To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Planeta małp - Różowa landrynka. Paniom wstęp wzbroniony!

gorat - 20 Czerwca 2013, 16:29

...zupełnie jakbyśmy sami nie mogli mieć fantazji ;) Przyjrzyjcie się - lateks, łancuchy, gibkość i zwinność, niezła strawa dla rozochoconej głowy.
ketyow - 20 Czerwca 2013, 16:41

gorat, szkoda tylko, że dziewczyna nie jest ładna :twisted:
baranek - 20 Czerwca 2013, 16:51

ketyow, może Kłamcy chodziło o łańcuchy właśnie? W sumie nic nie pisał o dziewczynie.
ilcattivo13 - 21 Czerwca 2013, 21:21

Aż musiałem sprawdzić, czy to wciąż "Różowa landrynka", czy też już może "Błękitna ostryga"... :twisted:

Nie mam zielonego pojęcia, co się Wam, panowie, w niej nie podoba. Dziewczyna ma normalnie zdrowe boskie ciało. A że twarz? Piękniejsi od niej jesteście, czy co? ;P: I nie mówcie, że tak, bo poza goratem wszystkich Was już widziałem i do tej pory nie mogę chr... spać po nocach ze strachu :mrgreen:

A poza tym, kto by patrzył na twarz? :roll:

Fidel-F2 - 21 Czerwca 2013, 22:03

ilcattivo13, odrobinę nie ogarniasz ducha tego wątku.
baranek - 22 Czerwca 2013, 07:10

Cytat
Piękniejsi od niej jesteście, czy co?

Nie. Dlatego nie ma tutaj naszych fotek.

thinspoon - 22 Czerwca 2013, 09:04

Za dużo gadania.

ketyow - 22 Czerwca 2013, 09:12

thinspoon, tak bez źródła, sadysto?
thinspoon - 22 Czerwca 2013, 09:23

ketyow napisał/a
thinspoon, tak bez źródła, sadysto?

Pół internetu przeszukałem, nie znalazłem namiarów :(

ketyow - 22 Czerwca 2013, 10:53

Mam ją. Dobre ujęcie, bo na innych zdjęciach już nie taka fajna.
http://www.fotosik.pl/u/m...375317/1?show=3

Adon - 22 Czerwca 2013, 16:45

Nie umieta z googla korzystać. Zapytajcie googla obrazkiem i was zaprowadzi do źródła. Modelka i zdjęcie z Met-Art.
ketyow - 22 Czerwca 2013, 17:02

Adon, głupoty gadasz, bo właśnie obrazem szukałem. I u mnie w wynikach nie wyświetla metart (przynajmniej przez pierwsze kilka stron - a pewnie w ogóle, bo google raczej dopasowuje wyniki po IP), wziąłem to co pierwsze z brzegu zawierało resztę galerii.
Adon - 22 Czerwca 2013, 17:59

A kto Ci powiedział, że pierwszy wynik googla zaprowadzi Cię zawsze do źródła a nie do strony zawierającej podobną/tą samą treść? Mi podało jako drugi wynik i pobieżne przejrzenie stronki potwierdza, że to oryginalne źródło.
ketyow - 22 Czerwca 2013, 18:11

No, a mi nie podało w ogóle, więc nie mów, o nieumiejętności korzystania z googla, bo to nie ode mnie zależy co wyrzuci, tylko od jego algorytmów. Skoro w drugim czy trzecim linku miałem całą galerię, to szkoda mi czasu na dalszą zabawę.
Lowenna - 22 Czerwca 2013, 18:21

Przerywam spór ;)

feralny por. - 22 Czerwca 2013, 18:38

Łeee. Nic nie widać.
Czarny - 22 Czerwca 2013, 19:14

feralny por. napisał/a
Łeee. Nic nie widać.

To powinno być w "dymku" na zdjęciu :mrgreen:

jewgienij - 22 Czerwca 2013, 23:16

Podniecacie się, boście nie widzieli Natalii Siwiec.
Kruk Siwy - 22 Czerwca 2013, 23:21

Wybielonej?
ilcattivo13 - 23 Czerwca 2013, 00:00

thinspoon napisał/a
Za dużo gadania.

