To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Złomowisko - Błędy forum.

Diefenbaker - 24 Kwietnia 2006, 11:18

dziękuję za wyjasnienia :-)
Sasori - 24 Kwietnia 2006, 12:28

System cytowania jest skopany.
Pako - 24 Kwietnia 2006, 12:34

A o tym już napisano tutaj z x-dziesiąt postów.
Sasori - 24 Kwietnia 2006, 12:56

W takim razie system powiadamiania o błędach też jest do bani.
Pako - 24 Kwietnia 2006, 13:12

Nie.. Logan odpowiezdiał już kilka razy, że stara się to naprawić, ale to proste nie jest.
EOT

elam - 28 Kwietnia 2006, 22:20

powiedziane bylo, ze postaraja sie naprawic cytowanie do weekendu (albo mi sie to snilo?? ale nie, gdzies to jest napisane.)
no, juz jest weekend ! ! ! !

elam - 28 Kwietnia 2006, 23:46

a; jeszcze jedno; caly dzien wczoraj/dziasiaj wyskakuje mi "nie mozna wyswietlic strony" kiedy chce sie zalogowac (jakies 4 lub 5 razy przez ostatnie 24 godziny)
musze dac "odswiez" i dopiero sie forum laduje.
i wiem, ze nie jestem jedyna z takimi problemami :)

Piech - 1 Maj 2006, 11:13

Safari 1.3.2 na mac'u (OS 10.3.9) nie wyswietla panelu, gdzie sa numery stron i mozliwosc wyswietlania roznych stron.
Hauer - 1 Maj 2006, 11:14

elam, a pisali o który weekend chodzi :?: :?:
elam - 1 Maj 2006, 12:33

no, o ten, ktory wlasnie minal :mrgreen:
Rodion - 12 Maj 2006, 15:17

Momentami nastepuje samoczynne wylogowanie, troche to uciazliwe w czasie edycji postow np.
Fidel-F2 - 12 Maj 2006, 15:38

Właśnie to miałem przed chwilą
Aga - 12 Maj 2006, 16:50

Serio? :shock: Mnie się tak jeszcze ani razu nie zdarzyło...
gorat - 12 Maj 2006, 18:49

Potwierdzam - też mi się zdarzyło. Raz.
Argael - 21 Maj 2006, 14:22

A mi ciągle twierdzi, że w wątku "Zasady panujące na forum - Wasze sugestie" mam 14 nieprzeczytanych postów. Otwarłem wszystkie strony tego wątku po kilka razy i nic.
Anonymous - 21 Maj 2006, 15:32

Miałam to samo, dopóki nie oznaczyłam wszystkich tematów jako przeczytane. Denerwujące to było.
Haletha - 21 Maj 2006, 20:35

Często tak mam, zwłaszcza w dziale z konkursami. Niektóre tematy wyświetlają się jako nieprzeczytane, dopóki nie odznaczę całego forum.

A wracając jeszcze na chwilę do pisowni. O niewłaściwym przypadku w oznaczeniach dat (21 maj) była już mowa. Zauważyłam jeszcze, że przy próbie wysłania mejla osobom, które mają wyłączoną tę funkcję, wyświetla się tekst: ten użytkownik nie życzy sobie otrzymywać email'i . Rozumiem, że to forum SF, ale chyba nawet tutaj nie obowiązuje jeszcze alternatywna gramatyka i ortografia;-), więc gdyby można prosić o zlikwidowanie tego apostrofu:))

reginald - 8 Czerwca 2006, 11:34

Mam problem z niektórymi linkami zamieszczanymi przez uzytkowników - są one dla mnie niewidoczne i moge się tylko domyslac, ze coś tam jest. Szczególnie widać to w dziale dotyczącym konkursów, gdzie czasem widzę odpowiedzi na post przy którym nie ma żadnego linku. Wkurzyć się mozna, szczególnie jak się zna odpowiedź :D Czy to może byc wina ustawień profilu albo czegos innego ??

Do samoczynnego wylogowywania się juz się przyzwyczaiłem. U mnie dzieje się tak praktcznie za każdym razem, po kilkunastu minutach po zalogowaniu.... :?

elam - 8 Czerwca 2006, 12:12

pytanie:
- czy doczekamy sie kiedys prawidlowego cytowania??
odpowiedzi brak, od dawna.
pytanie: czy leci z nami admin??? ktos tu jeszcze robi jakies porzadki??

gorat - 8 Czerwca 2006, 12:31

Mody jeszcze lecą, ale faktycznie Logana 3 tygodnie nie ma :shock: :shock: :shock:
elam - 8 Czerwca 2006, 12:36

proponuje zrobic adminem Pako :)
on jest zawsze i wszedzie :)

Pako - 8 Czerwca 2006, 12:40

:P
Zaś bez przesady, nie zawsze ;) Brat ma wakacje, to mnie teraz będzie od kompa wyrzucał :P ;)
NURS zapracowany ejst, Logan pewnie też, w końcu dziecko małe (cholera.. Logan miał małe dziecko, nie?).

elam - 8 Czerwca 2006, 12:43

a oto wlasnie dowod, ze jestesd zawsze i wszedzie :D
Pako czuwa :)

Pako - 8 Czerwca 2006, 12:47

Tam, moda bym przyjął. Admina? Cholera wie :P Ja tam tylko trzy fora adminuję ;)
Ale żadnego tak dużego ;)
Zresztą.. czy admin jest tu potrzebny? Moderka daje spokojnie sobie radę ze wszystkim chyba. A z cytowanie to trzeba mieć dostęp do bazy danych, cauchy musialby to zrobić. Z innymi błędami także błędy raczej w bazie danych są, albo kodzie forum, sam admin niczego nie zrobi :)

Ixolite - 8 Czerwca 2006, 13:29

No admin zasadniczo od takich wlasnie rzeczy jest :D
Pako - 8 Czerwca 2006, 16:47

No ale do tegto potrzebny jest dostęp do bazy danych i pojęcie, jak nią zarządzać ;) A w MySql jeszcze nie grzebałem ;) Tam patcha jakiegoś albo coś bym zainstalował. Ale poprawiać? Ciężej ;)
elam - 8 Czerwca 2006, 20:29

fakt, ze nikt jeszcze cytowania nie poprawil, swiadczy o braku kompetentnej osoby na odpowiednim stanowisku...
Pako - 9 Czerwca 2006, 09:23

Nie do końca, Elam. Z tego co wiem, poprawa cytowania wynika z jakichś różnic pomiędzy serwerem a kodem phpBB.
Jest inna kwestia, że możnaby poprawić odpowiedni plik, odpowiedzialny za cytowanie. Problem polega na tym, że nie wiem, czy cytowanie jest w jednym pliku, czy tez jest to jakoś bardziej skomplikowanie rozwiązane. Musiałbym się przyjrzeć, a potem złożyć podanie na admina :P ;)

Co do innych błędów - forum ma tendencje do strasznie wolnego działania. STRASZNIE! wolnego. Da sie z tym coś zrobić?

elam - 9 Czerwca 2006, 09:25

tak. wylaczyc osiolka :mrgreen:
Lu - 9 Czerwca 2006, 09:30

Właściwie te wszystkie utyskiwania sprowadzają sie do jednego prostego pytania

" Gdzie jest Logan? "

Partner forum