To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Prison Break

Witchma - 22 Listopada 2007, 09:15

czy ja dobrze doczytałam, że 9 odcinek 3-go sezonu będzie dopiero w styczniu?
Ariah - 22 Listopada 2007, 09:52

Strajk scenarzystów nie pomaga w kręceniu nowych odcinków... PB chociaż zapowiada powrót, Herosi kończą sezon.
Ziemniak - 22 Listopada 2007, 13:22

przerwa w emisji Prison Break była zapowiadana już dawno, miała trwać 4 miesiące a dzięki strajkowi skrócili ją do dwóch.
Homer - 26 Listopada 2007, 19:17

Niezupełnie...

Przerwa miała być 4 miesiące, ale serial normalnie miał lecieć do grudnia. Z powodu strajku przerzucili 5 ostatnich odcinków połówki III sezonu na styczeń. Gdyby wszystko było w porządku, serial skończyłby się po ich emisji w grudniu i wrócił w marcu/kwietniu, z drugą połową sezonu. Natomiast jeszcze nie wiadomo, czy po emisji styczniowej przesuniętych odcinków, serial wróci wiosną czy dopiero na jesieni.

Martva - 30 Listopada 2007, 22:02

Ósemka skończona.
Ehhh.

Easy - 15 Stycznia 2008, 21:51

Ziomki, głowa do góry, Prison Break is back!

9 odcinek zassany, może jeszcze dzisiaj obejrzę.

Edit. No i obejrzałem...

Zieew, tyle tylko napiszę. W przerwie między 8 i 9 odcinkiem zmasakrowały mnie 2 genialne sezony "Dextera" i teraz Prison Break już nie budzi takich emocji...

Homer - 15 Stycznia 2008, 23:26

Plusem odcinka: Bellick master!
Minus: generał jadący z szoferem odbijać zakładnika organizacji wyposażonej w helikoptery :lol:

Easy - 15 Stycznia 2008, 23:30

Brakował mi tych bzdurnych scen pozbawionych logiki...

... cóż Prison Break stracił dla mnie swój urok, dotrwam do końca, ale to nie będzie to samo wyczekiwanie co kiedyś...

Homer - 15 Stycznia 2008, 23:33

Popieram Cię. 2 sezony było super. Dopiero kiedy pod koniec drugiego zaczęło do mnie docierać, że jednak tego nie skończą zaczęło już spadać napięcie. A teraz to już to oglądam rekreacyjnie, ale napięcia takiego jakie było nie ma.
Chal-Chenet - 15 Stycznia 2008, 23:39

A ja w ogóle nie oglądałem. Za dużo tych seriali. Ciężko wybrać a ogląda się bardzo długo.
Easy - 15 Stycznia 2008, 23:42

Chal-Chenet napisał/a
A ja w ogóle nie oglądałem. Za dużo tych seriali. Ciężko wybrać a ogląda się bardzo długo.

Ja już ci mówiłem: ściągnij Dextera, naprawdę warto.

Chal-Chenet - 15 Stycznia 2008, 23:46

Zastanowię się, ale jeśli nawet, to kiedy to obejrzę... Już mam zaległy prawie cały pierwszy sezon "Battlestar Gallactica", niedługo dojdzie drugi, jeszcze mam w planach Firefly i być może "Gwiezdną Eskadrę". Ale kto wie. Jak najdzie mnie ochota na serial nie z gatunku "space-opera i przyległości" to "Dexter" będzie miał pierwszeństwo.
Witchma - 16 Stycznia 2008, 20:47

obejrzałam 9 odcinek trzeciej serii, ale jak mają być jeszcze tylko 4, to jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić...
Homer - 17 Stycznia 2008, 14:35

Nikt nie napisał, że historia się skończy po czterech odcinkach! Mają być cztery, a potem przerwa najprawdopodobniej do jesieni. Skończą sezon w połowie po prostu i będą go kontynuować później.
Witchma - 17 Stycznia 2008, 17:05

no ale ja właśnie nie mogę sobie wyobrazić tej przerwy ;) do jesieni to ja zdążę zapomnieć, kto z kim i dlaczego :D
Iscariote - 17 Stycznia 2008, 19:45

