Mechaniczna pomarańcza [film] - Heroes
Ixolite - 3 Maj 2007, 14:14
Jak bede mial chwile to napisze o co mi chodzi
Homer - 5 Maj 2007, 07:47
Jeszcze 3 odcinki. W tym ostatni będzie trwał 90 minut.
elam - 5 Maj 2007, 19:10
a potem powtorka w TVP
Iscariote - 5 Maj 2007, 19:16
Już w najbliższy czwartek o 20.20 na TVP1 bodajże.
W końcu się dowiem o czym 7 stron tego tematu jest
Ixolite - 5 Maj 2007, 20:46
Zmartwię cię, w najbliższy czwartek TVP1 pokazuje eurozwizję
Iscariote - 5 Maj 2007, 20:50
Czyli program tv z Expressu kłamał
Ixolite - 5 Maj 2007, 21:29
Nie wiem, może to Gazeta Wybiurcza kłamie. To całkiem możliwe, przeca wiadomo że to żydy i masony, o cyklistach nie wspominając.
Iscariote - 5 Maj 2007, 21:33
sprawdzałem na stronie internetowej TVP... jednak będzie Eurowizja.. no nic. Mnie sie nie spieszy. Poczekam
Azirafal - 5 Maj 2007, 21:46
Słysałem, że mają być od 15 maja, czy jakoś tak...
Czarny - 6 Maj 2007, 09:33
Od 17, tzn. następnego czwartku
NURS - 6 Maj 2007, 11:27
I dobrze, bo to oznacza, że zaczynamy iść równo ze światem. niemal wszystkie seriale fantastyczne ostatnich lat zagosciły na ekranach polskich telewizji.
elam - 6 Maj 2007, 11:35
szkoda, ze tak naprawde nie goscily za dlugo - np BSG ...
Ixolite - 6 Maj 2007, 12:05
I tak dobrze, ze nie mamy takiej stacji jak Fox u siebie
Słowik - 6 Maj 2007, 17:20
Ciekawe...odcinki z wydarzeniami z przyszłości w Star Treku np. też były rewelacyjne. A hirołsi to już mistrzostwo świata, jak to się ogląda...aż mnie ciary przechodzą normalnie...
Słowik - 11 Maj 2007, 10:25
21 odcinek. SPOJLERY??? mooże...
Zastanawia mnie sprawa przejmowania talentów od Sylara przez Petera. Ostatnio spotkali się w mieszkaniu Suresha. Wtedy Sylar posiadał już moce nabyte:
telekineza
'odsysanie' ciepła
wzmocniona pamieć
'upłynnianie' przedmiotów
wzmocniony słuch
oraz rysowanie przyszłości
Jak na razie Peter wykorzystywał tylko telekinezę. Scenarzyści nie dali nam poznać czy przejął inne talenty, a moim zdaniem powinien przejąć je hurtowo w momencie kontaktu z Sylarem i powinno być to jakoś podkreślone.
Fajna byłaby scena, w której Peter bawiłby się/ćwiczył wszystkimi po kolei
Comar - 11 Maj 2007, 12:35
A skąd Peter miałby wiedzieć o tych wszystkich mocach? Owszem czasem mu się zdarza użyć jakiejś mocy odruchowo (najczęściej regeneracji ), ale zazwyczaj musi to robić z premedytacją. Ponadto moce Sylara nie są tak spektakularne jak np. Teda, więc co miało się niby stać w momencie przejęcia jego mocy? Upłynniłyby się Peterowi guziki od koszuli? Zresztą z telekinezy i rysowania zdaję się, że korzystał już wcześniej.
Słowik - 11 Maj 2007, 12:44
Ok, może mniej spektakularne talenty mogą pozostać niewykryte przez Petera. Ale to, że nagle słuch wyostrzył mu się 1000 krotnie, chyba by zauważył nie?
Comar - 11 Maj 2007, 12:59
Może i zauważył. To by tłumaczyło dlaczego tak skrewił w pojedynku z Sylarem
Kirasz - 16 Maj 2007, 18:13
Ohz :> wnx xgbf btynqavr 22 orqmvr jvrqmvny b pb pubqmv snwal xbavrp, pmrxnz an bfgnav wnx zavrznz 23 :>
Azirafal - 16 Maj 2007, 22:11
Jeeeeezzzuuu... nie doczekam ostatniego odcinka! Teraz to siędopiero bedzie działo! Aaaaaaaaaaaaa! 22 był świetny...
