Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
Rafał - 16 Marca 2011, 10:50
Ech, a mi się wydawało, że kolega się pomylił i zamiast w "kosmicznych jajach" przypadkiem umieścił ten skecz tutaj. Myślicie, że Tom tak ma na poważnie?
Kai - 16 Marca 2011, 10:52
Myślę, że Tolkien by się obraził... jednak
dalambert - 16 Marca 2011, 10:57
Kai, jewgienij, no,no czujna jaczejka sie odzywa, można i tak , wypowiedźBombadil_Tom, mnie nie interesuje, te tematy już były wałkowane, mam inne zdanie niż większość tu występujących osób,ale nie mam ochoty na polemiki, z Wami są bezcelowe i nikt nikogo nie przekona.
Jednak Wasza rewolucyjna czujność mnie wzrusza, tak pamiętam takich dociekliwców i ich sposób postępowania aż za dobrze,
Oj robi się nieciekawie.
Miano tu dyskutować z poglądami a nie z podejrzeniami
jewgienij - 16 Marca 2011, 10:58
Rafał napisał/a | Ech, a mi się wydawało, że kolega się pomylił i zamiast w kosmicznych jajach przypadkiem umieścił ten skecz tutaj. Myślicie, że Tom tak ma na poważnie? |
Też miałem takie pierwsze wrażenie. Ale jak na żart to o jakieś tysiąc znaków za długi. W dodatku nauczony gorzkim doświadczeniem, nie jestem w stanie - nawet przy pomocy psychologii kognitywnej( ciepło/zimno) - sprawdzić, czy ktoś o Smoleńsku żartuje, czy mówi serio.
jewgienij - 16 Marca 2011, 11:02
dalambert napisał/a | Kai, jewgienij, no,no czujna jaczejka sie odzywa |
No widzisz, a Ty zaspałeś
Kai - 16 Marca 2011, 11:07
dalambert, jest różnica pomiędzy zdrowym rozumowaniem a teoriami spiskowymi Odnośnie prawdomówności Rosji niestety się zgadzam, cała reszta to "Fakt" i "Zone Reallity" w najlepszym wydaniu.
dalambert - 16 Marca 2011, 11:10
Nie zamierzam brać udziału w "merytorycznych " harcach , jeno wyraziłem uznanie dla Waszej rewolucyjnej czujnosci.
jewgienij - 16 Marca 2011, 11:11
Rosyjskie reakcje były do przewidzenia i mnie osobiście w ogóle nie interesują.
Ważne, jak my wybrniemy - jak społeczeństwo dojrzałe czy dziecinne
ED. Dalambert, gdybym nie wiedział, że jesteś odrobinę stuknięty, to bym się obraził za to ciągłe kojarzenie mnie z rewolucją. Zmień płytę.
Kai - 16 Marca 2011, 11:13
jewgienij, robimy zakłady?
Jakoś w dojrzałość społeczeństwa nie wierzę
gauss - 16 Marca 2011, 11:16
Zawsze znajdzie się masa prowokatorów takich dyskusji. Temat Smoleńska jest oklepany już na tyle, że nie widzę potrzeby dodawania niczego więcej, a takie trollowanie trzeba szybko ucinać.
hrabek - poczułem się ostrzeżony i przyjąłem do wiadomości. Choć przyznam, że moja koncepcja elektrowni napędzanej głupotą dotyczyła bardziej dyskusji o elektrowniach jako takich, a nie bezpośrednio Bombadila i tego, co sobą zaprezentował.
hrabek - 16 Marca 2011, 11:24
gauss napisał/a | Zawsze znajdzie się masa prowokatorów takich dyskusji. Temat Smoleńska jest oklepany już na tyle, że nie widzę potrzeby dodawania niczego więcej, a takie trollowanie trzeba szybko ucinać. |
O, i to jest dobre podsumowanie. Panowie, może wystarczy już tych wzajemnych uprzejmości?
gauss, cytuję Twój post, ale akurat tym razem na zielono nie do Ciebie.
Martva - 16 Marca 2011, 11:35
Bombadil_Tom napisał/a | rzeczowo jak pan Macierewicz |
Człowieku, miej litość, wiesz jak będę głupio wyglądać z brwiami na potylicy?
Bombadil_Tom napisał/a | Mimo to, KAŻDY doświadczony pilot, który interesuje się tą katastrofą od strony fachowej, powie, iż ów wypadek to nie był wypadek |
nie znam ani jednego pilota, znam kontrolera lotów, który powiedział krótko: podejmowanie próby lądowania w takich warunkach, przy zerowej widoczności, to samobójstwo.
NURS - 16 Marca 2011, 12:06
Bombadil_Tom napisał/a | Mimo to, KAŻDY doświadczony pilot, który interesuje się tą katastrofą od strony fachowej, powie, iż ów wypadek to nie był wypadek |
oczywiście oprócz tych setek pilotów, którzy publicznie się na ten temat wypowiedzieli mjaąc przeciwpołożne zdanie Nawet kilka skiażek na ten temat powstało.
Czy ktoś moze pisać takie rzeczy na serio?
Kai - 16 Marca 2011, 13:26
NURS napisał/a | Czy ktoś moze pisać takie rzeczy na serio? |
Jasne. Poczytaj Jarkacza
NURS - 16 Marca 2011, 13:35
jego wyłączyłem już dawno ze zbioru ludzi, których można słuchać/czytać.
