To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty dawno minione - PSZCZYKON - PAZDZIERNIK 2007 ?

elam - 27 Wrzeœśnia 2006, 21:19

coz, nie idziemy na ilosc............. :mrgreen:
Sandman - 27 Wrzeœśnia 2006, 21:49

Ja jak najbardziej będę. Podajcie tylko jakieś namiary gdzie Was szukać.
elam - 27 Wrzeœśnia 2006, 22:33

ooOO, faaaajnie :)

o 14.00 na dworcu w Pszczynie :) a jak nie, to kontaktuj sie z Aga lub ze mna na privie :)

Pako - 28 Wrzeœśnia 2006, 07:01

Ja niestety raczej nie dam rady, mimo, że bardzo bym chciał :( Brak $$, a także inne powody raczej mi na to nie pozwolą.
Aga - 28 Wrzeœśnia 2006, 16:59

A Ojciec Redaktor? Załatwi sobie transport? Trza będzie łapać na PW, bo niektórzy może tu nie zaglądają teraz...
Sandman - 28 Wrzeœśnia 2006, 22:15

Nie ma chętnych na podwózkę z okolicy Katowic? Na pewno jadę i na pewno samochodem więc jak ktoś jest chętny to niech tylko da znać ...
Nexus - 28 Wrzeœśnia 2006, 22:18

Sandman, a o której będziesz jechał?
Ixolite - 28 Wrzeœśnia 2006, 22:22

Jak mi ktoś litościwy swój numer komórki na PW podrzuci, to może odwiedzę was telefonnicznie :roll:
Sandman - 29 Wrzeœśnia 2006, 08:35

Nexus, Planowałem być w Pszczynie w okolicach 14:30, ale zawsze możemy się dogadać, a jak Tobie pasuje?
Nexus - 29 Wrzeœśnia 2006, 11:33

Sandman, to na razie tylko plany. Będziesz wyjeżdżał około 13.00 z Katowic?
Dam ci znać wieczorem co i jak...

Romek P. - 29 Wrzeœśnia 2006, 12:38

No niestety, obawiam się, że z powodu obowiązków nie będę mógł przyjechać :(
Sandman - 29 Wrzeœśnia 2006, 17:11

Nexus, Nie ma sprawy, czekam na info.
mawete - 30 Wrzeœśnia 2006, 12:38

Już chyba zaczęliście :D dawć zdjęcia :mrgreen:
Rodion - 30 Wrzeœśnia 2006, 16:51

mawete no bez przesady! :D Daj im chwilke czasu :wink:

<chwilka>

<i jeszcze jedna, bo ja to litościwy jestem taki :P >

I wystarczy! :mrgreen:

Gdzie są zdjęcia?! :evil:

elam - 30 Wrzeœśnia 2006, 21:18

no, prosze.
gremlinek melduje sie pierwszy - niestety, musialam wyjechac najwczesniej, zeby dotrzec do swojej norki za zadupiem :)
ostatnie zdjecie z imprezy, jakie zrobilam; to :

fajnie bylo. ci, co nie przyjechali, niech zaluja !!! :)
dla mnie gwiazda wieczoru byl Sandman, ktory godnie zastapil Nursa, sypiac ciekawymi opowiesciami z calego swiata. sekundowal mu dzejes - solidna podpora wszelkich zjazdow :)
Aga swietnie spisala sie jako gospodyni, znajdujac nam fajna knajpe, w ktorej wszamalam cos gruzinskiego o nazwie ajwasz z sosem czosnkowym (nazwa byla dluzsza, ale nie wspomne, jakies dzugaszwili :) )
Wiedzma i Dracena zjawily sie nieco pozniej i siedzialy z boku, natomiast zupelnie pod wieczor wpadl hijo;no i nie moglismy sie nagadac...
zdjecia robili: gremlinek i Tomcich.

nie wiem, czy szanowni pszczykonowcy zycza sobie publikacji tych kompromitujacych fotek :mrgreen: dlatego nie zamieszczam nic wiecej. moze przesle przez gg. ...szczerze mowiac, ladnie wyszli tylko Aga i Sandman... (przystojny facet, noo.. ale coz, wielkie :bravo dla Tomcicha za poswiecenie - pol Polski przejechac, zeby gremlinka zobaczyc... no.. )

Rodion - 30 Wrzeœśnia 2006, 21:34

Hymm... Co to bylo? :shock:
Spotkanie bractwa mroku? :twisted:

elam - 30 Wrzeœśnia 2006, 21:37

co marudzisz?? :mrgreen:
Aga - 30 Wrzeœśnia 2006, 21:39

Elam:
Cytat
(nazwa byla dluzsza, ale nie wspomne, jakies dzugaszwili :) )

Nie zapominaj o sandale ;)

Rodion - 30 Wrzeœśnia 2006, 21:40

A szczegółowa relacja z co bardziej pikantnymi fragmentami, popartymi oczywiście materialem dowodowym w postaci zdjęc, gdzie? :evil:

Edit: O wlasnie! :D Aga wie o co chodzi! :twisted:

Aga - 30 Wrzeœśnia 2006, 21:42

Będzie... No spokojnie... Ja przed momentem wróciłam :mrgreen:
elam - 30 Wrzeœśnia 2006, 21:44

eeee, to nie bedzie - za krotkie spotkanie... niestety...
nie zdazylismy sie tak naprawde na dobre rozkrecic, kiedy juz trzeba bylo sie zbierac do domu...
coz, mam nadzieje, ze w przyszlym roku na jakims duzym konwencie nurs powtorzy forumowa impreze :) i ze spotkamy sie w tym - i wiekszym - gronie na dluzszym posiedzeniu, tak do bialego ranka, zeby kazdy, z kazdym, zdazyl zamienic kilka zdan... z Wiedzma sobie wlasciwie wcale nie porozmawialam... taka szkoda... no ale chociaz widzialam na zywo, zobaczylam glebie oczu :) to tez sie liczy. :)
buziaczki dla wszystkich.
lubilam was na forum, a teraz dopiero lubie !! :)

Aga - 30 Wrzeœśnia 2006, 21:48

My ciebie też!
Kurczę, mam tylko nadzieję, że dzejes zdąży na ten pociąg... :mrgreen:

EDIT:
Elam:
Cytat
nie wiem, czy szanowni pszczykonowcy zycza sobie publikacji tych kompromitujacych fotek :mrgreen:

Jeżeli o mnie chodzi, nie ma problemu ;) Nawet to najbardziej kompromitujące z kompromitujących. I tak nic nie przebije pewnego zdjęcia zrobionego mi w Rosji...

Sandman - 30 Wrzeœśnia 2006, 22:48

Właśnie wróciłem, czy dzejes zdążył - nie mam pewności pociąg miał być 22:52 pod dworcem wysadzałem go 22:55. Mam nadzieję, że PKP jak zwykle miało małą odchyłkę.

Spotkanie było super, każdy znalazł coś dla siebie w toczonych dyskusjach. Było i miło i ciekawie. Podziękowania dla Agi, za przygotowanie. Kto nie był - jego strata. Pozdrowienia dla wszystkich, którzy byli, poznać Was osobiście to naprawdę duża przyjemność.

Co do zdjęć Elam to, że niby wyszedłem lepiej niż w rzeczywistości ?! To możesz zamieszczać - ciekawy efektu jestem :mrgreen:

Cytat
I tak nic nie przebije pewnego zdjęcia zrobionego mi w Rosji...

Rozbudziłaś ciekawość...

elam - 30 Wrzeœśnia 2006, 23:09

nie mowie, ze lepiej, niz w rzeczywistosci, tylko, fotogeniczny jestes :) o:
]

a wspominalam w Pszczynie w pewnym momencie Luisa Rojo :) chyba ciebie jeszcze wowczas nie bylo?
mowilam o tym obrazku uwaga dozwolone od lat 18 :)

- to tak a propos kompromityujacych, nieprzyzwoitych, itp, obrazkow :)

Nexus - 30 Wrzeœśnia 2006, 23:21

Szkoda, że nie dotarłem... ale nic to... apetyt rośnie :D
Dziewczyny, dajcie jakiś opis do tego jedynego zdjęcia... niektórych można rozpoznać, ale część skrywa mork...tfu... mrok :)

Dracena - 30 Wrzeœśnia 2006, 23:50

Rodion napisał/a
A szczegółowa relacja z co bardziej pikantnymi fragmentami, popartymi oczywiście materialem dowodowym w postaci zdjęc, gdzie? :evil:

Pikantna to była tylko chyba potrawa, którą jadła elam. :D Towarzystwo bowiem było łagodne, słowa i usmiechy słodkie :)
Tomcich zebrał dwa autografy od elam i Agi:)
Jedni siedzieli na rogach stołu, inni przy okrągłym stole, ale integracja była całkowita, obupłciowa :D
Tomcich pocieszał elam siedzącą na rogu, że zgodnie z bułgarskim przesądem, to nie oznacza jak w Polsce staropanieństwa, lecz posiadanie dwóch kochanków - powiedział Tomcich siedzący na rogu :mrgreen:
Dżejes zabawiał towarzystwo krawymi opowieściami, a Sandman historiami z wojazy po świecie.
Czym dłużej trwała impreza, tym bardziej się ścieśnialismy :)
Bo przybywało nas coraz więcej, jak doszedł hijo to było już prawidłowo ciasno :)
Niech załuja Ci, co nie byli i nie mieli okazji zatonąć w głębi oczu Wiedźmy.
Brakowało mi Romka, a miałam dla niego większą trochę sporyszu :)

Relacja wprost z domu Wiedźmy :)

elam - 1 Października 2006, 00:14

przypis do zdjecia:
od lewej:
elam, Tomcich, hijo, dzejes, Sandman, Aga, Wiedzma, dracena

Wiedźma - 1 Października 2006, 00:19

Tomcich przyjechał z powodu gremlinka :) Nocuje w domu Wiedźmy, czyli moim :) , ale śpi z Draceną :) :mrgreen:
elam - 1 Października 2006, 00:26

:bravo :bravo :bravo
ooo, to teraz dopiero mogly by byc ciekawe zdjecia.... :mrgreen:

Nexus - 1 Października 2006, 01:46

Wiedźma,
Cytat
Tomcich przyjechał z powodu gremlinka :) Nocuje w domu Wiedźmy, czyli moim :) , ale śpi z Draceną :) :mrgreen:

:shock: :shock: No nie powiem, że Tomcich to mieszacz... nie powiem... napiszę! :mrgreen:
Czy to Pszczykon - "wersja od lat 18"? :mrgreen:

Partner forum