Powrót z gwiazd - Czy są na świecie ładne wiedźmy?
Pako - 24 Maj 2007, 15:20
Rżowostope? Nowe plemię? Znaczy... wiedźmy tam mają czy offtop szerzymy ?
hjeniu - 24 Maj 2007, 17:18
Wiedźmy są wszędzie, kto wie może niektóre noszą różowe baletki
Pako - 24 Maj 2007, 18:08
hmm... ta konkretna to jeśli już, niebieskie baletki... jak i wszystk niebieskie. Jeśli coś jest niebieskie, to prawie na pewno Wiedźma w tym palce maczała, żeby niebieskie było
Tomcich - 24 Maj 2007, 21:57
dareko napisał/a | Tomcich, ladnie, tylko obzarstwo zapamietales ze spotkania z Wiedzma? |
No cóż, wyszedł ze mnie stereotypowy facet. Przez żołądek do serca.
Wiedźma - 24 Maj 2007, 22:02
Cytat | Pako napisał/a | hmm... ta konkretna to jeśli już, niebieskie baletki... jak i wszystk niebieskie. Jeśli coś jest niebieskie, to prawie na pewno Wiedźma w tym palce maczała, żeby niebieskie było |
|
Pojutrze będę cała zrobiona na szaro Kto chce zobaczyć, może wpaść na ślub Draceny
Wiedźma - 24 Maj 2007, 22:05
Cytat | Tomcich napisał/a | dareko napisał/a | Tomcich, ladnie, tylko obzarstwo zapamietales ze spotkania z Wiedzma? |
No cóż, wyszedł ze mnie stereotypowy facet. Przez żołądek do serca. |
|
Podobno faceci są wzrokowcami Nie wiedziałam jednak, że wystarczy im na jedzenie popatrzeć, by czuć się najedzonymi
Tomcich - 24 Maj 2007, 22:12
Bo ja jestem wzrokowcem.
elam - 24 Maj 2007, 22:18
slub Draceny????? !!!!!!
Wiedźma - 24 Maj 2007, 22:21
Cytat | elam napisał/a | slub Draceny????? !!!!!! |
|
Tak, dawno zaplamowany, oczekiwany
elam - 24 Maj 2007, 22:27
O.
a tak w ogole, ciesze sie bardzo, Wiedzmo, ze w koncu dalas znak zycia.
brakowalo cie na forum...
malo ostatnio pozytywnych wibracji i momentami robi sie jakos tak dziwnie, bez ciebie...
Anonymous - 24 Maj 2007, 22:35
Złóż od nas Dracenie najserdeczniejsze życzenia!
Rafał - 25 Maj 2007, 07:00
Jejku jej forumowicza się macha za mąż a tu zero odzewu, słuchaj Wiedźmo (uch jak to zabrzmiało ), mogłabyś przyjąć w zastępstwie na swoje ręce życzenia dla Draceny? Pozdrów ją serdecznie i przekaż życzenia wszystkiego, wszystkiego naj, naj lepszego, ok?
Wiedźma - 25 Maj 2007, 07:23
Oczywiście przekażę Pewnie będę najdłużej składać życzenia
Dracena - 25 Maj 2007, 07:29
Dziękuję wszystkim osobiście Jesteście kochani
Zaczynam się bać całej tej imprezy Ale po Waszych zyczeniach czuję sie o wiele lepiej
Rafał - 25 Maj 2007, 07:35
Dracena, nie ma czego się bać, pogoda obstalowana, suknia zapewne śliczna (hm, dałabyś fotkę?), tekst do wykucia przed ołtarzem króciutki (tak), czego się bać? Żeby tylko buty nie cisły w tańcu
Agi - 25 Maj 2007, 07:39
Dracena, życzę szczęścia i miłości
Kruk Siwy - 25 Maj 2007, 08:29
Jestem z Tobą Draceno i chyba tak naprawdę nie muszę zbyt dużo mówić. Sama wiesz, że dobrze i nieustannie Ci życzę.
dzejes - 25 Maj 2007, 11:52
Bój się, bój! Bardzo zdrowa reakcja!
Syćkiego noljepsego zycy gazda spode samiuśkij Jasnyj Gury!
Pako - 25 Maj 2007, 15:20
Najlepszego na nowej drodze życia... ale co ja tam bedę... potem się złoży gratulacje
Romek P. - 26 Maj 2007, 09:31
Kto nie widział Wiedźmy w różowych papilotach, ten nie wie, co stracił
Jest jeszcze piękniejsza niż w niebieskim
Pako - 26 Maj 2007, 14:29
A masz zdjęcia ?
Bo wiesz... bez zdjęć kompro... znaczy... tego... obrazujących to nic nie będize
Albo opisz, nieźle Ci opisywanie idzie. Jak wygląda Wiedźma w różowych papitolatch
Kruk Siwy - 26 Maj 2007, 17:06
Ekhem... w samych papilotach?
Romek P. - 27 Maj 2007, 20:40
Kruk Siwy napisał/a | Ekhem... w samych papilotach? |
O nie!
Ach, ta jedna koronkowa pończocha...
Romek P. - 27 Maj 2007, 20:46
Na weselu Draceny było super. Zgromadzeni na dwudniowym zlocie wiedźmy i magowie zadbali, aby nawet kazanie w kościele było naprawdę coś warte i poruszające - oklaski dla księdza Janusza, także za to, że poza kościołem okazał się równie ciekawym człowiekiem. Panna młoda powinna wrzucić zdjęcia, bo wyglądała zjawiskowo.
A na samej zabawie też było znakomicie - tylko nie mogę napisać, co robiła Wiedźma, bo dostanę zakaz wypowiedzi w sekrecie powiem, że obie z Draceną utworzyły Niebieskie Brygady, przed którymi uciekało wszystko, co złe
Krótko mówiąc, Dracena miała bardzo ładny ślub i udane weselicho.
Tomcich - 27 Maj 2007, 21:02
Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia Draceno
I prosimy o zdjęcia.
Khorne_S - 30 Maj 2007, 13:27
krisu napisał/a | Wiedźma, głowa do góry, jeszcze polatasz na mietle |
A jak nie na miotle to kupimy odkurzacz.Nowoczesne wiedźmy latają odkurzaczem
Kruk Siwy - 30 Maj 2007, 13:28
Khorne_S, to już było... poczytaj wątek.
Dracena - 9 Czerwca 2007, 08:32
Wstawię zdjęcia, choć trudno wybrać, bo mam ich z 300 Na niektórych jest też Romek, ale u Wiedźmy nie widać pończochy, choć goście weselni widzieli
Pako - 9 Czerwca 2007, 12:06
Hmm.. t teraz trzeba zrobić osobno zdjęcie pończoch na Wiedźmie i wstawić, przeca nie może być, żebyśmy gorsi od weselników byli
Ciekawym, cóż w pończoszkach Wiedźmy takiego...
Romek P. - 9 Czerwca 2007, 12:07
Pako napisał/a | Ciekawym, cóż w pończoszkach Wiedźmy takiego... |
Jak to co? Skoro Wiedźma, to... magia
|
|
|