To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Konwenty dawno minione - Avangarda 7 (21-24 lipiec 2011)

ilcattivo13 - 11 Lipca 2011, 16:11

mam pytanie do tych, którzy robili rezerwację i przelew za noclegi - dostaliście jakiegoś potwierdzającego maila?
mBiko - 11 Lipca 2011, 18:18

Ja na razie nie, ale mój przelew wyszedł dopiero dzisiaj rano.
Selena - 11 Lipca 2011, 18:21

Ja dostałam po kilku dniach.
Jade Elenne - 11 Lipca 2011, 19:46

ilcattivo13 napisał/a

merula - ale jak dotąd ludzie z przedpłatami akredytacji mieli najbardziej prze... tegowane.

O-O? Siedziałam w ubiegłym roku dość długo w akredytacji i zapewniam, że osoby zgłoszone wcześniej (w tym i opłacone) obsługuje się znacznie szybciej - nie musimy wklepywać wszystkich danych, bo mamy je już w bazie, wystarczy tylko odznaczyć, że dany człowiek się zjawił.

Owszem, zdarzyła się na pewnym konwencie sytuacja, że to osoby przedpłacone stały w największej kolejce, a inni wchodzili szybko. Ale to nie była Avangarda :P

Gwynhwar - 11 Lipca 2011, 20:44

Bydem!
mBiko - 11 Lipca 2011, 21:06

Już raz mówiłem, ale chętnie powtórzę:

:mrgreen: .

ilcattivo13 - 11 Lipca 2011, 21:32

mam już potwierdzenie rezerwacji noclegu :D

Jade Elenne napisał/a
O-O? Siedziałam w ubiegłym roku dość długo w akredytacji i zapewniam, że osoby zgłoszone wcześniej (w tym i opłacone) obsługuje się znacznie szybciej - nie musimy wklepywać wszystkich danych, bo mamy je już w bazie, wystarczy tylko odznaczyć, że dany człowiek się zjawił.

W zeszłym roku, w czwartek popołudniu, wchodziłem bez wcześniejszego zgłoszenia i załatwiono mnie szybciej niż tych, którzy przyszli wcześniej zarejestrowani (i kolejka też była zdecydowanie dłuższa). Co mogą potwierdzić inni forumowicze, którzy razem ze mną przyszli się zaakredytować.

Jade Elenne napisał/a
Owszem, zdarzyła się na pewnym konwencie sytuacja, że to osoby przedpłacone stały w największej kolejce, a inni wchodzili szybko. Ale to nie była Avangarda :P

byłem na tamtym Pyrkonie, stałem w kolejce, ale na szczęście zająłem w niej miejsce zanim jej długość przekroczyła pierwsze sto metrów :mrgreen:

merula - 11 Lipca 2011, 21:40

nie tylko Pyrkon miał takie problemy. ja tam się w Łodzi na Polconie wystałam.

na Falconie też załatwili mnie migiem pomimo braku opłaty, w odróżnieniu od Krakusów, nieprawdaż Niedźwiedziu? :wink:

ilcattivo13 - 11 Lipca 2011, 21:59

merula prawie gada, dać jej wódki! :D Na Falkonie też było zamieszanie z przedpłatami.

Edit. Zaraz. A my przypadkiem nie byliśmy na Falkonie twórcami? 8)

merula - 11 Lipca 2011, 22:03

ilcattivo13, Ty mnie chyba zdrowo upijesz, jak tak dalej pójdzie :mrgreen:
ilcattivo13 - 11 Lipca 2011, 22:06

sam się zaczynam siebie bać :mrgreen:
merula - 11 Lipca 2011, 22:08

słusznie. bój się :twisted:
Zgaga - 12 Lipca 2011, 07:06

No no. Zapowiada się ładna ekipa akademikowa. :mrgreen:
Kasiek - 12 Lipca 2011, 12:40

Ja dostałam potwierdzenie noclegu, mało tego, prowadziłąm dalszą korespondencję w celu potwierdzenia danych dziewczyn-współspaczek :D

trzeba by jeszcze napisać, żeby dali nam pokoje koło siebie.

