Blogowanie na ekranie - Foratorium
Ziemniak - 14 Września 2009, 20:02
illianna napisał/a | a moja najpierw popierdziała, popykała, a potem zrobiła cudny kolaż kolorów w formie pasków i kwadratów, po wyłączeniu na drugi dzień dała się uruchomić i wyjąć sobie płytę, ale potem padła na następnym filmie z pendriva odtwarzanym, może wiesz co mogło się zepsuć, to będę z nimi inaczej gadać przy reklamacji |
Podejrzewam zasilacz, ale może być też płyta główna, naprawią i będzie dobrze Nie kupuj niczego innego, w najgorszym razie wymienią ci na inny, a nic lepszego za tą kasę nie kupisz. Manty mają ą zaletę, że odtwarzają wszystkie płyty bez różnicy (może z wyjątkiem chodnikowych) i mają dość długą gwarancję, a jak gwarancja się skończy, wyrzucasz i kupujesz nowy
illianna - 14 Września 2009, 20:11
dzięki, zrobię tak jak mówisz, szkoda tylko, że go kupiłam w M1 a nie gdzieś bliżej
to co kto ma ochotę nawiedzić chorych i kiedy?
shenra - 14 Września 2009, 20:13
Zgłaszam gotowość bojową. Ale to i w wąteczku krakowskim trza rozdmuchać.
Ziemniak - 14 Września 2009, 20:14
illianna napisał/a | szkoda tylko, że go kupiłam w M1 |
W M1 mają spoko serwis, w dodatku można sprawdzać przez sieć co się dzieje ze sprzętem i czy jest już do odbioru.
illianna - 14 Września 2009, 20:14
tak ostrożnie z tym dmuchaniem, bo sił mało, kameralnie też jest miło, ale myślę, że jak zwykle sie pomieścimy, tylko tym razem to goście muszą obsługiwać imprezę, bo z gospodarzy lekkie dętki są obecnie
illianna - 14 Września 2009, 20:15
Ziemniak, no to git, jak wrócę do zdrowia, pojadę, a na razie posuch filmowa
shenra - 14 Września 2009, 20:18
illianna, jak da się Ciebie utrzymać w miejscu mimo tej dętkości, to jakoś zorganizujemy to i owo.
Martva - 14 Września 2009, 20:38
illianna napisał/a | jak chcesz ja mam samoopalacz,który u Chorwatów przypadkowo kupiłam myśląc, ze to balsam |
Eeeej, bo moja mama przybiegła zapytać co mi się dzieje
shenra - 14 Września 2009, 20:39
Martva, musisz rechotać nieco ciszej i z taktem, jak prawdziwa kobieta. Przyłóż sobie dłoń do twarzy i wydaj z siebie stłumione ziewnięcio-westchnięcie
Martva - 14 Września 2009, 20:55
Nie mogę z Wami, normalnie, wrzucę ten temat do ignorów czy coś... (napisała martva przykładając sobie dłoń do twarzy i wydając z siebie stłumiony rechot, jak nieprawdziwa kobieta)
shenra - 14 Września 2009, 20:59
Dlaczego chcesz nas ignorować? Znaczysja mam się wynieść w jakieś inne zaciszne miejsce, czy założyć swój kąt, gdzie będę kurz zbierać?
illianna - 14 Września 2009, 21:00
ale moja droga no co ty zostań tutaj Martva żartuje ma wisielczy humor po prostu
shenra - 14 Września 2009, 21:10
A mówił jej Ziemniak, żeby nie piła sama tego wina. Ja to blogów raczej zakładać nie będę, nie mam nic mądrego do powiedzenia
Martva - 14 Września 2009, 21:20
shenra napisał/a | Dlaczego chcesz nas ignorować? |
Bo moja matka na mnie podejrzliwie patrzy i mówi że dziwnie się zachowuję.
shenra napisał/a | nie piła sama tego wina |
Podzieliłam się z siostrą, wypiłam jedną małą szklaneczkę, kulturalnie, pod serek i winogronka (proszę mnie nie bić za zdrobnienia, to była naprawdę mała porcja wszystkiego).
