Konwenty dawno minione - PSZCZYKON - PAZDZIERNIK 2007 ?
elam - 27 Września 2006, 21:19
coz, nie idziemy na ilosc.............
Sandman - 27 Września 2006, 21:49
Ja jak najbardziej będę. Podajcie tylko jakieś namiary gdzie Was szukać.
elam - 27 Września 2006, 22:33
ooOO, faaaajnie
o 14.00 na dworcu w Pszczynie a jak nie, to kontaktuj sie z Aga lub ze mna na privie
Pako - 28 Września 2006, 07:01
Ja niestety raczej nie dam rady, mimo, że bardzo bym chciał Brak $$, a także inne powody raczej mi na to nie pozwolą.
Aga - 28 Września 2006, 16:59
A Ojciec Redaktor? Załatwi sobie transport? Trza będzie łapać na PW, bo niektórzy może tu nie zaglądają teraz...
Sandman - 28 Września 2006, 22:15
Nie ma chętnych na podwózkę z okolicy Katowic? Na pewno jadę i na pewno samochodem więc jak ktoś jest chętny to niech tylko da znać ...
Nexus - 28 Września 2006, 22:18
Sandman, a o której będziesz jechał?
Ixolite - 28 Września 2006, 22:22
Jak mi ktoś litościwy swój numer komórki na PW podrzuci, to może odwiedzę was telefonnicznie
Sandman - 29 Września 2006, 08:35
Nexus, Planowałem być w Pszczynie w okolicach 14:30, ale zawsze możemy się dogadać, a jak Tobie pasuje?
Nexus - 29 Września 2006, 11:33
Sandman, to na razie tylko plany. Będziesz wyjeżdżał około 13.00 z Katowic?
Dam ci znać wieczorem co i jak...
Romek P. - 29 Września 2006, 12:38
No niestety, obawiam się, że z powodu obowiązków nie będę mógł przyjechać
Sandman - 29 Września 2006, 17:11
Nexus, Nie ma sprawy, czekam na info.
mawete - 30 Września 2006, 12:38
Już chyba zaczęliście dawć zdjęcia
Rodion - 30 Września 2006, 16:51
mawete no bez przesady! Daj im chwilke czasu
<chwilka>
<i jeszcze jedna, bo ja to litościwy jestem taki >
I wystarczy!
Gdzie są zdjęcia?!
elam - 30 Września 2006, 21:18
no, prosze.
gremlinek melduje sie pierwszy - niestety, musialam wyjechac najwczesniej, zeby dotrzec do swojej norki za zadupiem
ostatnie zdjecie z imprezy, jakie zrobilam; to :
fajnie bylo. ci, co nie przyjechali, niech zaluja !!!
dla mnie gwiazda wieczoru byl Sandman, ktory godnie zastapil Nursa, sypiac ciekawymi opowiesciami z calego swiata. sekundowal mu dzejes - solidna podpora wszelkich zjazdow
Aga swietnie spisala sie jako gospodyni, znajdujac nam fajna knajpe, w ktorej wszamalam cos gruzinskiego o nazwie ajwasz z sosem czosnkowym (nazwa byla dluzsza, ale nie wspomne, jakies dzugaszwili )
Wiedzma i Dracena zjawily sie nieco pozniej i siedzialy z boku, natomiast zupelnie pod wieczor wpadl hijo;no i nie moglismy sie nagadac...
zdjecia robili: gremlinek i Tomcich.
nie wiem, czy szanowni pszczykonowcy zycza sobie publikacji tych kompromitujacych fotek dlatego nie zamieszczam nic wiecej. moze przesle przez gg. ...szczerze mowiac, ladnie wyszli tylko Aga i Sandman... (przystojny facet, noo.. ale coz, wielkie dla Tomcicha za poswiecenie - pol Polski przejechac, zeby gremlinka zobaczyc... no.. )
Rodion - 30 Września 2006, 21:34
Hymm... Co to bylo?
Spotkanie bractwa mroku?
elam - 30 Września 2006, 21:37
co marudzisz??
Aga - 30 Września 2006, 21:39
Elam:
Cytat | (nazwa byla dluzsza, ale nie wspomne, jakies dzugaszwili ) |
Nie zapominaj o sandale
Rodion - 30 Września 2006, 21:40
A szczegółowa relacja z co bardziej pikantnymi fragmentami, popartymi oczywiście materialem dowodowym w postaci zdjęc, gdzie?
Edit: O wlasnie! Aga wie o co chodzi!