Lis Rudy - 12 Lipca 2011, 14:17

sorki, mnie nie będzie :cry:

Się w podanym terminie będę urlopował.

merula - 12 Lipca 2011, 14:57

gooooooooooriiiiiiiim.... gdzie ten program???
Jade Elenne - 12 Lipca 2011, 19:55

ilcattivo13 napisał/a
W zeszłym roku, w czwartek popołudniu, wchodziłem bez wcześniejszego zgłoszenia i załatwiono mnie szybciej niż tych, którzy przyszli wcześniej zarejestrowani (i kolejka też była zdecydowanie dłuższa). Co mogą potwierdzić inni forumowicze, którzy razem ze mną przyszli się zaakredytować.

Musiałeś w takim razie trafić na gorący moment;) W tym roku zdwoimy wysiłki, żeby obsłużyć wszystkich jak najsprawniej.

ilcattivo13 napisał/a
byłem na tamtym Pyrkonie, stałem w kolejce, ale na szczęście zająłem w niej miejsce zanim jej długość przekroczyła pierwsze sto metrów :mrgreen:

Miałam na myśli Cyber Falkon, gdzie ludzie strasznie się skarżyli na dysproporcję w długości kolejek. O ile pamiętam, to dla przedpłaconych było tylko jedno stanowisko, bo się nie spodziewali tak dużego zainteresowania. Zobaczymy, jak to wyjdzie w tym roku... Pyrkon zdecydowanie wyciągnął wnioski z kolejki, bo na ostatnim akredytacja przebiegała wyjątkowo sprawnie.

Program będzie wkrótce, a na razie stopniowo ujawniamy ciekawostki:

* Cthulhu Fhtagn!
* Walc Imperialny
* Rebel Game Zone
* Pozdrowienia z Avangardy

ilcattivo13 - 12 Lipca 2011, 21:26

Jade Elenne - obsługa akredytacji na Cyber Falkonie to było po prostu mistrzostwo... co tam mistrzostwo - to było miszczostfo świata :mrgreen: Wyraźnie nikomu nie przyszło do głowy, żeby policzyć ile osób wpłaciło przed-akredytacje za konwent z czwartkiem włącznie... Ech ci humaniści... :roll:
merula - 12 Lipca 2011, 21:28

ale całkiem wesoło było w tej kolejce :twisted:
ilcattivo13 - 12 Lipca 2011, 21:39

szkoda tylko, że czekający nie zrobili orgom linczu... Darmowa rozrywka to dobra rozrywka 8)
merula - 12 Lipca 2011, 21:45

ciesz się że deszcz nie padał.

chociaż, jakby padał, publika chyba rzeczywiście zlinczowałaby orgów. :twisted:

Jade Elenne - 13 Lipca 2011, 00:48

merula napisał/a
chociaż, jakby padał, publika chyba rzeczywiście zlinczowałaby orgów. :twisted:

To nie byłoby następnego Falkonu. Też słaba opcja :P

Tamten tłum wyglądał niewesoło... Między innymi dlatego wolę wchodzić na akredytację prasową, oszczędza to dużo stresu i czasu :)

Nie wybieram się na tegoroczny Falkon, ale życzę uczestnikom i orgom, żeby uniknęli kolejek. Szkoda by było, gdyby tak fajnie zapowiadający się konwent (bo tematyka i reklama jest ekstra) znów został zapamiętany głównie przez pryzmat ogonków.

ilcattivo13 - 13 Lipca 2011, 01:55

Jade Elenne napisał/a
To nie byłoby następnego Falkonu. Też słaba opcja :P

ać tam, pewnie i tak to byli sami gżdacze :mrgreen:

Adanedhel - 13 Lipca 2011, 08:53

Jade Elenne napisał/a
W tym roku zdwoimy wysiłki, żeby obsłużyć wszystkich jak najsprawniej.

A w następnym potroicie?

Kruk Siwy - 13 Lipca 2011, 09:07

Jak ktoś dożyje to i poczworzą.

A program dokładny w każdym calu ukaże się dzień po imprezie. No!

merula - 13 Lipca 2011, 09:08

przynajmniej nie będzie już w nim zmian :twisted:
Nina Wum - 13 Lipca 2011, 11:33

Jaki by ten program cudny i umajony nie był - zawitam tylko w sobotę.
Będziecie, Panie i Panowie?

Kruk Siwy - 13 Lipca 2011, 11:36

Tylko afterparty.
Nina Wum - 13 Lipca 2011, 11:37

Kruku, sprecyzuj. 8)
Kruk Siwy - 13 Lipca 2011, 11:38

Znaczy jak się oficjalna impreza skończy i ludzie trafią tam gdzie trzeba czyli do knajpy to ja tam dojadę.

Partner forum