To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Powrót z gwiazd - Cisza wyborcza.

dalambert - 17 Lutego 2011, 10:06

terebka, to nie traget jano Jego Ekscelancja Pan Premier , co mi w życie i podatki włazi, co mam głaskać :mrgreen:
terebka - 17 Lutego 2011, 10:22

dalambert, Twoi milusińscy nie ograniczają się do sfery fizycznej, próbują macać nawet nasze dusze, więc jakby co, też niech nie oczekują głasków :mrgreen:
dalambert - 17 Lutego 2011, 10:27

terebka, stanowczo oświedczam że NIE MAM MILUSINSKICH , jeno wnuki , a one niczego Ci nie prubują macać, te starsze wyraźnie hetero ;P:

Oj słaba Twa duszyczka, jak nią tak każdy kit z GieWu wstrząsa :mrgreen:

terebka - 17 Lutego 2011, 10:30

delikatna, nie słaba, więc ją bronię przed zakusami diabłów odzianych w ornaty ;P:

ed. ps. Stanowczo dementuję, jakoby chodziło mi o Twoje wnuki, dalambert :mrgreen:

dalambert - 17 Lutego 2011, 10:32

terebka, diabły odziane w łąłtorytet moralny" i Gronostaje Ci nie szkodza ?
terebka - 17 Lutego 2011, 10:35

Znajdź mi na Wiejskiej w Warszawie kogoś bez autorytetu moralnego a nazwę go swym miszczem
dalambert - 17 Lutego 2011, 10:48

terebka, masz posłąnke Muszke auorytetu tyle co stringów, ale jaki widok ....
NURS - 17 Lutego 2011, 12:41

No i Kempa! Nie zapominaj dalamberciku o Kempie! :twisted:

Jeśli na wiejskiej jest ktoś porzadny, to pewnie nie dopuszczają go do mównicy.

edit. Żeraniu, zdrój najprawdziwszej wolności, ku której zmierzamy:
http://technologie.gazeta...ce_domen__.html
a ty rwiesz szaty nad jakimiś popierdólkami i blokowaniem internetu w Chinach :-)

Jotha - 17 Lutego 2011, 13:18

Urzędnik, nawet amerykański, też człowiek.

(Zastanawiam się skąd u niektórych to poczucie moralnej wyższości nad parlamentarzystami i politykami w ogóle... jakieś kompleksy sobie panowie leczycie?)

Fidel-F2 - 17 Lutego 2011, 13:20

Jotha napisał/a
(Zastanawiam się skąd u niektórych to poczucie moralnej wyższości nad parlamentarzystami i politykami w ogóle... jakieś kompleksy sobie panowie leczycie?)
chcesz o tym pogadać?
Jotha - 17 Lutego 2011, 13:27

Fidel-F2 napisał/a
chcesz o tym pogadać?

A jesteś miłą i przytulną panią? Bo jak nie, to dziękuję...

Fidel-F2 - 17 Lutego 2011, 13:30

bo widzę, w Twojej wypowiedzi kilka punktów które można by obgadać i może poczułbyś sie lepiej
Jotha - 17 Lutego 2011, 13:35

Nie ma potrzeby, jak mi to za bardzo dokuczy przestanę bywać w tym wątku lub na forum :)
Fidel-F2 - 17 Lutego 2011, 13:42

wyparcie
NURS - 17 Lutego 2011, 14:00

ludzie, wolnoć już była. lepiej tez już było. czas przygotować się na wizytę w Realu :-)
czterdziescidwa - 17 Lutego 2011, 14:10

NURS napisał/a
ludzie, wolnoć już była. lepiej tez już było. czas przygotować się na wizytę w Realu :-)

Tylko kurcze dlaczego Europa cieszyła się tą wolnością od 1945, a my mieliśmy jej raptem dwa dwa dziesięciolecia?

NURS - 17 Lutego 2011, 14:21

Taka karma.

A tak na marginesie. Skoro ileś tam dziesiąt czy set tysięcy obywateli w osiemdziesięciomilionowym kraju potrafił wymusić abdykację satrapy, przez dwa tygodnie wiecujac na placu, to ile czasu zajmie Jarkowi zrozumienie, ze może liczyć na zbliżoną liczbe oszołomionych, którzy zajmą Krakowskie Przedmieście i przywiążą się do kszyszy, aby wynieśc go do wadzy? :twisted:
W demokracji przecież powinno być to prostsze. Tusek nie każe przeciez strzelać do bogobojnego tłumu patriotów. Policjanci na osiołkach nie będą tratować staruszek. Nyski tez nie wjadą w tłum.
Nie mówcie tylko potem, ze nie ostrzegałem. Jackowoski ogłosi to za jakieś dwa tygodnie, jak go znam.

feralny por. - 17 Lutego 2011, 19:57

http://wiadomosci.onet.pl...,wiadomosc.html
Mocna rzecz.