illianna - 14 Września 2009, 21:22
Martva, ale jakoś tak do główki poszło i się teraz chichota nieprzyzwoicie
shenra - 14 Września 2009, 21:24
I jeszcze na nas zwala. Ja wiem, że jestem zawsze pod ręką, jak nie ma winnego, ale to już szczyt. Żeby całkiem Bogu ducha winnego chomika obarczać odpowiedzialnością za podejrzliwe spojrzenia rodzicielek...co to, to nie
illianna - 14 Września 2009, 21:52
no
shenra - 14 Września 2009, 21:55
illianna, tak o walącym się samointerpretującym życiu to Cię rozumiem dość dobrze, co prawda inne gadżety się psują i walą, ale ogólnie suma jest podobna. Ino, że się nie damy, prawda?
Martva - 14 Września 2009, 21:55
Pfff z przytupem, dziewczęta. Czy jakoś tak
illianna - 14 Września 2009, 21:59
nic się nie martv już niedługo upijemy cię publicznie, przywieźliśmy całkiem ciekawą kolekcję flaszek
shenra - 14 Września 2009, 21:59
Martva, to Twoje pfff jest warte wszystkich pieniędzy
Martva - 14 Września 2009, 22:05
illianno droga, dlaczegóż mnie chcesz upijać publicznie? Powinnam podejrzewać ze żywisz jakieś niecne zamiary wobec moje skromnej osoby?
illianna - 15 Września 2009, 09:29
lubię jak się chichoczesz
Kruk Siwy - 15 Września 2009, 09:37
Cześć chorutka... żeby tak wszystkie chore wyglądały...
Muszę chyba wrzucić ten temat do ignorów bo mnie za bardzo rozprasza. A robota piszczy.
Trochę zazdroszczę Ci wakacji, sądząc po zdjęciach - udanych. W tym roku musiałem nureczkę samą do Szkocji wysłać. Ale w przyszłym namawiamy się na jakieś brzegi Adriatyku. Ona będzie nurczyć a ja będę zbierał natchnienie jak to artyście wypada - pod włoskim niebem.
Takie jest moje postanowienie.
hrabek - 15 Września 2009, 09:44
Apropo Szkocji, mój japoński szef pojechał z rodziną do Szkocji i w dwa tygodnie objechał wszystkie największe destylarnie Whiskey. W każdej oczywiście próbował i zakupował trunek. Ciekawe, czy rodzina podzielała jego pasję
Kruk Siwy - 15 Września 2009, 09:57
To co pokazują turystom to nudne jest niebywale i służy jeno zarobkom pilotów, i właścicieli destylarni.
Co ja podrzędnej fabryczki nie widziałem? Albo i nie podrzędnej?
illianna - 15 Września 2009, 11:17
Kruk Siwy, polecam jednak Chorwację i dla Nureczki i dla Ciebie, koło Opatiji na przykład jest mnóstwo fajnych miejsc do nurczenia, jest baza nurkowa, a dla ciebie dobre żarełko w przystępnych cenach,zacny napitek, który można kupić w miejscowych miejscach produkcji, zwłaszcza Motovun jest pod tym względem dobry,ale każdy Chorwat wskaże ci jakąś miłą destylarnię, mimo że Chorwacja podrożała nadal wypada korzystnie cenowo w porównaniu z bardzo snobistycznymi Włochami, którzy strasznie żerują na turystach, a Chorwaci mili ludzie i dogadać się można po ludzku, a jeszcze na koniec zawsze mówią Ci chvala jak coś kupujesz, no i woda przejrzysta nie jak po włoskiej stronie, figi rosną przy drodze, tudzież liście bobkowe, raj
Kruk Siwy - 15 Września 2009, 12:01
Ano się zobaczy ale Chorwaci to chyba mówią: hvala, mnogo hvala dobro dośli nad Jadranskom Morem!
illianna - 15 Września 2009, 12:18
tak, masz rację, oni się nawet przez H nazywają ci Chorwaci
shenra - 15 Września 2009, 13:44
To jak z tym spotkaniem? Bo coś słabo z deklaracjami godzinowo-dziennymi.
|
|
|