Każdego, kto mnie jeszcze raz spróbuje zaepatować na śmierć "deską do prasowania po fotoszopie" - zagadam. Też na śmierć :twisted:

jewgienij - 23 Czerwca 2013, 09:30

Kruk Siwy napisał/a
Wybielonej?

Jakiejkolwiek.

Wprawdzie ciężko na nią się natknąć w sieci, bo to nad wyraz skromna osóbka, ale warto poszperać.
Cudze chwalicie, swego nie znacie.

aniol - 23 Czerwca 2013, 09:52

jewgienij napisał/a

widzielismy, i nie rusza nas 15 kg silikonu, prawdziwi faceci wola prawdziwe kobiety

Fidel-F2 - 23 Czerwca 2013, 10:32

Siwiec może i geniuszem nie jest ale wygląda bardzo apetycznie w przeciwieństwie do tego czegoś o seksapilu czerwonoarmisty zdobywającego Berlin, co zaprezentował nam ilcattivo13,
jewgienij - 23 Czerwca 2013, 10:35

aniol napisał/a
jewgienij napisał/a

widzielismy, i nie rusza nas 15 kg silikonu, prawdziwi faceci wola prawdziwe kobiety

To jest jej naturalny silikon.

Gdybyś przeczytał jej autobiografię ( wydawnictwo Znak 2013), to byś tu nie bluźnił.

Co do mnie, wygląda jak genetyczna krzyżówka Dody i Joli Rutowicz. Ale od tych dwóch jest jednak o niebo lepsza. Po prostu nowy model. Nie w moim guście, ale bez przesady , Anioł, maszyna w sam raz na Landrynkę.

LadyBlack - 23 Czerwca 2013, 11:22

Podglądam i już nie mogę ;P:
Jak już chcecie nasze chwalić, to lepiej może ta panienka:

Średnio bystra, ale młodziutka, może jeszcze się wyrobi, zresztą to chyba mało istotne w tym wątku ;P: . A ciałko apetyczne, znacznie lepsze niż silikony pani Siwiec, która ładna była zanim zaczęła się poprawiać.

jewgienij - 23 Czerwca 2013, 11:36

OK, ale co one mają z tymi tatuażami. Kto im powiedział, że to sexy?
Takimi pieczątkami znakują tusze weterynarze.
Nawet najatrakcyjniejsza dziewczyna z takim badziewiem, w dodatku na widoku, robi się dla mnie o 5 stopni mniej seksowna.

thinspoon - 23 Czerwca 2013, 12:02

jewgienij napisał/a
Nawet najatrakcyjniejsza dziewczyna z takim badziewiem, w dodatku na widoku, robi się dla mnie o 5 stopni mniej seksowna.

Mówisz o tatuażach w ogóle, czy o takich ja u pani ze zdjęcia?

gorat - 23 Czerwca 2013, 12:06

LadyBlack, kto jest na zdjęciu? Pogooglałem po nazwie i dostałem inną dziewczynę, naprawdę niczego sobie, tylko że... nie widzę jej związku z kobietą tutaj. To jej matka? Marta senior?
jewgienij - 23 Czerwca 2013, 12:12

thinspoon napisał/a
jewgienij napisał/a

Mówisz o tatuażach w ogóle, czy o takich ja u pani ze zdjęcia?

Raczej ogólnie. Jakiś tam dyskretny motylek w "okolicach", tylko dla partnera, powiedzmy. Ale te dziary na ramionach, łopatkach - dla mnie odpychające. Nie mogę spokojnie oglądać niebrzydkiej skądinąd pani Maciąg, modelki z teledysków De Mono, widząc jej chude ramiona w jakichś marynarskich "ozdobach". To się kłóci z jej typem urody, w ogóle z kobiecością. Zapewne wielu to kręci, mnie odrzuca. Widać nie wszyscy faceci tacy sami :wink:

LadyBlack - 23 Czerwca 2013, 12:23

gorat, pretensje o postarzenie kieruj do specjalistów z plejboja ;P: Ale im chyba nie wolno łączyć twarzy dwunastolatki z biustem dwudziestolatki*, nie ten krąg kulturowy :wink:

Ps. * tak około 70 G, może GG, chyba.

Partner forum