Po ostatniej przerwie już nie mam ochoty oglądać dalej. Prison Break odchodzi dla mnie w zapomnienie. :|
NURS - 17 Stycznia 2008, 19:51

Zważywszy bezsens historii z generałem, może lepiej poczekać na odcisnki pisane przez zawodowców :-)
Easy - 17 Stycznia 2008, 19:55

NURS napisał/a
Zważywszy bezsens historii z generałem, może lepiej poczekać na odcisnki pisane przez zawodowców :-)

Albo dać sobie spokój z tym serialem, jak słusznie prawi Iscariote, i poczekać na coś lepszego.

NURS - 17 Stycznia 2008, 20:10

ja tam lubie Scofielda, dam mu szansę. Zresztą na co chcesz czekac?
Easy - 17 Stycznia 2008, 20:13

Dexter, 3 sezon.

Samego Scofielda nie cierpię, słaba główna postać, mięczak i tyle.

Witchma - 17 Stycznia 2008, 20:52

NURS napisał/a
może lepiej poczekać na odcisnki pisane przez zawodowców :-)

no właśnie to podobno był jeden z nich ;) napisany jeszcze przed strajkiem...

Easy napisał/a
słaba główna postać, mięczak i tyle.

z tym się zgadzam akurat, ale podobają mi się niektóre postaci drugoplanowe :D

mirekk - 18 Stycznia 2008, 12:24

Prison Break dla mnie się już skończył. Dwie pierwsze serie łącznie miały jeszcze jakiś sens, natomiast trzeci jest kręcony na siłę, scenarisz pisany na kolanie, postaci przestylizowane, zero emocji no i fabuła sienie klei :/. W zamian polecam Six Degrees, Dextera, The Nine, Kill Point, Traveler i inne...
NURS - 18 Stycznia 2008, 16:47

A w travelerze to niby się coś klei? :-)
Zresztą już po fakcie, serial spadł z anteny już dawno.

Martva - 6 Lutego 2008, 22:05

Obejrzałam właśnie 11, dłubiąc spinkę do włosów, i, nie powiem, trzyma w napięciu :) Ukłułam sie w palec 2 razy :|
Taselchof - 12 Lutego 2008, 15:34

no i wreszcie uciekli przynajmniej część :D Sucre jak zawsze życiowy pechowiec po diabla on wracał po te papiery :/ jak i tak już było za późno T-Bag jak zawsze kluczowa postać ;P:
hrabek - 13 Lutego 2008, 13:25

dzieki za info, jeszcze nie ogladalem :evil:
Witchma - 13 Lutego 2008, 13:35

ja mam już 3 zaległe odcinki trzeciej serii i jakoś nie mogę się zebrać
Taselchof - 13 Lutego 2008, 17:26

hrabek wybacz :D ale nie zdradziłem niczego kluczowego :wink: jeszcze jeden odcinek do końca ale podobno ma trwać dwie godziny ;P: (realnie półtorej) potem myślą robić coś na kształt żeńskiej wersji PB :P ale nie wiem czy to w końcu wypali
Homer - 13 Lutego 2008, 18:16

Coś nie wierzę w to info powyżej...

Wg mnie zrobią odwrócenie akcji i zostawią pole manewru na drugą połowę sezonu, która najprawdopodobniej będzie na jesieni. A jak odwrócą? Otóż to co było na zewnątrz wymiesza się z tym co było w środku i akcja zacznie się od nowa + motyw zemsty braci na firmie i tyle.

Taselchof - 13 Lutego 2008, 18:22

mhm Sucre może trafić do więzienia podobnie T-Bag którego będą potrzebować przez tą książeczkę chyba że Michel swą fotograficzną pamięcią zapamiętał cała książkę pamiętam jak ja przeglądał :)

Partner forum