To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

fealoce - 12 Lipca 2014, 14:03

Urlop :mrgreen:
Luc du Lac - 12 Lipca 2014, 20:39

thinspoon napisał/a
Luc du Lac napisał/a
dzisiaj była piękna Jewgienia zza Buga :)
nie dość że wygląda to jeszcze jak mówi :)

Będę w okolicach przyszłego weekendu we Wrocu, daj namiary, wpadnę w odwiedziny.

całą niedzielę pracuje...

gorat - 13 Lipca 2014, 09:40

No to dobrze, w pracy Cię odwiedzi! Będziesz miał wreszcie wsparcie.
Luc du Lac - 13 Lipca 2014, 13:22

gorat napisał/a
No to dobrze, w pracy Cię odwiedzi! Będziesz miał wreszcie wsparcie.

myślisz że potrzebuje ?:)
Zresztą on nie ma doświadczenia...

thinspoon - 13 Lipca 2014, 23:38

Luc du Lac napisał/a
thinspoon napisał/a

Będę w okolicach przyszłego weekendu we Wrocu, daj namiary, wpadnę w odwiedziny.

No toż o tym mówię, doskonale się składa!

Luc du Lac - 14 Lipca 2014, 00:14

thinspoon napisał/a
Luc du Lac napisał/a
thinspoon napisał/a

No toż o tym mówię, doskonale się składa!

całą niedzielę pracuję... wraz z dziewczętami ;)

shenra - 15 Lipca 2014, 12:17

Jeszcze dwie godzinki i odbijam w stronę Pragi :mrgreen: :omg:
Agi - 15 Lipca 2014, 12:52

Za pięć kwadransów zaczynam urlop. Co prawda na razie tylko cztery dni, ale dobre i to.
shenra - 15 Lipca 2014, 13:00

O tak, każde wolne od pracy jest na wagę złota. Tyż mam tydzień bez pracy, choć w tym 4 dni szkolenia.
Lowenna - 15 Lipca 2014, 19:36

Mam lnianą, niebieściutką spódnicę :omg:
Lowenna - 17 Lipca 2014, 09:00

Wygrałam w szortalowym konkursie :mrgreen: Będę, chłopaki, częściej zaglądać :twisted:
thinspoon - 17 Lipca 2014, 09:12

Graty. A teraz daj poczytać.
Lowenna - 17 Lipca 2014, 09:59

thinspoon, ustaw się w kolejce :) Już się dowiedziałam, że to dobra książka jest i dobrze będzie wyglądać w czymś księgozbiorze :lol:
thinspoon - 17 Lipca 2014, 11:46

Stoję już ponad godzinę czterdzieści. Nogi bolą. Długo jeszcze?
Lowenna - 17 Lipca 2014, 11:50

Zapraszam do Opola po odbiór osobisty :D
thinspoon - 17 Lipca 2014, 12:10

Ech no, to ja tu stoję jak kretyn a już bym był w połowie drogi prawie na rowerze. Czuję się zaproszony, o wizycie uprzedzę stosownie wcześniej.
thinspoon - 17 Lipca 2014, 22:13

Już w sobotę :mrgreen:

Runmageddon Rekrut

Lowenna - 18 Lipca 2014, 06:16

thinspoon, trzeba w moim domu w Tarnowie poprawić odwodnienie i kanalizację. Będziesz miał szansę ponosić kamulce, w wodzie i syfie po kolana się pobawić. Skoro sprawia Ci to przyjemność, to mogę kazać Ci poczołgać się w wykopie. Biegać możesz do sklepu po piwo. Jesteśmy umówieni? :omg:
Lynx - 18 Lipca 2014, 12:06

Dwutygodniowa rezerwacja na przyszły rok :shock: :mrgreen:
Witchma - 18 Lipca 2014, 12:10

Lynx, cholera, a ja znajomej kazałam się w styczniu zgłaszać...
Lynx - 18 Lipca 2014, 12:18

Witchma, Spoko, goście, którzy dzisiaj wyjechali zarezerwowali sobie już termin na następny rok - od 12 do 29 lipca. Też byłam zaskoczona. Jak Twoja znajoma chce, to niech wstępnie sięzastanowi nad terminem, a w styczniu potwierdzi.
aniol - 18 Lipca 2014, 13:00

patrzac na to brazowe cos co leci z kranu, ciesze sie z zapasu piwa w lodowce; smierc z pragnienia mi nie grozi
thinspoon - 18 Lipca 2014, 13:58

Lowenna napisał/a
thinspoon, trzeba w moim domu w Tarnowie poprawić odwodnienie i kanalizację. Będziesz miał szansę ponosić kamulce, w wodzie i syfie po kolana się pobawić. Skoro sprawia Ci to przyjemność, to mogę kazać Ci poczołgać się w wykopie. Biegać możesz do sklepu po piwo. Jesteśmy umówieni? :omg:

Brzmi rewelacyjnie. Musi być jakiś haczyk. Powiedz od razu ile takie wczasy będą mnie kosztować.

Lowenna - 18 Lipca 2014, 14:31

Troje dzieci: 24 miesiące, 11 miesięcy i 3 miesiące w domu :roll:
Witchma - 18 Lipca 2014, 14:36

Lowenna, wątki Ci się nie pomyliły? :D
thinspoon - 18 Lipca 2014, 14:44

Lowenna napisał/a
Troje dzieci: 24 miesiące, 11 miesięcy i 3 miesiące w domu :roll:
mogłaś okłamać, że w okolicy panuje epidemia gruźlicy, piwo jest tylko ciepłe a miejscowe dziewczyny dzielą się na brzydkie i chore. Wtedy bym rozważył.
Lowenna - 18 Lipca 2014, 14:51

Witchma, mówię thinspoonowi w czym haczyk ;)

thinspoon, bo ja proste i szczere dziewcze jezdem :oops:

joe_cool - 18 Lipca 2014, 19:38

thinspoon napisał/a
Już w sobotę :mrgreen:

Runmageddon Rekrut

Nieźle. W 3 minucie laska przeprawia się po linie na kiełbaskę - tak sobie kiedyś zrobiłam na obozie harcerskim największego siniaka w moim życiu :mrgreen: Potem ktoś mi pokazał inną metodę przechodzenia po pojedynczej linie (kładziesz się na linie przodem, zahaczasz z tyłu jedną nogę dla stabilizacji, druga wisi swobodnie, przesuwasz się rękami, jest to metoda zdecydowanie szybsza i mniej męcząca niż kiełbaska) i od tej pory już nigdy inaczej się nie przeprawiałam.
I takie pytanie - jak idąc po tych cieniutkich deseczkach spadnie się do wody, to trzeba wracać i iść od nowa?

thinspoon - 20 Lipca 2014, 08:27

Nie trzeba było wracać. Ba, nawet , nie trzeba było na nie wchodzić. Alternatywą było brodzenie w brudnej wodzie, wśród pokrzyw, mając świadomość, że przeszkoda okazała się zbyt trudna ;) świetny bieg. Wrzucę, więcej szczegółów jak będę miał dostęp do komputera.
Witchma - 20 Lipca 2014, 16:13

Pierwszy wolny weekend od kwietnia :)

Partner forum