Mechaniczna pomarańcza [film] - Najpiekniejsze aktorki w naszych ulubionych filmach...
Kruk Siwy - 7 Listopada 2006, 12:58
Nie jadłem dzisiaj śniadania... I to jest mój fart.
Czarny - 7 Listopada 2006, 12:59
count co Ty czytasz
Fidel-F2 - 7 Listopada 2006, 13:02
ech, życie...
hrabek - 7 Listopada 2006, 13:04
Przepraszam wszystkich, po prostu nie moglem sie powstrzymac, jak Kruk zadal swoje pytanie.
Przysylaja mi rozne glupoty, to bylo pierwsze w packu, a pack mial z 15 historyjek. Niektore fajne, ale inne mocne, jak chcecie to moge wrzucic w dowcipy, tylko sie zastanawiam, czy dacie rade, bo to w wiekszosci humor na poziomie 13-latkow mniej wiecej.
elam - 7 Listopada 2006, 13:12
count: gdybym to ja byla ta dziewczyna,
moj facet juz bylby trupem
Anonymous - 7 Listopada 2006, 13:20
Cytat | Wiesz krisu, stwierdzenie jedną z najpiękniejszych jest dość pojemne, |
Tak mi się napisało, a z tą szablą to taki skrót myślowy, bo "Krzyżacy" mi się przypomnieli
No jest ich więcej, taka Halle Berry na przykład, albo Angelina Jolie, albo Michelle Pfeiffer....
Fidel-F2 - 7 Listopada 2006, 13:25
sorry za offtop
krisu mógłbyś wyjaśnić ciąg logiczny szabla-Krzyżacy?
Dunadan - 7 Listopada 2006, 13:36
Łee - Krisu, mamy inne gusta ( dobrze że chociaż Ariah ma podobne do moich )
Fidel - a czemu Eva Green przypomina ci trupa? i słuszne pytanie do Krisa
Fidel-F2 - 7 Listopada 2006, 13:38
no jakoś tak, sam nie wiem
Kruk Siwy - 7 Listopada 2006, 13:42
Martwe spojrzenie, sina skóra? Może dlatego?
Dunadan - 7 Listopada 2006, 13:50
jaka sina skóra, jakie martwe spojrzenie?... no wiecie?!
Kruk Siwy - 7 Listopada 2006, 13:59
Z tym spojrzeniem to może tylko stupor? Hm? A siny też jest ładnym kolorem w końcu... to znaczy ma swoich zwolenników. Ja to rozumiem ludkowie. A wiecie co mnie zemgliło w countowym dowcipie? Bo... hm byłem prawie świadkiem no słyszalem opowieść ze szpitala. Tyle, że to była prawdziwa opowieść.
hrabek - 7 Listopada 2006, 14:13
Ja wlasnie nie jestem pewien na ile historia, ktora przytoczylem to dowcip... Tez mnie to przeraza. Z drugiej strony... Albo moze nie bede pisal co z drugiej strony ;)
Dunadan - 7 Listopada 2006, 14:19
Jednym słowem nic się nie ukryje a na pantofelki trzeba uważać.
Kruku - ale gdzia owa siność? a przynajmniej gdzie ona w 'Kingdom of heaven'?...
Kruk Siwy - 7 Listopada 2006, 14:58
Ech na Kingdom byłem dawno więc nie pomnę. A kolorek to wziąłem z jednej z fotek, które oglądałem z linku powyżej.
No i to trochę żart przecież Dunadanie,
Dunadan - 7 Listopada 2006, 15:11
Kruku, wiem ale jakże to tak żartować z mojej wybranki! eee... ok, chyba trochę przesadziłęm z tą wybranką
Fidel-F2 - 7 Listopada 2006, 15:22
Dunadan czmże byłby dzień bez durnego żartu?
Dunadan - 7 Listopada 2006, 15:28
Niczem Fidelu, Niczem... czy jak to się tam pisało...
Kruk Siwy - 7 Listopada 2006, 15:37
Czym byłby dzień bez Fidela-F2, ?
A jeżeli chodzi o wybranki to ciekaw jestem co można powiedzieć złego o mojej jakże banalnej faworytce czyli Monice no tej wiecie... na literę B.
Dunadan - 7 Listopada 2006, 15:40
nie, nie wiemy... przynajmniej ja nie wiem
Kruk Siwy - 7 Listopada 2006, 15:52
Hm no właśnie. Może tylko to, że gdybym - o cudzie! - mógł Ją poznać osobiście to musiałbym założyć buty na wysokim obcasie...
Niewiasta bowiem jest ogromnego uroku i sporego (180cm) wzrostu.
Dunadan - 7 Listopada 2006, 15:56
wielkie dzięki Kruku! no toś mnie pocieszył... ktoś wie co trzeba zrobić żeby być wyższym?
Argael - 7 Listopada 2006, 20:00
Zacznij się uczyć chodzić na szpilkach
Dunadan - 7 Listopada 2006, 22:16
bueeeee! ja się tak nie bawię!
Anonymous - 7 Listopada 2006, 23:33
Cytat | Lecz Zbyszko, który wśród śmiechu zachował niezachwianą powagę, ozwał się równie poważnie, nie wstając z klęczek: - Ślubuję jej, iże stanąwszy w Krakowie, powieszę pawęż na gospodzie, a na niej kartę, którą mi uczony w piśmie kleryk foremnie napisze: jako panna Danuta Jurandówna najurodziwsza jest i najcnotliwsza między pannami, które we wszystkich królestwach bydlą. A kto by temu się przeciwił, z tym będę się potykał póty, póki sam nie zginę albo on nie zginie - chybaby w niewolę radziej poszedł. |
Cytat z "Krzyżaków" powinien załatwić sprawę. Trzeba tylko Danuśkę na Kaśkę zamienić. No oczywiście pawęży zdobywać nie będę. Pozdro Krisu
hrabek - 8 Listopada 2006, 07:24
Cytat | wielkie dzięki Kruku! no toś mnie pocieszył... ktoś wie co trzeba zrobić żeby być wyższym? :| |
Ja wiem, ja wiem! Trzeba miec wysokiego ojca. Wysoka matka tez sie nada. U mnie dziala :P
Fidel-F2 - 8 Listopada 2006, 07:58
krisu ale wedle czego ta cytata z Krzyżaków?
Czarny - 8 Listopada 2006, 08:15
Wedle obrony czci jego wybranki, chciał jakoby Zbyszko potykać się z oszczercami
Fidel-F2 - 8 Listopada 2006, 08:21
no, to ja kumam ale pytałem o ciąg myślowy szabla-Krzyżacy
Anonymous - 10 Listopada 2006, 12:07
Catherina Zeta Jones z męża Douglas najładniejsza aktorka obrona jej czci pojedynek szabla biała broń miecz rycerz Zbyszko z Bogdańca Krzyżacy
Wystarczy?
|
|
|