Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.
dalambert - 17 Lutego 2011, 10:06
terebka, to nie traget jano Jego Ekscelancja Pan Premier , co mi w życie i podatki włazi, co mam głaskać
terebka - 17 Lutego 2011, 10:22
dalambert, Twoi milusińscy nie ograniczają się do sfery fizycznej, próbują macać nawet nasze dusze, więc jakby co, też niech nie oczekują głasków
dalambert - 17 Lutego 2011, 10:27
terebka, stanowczo oświedczam że NIE MAM MILUSINSKICH , jeno wnuki , a one niczego Ci nie prubują macać, te starsze wyraźnie hetero
Oj słaba Twa duszyczka, jak nią tak każdy kit z GieWu wstrząsa
terebka - 17 Lutego 2011, 10:30
delikatna, nie słaba, więc ją bronię przed zakusami diabłów odzianych w ornaty
ed. ps. Stanowczo dementuję, jakoby chodziło mi o Twoje wnuki, dalambert
dalambert - 17 Lutego 2011, 10:32
terebka, diabły odziane w łąłtorytet moralny" i Gronostaje Ci nie szkodza ?
terebka - 17 Lutego 2011, 10:35
Znajdź mi na Wiejskiej w Warszawie kogoś bez autorytetu moralnego a nazwę go swym miszczem
dalambert - 17 Lutego 2011, 10:48
terebka, masz posłąnke Muszke auorytetu tyle co stringów, ale jaki widok ....
NURS - 17 Lutego 2011, 12:41
No i Kempa! Nie zapominaj dalamberciku o Kempie!
Jeśli na wiejskiej jest ktoś porzadny, to pewnie nie dopuszczają go do mównicy.
edit. Żeraniu, zdrój najprawdziwszej wolności, ku której zmierzamy:
http://technologie.gazeta...ce_domen__.html
a ty rwiesz szaty nad jakimiś popierdólkami i blokowaniem internetu w Chinach
Jotha - 17 Lutego 2011, 13:18
Urzędnik, nawet amerykański, też człowiek.
(Zastanawiam się skąd u niektórych to poczucie moralnej wyższości nad parlamentarzystami i politykami w ogóle... jakieś kompleksy sobie panowie leczycie?)
Fidel-F2 - 17 Lutego 2011, 13:20
Jotha napisał/a | (Zastanawiam się skąd u niektórych to poczucie moralnej wyższości nad parlamentarzystami i politykami w ogóle... jakieś kompleksy sobie panowie leczycie?) | chcesz o tym pogadać?
Jotha - 17 Lutego 2011, 13:27
Fidel-F2 napisał/a | chcesz o tym pogadać? |
A jesteś miłą i przytulną panią? Bo jak nie, to dziękuję...
Fidel-F2 - 17 Lutego 2011, 13:30
bo widzę, w Twojej wypowiedzi kilka punktów które można by obgadać i może poczułbyś sie lepiej
Jotha - 17 Lutego 2011, 13:35
Nie ma potrzeby, jak mi to za bardzo dokuczy przestanę bywać w tym wątku lub na forum
Fidel-F2 - 17 Lutego 2011, 13:42
wyparcie
NURS - 17 Lutego 2011, 14:00
ludzie, wolnoć już była. lepiej tez już było. czas przygotować się na wizytę w Realu
czterdziescidwa - 17 Lutego 2011, 14:10
NURS napisał/a | ludzie, wolnoć już była. lepiej tez już było. czas przygotować się na wizytę w Realu |
Tylko kurcze dlaczego Europa cieszyła się tą wolnością od 1945, a my mieliśmy jej raptem dwa dwa dziesięciolecia?
NURS - 17 Lutego 2011, 14:21
Taka karma.
A tak na marginesie. Skoro ileś tam dziesiąt czy set tysięcy obywateli w osiemdziesięciomilionowym kraju potrafił wymusić abdykację satrapy, przez dwa tygodnie wiecujac na placu, to ile czasu zajmie Jarkowi zrozumienie, ze może liczyć na zbliżoną liczbe oszołomionych, którzy zajmą Krakowskie Przedmieście i przywiążą się do kszyszy, aby wynieśc go do wadzy?
W demokracji przecież powinno być to prostsze. Tusek nie każe przeciez strzelać do bogobojnego tłumu patriotów. Policjanci na osiołkach nie będą tratować staruszek. Nyski tez nie wjadą w tłum.
Nie mówcie tylko potem, ze nie ostrzegałem. Jackowoski ogłosi to za jakieś dwa tygodnie, jak go znam.
feralny por. - 17 Lutego 2011, 19:57
http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.html
Mocna rzecz.
