... lubię ropuchy.
Magnis - 20 Sierpnia 2014, 21:09

Kruku Siwy zawsze można wypuścić mopsy i już nie ma kota ;) .
Lowenna - 21 Sierpnia 2014, 07:15

Nowe buty :mrgreen: Niebieskie :omg:
konopia - 21 Sierpnia 2014, 07:51

Niebieskie buty? zaraz niebieskie to legendarne :omg: chcesz składać cały set? czy może spróbujesz craftu? Jakie mają współczynniki?

:lol: :wink:
Nie mogłem się powstrzymać.

Fidel-F2, no bo jakiś czas temu się przeprowadziłem, na starym domu lisy, jeże, żaby, czapla, bażanty, kaczki itp... w ogrodzie to była norma.
Myślałem, że tu nie ma takich atrakcji, a tutaj przemaszerował sobie jeżyk :mrgreen:

mesiash - 21 Sierpnia 2014, 11:09

konopia, gdzie niebieskie są legendarne (poza MU)?
konopia - 21 Sierpnia 2014, 20:23

no nie wiem, tak se napisałem z głowy, dawno już w nic nie grałem ( od stycznia bez kompa i netu) i pozapominało mi się jak to jest :oops:
Anonymous - 21 Sierpnia 2014, 22:04

W Diablo zestawy są zielone. :mrgreen:
Lowenna - 23 Sierpnia 2014, 11:32

Śliwy, gruszki, arbuz, maliny, borówki na śniadanie. Zaraz pęknę. Uuuwielbiam owoce :omg: :omg: :omg:
merula - 24 Sierpnia 2014, 13:33

kolejny raz złamałam swoją obietnicę i zagrałam w turnieju mikstów. i jestem mile zaskoczona rezultatem końcowy jak i potencjałem na wynik, gdybym nie była taką idiotką. :mrgreen:

co prawda mój partner nie pała równym zachwytem, ale jakoś mnie to nie zaskoczyło... :twisted:

thomas2411 - 25 Sierpnia 2014, 18:21

Udany urlop w Baska Voda :)
Rafał - 26 Sierpnia 2014, 06:46

Jak tam Baśka? Miała fajny biust?
Ze dwa lata temu się wybierałem, ale ostatecznie nie wypaliło i co rok się zastanawiam, warto się tyle tłuc? Jak za dwa koła mam all z przelotem do np.Korfu?

konopia - 26 Sierpnia 2014, 08:09

thomas2411, z sygic jechałeś?
thomas2411 - 26 Sierpnia 2014, 12:29

Rafał w Baška Voda pięknie, aczkolwiek wolałbym na drugi raz tuż obok do Brela, albo 15km dalej do Podgora. Byłem niedaleko w Drasznicach (dziura) 8 lat temu i odwiedziłem Igrane i Podgore. Teraz mieliśmy wycieczkę sentymentalną. Stan? Drasznice nadal dziura choć nieco się rozbudowała. Igrane straciło klimat. Podgora cudowna, Brela wypas. Baska też bardzo fajna.
W Breli nagrałem GoPro sporo filmików z życia zwierząt pod wodą :) Wrzucę linki jak obrobię. Potrzebujesz jakieś dokładniejsze informacje o Baška Voda?

konopia tak, z Sygic. Generalnie bardzo fajnie, fajnie działa na trasie, fajnie pokazuje numery tras, zjazdy, jakim pasem jechać itp. Aczkolwiek jak się zgubiłem, to tragedia. Sygic zwariował, co chwilę zmieniał mi trasę i kazał zawracać. Widok standardowy do kitu, ale pod kątem w pionie daje radę.

Rafał - 26 Sierpnia 2014, 12:32

thomas2411, nie, dzięki, chodziło mi o ogólne wrażenia i o "czy warto". Trzeba się będzie w końcu spiąć i ruszyć, bo zawsze jakaś wymówka jest, a to koszty, a to auto za stare :wink:
hrabek - 26 Sierpnia 2014, 15:13

Nowy laptop. Och, ach!

Partner forum