To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Zadomowienie - powitania na forum - Pobili :(

shenra - 2 Listopada 2010, 19:33

ihan, może jeszcze zmienisz zdanie :(
Matrim - 2 Listopada 2010, 19:59

ihan, a może po prostu wrzucić do ignorów?
ilcattivo13 - 2 Listopada 2010, 20:01

ihan - naprawdę warto dla jednego czy dwóch ktosiów rezygnować z tego Forum? Wiem, że jeden zgniły migdał... i tak dalej, ale taki "migdał" można "ominąć" :wink:
joe_cool - 2 Listopada 2010, 20:15

Niby rozumiem, dlaczego, ale i tak szkoda :|
Sauron - 2 Listopada 2010, 21:16

:|
Anonymous - 2 Listopada 2010, 21:20

Ihan, rozumiem uczucie rozgoryczenia, ale szkoda nerwów na niektóre jednostki. Bardzo bym żałowała, gdybyś zniknęła i sądzę, że to byłaby duża strata dla forum. Mam nadzieję, że jednak wrócisz.
Hubert - 2 Listopada 2010, 21:34

ihan, nie rób mi tego. :cry:
dzejes - 2 Listopada 2010, 21:57

Siły Ciemności odniosły kolejny sukces.

Czuję się bardzo podobnie, jak ihan, dokładnie te same myśli o reprezentowaniu i uwiarygadnianiu przechodziły mi przez głowę. Tym mocniejsze, że mam nicka na zielono.

Ech...

Kai - 2 Listopada 2010, 22:02

ihan, weź trzy głębokie oddechy, daj sobie tydzień odpoczynku i zobaczysz, że bez forum trudno żyć. No, mam taką nadzieję, że dojdziesz do tego wniosku. Bez Ciebie to forum jest jak flaki bez pieprzu i czosnku :wink:
Fidel-F2 - 2 Listopada 2010, 23:18

może by tak bojkot? ale trza by dalamberta związać
jewgienij - 2 Listopada 2010, 23:33

Czego bojkot? Faszystowskich wątków?
To tylko po myśli wariatów, bo nikt się z nich nie śmieje.

Agi - 3 Listopada 2010, 00:27

Ostatnio mało się udzielam na Forum z powodów prozaicznych - przepracowanie i kiepskie samopoczucie.
Decyzja ihan dodatkowo mnie przygnębiła, próbowałam negocjować, ale ihan nie odbiera pw.

shenra - 3 Listopada 2010, 01:00

Ja nie czytam wątków, które mnie drażnią. Łopatologii stosowanej też nie zamierzam nikomu wykładać, ani tym bardziej jej słuchać. Jeżeli proste słowa typu "dość" nie docierają, to przecież nie będę się z osłem siłować. Wyrażanie swojej opinii wyrażaniem, ale w granicach normy. Jeżeli do tej pory ktoś się tego nie nauczył, to nie ma co marzyć, że zmieni się to w przyszłości. Też miałam niedawno okres, że za chiny ludowe nawet nie chciało mi się dzień dobry tu mówić. Na szczęście jest tu także mnóstwo osób, z którymi warto rozmawiać. Szkoda, ze ihan podjęła taką decyzję, mimo że czasem jej wypowiedzi mi się nie podobały, wnosiła powiew świeżości. Mam nadzieję, że wróci.
Rafał - 3 Listopada 2010, 07:46

ihan, szkoda by było gdybyś tak sobie całkiem poszła. Wracaj mi tu zaraz :) , co?
nureczka - 3 Listopada 2010, 09:25

A o co/kogo chodzi?
Fidel-F2 - 3 Listopada 2010, 09:35

a pomyśleć, że byli tacy co się na mnie wkurzeli jak wywaliłem Pilipiuka z forum
Kruk Siwy - 3 Listopada 2010, 16:35

Swoją drogą ihan to lubi sobie od czasu do czasu dramatycznie opuścić forum.
Martva - 3 Listopada 2010, 16:41

Kruku Siwy, są chwile kiedy lepiej użreć się w dziobek, wiesz? :evil:
Kruk Siwy - 3 Listopada 2010, 17:17

Wiem, tylko to zupełnie nie ta chwila. A ty zupełnie nie rozumiesz członków KTF .
Martva - 3 Listopada 2010, 17:36

Masz rację, nie rozumiem jak można wejść i w takiej sytuacji napisać tak buracką kwestię. Niezależnie od bycia członkiem.
Kruk Siwy - 3 Listopada 2010, 19:05

Takie wypowiedzi jak powyższa są żałosne. Nie każdy potrzebuje żeby się nad nim użalać. ihan właśnie nie potrzebuje.
To dla ciebie widać naprawdę nie do pojęcia.
A z ihan nie raz mówiliśmy sobie rzeczy po których inni trzaskali by się po obliczach. Tyle.

shenra - 3 Listopada 2010, 19:11

Kruk Siwy napisał/a
Nie każdy potrzebuje żeby się nad nim użalać
Czy wyrażenie swojego stosunku do odejścia kogoś z forum, to użalanie się nad nim? Świetnie.
Kruk Siwy - 3 Listopada 2010, 19:12

Ech, bo mi się to wszystko ze stypą kojarzy. A odejścia ihan nie przyjmuję do wiadomości.
jewgienij - 3 Listopada 2010, 19:19

Kruk Siwy napisał/a
Takie wypowiedzi jak powyższa są żałosne. Nie każdy potrzebuje żeby się nad nim użalać. ihan właśnie nie potrzebuje.
To dla ciebie widać naprawdę nie do pojęcia.
A z ihan nie raz mówiliśmy sobie rzeczy po których inni trzaskali by się po obliczach. Tyle.

Co jest żałosne? Że dziewczyny się wspierają? Ihan to kobieta, mimo że twarda( sam się z nią kłóciłem, a potem polubiłem), to nie sparingpartner. Broniąc Ihan, jesteś niegrzeczny w stosunku do Martvej. Kto tu jest miękki i żałosny?

Kruk Siwy - 3 Listopada 2010, 19:22

jewgienij, kto jest niegrzeczny wobec kogo? Poczułeś dym? To idź w kominku napalić.
jewgienij - 3 Listopada 2010, 19:23

Jak jest dym, nie trzeba palić. Ty jesteś niegrzeczny, przeczytaj swoje posty.
nimfa bagienna - 3 Listopada 2010, 19:24

Ludzie, nie nakręcajcie się.
Odeszła? Odeszła. Nie po raz pierwszy? Nie, nie po raz pierwszy. Będzie chciała, to wróci, tak jak już raz wróciła. A jak nie będzie chciała, to nie wróci.
Ale to chyba nie powód, by brnąć w personalne czepialstwo, niezręczne sformułowania i wzajemne wychowywanie się. Za starzy na to jesteśmy.

Kruk Siwy - 3 Listopada 2010, 19:24

jewgienij, znam cię od dawna. Tu i teraz nie będziesz miał zabawy.
Agi - 3 Listopada 2010, 19:26

Panowie, pax .
Kruk Siwy - 3 Listopada 2010, 19:27

Słyszę i słucham.

Partner forum