To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Co nas cieszy

Magnis - 7 Kwietnia 2014, 15:40

Lowenna napisał/a
Magnis, po powrocie do domu czekała na mnie paczka z książkami. Mam nowy zapas bąbelków :omg: :omg: :omg:

Na tydzień jak sądzę w takim razie starczy :wink: :omg: .

Mnie cieszy załatwiona sprawa w bibliotece :D . Wczoraj zobaczyłem, że za oddaną książkę naliczono mi karę :roll: , ponieważ albo została przeoczona przez panią lub czytnik nie zdjął jej z mojego stanu :evil: (komputer cholibka i takie błędy :? :shock: ) . Po złożeniu zażalenia kara zniknęła i nic nie musiałem płacić oraz jeszcze zostałem trzy razy przeproszony za zaistniałą sytuację :D . Poprawił mi się od razu humor :mrgreen: :omg: .

Rafał - 10 Kwietnia 2014, 13:40

Rejestrator sobie w końcu do auta kupiłem, ale za szybko to zrobiłem i chyba nie do końca taki chciałem. Ale tani względnie był i robi co trzeba, będę tylko musiał gdzieś te kable poupychać bo się tego badziewia namnożyło za dużo.
hrabek - 10 Kwietnia 2014, 13:41

Ciekawe kiedy zaczną w standardzie montować, albo przynajmniej w opcji, ale właśnie montując fabrycznie.
Rafał - 10 Kwietnia 2014, 13:47

To by było niezłe. Jeszcze radio z CB mogliby w opcji montować. Kiedyś chciałem wpasować je pod deskę, tak żeby tylko panel było widać, ale za dużo zachodu z przerabianiem bebechów, a na wcisk i z kopa nie mieściło się jednak :wink:
Godzilla - 10 Kwietnia 2014, 18:26

Cotygodniowy wolontariat, karmienie kotów-bezdomniaków w całkiem malowniczej okolicy. Tym razem z Potworem Młodszym, który dał się tam zaciągnąć po szkole i był cały zachwycony. Z wielkiego stada widziałyśmy całe osiem kotów, w tym dwa z bardzo bliska.
Lowenna - 10 Kwietnia 2014, 19:07

Rozwaliliśmy dziś system we Wrocku :omg:
Dostałam podwójne zaproszenie do filharmonii wrocławskiej :mrgreen:
Nabyłam w końcu miarkę pięciometrową :mrgreen:

I nie muszę jechać do Łodzi :omg: :omg: :mrgreen: :omg: :omg:

Lynx - 11 Kwietnia 2014, 20:13

Synusia zawożę jutro do taty.
24 h luzu.
W sumie mam mięszane uczucia z przewagą radości. Chyba.

Rodion - 12 Kwietnia 2014, 08:24

I czego marudzi?
Kruk Siwy - 12 Kwietnia 2014, 09:15

Bo lubi.
Rodion - 12 Kwietnia 2014, 15:02

No tak.
A teraz ma stertę luzu. Młody ma wszystko co mu do szczęścia potrzebne ( nie, hasło nie), a jutro pozwiedzamy wiosenny las.

Mnie cieszy nowy odkurzacz :bravo

jewgienij - 14 Kwietnia 2014, 09:52

Zrezygnowanie z TV ma dobre strony ( powiesz to w trakcie Mundialu? - przyp. redakcji).

Kiedy jestem u Matki, to chcę niby nadrabiać, ale włączając TVN 24, aby posłuchać mowy nienawiści, trafiam na pogodę albo reklamy, a w sporcie trafiam na mecz Jagiellonii albo innego ŁKS-u lub kobiecą siatkówkę na poziomie ligowym oraz reklamy. Wyłączam telewizor po 5 minutach, utwierdzając się w przekonaniu, że słusznie było się go pozbyć. Polecam wszystkim.

Witchma - 14 Kwietnia 2014, 09:57

jewgienij, też nie mam telewizora i nie odczuwam jego braku, a nawet czasu na czytanie jakby więcej :)
Fidel-F2 - 14 Kwietnia 2014, 12:41

też nie mam telewizora ale kiedyś kupię, ale nie zamierzam nabywać żadnej anteny czy innego dekodera

jewgienij napisał/a
Zrezygnowanie z TV ma dobre strony ( powiesz to w trakcie Mundialu? - przyp. redakcji).
żaden argument, po mistrzostwach w 82' przestałem oglądać piłkę :mrgreen:
jewgienij - 14 Kwietnia 2014, 13:11

Fidel-F2 napisał/a

żaden argument, po mistrzostwach w 82' przestałem oglądać piłkę :mrgreen:

Tak czułem, że masz jakieś zwichnięcie. :mrgreen:

Rafał - 19 Kwietnia 2014, 11:23

Rozbawiła mnie nowa wersja starego oszustwa. Spróbowałem ugryźć takie auto, śmierdzi kantem na kilometr, ale jakiś tam procent nadziei nie pozwala odpuścić, piszę sobie z gościem i piszę, wyciągnąłem nr VIN i nagle dostaje takiego maila:
Cytat
Witaj,