Kai - 16 Marca 2011, 13:36
No tak, to się nazywa podstępne przesączanie informacji
jewgienij - 16 Marca 2011, 14:54
NURS napisał/a |
oczywiście oprócz tych setek pilotów, którzy publicznie się na ten temat wypowiedzieli mjaąc przeciwpołożne zdanie |
Bo to byli łże-piloci.
Nawet prezes, który nie potrafi bagażnika w samochodzie otworzyć, przejrzał ich braki.
Nawet na logikę to proste jak drut: tyle razy samolot lądował i nic się nie stało.
Jakby nie spojrzeć, wychodzi zamach.
gauss - 16 Marca 2011, 15:08
jewgienij, jak już pisałem wcześniej, nie ma sensu karmić trolla. On chciał żeby ten temat był dyskutowany i żeby poruszyć użytkowników forum wyssaną z palca teorią na poziomie niższym niż ustawa przewidujej. Nawet jedno trudne słowo użyte w jego poście nie zmienia faktu, że było to poniżej krytyki.
Proponuję poprostu ignorować takie zachowania, to jest najlepszy sposób na trollowanie.
jewgienij - 16 Marca 2011, 15:15
Tom Bombadil niewiele mnie tak w sumie przejmuje.
Ale to, co napisał, to nie jest tylko jego wymysł, to oficjalne rozumowanie sporej części społeczeństwa, trzeba wyśmiewać za każdym razem, bo ani się obejrzymy i będzie to myślenie naprawdę oficjalne
.
NURS - 16 Marca 2011, 15:37
gauss takich jak on jest pare milionów, a jak nam się nie będzie znowu chciało, to przejmą władze po raz drugi. wprawdzie tym razem to bedzie krótsza piłka, bo w czasach kryzysu dośc szybko okaze się, ze to wszystko, co dzisiaj tak krytykują sami beda musieli zrobić, albo znowu podadza sie do dymisji, jak poprzendio, po rozpieprzeniu wszystkiego.
dalambert - 18 Marca 2011, 08:20
Panie Pielegniarki nocują w Sejmie, a tu co?
Taka cisza A gdzie poparcie, gdzie radość, ze wrednym PiSowcom dokopują, że Kaczorowi robią wbrew!!
Gdzie Zachwyt
OOOOO pardoncie - nie tyn rząd, to i mordki w kubełkach ....Ale fajnie
Jest dobrze! Dobrze jest! Dobrzejak !!!!
Fidel-F2 - 18 Marca 2011, 08:25
dalambert, zawsze warto dokopać kaczorowi, bez względu na to co robi, a reszta? szkoda czasu
dalambert - 18 Marca 2011, 08:41
Fidel-F2, jesteś absolutnym Mistrzem merytorycznej polemiki i rzetelnej dyskusjii
Kolejne
NURS - 18 Marca 2011, 08:44
dalambert napisał/a | Panie Pielegniarki nocują w Sejmie, a tu co?
Taka cisza A gdzie poparcie, gdzie radość, ze wrednym PiSowcom dokopują, że Kaczorowi robią wbrew!!
Gdzie Zachwyt
OOOOO pardoncie - nie tyn rząd, to i mordki w kubełkach ....Ale fajnie
Jest dobrze! Dobrze jest! Dobrzejak !!!! |
Ale paskudny ten Tusk, jaka świnia, nawet im komórek nie zagłuszył, co to za premier. Gnida a nie Polak!
Agi - 18 Marca 2011, 08:44
dalambert, Fidel-F2, powiem tak: Wart Pac pałaca, wart pałac Paca.
Edyta: doprecyzowuję, żeby wątpliwości nie było.
Cytując przysłowie miałam na myśli Was jako dyskutantów.
Ziuta - 18 Marca 2011, 08:45
NURS napisał/a | Ale paskudny ten Tusk, jaka świnia, nawet im komórek nie zagłuszył, co to za premier. Gnida a nie Polak! |
Jeden zagłusza komórki, drugi rozpyla sztuczną mgłę... bardzo prawdopodobne teorie.
NURS - 18 Marca 2011, 08:49
A ty dalambercie, czemu nie zakpisz z tego?
http://kontakt24.tvn.pl/t...grupa=najnowsze
Rafał - 18 Marca 2011, 08:53
Ja tam pielęgniarkom współczuję, fotele na galerii za wygodne do spania nie są, ewentualnie można się rozłożyć pod ścianami, ale nie ma o czym mówić.
Bardziej mnie zajmuje ewentualna wojna UE z Libią. Nie rozumiem po co. Jeżeli UE dotąd nie wpychała palców w afrykańskie drzwi, to teraz chce się tam ładować z łapami. Oczywiście nie wiemy wszystkiego, ale prędzej spodziewałbym się zrobienia porządku w Korei Pn, niż u Muamara.
dalambert - 18 Marca 2011, 09:03
NURS, po co ? rzecz pzykra, ale ludzka, ot poszło i padło.
A co do pan pielęgniarek, to pamiętam jak ich "miasteczko" stało pod Łazienkami to się celebryty, celebrunie, i celebrusie na czele z Markiem Konradem pchały z poparciem, kanapkami, ciastkami i moralnych wsparciem , a w TVN24 i Polscacie aż kipiało od wrzenia i fale bitej piany ekrany zalewały, tom i gwoli przypomnienia tamtej grandy, pozwolił sobie na wpis
NURS - 18 Marca 2011, 09:05
Kadafi zablokował rewolucyjne ruchy. Sytuacja rozwijała się tak ładnie, a tu, panie, przyszedł gajowy i zaczął wyganiać wszystkich z lasu.
|
|
|