Złomowisko - Błędy forum.
Diefenbaker - 24 Kwietnia 2006, 11:18
dziękuję za wyjasnienia :-)
Sasori - 24 Kwietnia 2006, 12:28
System cytowania jest skopany.
Pako - 24 Kwietnia 2006, 12:34
A o tym już napisano tutaj z x-dziesiąt postów.
Sasori - 24 Kwietnia 2006, 12:56
W takim razie system powiadamiania o błędach też jest do bani.
Pako - 24 Kwietnia 2006, 13:12
Nie.. Logan odpowiezdiał już kilka razy, że stara się to naprawić, ale to proste nie jest.
EOT
elam - 28 Kwietnia 2006, 22:20
powiedziane bylo, ze postaraja sie naprawic cytowanie do weekendu (albo mi sie to snilo?? ale nie, gdzies to jest napisane.)
no, juz jest weekend ! ! ! !
elam - 28 Kwietnia 2006, 23:46
a; jeszcze jedno; caly dzien wczoraj/dziasiaj wyskakuje mi "nie mozna wyswietlic strony" kiedy chce sie zalogowac (jakies 4 lub 5 razy przez ostatnie 24 godziny)
musze dac "odswiez" i dopiero sie forum laduje.
i wiem, ze nie jestem jedyna z takimi problemami
Piech - 1 Maj 2006, 11:13
Safari 1.3.2 na mac'u (OS 10.3.9) nie wyswietla panelu, gdzie sa numery stron i mozliwosc wyswietlania roznych stron.
Hauer - 1 Maj 2006, 11:14
elam, a pisali o który weekend chodzi
elam - 1 Maj 2006, 12:33
no, o ten, ktory wlasnie minal
Rodion - 12 Maj 2006, 15:17
Momentami nastepuje samoczynne wylogowanie, troche to uciazliwe w czasie edycji postow np.
Fidel-F2 - 12 Maj 2006, 15:38
Właśnie to miałem przed chwilą
Aga - 12 Maj 2006, 16:50
Serio? Mnie się tak jeszcze ani razu nie zdarzyło...
gorat - 12 Maj 2006, 18:49
Potwierdzam - też mi się zdarzyło. Raz.
Argael - 21 Maj 2006, 14:22
A mi ciągle twierdzi, że w wątku "Zasady panujące na forum - Wasze sugestie" mam 14 nieprzeczytanych postów. Otwarłem wszystkie strony tego wątku po kilka razy i nic.
Anonymous - 21 Maj 2006, 15:32
Miałam to samo, dopóki nie oznaczyłam wszystkich tematów jako przeczytane. Denerwujące to było.
Haletha - 21 Maj 2006, 20:35
Często tak mam, zwłaszcza w dziale z konkursami. Niektóre tematy wyświetlają się jako nieprzeczytane, dopóki nie odznaczę całego forum.
A wracając jeszcze na chwilę do pisowni. O niewłaściwym przypadku w oznaczeniach dat (21 maj) była już mowa. Zauważyłam jeszcze, że przy próbie wysłania mejla osobom, które mają wyłączoną tę funkcję, wyświetla się tekst: ten użytkownik nie życzy sobie otrzymywać email'i . Rozumiem, że to forum SF, ale chyba nawet tutaj nie obowiązuje jeszcze alternatywna gramatyka i ortografia;-), więc gdyby można prosić o zlikwidowanie tego apostrofu:))
reginald - 8 Czerwca 2006, 11:34
Mam problem z niektórymi linkami zamieszczanymi przez uzytkowników - są one dla mnie niewidoczne i moge się tylko domyslac, ze coś tam jest. Szczególnie widać to w dziale dotyczącym konkursów, gdzie czasem widzę odpowiedzi na post przy którym nie ma żadnego linku. Wkurzyć się mozna, szczególnie jak się zna odpowiedź Czy to może byc wina ustawień profilu albo czegos innego ??
Do samoczynnego wylogowywania się juz się przyzwyczaiłem. U mnie dzieje się tak praktcznie za każdym razem, po kilkunastu minutach po zalogowaniu....
elam - 8 Czerwca 2006, 12:12
pytanie:
- czy doczekamy sie kiedys prawidlowego cytowania??
odpowiedzi brak, od dawna.
pytanie: czy leci z nami admin??? ktos tu jeszcze robi jakies porzadki??
gorat - 8 Czerwca 2006, 12:31
Mody jeszcze lecą, ale faktycznie Logana 3 tygodnie nie ma
elam - 8 Czerwca 2006, 12:36
proponuje zrobic adminem Pako
on jest zawsze i wszedzie
Pako - 8 Czerwca 2006, 12:40
Zaś bez przesady, nie zawsze Brat ma wakacje, to mnie teraz będzie od kompa wyrzucał
NURS zapracowany ejst, Logan pewnie też, w końcu dziecko małe (cholera.. Logan miał małe dziecko, nie?).
elam - 8 Czerwca 2006, 12:43
a oto wlasnie dowod, ze jestesd zawsze i wszedzie
Pako czuwa
Pako - 8 Czerwca 2006, 12:47
Tam, moda bym przyjął. Admina? Cholera wie Ja tam tylko trzy fora adminuję
Ale żadnego tak dużego
Zresztą.. czy admin jest tu potrzebny? Moderka daje spokojnie sobie radę ze wszystkim chyba. A z cytowanie to trzeba mieć dostęp do bazy danych, cauchy musialby to zrobić. Z innymi błędami także błędy raczej w bazie danych są, albo kodzie forum, sam admin niczego nie zrobi
Ixolite - 8 Czerwca 2006, 13:29
No admin zasadniczo od takich wlasnie rzeczy jest
Pako - 8 Czerwca 2006, 16:47
No ale do tegto potrzebny jest dostęp do bazy danych i pojęcie, jak nią zarządzać A w MySql jeszcze nie grzebałem Tam patcha jakiegoś albo coś bym zainstalował. Ale poprawiać? Ciężej
elam - 8 Czerwca 2006, 20:29
fakt, ze nikt jeszcze cytowania nie poprawil, swiadczy o braku kompetentnej osoby na odpowiednim stanowisku...
Pako - 9 Czerwca 2006, 09:23
Nie do końca, Elam. Z tego co wiem, poprawa cytowania wynika z jakichś różnic pomiędzy serwerem a kodem phpBB.
Jest inna kwestia, że możnaby poprawić odpowiedni plik, odpowiedzialny za cytowanie. Problem polega na tym, że nie wiem, czy cytowanie jest w jednym pliku, czy tez jest to jakoś bardziej skomplikowanie rozwiązane. Musiałbym się przyjrzeć, a potem złożyć podanie na admina
Co do innych błędów - forum ma tendencje do strasznie wolnego działania. STRASZNIE! wolnego. Da sie z tym coś zrobić?
elam - 9 Czerwca 2006, 09:25
tak. wylaczyc osiolka
Lu - 9 Czerwca 2006, 09:30
Właściwie te wszystkie utyskiwania sprowadzają sie do jednego prostego pytania
" Gdzie jest Logan? "
|
|
|