To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Biją :)

Luc du Lac - 14 Stycznia 2016, 12:49

burk napisał/a
Odezwał siĘ jakże twórczy orzeł intelektu. :roll: do budy? Chęć poniżenia, masz jakieś kompleksy? Gadasz jak jakiś pisowiec, a w główce nie za dużo..

burk, szukasz problemu tam gdzie go nie ma ... zejdź z tego wątku, napisz coś gdzie indziej.

Anonymous - 14 Stycznia 2016, 13:35

Dla czego miałbym zejść. Coś mi się nie podoba. Jestem Europejczykiem i jestem za ustawą antyprzemocową. Nie ma problemu mówisz, a według mnie jest. Przemoc jest zła. Atawizmy jedno, intelekt drugie. Trzeba się zdecydować i jasno określić po której jest się stronie. Uncensored.. na początku jak się zalogowałem jakiś frajer postulował połamanie mi nóg, przyjmijmy że nie znam się na żartach bo obracałem się w takim towarzystwie gdzie tego typu pogróżki na ogół spełniano. Nie podoba mi się to bo budzi to we mni niezdrowe emocje. To tak samo jak z dziwką uprowadzoną do burdelu, na każdy dowcip o gwałcie będzie się spinać a jakiś leszcz będzie się chahał wywierając na nią negatywny wpływ i budząc uczucie strachu. To że ktoś jest tępy i niewiele przeżył wcale go nie usprawiedliwia.
Rafał - 14 Stycznia 2016, 14:08

burk, idźże Waść na komnaty i tam dokazuj, a nie burkaj tutaj więcej. Tematów na tym forum jest od holery, są do tulenia i do prztykania, co kto lubi.

Bo zaraz miotłę wezmę :twisted:

Agi - 14 Stycznia 2016, 14:11

burk, uznajmy, że już zostałeś wystarczająco przywitany.
Masz prawo nie mieć poczucia humoru, ale nie sugeruj, że ktokolwiek z forumowiczów chciał Ci wyrządzić realną krzywdę.

Fidel-F2, stosuj się do punktu 10. Regulaminu Forum i nie obrażaj burka.

Anonymous - 14 Stycznia 2016, 14:15

Spox, bawicie się jak niezbyt rozumne dzieci naśladując tych których się tak naprawdę boicie. Prawie mi was szkoda.
Agi - 14 Stycznia 2016, 14:19

burk, nie ma obowiązku uczestniczenia w forum. Zarejestrowałeś się dobrowolnie, zaakceptowałeś Regulamin, szanuj zwyczaje forum, a my będziemy szanowali Twoje prawa jako forumowicza.
Proponuję zakończyć dyskusję.

gorat - 14 Stycznia 2016, 14:33

Widzę, że ten temat nieoczekiwanie zaczął spełniać rolę filtra dla niedopasowanego elementu :mrgreen: :bravo
Fidel-F2 - 14 Stycznia 2016, 15:39

Agi, no ja Cię proszę, w tym wątku dozwolone są nawet groźby karalne, bo każdy głupi (no może nie każdy) wie, że to żarty. Twoja interwencja jest co najmniej niestosowna.

burk napisał/a
Odezwał siĘ jakże twórczy orzeł intelektu. :roll: do budy? Chęć poniżenia, masz jakieś kompleksy? Gadasz jak jakiś pisowiec, a w główce nie za dużo..
burk napisał/a
Dla czego miałbym zejść. Coś mi się nie podoba. Jestem Europejczykiem i jestem za ustawą antyprzemocową. Nie ma problemu mówisz, a według mnie jest. Przemoc jest zła. Atawizmy jedno, intelekt drugie. Trzeba się zdecydować i jasno określić po której jest się stronie. Uncensored.. na początku jak się zalogowałem jakiś frajer postulował połamanie mi nóg, przyjmijmy że nie znam się na żartach bo obracałem się w takim towarzystwie gdzie tego typu pogróżki na ogół spełniano. Nie podoba mi się to bo budzi to we mni niezdrowe emocje. To tak samo jak z dziwką uprowadzoną do burdelu, na każdy dowcip o gwałcie będzie się spinać a jakiś leszcz będzie się chahał wywierając na nią negatywny wpływ i budząc uczucie strachu.
potrafisz zrobić z siebie większego błazna? każdy kolejny post pokazuje, że tak, spróbuj osiągnąć kolejny poziom
burk napisał/a
To że ktoś jest tępy i niewiele przeżył wcale go nie usprawiedliwia
a z czego wnosisz, że Twoja tępota daje Ci jakieś szczególne prawa, by np wejść w cudzą przestrzeń i dyrygować co komu wolno a co nie, w normalnym życiu pewnie zostałbyś wyproszony a gdybyś dalej się stawiał to pewnie wyniesiony

sumując, przeproś teraz za swoje chamstwo albo spadaj skąd przyszedłeś, zacząłeś bardzo źle ale różnie bywa, masz jeszcze szansę, może być jeszcze miło, to od Ciebie zależy

