Planeta małp - Co nas wk***wia, znaczy się, irytuje
Kasiek - 26 Listopada 2010, 23:45
Jestesmy na imprezie, jest mnostwo fajnych ludzi, a ja mam dola. chyba wolalabym wrocic do ksiazek...
mBiko - 27 Listopada 2010, 18:12
Prawie cały dzień zmarnowany.
Kasiek - 28 Listopada 2010, 09:54
Nigdy więcej nie będę sprzątać, ani niczego układać w nowej szafie, jeśli Marcin będzie w pobliżu. Wolę to zrobić sama, ku*wiając pod nosem, niż kłócić się wrzeszcząc na pół bloku.
Witchma - 28 Listopada 2010, 14:06
Ukradli mi tablice rejestracyjne
Kasiek - 28 Listopada 2010, 15:04
Witchma - współczuję. Niefajnie.
Siedzę w pracy - jak się okazało, tylko po to, żeby nadrobić statystyki :/
Kai - 28 Listopada 2010, 17:21
Witchma, zgłoś to czym prędzej...
Godzilla - 28 Listopada 2010, 17:42
Rodzinę mam chorą. Biedni są i kaszlą, będzie jeżdżenie po lekarzach i kupowanie syropków, a mi na dodatek różne plany się kładą, chyba nie dam rady być na spotkaniu hafciarskim w szkole
jewgienij - 28 Listopada 2010, 18:04
| Kai napisał/a | | Witchma, zgłoś to czym prędzej... |
Nie panikuj
Agi - 28 Listopada 2010, 18:28
| jewgienij napisał/a | Nie panikuj |
Kai, ma rację.
Jeśli złodzieje dokonają przy użyciu samochodu z tablicami ukradzionymi Witchmie jakiegoś przestępstwa, może mieć kłopoty zanim się wytłumaczy, szczególnie gdyby samochód był tej samej marki.
Kai - 28 Listopada 2010, 18:34
jewgienij, nie panikuję, ale tablic nie kradnie się dla pięknego kompletu cyferek
jewgienij - 28 Listopada 2010, 18:35
Teoretycznie tak.
Ale praktycznie nie ma co szargać sobie nerwów i dopisywać Bóg-wie-co, tylko zgłosić to na spokojnie. Żadnej tragedii nie ma.
Agi - 28 Listopada 2010, 18:41
| jewgienij napisał/a | | Żadnej tragedii nie ma. |
Czy ktoś tu pisał o tragedii?
Choróbsko mnie wkurza, nie znoszę być uziemiona i niesprawna.
Kai - 28 Listopada 2010, 18:44
| jewgienij napisał/a | | Żadnej tragedii nie ma. |
Czasem może nawet być komedia, zależy, kto sobie te tablice przywłaszczył.
Jutro poniedziałek, wcale niełatwy, nienawidzę z rzeczywistości spokojnej, smacznej, przetykanej seansami na łóżku do masażu przechodzić do pracowego rwetesu.
jewgienij - 28 Listopada 2010, 19:26
Źle się wyraziłem.
Nie myślałem o tragedii, a o panice
Witchma - 28 Listopada 2010, 19:48
A kto pisał o tragedii, czy panice? Wq**** się tylko, bo akurat ostatnia rzecz, na jaką mam jutro czas to odstanie bogowiewiedząile w wydziale komunikacji, nie mówiąc o kosztach całej operacji.
Agi, Kai, dziewczyny ja aż tak nierozgarnięta nie jestem Na szczęście udało się na policji załatwić wszystko w dziesięć minut.
mawete - 28 Listopada 2010, 19:53
Witchma: powodzenia życzę - proś od razu o nowe numery, a nie o duplikaty - mogą być później problemy.
Witchma - 28 Listopada 2010, 19:58
mawete, a to w ogóle można dostać takie same...? Przecież to by było zupełnie bez sensu...
mawete - 28 Listopada 2010, 20:00
można, ale np w Niemczech taki samochód będzie traktowany jako kradziony...
//edit: ale jestem zły... komuś bym krzywdę zrobił... (żeby ontopicznie było dodałem...)
Agi - 28 Listopada 2010, 20:03
| Cytat | Agi, Kai, dziewczyny ja aż tak nierozgarnięta nie jestem |
Nawet mi to do głowy nie przyszło, odpowiadałam jewgienijowi, jeśli poczułaś się urażona, przepraszam.
Witchma - 28 Listopada 2010, 20:11
| Agi napisał/a | | jeśli poczułaś się urażona |
Bynajmniej To ja niezbyt wnikliwie prześledziłam wątek, przepraszam
mawete - 28 Listopada 2010, 20:13
Teraz Agi przeprosi?
Witchma - 28 Listopada 2010, 20:14
mawete, jeszcze trochę poprzepraszamy, to nas do pewnej partii przyjmą
Fidel-F2 - 28 Listopada 2010, 20:14
a Kai wyjasni za chwilę wszystkim jak należy poprawnie przepraszać
Agi - 28 Listopada 2010, 20:15
| mawete napisał/a | Teraz Agi przeprosi? |
Za to, że przepraszałam?
A, figa!
mawete - 28 Listopada 2010, 20:19
Poprawiacie mi humor ostatnimi postami
merula - 28 Listopada 2010, 20:25
to może przeproście, że przepraszaliście za przeprosiny?
mawete - 28 Listopada 2010, 20:35
Tak się jeszcze wkurzam na inną sytuację, ale to wymaga rozwinięcia. Wróciłem na Forum bo piękne kobietki ładnie się uśmiechnęły, ale nadal nie jestem pewien czy mi się podoba. Szczery będę, jeśli niemiły to wybaczcie. Czasami ciężko jest porozmawiać ( nie mówię o tematach typu luźne rozmowy... itp.). Przywitam się. Zaglądam do Mistrzów i z wyjątkiem Kruka, RD i Darka nie chce mi się gadać - Mistrzowie załatwiają to pomiędzy sobą. W konkursach, ile można odpowiadać? We 3-4 będziemy się przerzucać? Patrzę dalej - Cisza wyborcza - tu zaczyna brakować mi inwektyw, a mam sporą praktykę. I powszechna poprawność... Fidel - idziemy na wódkę? Albo ja przestałem rozumieć, albo Forum się zmieniło. Jestem bo miło się rozmawia na PW z kilkoma osobami, ale czy o to chodzi?
//edit: xan4 nadal jest światełkiem w tunelu absurdu
Agi - 28 Listopada 2010, 21:03
mawete, owszem Forum się zmieniło.
Często jest miałko, nijako, albo nudno.
Niekoniecznie jest to kwestia poprawności, jeśli ma się coś ważnego do powiedzenia, można to powiedzieć nie używając inwektyw i obrażając innych.
Widocznie tacy jesteśmy...
Kruk Siwy - 28 Listopada 2010, 21:04
Jakieś propozycje?
Godzilla - 28 Listopada 2010, 21:05
He, trudno mi nazwać się "piękną kobietką", zresztą nie ja Cię namawiałam na powrót. Miło mi Cię widzieć, chociaż raczej w dyskusjach się nie spotykamy. Poruszam się po obrzeżach forum już od dawna, ale zaglądam, ze względu na starych znajomych. Jak dla mnie - wystarcza, a Ty zawsze podejmowałeś swoje własne decyzje. Tak czy owak, fajnie że zajrzałeś tu po tak długim czasie.
|
|
|