To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Najnowszy numer - Kiedy nowy/kolejny numer SF?

NURS - 28 Października 2005, 12:59

Dzieki Sulka, przekażę gdzie trzeba.
Pako - 28 Października 2005, 15:05

Hmm.. sprawdzałem aw saloniku prasowym w minimalu, nie pamiętam jak się nazywa, szybko sprawdzałem... coś na I... i nie było, sprzedawczyni nawet nie wie, że SFFH mam do niej dotrzeć albo coś, wie natomiast, że SF już do niej nie dochodzi. I tak dobrze ;)
Poślę brata do emipu w rybniku, albo sam tam sprawdzę, jeśli będę miał okazję sie tam wyrwać.

NURS - 28 Października 2005, 15:39

Spoko, u Ryszki będzie na pewno.
aa3 - 28 Października 2005, 21:06

To ja zdaje relacje w częstochowskim EMPIKU już dziś popołudniu było :!:
z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku ide spać :wink: dobranoc wszystkim !

NURS - 28 Października 2005, 21:24

Ku chwale ojczyzny. Dzięki aa3.
GAndrel - 29 Października 2005, 08:45

Melduję, że do mojej zapadłej-dziury-na-końcu-świata SFFH dotarł wczoraj, tj. 28.10.2005. :)
NURS - 29 Października 2005, 09:17

Czyli pokrylismy cały kraj w trzy doby, jak rzekłby pewien spec od inseminacji:-)
Pako - 29 Października 2005, 10:40

No.. nie jest źle :) Mogło być lepiej ;) Żeby tak jeszcze w moim kiosku było :P
Najwyżej kiedyś brata pogobnnię do empika na serio.. tam ma być, bo jak nie :twisted:

NURS - 29 Października 2005, 10:47

W EMPiKach musi być, to solidna sieć. Z kioskami, jak już mówiłem, problem jest taki, że jest ich 10 razy więcej niż nakładu:-) Ale na to chyba jest rada. petycja do kioskarza, to mawete może potwierdzić, ale kioskarz może sprowadzić jakis tytuł o ile go naciśniecie i będziecie potem kupować. Może to jest metoda na poprawę sytuacji.
Z innej beczki, jak podacie mi numer PSD (czyli identyfikator kiosku, mogę spróbować napisac do ruvhu, żeby uwzględnił to w rozdzielnikach - acz tutaj nie jestem pewien skuteczności.

Taclem - 29 Października 2005, 16:04

W gdanskim Empiku jest, ale kioski nie za bardzo.
bogow - 30 Października 2005, 14:31

Czy możesz NURSie powiedzieć coś na temat następnego numeru, którego zajawką jest Twój avatar?
NURS - 30 Października 2005, 14:33

Oczywiście. To będzie numer drugi, który pojawi się w kioskach 30 listopada.
bogow - 30 Października 2005, 14:36

Tak, to oczywiste, mam to o co prosiłem ;) "coś"
Pako - 30 Października 2005, 19:12

Precyzuj lepiej pytania ;)
A wy o następnym numerze już gadkę zaczynacie, a ja tu jeszcze tego pierwszego na oczy nie widziałem. Trzeba to zmienić :)

bogow - 30 Października 2005, 19:27

Coś tam na tej okładce widać, stąd moje zapytanie. Cóż święte prawo RedNacza ujawniać informacje o następnym numerze, wtedy kiedy uzna to za stosowne. Nie mam więc zamiaru więcej na ten temat nudzić :)
Logan - 30 Października 2005, 19:28

Jak Naczelny nie zapomni, to jeszcze dzisiaj "powieszę" na forum okładkę numeru 02. Szczegóły numeru będą później.
NURS - 30 Października 2005, 19:38

bogow napisał/a
Tak, to oczywiste, mam to o co prosiłem ;) coś

Miałem dobrego nauczyciela. Jesli kojarzysz Forriego, czyli Forresta Ackermana, fana numer 1 na swiecie, to własnie on mnie nauczył tej metody, jego św. pamięci zona Wendy zawsze prosiła o kropelke soku. I on jej nalewał:-)

bogow - 30 Października 2005, 19:51

Nazwisko obiło mi się o uszy... Chwila na google i... Człowiek, który wymyślił termin sci-fi?
NURS - 30 Października 2005, 19:52

Tep, ten sam. Mistrz świata i żywa legenda.
roger - 2 Listopada 2005, 09:31

NURS napisał/a
bogow napisał/a

Miałem dobrego nauczyciela. Jesli kojarzysz Forriego, czyli Forresta Ackermana, fana numer 1 na swiecie, to własnie on mnie nauczył tej metody, jego św. pamięci zona Wendy zawsze prosiła o kropelke soku. I on jej nalewał:-)

ty znasz Ackermana? i ja chceee :) . podobno znal jeszcze Gernsbacka i Wellsa :)

roger - 2 Listopada 2005, 09:41

to jest ciekawe czytanie o nim: http://www.dragoncon.org/people/ackermf.html
i to tez: http://www.imdb.com/name/nm0009969/maindetails . wiedzialesz, ze gral w Beverly Hills Cop 3 i w Jacksonowym Braindeade :) ?

NURS - 2 Listopada 2005, 10:01

roger napisał/a
NURS napisał/a
bogow napisał/a

ty znasz Ackermana? i ja chceee :) . podobno znal jeszcze Gernsbacka i Wellsa :)

On wszystkich znał osobiście. Jak powiedziałem, człowiek legenda. Byłem u niego w L.A. w Ackermansion, mam trochę fajnych fotek:-)

NURS - 2 Listopada 2005, 10:03

roger napisał/a
to jest ciekawe czytanie o nim: http://www.dragoncon.org/people/ackermf.html
i to tez: http://www.imdb.com/name/nm0009969/maindetails . wiedzialesz, ze gral w Beverly Hills Cop 3 i w Jacksonowym Braindeade :) ?

W Independence Day stał na dachu tego znukowanego wiezowca:-) Ludzie z branży często osadzali go w takich cameo z sentymentu. Zdziwiłbyś się ile tego było. Ale miał też jedną powazniejszą rolę a filmie Aftermath.

Margot - 4 Listopada 2005, 16:53

A ja się tylko zastanawiam, czy już mam zacząć odliczać?? Od którego momentu można odliczać? Bo chcę odliczać, odliczanie mi się podobało, od razu numer był, jak należy :D
NURS - 4 Listopada 2005, 16:57

planowy odjazd 30tego
Margot - 4 Listopada 2005, 17:17

NURSie <oburzenie/mode on> PRZECZYTAŁAM, KIEDY BĘDZIE <oburzenie/mode off>
Zastanawiam się, od którego momentu można odliczać? Na 10 dni przed, na 15... A może już od jutra zacząć?

NURS - 4 Listopada 2005, 17:36

Wolna wola, piekła nie ma:-)
Margot - 4 Listopada 2005, 17:41

No, to....

Do nowego, drugiego numeru SF (oraz inne literki, których nie mogę zapamiętać) zostało aż....

26

:mrgreen:

Z tego miejsca pokornie proszę Adminów o dyspensę na ten jeden wątek, w którym tylko jeden kolor i tylko na jednej liczbie będzie się pojawiał, oczywiście, za pozwoleniem. Jak pozwolenia nie będzie, kolor usunę, choć z nieukrywanym rozczarowaniem...

NURS - 4 Listopada 2005, 18:18

Może zmień na zielony, albo jakis inny sraczkowaty, bo czerwień to na ostrzeżenia jest zarezerwowana.
Godzilla - 4 Listopada 2005, 18:30

26!

Partner forum