Powrót z gwiazd - Czy są na świecie ładne wiedźmy?
Pako - 9 Czerwca 2007, 12:17
Nawet pończoszki magiczne? Co to się porobiło, magiczńe pończoszki, magiczne onuce, magiczne rękawiczki, wszystko magiczne, magią przesiąknięte... sama magia...
A ja biedny myslałem, zę w pończoszkach takie fajne to nogi były
Tomcich - 13 Lipca 2007, 22:21
Dracena napisał/a | Wstawię zdjęcia, choć trudno wybrać, bo mam ich z 300 |
Faktycznie wybór musi być ciężki, albo to po prostu kobiece niezdecydowanie.
Pako - 14 Lipca 2007, 08:00
No.... a wy se czekajcie i czekajcie
gorat - 2 Października 2007, 18:56
Są jakieś wieści?
Pako - 6 Października 2007, 15:07
Są wieści takie, żę wieści nie ma.
Mniejsza jednak z wieściami, chciałem przekazać najserdeczniejsze pozdrowienia od Wiedźmy, kazała was wszystkich wyściskać, co z przyczyn róznych możliwe nie jest (ja chudziutki jestem, jak ja ogarnę ponad tysiac forumowiczów, hę?). Także czujcie się wyściskani, ewentualnie obejmijcie się sami
Fidel-F2 - 6 Października 2007, 15:26
Pako, czy Ty aby do brzydkich rzeczy nie namawiasz?
Agi - 6 Października 2007, 17:05
Pako, przekaż Wiedźmie serdeczne pozdrowienia!
Pako - 7 Października 2007, 08:38
Fidel-F2 napisał/a | Pako, czy Ty aby do brzydkich rzeczy nie namawiasz? |
Ja do brzydkich? Gdize tam, to tylko ty masz kudłate mysli znowu... ach te chopy...
Pozdrowienia przekażę zaraz, a wy mi tu myśleć ciepło o Wiedźmie, bo na dworze chłód, a domki na kurzych stopach nie mają centralnego
Dracena - 8 Października 2007, 08:49
Zdradzę w tajemnicy, że domek Wiedźmy jeszcze nie ma prądu
A ja Pako przyłączam się do uścisków wszystkich
A za zdjęcia na razie przepraszam, ale mój świeżopoślubiony wyjechał na kilkumiesięczne szkolenie, a ja nie umiem zdjęć wstawić
Tomcich - 9 Października 2007, 17:57
A okna już ma?
Pozdrówcie Wiedźmę ode mnie, a na fotki będziemy czekać i przypominać co jakiś czas. Z nami nie ma lekko.
Dracena - 28 Października 2007, 10:40
Okna już są, ale bez parapetów
Tylko że Wiedźma cały czas musi walczyć ze złem
Pako - 28 Października 2007, 10:46
Bez parapetów da się żyć...
chociaż jak będą parapety to parapetówa byłaby pełnoprawna
Agi - 28 Października 2007, 10:53
Dracena, życz od nas Wiedźmie dużo siły do walki ze złem!
Dracena - 1 Listopada 2007, 22:49
Tak bardzo chciałyśmy z Wiedźmą taką parapetówę urządzić
elam - 1 Listopada 2007, 22:54
Dracena, pozdrow Wiedzme i powiedz jej, ze z mila checia w jakas sobote zrobilibysmy jej parapetowe, nawet bez parapetow!!
moc magicznych usciskow
Pako - 2 Listopada 2007, 08:41
Jeszcze wszystko przed nami, parapetówa bedzie jak się patrzy, spokojna głowa.
Wiedźma - 23 Listopada 2007, 15:21
Jestem Wiedźmą jednoręką Chwilowo cześć ręki mam niebieską. I uwierzcie, wcale mnie to nie cieszy
Pako - 23 Listopada 2007, 16:15
Trza ci poszukać jakiego znachora, który coś na to poradzi, jeszcze będzie dobrze.
Agi - 23 Listopada 2007, 17:59
Wiedźmo, pozdrawiam serdecznie , czy możemy mieć nadzieję, że będziesz częściej zaglądać na Forum?
Kruk Siwy - 24 Listopada 2007, 11:05
Wiedźma, ten któremu przylałaś tą ręką pewnie jest cały niebieski...
Wiedźma - 24 Listopada 2007, 19:08
Kruk Siwy napisał/a | Wiedźma, ten któremu przylałaś tą ręką pewnie jest cały niebieski... |
Niestety, nie jest, a szkoda
Dracena - 24 Listopada 2007, 19:16
Pako napisał/a | Trza ci poszukać jakiego znachora, który coś na to poradzi, jeszcze będzie dobrze. |
Masz rację Pako, trzeba poszukać znachora, bo lekarze są beznadziejni A poważnie - boję się o rękę Wiedźmy. Najpierw jej ciąć nie chcieli, bo nie umieli uśpić, najwyraźniej Wiedźmy nie da się uśpić , a teraz tak pocięli, że chyba aż za dużo
Pako - 24 Listopada 2007, 20:04
Bo lekarzy to my w okolicy chyba w większości mamy do duszy... nieliczni mają coś w głowach, poza własnym stołkiem...
Dracena - 27 Listopada 2007, 22:39
Wiedźma bez ręki żyć nie może
Dracena - 9 Grudnia 2007, 14:50
A jakie znacie swiąteczne, magiczne wróżby itp.? Jak nie Wiedźmie, to może komu innemu się przydadzą
Pako - 9 Grudnia 2007, 15:59
Świąteczne wróżby? Nie wiem, w sumie, w wigilię bym się suni zapytał, ona na pewno będzie wiedziała
Zawsze to jakoś tak jest, że się pod obrus sianko dawało, że potraw wszystkich trzeba skosztować, że się wkłada pieniadze pod obrus/krzyz, żeby nie brakło w przyszłym roku, żeby nie trzeba było się martwić. Standardowe dodatkowe nakrycie (chociaż to w sumie nie wróżba czy jakaś tam praktyka nadprzyrodzona, a po prostu tradycja ). No i koniecznie jedno danie to chleb z masłem i solą - żeby tego podstawowego nigdy nie zabrakło
Z innych to ja się nie znam
Agi - 9 Grudnia 2007, 18:30
Łuskę karpia wigilijnego do portfela schować i nosić prez cały rok - pomyślność finansową zapewnia.
merula - 9 Grudnia 2007, 21:44
Nie należy sie kłócić, bo potem cały rok są swary, nie wynosić smieci, żeby z nimi szczęście nie wynieść.
Musi być mak, aby była obfitość, miód dla słodyczy.
Nakarmić inwentarz opłatkiem, aby rodziły i jako część "domostwa".
Wiedźma - 23 Grudnia 2007, 10:12
Życzę wszystkim forumowiczom magicznych Świąt
Agi - 23 Grudnia 2007, 15:55
Wiedźmo, wszystkiego najlepszego! Wesołych Świąt!
|
|
|