"The Walker Tracking System"
elam - 17 Maj 2007, 05:25
... bum ! <Sylar na koncu>
to juz dzis, juz dzis,
JUZ DZIS !!!
HEROES w TVP !!!
Sasori - 17 Maj 2007, 21:16
Łoj, widzę, że sobie z koleżeństwem nie pogadam... Dopiero co skończyłem oglądać drugi odcinek, a tutaj już 21. Która stacja aż tak wyprzedziła TVP?
Enyłej, sprawne, łądne, bardzo ciekawe. Hiro rządzi :]
Mam nadzieję że nie rozwloką tego jak Lost.
Comar - 17 Maj 2007, 21:30
Sasori napisał/a | Mam nadzieję że nie rozwloką tego jak Lost. |
Nie ma obawy. Co prawda będą kolejne sezony. No a przynajmniej jeszcze jeden. Ale każdy z nich ma być w gruncie rzeczy zamkniętą całością. Nowi bohaterowie, nowi złoczyńcy, nowe przygody. Stare postacie maja pojawiać się jedynie gościnnie.
Aha. Jeszcze dobra wiadomość dla tych co oglądają na bieżąco. Nie trzeba będzie czekać aż do jesieni czyli początku 2 serii by sobie pooglądać nowe odcinki Heroes. Powstaje sześcioodcinkowy miniserial Heroes: Origins, z którego wybrani przez widzów bohaterowie pojawią się w 2 sezonie
mBiko - 17 Maj 2007, 21:37
No i obejrzałem sobie tych waszych Gierojów.
Pierwsze dwa odcinki naprawdę zachęcają, więc serial na razie dostanie ode mnie kredyt zaufania. Przynajmniej do przyszłego tygodnia .
elam - 17 Maj 2007, 21:38
Sasori :
bynajmniej, nie rozwloka.
przynajmniej: 1szy sezon = skonczona calosc (BUM! )
2gi sezon = inna, skonczona calosc. itd...
przynajmniej, tak twierdza tfu-rcy.
po 21szym odcinku potwierdzam. serial wymiata, z odcinka na odcinek coraz bardziej wymiata. z kapci, z szortow, z podkoszulka... normalnie, szok
Sasori - 17 Maj 2007, 21:40
Comar napisał/a | Sasori napisał/a | Mam nadzieję że nie rozwloką tego jak Lost. |
Nie ma obawy. Co prawda będą kolejne sezony. No a przynajmniej jeszcze jeden. Ale każdy z nich ma być w gruncie rzeczy zamkniętą całością. Nowi bohaterowie, nowi złoczyńcy, nowe przygody. Stare postacie maja pojawiać się jedynie gościnnie. |
Znaczy, bo nie do końca dotarło do mię, z końcem tego sezonu dowiem się, co z tą atomówką, czy też liczba bohaterów po prostu będzie się mnożyć a ten feralny 8 listopada oddalać?
No i może założymy temat dla tych, co nie ssają, tylko grzecznie czekają? ;)
edyta: no i git, elam - zacieram więc łapy i czekam na więcej. W takim razie i ja udzielam im kredytu.
elam - 17 Maj 2007, 21:42
dowiesz sie
tzn, mamy taka nadzieje, ze wszyscy sie dowiemy. na razie czekamy na ostatni odcinak
p.s.
8 listopada nie moze byc feralny.
to sa urodziny asiontka.. i jeszcze chyba dwoch uzyszkodnikow tego forum, z tego co pamietam
to taki piekny dzien...
hjeniu - 18 Maj 2007, 10:17
Bardzo piękny dzień, ja się urodziłem 8 listopada.
Ixolite - 18 Maj 2007, 10:24
Sasori - nie ma obawy, po każdym odcinku chce się więcej, a im dalej, tym ciekawiej
Kaxi - 18 Maj 2007, 10:27
Średniawe to, i momentami głupawe, do 4400 czy Prison break jakością bardzo daleko. I te nachalne zżynki z innych seriali...
|
|
|