NURS - 17 Lutego 2011, 20:58

się kaczki pozagryzają zanim stopnieja lody... :twisted:
Agi - 17 Lutego 2011, 21:03

Cytat
To Marta Kaczyńska oznajmia określone fakty, które powinny zostać wykonane

Jestem pod wrażeniem.

feralny por. - 17 Lutego 2011, 21:05

OMC królowa Polski.
Agi - 17 Lutego 2011, 21:07

I jeszcze jedna "perełka"
Cytat
Jarosław Kaczyński może stosować zasadę o wykluczeniu nepotyzmu w PiS, ale z wyłączeniem Marty Kaczyńskiej.

Padłam i kwiczę. :mrgreen:

feralny por. - 17 Lutego 2011, 21:09

Ależ trzeba mieć tupet. Ciekawe jak to skomentuje JK?
Witchma - 17 Lutego 2011, 21:10

No przecież:

Cytat
Myślimy z Jarosławem Kaczyńskim podobnie.

dalambert - 17 Lutego 2011, 23:09

NURS napisał/a
A tak na marginesie. Skoro ileś tam dziesiąt czy set tysięcy obywateli w osiemdziesięciomilionowym kraju potrafił wymusić abdykację satrapy, przez dwa tygodnie wiecujac na placu, to ile czasu zajmie Jarkowi zrozumienie, ze może liczyć na zbliżoną liczbe oszołomionych, którzy zajmą Krakowskie Przedmieście i przywiążą się do kszyszy, aby wynieśc go do wadzy? :twisted:
W demokracji przecież powinno być to prostsze. Tusek nie każe przeciez strzelać do bogobojnego tłumu patriotów. Policjanci na osiołkach nie będą tratować staruszek. Nyski tez nie wjadą w tłum.
Nie mówcie tylko potem, ze nie ostrzegałem. Jackowoski ogłosi to za jakieś dwa tygodnie, jak go znam.

Co ty jeszcze robisz w Katowicach wsiadaj na osiołka i jazda na plac Defilad w Warszawie - STOLICA czeka :bravo

czterdziescidwa - 17 Lutego 2011, 23:13

NURS napisał/a
Taka karma.

Chcesz się założyć, że w tym roku nie dojdzie w Polsce do niekonstytucyjnej zmiany władzy?

NURS - 18 Lutego 2011, 08:28

dalambert - ja nie jestem członkiem PO ani policji, wiec nie rozumiem żaluzji

czterdzieścidwa - nie chce, bo nie dojdzie. Ja pisze o tym, że JarKacz może obejrzeć jeszcze ze dwa obalenia i dojść do wniosku, że to mozliwe. W jego stanie to dośc prawdopodobne. Przecież hasła na jego transparentach są identyczne w wymowie, jak te w Kairze. Problem tylko w tym, ze mu się taki zamach nie uda, bo z niego taki el Baradei jak ze mnie papież. :twisted:

dalambert - 18 Lutego 2011, 08:35

NURS, Przestrzegasz, wzywasz, piętnujesz :!: Tyś obronca jest, więc z całą życzliwością wzywam Cie byś był konsekwentny, byś dał odpór,byś bronił, byś wreszcie zaczął pogłębiać Swą walke z kaczyzmen -
NURSIE, dość wirtualu stawaj do realu Ojczyzna na Ciebie liczy :!:

NURS - 18 Lutego 2011, 08:52

A co ty wiesz o zabija... przepraszam ojczyźnie?
Nawet prawidłowo tego słowa nie umiesz napisać patrioto złoty :twisted:
http://sjp.pwn.pl/slownik/2494549/ojczyzna

Władzy moja pomoc nie jest potrzebna, sama da sobie radę. :-)
wystraczy w kluczowych punktach miasta postawić mylace drogowskazy o treści: tam ukryły kszysz i wielka demonstracja rozlezie się, jak stare gacie w szwach. :lol:

Matrim - 18 Lutego 2011, 10:13

dalambert napisał/a
Ojczyzna
NURS napisał/a
Nawet prawidłowo tego słowa nie umiesz napisać patrioto złoty :twisted:

Yyy... ? :shock: Może ja ślepy jestem, ale mi się to wydaje całkiem poprawnie.

Partner forum