Powrót z gwiazd - Góry.
Wiedźma - 29 Września 2006, 11:50
Ja nic o modzie na góry nie wiem:) A raczej coraz częściej słyszę, że góry są fe, bo trzeba się wysilać, a po co, jak wszędzie można dolecieć samolotem i potem leżeć na leżaku w luksusowym hotelu Zarówno jeden, jak i drugi sposób odpoczynku ma swoje plusy i minusy.
Godrik - 29 Września 2006, 13:15
A ja piszę jak wczesniej: KOCHAM GÓRY
Godrik - 29 Września 2006, 13:16
kocham też Bieszczady
Godrik - 29 Września 2006, 13:18
Godrik - 29 Września 2006, 13:20
A wracając do tematu pt. "Kocham Góry"!!! Lubię się po nich wspianć, a zwłaszcza po Alpach. Lubię także Tatry, ale się na nich nie znam (nie jestam taternikiem)
Fidel-F2 - 29 Września 2006, 13:22
Godrik opanuj się bo źle skończysz
Kruk Siwy - 29 Września 2006, 13:31
mawete, mamy tu rozhasanego Godrika, nic nie rób, ale przyjrzyj mu się. Dokładnie.
Piech - 29 Września 2006, 14:16
Cytat | Wiedźma: A raczej coraz częściej słyszę, że góry są fe, bo trzeba się wysilać, a po co, jak wszędzie można dolecieć samolotem |
Albo na miotle. Na Łysą Górę.
Godrik - 29 Września 2006, 19:20
Dobrze, sorry Wiedźma, trochę mnie poniosło. Silne emocje z powodu złej oceny z chemii.
mawete - 30 Września 2006, 12:54
Godrik: przyglądam Ci się. Pisz normalnie, jeden post a nie 5. Trolle na tym forum nie sa mile widziane. Jeszcze Cię nie uznałem za trolla i mam nadzieję, że nie uznam. I zapraszam do innych tematów - tych związanych z fantastyką
Pozdrawiam.
Godrik - 30 Września 2006, 17:05
Ale o co Ci dokładnie chodziło z tymi tematami, mawete? O co konkretnie?
Selithira - 30 Września 2006, 19:27
Godrik, po prostu wpisywałeś się dotąd tylko w temacie powitań gollumowych, tutaj i w "Czy są na świecie ładne wiedźmy?" a na forum jest jakieś 800 innych tematów Zacznij może pisać w innych...
Godrik - 30 Września 2006, 21:07
Dobrze, dobrze, Selithira! Nie denerwuj się, bo jak Dinus się dowie, albo Predator, to będziesz...(!!!) Sama-Wiesz-Co.
Godrik - 30 Września 2006, 21:44
A Dinuś wszystko wyłapie Nawet twoje skrywane sekrety w odpowiedzi
Selithira - 30 Września 2006, 21:59
No dobra, dobra, ale offtop się robi tu piszemy o górach, a jeśli chcesz zmienić temat, to kliknij "wstecz", a potem to, co ci się podoba
Godrik - 1 Października 2006, 00:11
Lubię jeszcze Andy, ale podziwiałem je tylko na zdjęciach. szkoda
Rafał - 2 Października 2006, 11:33
Ludzie co wyście narobili było cicho siedzieć, a tak Godrik.vir rozprzestrzenił się po całym forum. wszystko to wina mawete. (Cholera, zauważyłem, że nawet zdania z zawartością tego nicka "mawete" zaczynam z małej litery - czy tak się zaczyna objawiać godrik.vir? )
mawete - 2 Października 2006, 13:05
Cholera [dawniej mawete (stary dowcip...)] Rafał: znowu na mnie? "Tam w dolinach wstaje mgłą wilgotny dzień, szczyty ogniem płoną, stoki kryje cień...", ot taka stara pioseneczka...
Rafał - 2 Października 2006, 13:21
Co mi przypomina, że miałem zapytać Godzilli jak idzie H7.
Godzilla!!! Jak się łapie H7??? Kupiłem sobie po latach gitarę, odkurzyłem śpiewnik i stwierdziłem, że zapomniałem H7
Oj wydzierałem się tą pioseneczką kiedyś w Wetlinie, oj wydzierałem
Godzilla - 2 Października 2006, 14:01
H7:
Pierwszy próg - palec wskazujący na strunie D, drugi próg - palce środkowy, serdeczny i mały kolejno na A, G, E górnej. Struny E dolnej się nie gra. Chyba że chcesz się bawić w chwyty barre.
Godrik - 2 Października 2006, 14:16
Może jeszce byc gra: Opowiesci z Narni. Lew, Czarownica i tara Szafa. Super grafika. naprawdę
mawete - 2 Października 2006, 14:18
Godrik: ...
Godrik - 2 Października 2006, 14:21
Słucham Cię bardzo, mawete?
mawete - 2 Października 2006, 14:27
Ty mnie nie słuchaj... tylko pisz w odpowiednich tematach. Jak rozumiem nie potrafisz sam znaleźć tematu o grach....?
Godrik - 2 Października 2006, 14:39
Przepraszam Cię, mawete, ale cos mi się popstrykało.
Rafał - 3 Października 2006, 07:20
Godzilla, dzięki bardzo jak nie wiem co
Jakaś odmiana galopującej sklerozy mnie dopadła.
gratuluję cierpliwości i talentów pedagogicznych mawete
Godrik, nie sam nie wiem co powiedzieć, nie mam talentów pedagogicznych sieciowych, ale może na początek ogranicz jednak trochę ilość tematów, wybierz kilka, które cię interesują i tam się poudzielaj? A zresztą pisz gdzie chcesz chopie, nie najgorszy to przerywnik i mi tam po namyśle nie przeszkadza.
Ontopicznie: Góry mi za oknem parują, chyba jeszcze popada
Godzilla - 3 Października 2006, 08:38
Ale ci fajnie, że masz góry za oknem.
Rafał - 3 Października 2006, 10:31
Mam, a jakże możesz je sobieobejżeć w zimowej szacie, bo to już ta pora roku za pasem, albo w letniej sukience , no jeszcze kilka fotek .
A tutaj jest to z czego Bielau słynie wśród miłośników Tolkiena.
Dunadan - 3 Października 2006, 13:58
Tolk Folk!... niestety... w tym roku mi odpadl
mawete - 4 Października 2006, 08:02
Ech... Rafał: fajnie masz za oknem.... Też bym tak chciał... A wracając do moich talentów pedagogicznych - są w okolicy "0" (absolutnego)
|
|
|