Agi - 14 Stycznia 2016, 16:35

Fidel-F2, posty nowego kolegi były odpowiedzią na Twój post wysyłający go do budy. Czyli możesz oczekiwać przeprosin, jeśli przeprosisz pierwszy. I nie mów mi co można w tym wątku, bo ja wiem. Na brak poczucia humoru jest tylko jedna metoda - odpuścić, nic na siłę.
Anonymous - 14 Stycznia 2016, 17:29

Fideel, z posta na posta coraz bardziej mi się podobasz. Jesteś taki silny i władczy, nawet nie wiesz jak mnie to kręci. A tak z ciekawości czyją cudzą przestrzeń naruszyłem. No sorki wielkie, nie wiedziałem że to twoje prywatne forum. Pamiętaj tylko aby obsikać wszystkie swoje posty :fp:
Fidel-F2 - 14 Stycznia 2016, 19:24

to teraz już wiesz
elam - 14 Stycznia 2016, 20:52

Pamiętam jak Tomcich na powitanie dostał chyba od Rodiona siekierą w plecy. Po paru dniach wrócił, oddać siekierę. Zakochałam się prawie :oops:

echhh a tak w ogóle, widział ktoś Tomcicha ostatnio ?

Agi - 14 Stycznia 2016, 21:06

elam, znalazłam jego konto na FB, ale nie nie zaglądał tam od dawna.
elam - 15 Stycznia 2016, 17:55

No właśnie, nawet telefonu przed Świętami nie odebrał :(
Maksiu - 19 Stycznia 2016, 11:09

Witam wszystkich. Właśnie się zalogowałem. Liczę na ciepłe przyjęcie i owocną współpracę. :)
Agi - 19 Stycznia 2016, 11:36

Witaj Maksiu, miłego forumowania. :)
merula - 19 Stycznia 2016, 17:17

łopatę w garść i poodśnieżać dookoła.
baw sie dobrze :D

Magnis - 19 Stycznia 2016, 17:18

Witaj, Maksiu :) .
gorat - 20 Stycznia 2016, 01:41

merula, ciepłe miało być.

Maksiu, dostajesz angaż w hucie szkła! Warsztat i stancja w jednym; możliwość opuszczania budynku nieprzewidziana, w końcu to pasjonująca praca, kto by chciał przerywać!

Magnis - 20 Stycznia 2016, 17:03

gorat, jak pomacha łopatą to ciepło mu się zrobi :wink: .
Anonymous - 29 Stycznia 2016, 10:08

Macie w.pi.er.dol. wszyscy i po równo ;P:
Tak żebyście..
A- poczuli się polakami
B- europejczykami
C obywatelani planety

Anonymous - 29 Stycznia 2016, 10:14

Sorki moderatorom za dublowanie postów, ale każdy ma ograniczony czas trwania a ja jesem raczej spóźnialski
Anonymous - 29 Stycznia 2016, 10:19

Wyliczyłem wam indywidualne rachunki za które mogę wam wystawić faktórę. Daliście się złapać agencji reklamowej. Pamiętacie czołg z dwiema lufami? To mój pomysł! Dwa równoległe działka sześciolufowe. Dwa przeładowania z jednego pocisku, co trzeci z podwójną mocą. Żywotność lufy 3,14 minuty
Anonymous - 29 Stycznia 2016, 10:23

Przynajmniej ustalę wasz stan procentowy. Sorki agi i borat
merula - 29 Stycznia 2016, 10:24

widzę, że młodzież szkolna zaczęła ferie...
Anonymous - 29 Stycznia 2016, 10:30

D- a jak wygląda wpierdol? Nieciekawie..
Agi - 29 Stycznia 2016, 11:22

burk, przdstań spamować, bo krawat Ci zawiążę. Żarty się skończyły.
Luc du Lac - 29 Stycznia 2016, 11:58

merula napisał/a
widzę, że młodzież szkolna zaczęła ferie...

Wrocław od poniedziałku

Fidel-F2 - 29 Stycznia 2016, 13:26

burek do budy
Anonymous - 30 Stycznia 2016, 16:44

Oj fiedel, fiedel.. wyzywam cię leszczu. Na opka. Niech przeglądający forum ustalą temat i warunki.
Normalnie jak się udzielam na jakichś forach i mnie jakiś prymityw irytuję to zazwyczaj wyzywam go na testy iq, bieg na dziesięć kilometrów albo bójkę na noże. Ale cóż. To kulturalne forum, wyzywam cię frajerze( plask po ryju koronkową rękawiczką).

Partner forum