Teraz mam prace w Wielka Brytania i dali mi miejsce noclegowe, nowy samochód i numer telefonu do uzytku wewnetrznego.Samochód jest tutaj ze mna i jest gotowy do wyslania.
Transakcja zostanie wykonane przez Transcontinental Car LTD. www.transcontinental-car-ltd.com samochodów który jest najlepszy w tej dziedzinie tutaj.
Opisze krok po kroku:
-Wyslij swoje imie i nazwisko oraz adres, gdzie wyslac samochód i numer telefonu na kontakt przy wjezdzie do kraju.
-Pójde do przedsiebiorstwa zeglugowego dostac samochód i dokumenty na sprzedaz.
-Po jest gotowa do wyslania, otrzymasz o uszkodzeniach sprzedaz / zakup przeze mnie wypelniony, podpisany, autoryzowanym przez notariusza i bedzie wypelniony przez Ciebie, jesli zgadzasz sie kupic go w koncu.
-Bedziesz takze otrzymywac faktury i szczególów transakcji, konto firmy transportowej i numer przesylki, aby sprawdzic trase witryne samochodowy online www.transcontinental-car-ltd.com sekcji Sledzenie.
-Po otrzymaniu te dane, w tym dane bankowe musza dowód wplaty i wysle zeskanowany arkusz firmy transportowej z banku.
-Pieniadze pozostana na koncie firmy transportowe az do pierwszego samochodu i zdecydujesz sie go kupic.
-Jesli cos nie zgadza sie lub nie lubia (co nie jest w naszym przypadku), masz prawo do jej odrzucenia, a pieniadze zostana przelane z powrotem na konto w ciagu 5 dni bankowych.
-Samochód zostana dostarczone na drodze, i akty przyjdzie pakowane oddzielnie z samochodem.
Cena pozostaje na poziomie 36900 PLN, w tym transportu i dotrzec w ciagu 3-5 dni.
Czekam na odpowiedz od nazwy i pelnego adresu, jesli chcesz kupic samochód.

Pozdrawiam, życzę Wesołych Świąt

Prawda, że śliczności? Odpisałem, że po auto zgłoszą się koledzy, ciekawe co wykombinują :lol:
Hm, a może od razu na policję? :roll:

charande - 19 Kwietnia 2014, 23:31

Nalatałam się ze szmatą jak głupia - ale przynajmniej jest czysto, więc humor od razu lepszy...

Co się tyczy (nie)posiadania telewizorów, też nie mam, wystarczy mi uzależnienie od netu :D Przestałam oglądać TV gdzieś pod koniec studiów, czyli z dziesięć lat temu, jeśli nie więcej.

nureczka - 25 Kwietnia 2014, 13:10

Wygrałam książkę w konkursie internetowym :)
Lowenna - 25 Kwietnia 2014, 13:37

Cieszą mnie wkurzone spojrzenia koleżanek z pracy :twisted:
thinspoon - 25 Kwietnia 2014, 15:09

Lowenna napisał/a
Cieszą mnie wkrzone spojrzenia koleżanek z pracy :twisted:

Nowa kiecka, fryzura, premia, kwiaty od wielbiciela?

Lowenna - 25 Kwietnia 2014, 15:18

thinspoon, pkt 1 i 4 ;)
thinspoon - 25 Kwietnia 2014, 15:24

zepsułaś weekend ich facetom :cry: biedne chłopaki nie wiedzą co ich czeka...
Lowenna - 25 Kwietnia 2014, 15:27

Czekoladkami je poczęstowałam. Nie byłam taka zła ;)
Magnis - 25 Kwietnia 2014, 16:18

Lowenna napisał/a
Czekoladkami je poczęstowałam.

Żeby przytyły ?

jewgienij - 26 Kwietnia 2014, 11:36

Byliśmy wczoraj wieczorem na Riverside. Było bardzo fajnie, zapomniałem już, jak basy są odczuwalne w nogawkach spodni.
Zawsze chciałem grać, cholera :evil:

nureczka - 26 Kwietnia 2014, 11:43

Nowe pióro mnie cieszy.
Lowenna - 26 Kwietnia 2014, 14:52

Jestem podrywana na szczeniaka :mrgreen: Podhalańczyka :omg:
Lowenna - 27 Kwietnia 2014, 11:46

Zostałam po raz trzeci ciotką :omg: :omg: :omg: Franciszek miał termin za 2 tygodnie ale stwierdził, że jest tak cudna pogoda, piękna niedziela Miłosierdzia i święto, więc przyspieszył swoje przyjście na świat :mrgreen:
Godzilla - 27 Kwietnia 2014, 12:06

Gratulacje! :D
charande - 28 Kwietnia 2014, 00:31

Odesłałam duuże tłumaczenie, prawie milion znaków ze spacjami. Ufffff.
Witchma - 28 Kwietnia 2014, 07:51

Przedłużenie urlopu o tydzień. Rany, jak ja się rozbestwię...

Partner forum