NURS - 17 Lutego 2011, 20:58
się kaczki pozagryzają zanim stopnieja lody...
Agi - 17 Lutego 2011, 21:03
Cytat | To Marta Kaczyńska oznajmia określone fakty, które powinny zostać wykonane |
Jestem pod wrażeniem.
feralny por. - 17 Lutego 2011, 21:05
OMC królowa Polski.
Agi - 17 Lutego 2011, 21:07
I jeszcze jedna "perełka"
Cytat | Jarosław Kaczyński może stosować zasadę o wykluczeniu nepotyzmu w PiS, ale z wyłączeniem Marty Kaczyńskiej. |
Padłam i kwiczę.
feralny por. - 17 Lutego 2011, 21:09
Ależ trzeba mieć tupet. Ciekawe jak to skomentuje JK?
Witchma - 17 Lutego 2011, 21:10
No przecież:
Cytat | Myślimy z Jarosławem Kaczyńskim podobnie. |
dalambert - 17 Lutego 2011, 23:09
NURS napisał/a | A tak na marginesie. Skoro ileś tam dziesiąt czy set tysięcy obywateli w osiemdziesięciomilionowym kraju potrafił wymusić abdykację satrapy, przez dwa tygodnie wiecujac na placu, to ile czasu zajmie Jarkowi zrozumienie, ze może liczyć na zbliżoną liczbe oszołomionych, którzy zajmą Krakowskie Przedmieście i przywiążą się do kszyszy, aby wynieśc go do wadzy?
W demokracji przecież powinno być to prostsze. Tusek nie każe przeciez strzelać do bogobojnego tłumu patriotów. Policjanci na osiołkach nie będą tratować staruszek. Nyski tez nie wjadą w tłum.
Nie mówcie tylko potem, ze nie ostrzegałem. Jackowoski ogłosi to za jakieś dwa tygodnie, jak go znam. |
Co ty jeszcze robisz w Katowicach wsiadaj na osiołka i jazda na plac Defilad w Warszawie - STOLICA czeka
czterdziescidwa - 17 Lutego 2011, 23:13
NURS napisał/a | Taka karma.
A tak na marginesie. Skoro ileś tam dziesiąt czy set tysięcy obywateli w osiemdziesięciomilionowym kraju potrafił wymusić abdykację satrapy, przez dwa tygodnie wiecujac na placu, to ile czasu zajmie Jarkowi zrozumienie, ze może liczyć na zbliżoną liczbe oszołomionych, którzy zajmą Krakowskie Przedmieście i przywiążą się do kszyszy, aby wynieśc go do wadzy?
Nie mówcie tylko potem, ze nie ostrzegałem. Jackowoski ogłosi to za jakieś dwa tygodnie, jak go znam. |
Chcesz się założyć, że w tym roku nie dojdzie w Polsce do niekonstytucyjnej zmiany władzy?
NURS - 18 Lutego 2011, 08:28
dalambert - ja nie jestem członkiem PO ani policji, wiec nie rozumiem żaluzji
czterdzieścidwa - nie chce, bo nie dojdzie. Ja pisze o tym, że JarKacz może obejrzeć jeszcze ze dwa obalenia i dojść do wniosku, że to mozliwe. W jego stanie to dośc prawdopodobne. Przecież hasła na jego transparentach są identyczne w wymowie, jak te w Kairze. Problem tylko w tym, ze mu się taki zamach nie uda, bo z niego taki el Baradei jak ze mnie papież.
dalambert - 18 Lutego 2011, 08:35
NURS, Przestrzegasz, wzywasz, piętnujesz Tyś obronca jest, więc z całą życzliwością wzywam Cie byś był konsekwentny, byś dał odpór,byś bronił, byś wreszcie zaczął pogłębiać Swą walke z kaczyzmen -
NURSIE, dość wirtualu stawaj do realu Ojczyzna na Ciebie liczy
NURS - 18 Lutego 2011, 08:52
A co ty wiesz o zabija... przepraszam ojczyźnie?
Nawet prawidłowo tego słowa nie umiesz napisać patrioto złoty
http://sjp.pwn.pl/slownik/2494549/ojczyzna
Władzy moja pomoc nie jest potrzebna, sama da sobie radę.
wystraczy w kluczowych punktach miasta postawić mylace drogowskazy o treści: tam ukryły kszysz i wielka demonstracja rozlezie się, jak stare gacie w szwach.
Matrim - 18 Lutego 2011, 10:13
dalambert napisał/a | Ojczyzna | NURS napisał/a | Nawet prawidłowo tego słowa nie umiesz napisać patrioto złoty |
Yyy... ? Może ja ślepy jestem, ale mi się to wydaje całkiem poprawnie.
|
|
|