Aga - 30 Września 2006, 21:42
Będzie... No spokojnie... Ja przed momentem wróciłam
elam - 30 Września 2006, 21:44
eeee, to nie bedzie - za krotkie spotkanie... niestety...
nie zdazylismy sie tak naprawde na dobre rozkrecic, kiedy juz trzeba bylo sie zbierac do domu...
coz, mam nadzieje, ze w przyszlym roku na jakims duzym konwencie nurs powtorzy forumowa impreze i ze spotkamy sie w tym - i wiekszym - gronie na dluzszym posiedzeniu, tak do bialego ranka, zeby kazdy, z kazdym, zdazyl zamienic kilka zdan... z Wiedzma sobie wlasciwie wcale nie porozmawialam... taka szkoda... no ale chociaz widzialam na zywo, zobaczylam glebie oczu to tez sie liczy.
buziaczki dla wszystkich.
lubilam was na forum, a teraz dopiero lubie !!
Aga - 30 Września 2006, 21:48
My ciebie też!
Kurczę, mam tylko nadzieję, że dzejes zdąży na ten pociąg...
EDIT:
Elam:
Cytat | nie wiem, czy szanowni pszczykonowcy zycza sobie publikacji tych kompromitujacych fotek |
Jeżeli o mnie chodzi, nie ma problemu Nawet to najbardziej kompromitujące z kompromitujących. I tak nic nie przebije pewnego zdjęcia zrobionego mi w Rosji...
Sandman - 30 Września 2006, 22:48
Właśnie wróciłem, czy dzejes zdążył - nie mam pewności pociąg miał być 22:52 pod dworcem wysadzałem go 22:55. Mam nadzieję, że PKP jak zwykle miało małą odchyłkę.
Spotkanie było super, każdy znalazł coś dla siebie w toczonych dyskusjach. Było i miło i ciekawie. Podziękowania dla Agi, za przygotowanie. Kto nie był - jego strata. Pozdrowienia dla wszystkich, którzy byli, poznać Was osobiście to naprawdę duża przyjemność.
Co do zdjęć Elam to, że niby wyszedłem lepiej niż w rzeczywistości ?! To możesz zamieszczać - ciekawy efektu jestem
Cytat | I tak nic nie przebije pewnego zdjęcia zrobionego mi w Rosji... |
Rozbudziłaś ciekawość...
elam - 30 Września 2006, 23:09
nie mowie, ze lepiej, niz w rzeczywistosci, tylko, fotogeniczny jestes o:
]
a wspominalam w Pszczynie w pewnym momencie Luisa Rojo chyba ciebie jeszcze wowczas nie bylo?
mowilam o tym obrazku uwaga dozwolone od lat 18
- to tak a propos kompromityujacych, nieprzyzwoitych, itp, obrazkow
Nexus - 30 Września 2006, 23:21
Szkoda, że nie dotarłem... ale nic to... apetyt rośnie
Dziewczyny, dajcie jakiś opis do tego jedynego zdjęcia... niektórych można rozpoznać, ale część skrywa mork...tfu... mrok
Dracena - 30 Września 2006, 23:50
Rodion napisał/a | A szczegółowa relacja z co bardziej pikantnymi fragmentami, popartymi oczywiście materialem dowodowym w postaci zdjęc, gdzie? |
Pikantna to była tylko chyba potrawa, którą jadła elam. Towarzystwo bowiem było łagodne, słowa i usmiechy słodkie
Tomcich zebrał dwa autografy od elam i Agi:)
Jedni siedzieli na rogach stołu, inni przy okrągłym stole, ale integracja była całkowita, obupłciowa
Tomcich pocieszał elam siedzącą na rogu, że zgodnie z bułgarskim przesądem, to nie oznacza jak w Polsce staropanieństwa, lecz posiadanie dwóch kochanków - powiedział Tomcich siedzący na rogu
Dżejes zabawiał towarzystwo krawymi opowieściami, a Sandman historiami z wojazy po świecie.
Czym dłużej trwała impreza, tym bardziej się ścieśnialismy
Bo przybywało nas coraz więcej, jak doszedł hijo to było już prawidłowo ciasno
Niech załuja Ci, co nie byli i nie mieli okazji zatonąć w głębi oczu Wiedźmy.
Brakowało mi Romka, a miałam dla niego większą trochę sporyszu
Relacja wprost z domu Wiedźmy
elam - 1 Października 2006, 00:14
przypis do zdjecia:
od lewej:
elam, Tomcich, hijo, dzejes, Sandman, Aga, Wiedzma, dracena
Wiedźma - 1 Października 2006, 00:19
Tomcich przyjechał z powodu gremlinka Nocuje w domu Wiedźmy, czyli moim , ale śpi z Draceną
elam - 1 Października 2006, 00:26
ooo, to teraz dopiero mogly by byc ciekawe zdjecia....
Nexus - 1 Października 2006, 01:46
Wiedźma,
Cytat | Tomcich przyjechał z powodu gremlinka Nocuje w domu Wiedźmy, czyli moim , ale śpi z Draceną |
No nie powiem, że Tomcich to mieszacz... nie powiem... napiszę!
Czy to Pszczykon - "wersja od lat 18"?
|
|
|