To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Najnowszy numer - Numer 04 - 15.02.2006

sulka - 9 Marca 2006, 12:23

count napisał/a
A z tym, ze nie mozna miec wszystkiego, to pozwole sobie popolemizowac. Otoz ja smiem twierdzic, ze wszystko mam. Ostatnio doszedlem do takiego wniosku. Mam kochajaca rodzine z jej nowym kochanym czlonkiem (w dodatku slicznym, jesli w przyszlosci bedzie tak madry jak teraz jest sliczny, to na starosc nie musze sie obawiac o wysokosc emerytury).

Tylko pogratulowac! Ja, szczerze mowiac, tez jakos na zycie nie narzekam, ale jeszcze mi pare rzeczy do pelni szczescia brakuje (zone juz mam :lol: , potomka na razie brakuje...). :mrgreen:

count napisał/a
Na kase nie narzekam, a na awatarach widac, kto z nas dwoch jest przystojniejszy :D

No wlasnie, na awatarach wyraznie widac! :twisted: :twisted: :twisted:

count napisał/a
(Sorry, dopadl mnie wisielczy humor w dodatku naprawde nie wiem za bardzo o co chodzi tobie i Lu, w zwiazku z czym wlaczyl mi sie automatyczny mechanizm obronny, bez urazy, mam nadzieje. Ja wiem, ze wszyscy sie dobrze bawia, co widac po usmiechach, bron Boze nie jestem urazony, ale mam wrazenie, ze wszedlem w kolko ludzi, ktorzy wygladaja jakby sie swietnie bawili, stanalem w tym ich kolku, oni sie ciagle smieja, a ja smieje sie razem z nimi, chociaz nie mam pojecia dlaczego.)

Zadne tam sorry! Mam nadzieje, ze nikt tu sie nie obraza :mrgreen: . Jak chcesz sie zorientowac o co chodzi, to zajrzyj do watku "Komiks w SFFH" i przejrzyj moja dyskusje z Lu (ostatnie posty).

hrabek - 9 Marca 2006, 12:35

Wlasnie nie bardzo mialem czas przegladac cala dyskusje. Za duzo postow bylo. Przeczytalem tylko wyjasnienie dotyczace tresci komiksu. Wciaz uwazam, ze to slaby komiks. Szczerze mowiac wolalbym juz drugiego Nikitycza, ale mam nadzieje, ze w tym numerze bedzie lepiej. Pierwsze koty za ploty.
Aga - 9 Marca 2006, 17:04

sulka napisał/a
Tylko pogratulowac! Ja, szczerze mowiac, tez jakos na zycie nie narzekam, ale jeszcze mi pare rzeczy do pelni szczescia brakuje (zone juz mam :lol: , potomka na razie brakuje...). :mrgreen:

No to to już chyba leży w twoich kompetencjach... :mrgreen:
Ale my tu offtopujemy...

Partner forum