To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - Filmy oczekiwane

dzejes - 22 Lutego 2007, 16:38

Czekam na tego Ghost Ridera, oj czekam.
Zawiodłem się potwornie na Punisherze, może to będzie lepsze.

hrabek - 23 Lutego 2007, 08:46

Mi tam sie wydaje, ze bedzie chala. Ogladalem jakis raport z produkcji i te urywki, ktore tam pokazali nie nastroily mnie jakos szczegolnie optymistycznie. To bardzo zle, bo od dawna czekalem na film o Ghost Riderze. Juz samo obsadzenie Cage'a w roli dwudziestoparolatka to smiech na sali. A jak jeszcze uslyszalem, ze to film o wielkiej milosci, to mina mi zrzedla. Ale moze tylko zrzedze, a film okaze sie znakomity? Oby...
dzejes - 23 Lutego 2007, 13:01

Oby chodziło o wielką miłość do motocykla, łańcuchów i tak dalej :twisted:
Szenute - 23 Lutego 2007, 13:15

Trzeba wierzyć, że ten film nie bedzie chałą.
corpse bride - 23 Lutego 2007, 17:36

widziałam trailer jakiś czas temu i nie był odstręczający...
NURS - 23 Lutego 2007, 20:16

Cóż, w moim rankingu pod Hulkiem. Sprawna historyjka bez wiekszego sensu i z niezłymi efektami. Piekielny bike jest zawodowo animowany, i czacha dymi jak trzeba, ale to nie pierwsza liga.
koVaal - 25 Lutego 2007, 12:21

Ja najbardziej czekam na Wiedźmina, którego zrobią Amerykanie, wyreżyseruje Peter Jackson, budżet wyniesie minimum 200-300 mln dolarów... Eh, rozmarzyłem się. :roll:
Dunadan - 25 Lutego 2007, 12:30
Temat postu: Aliens vs Predator 2
OK, to tak dla podniesienia poziomu adrenaliny...
AvP 2:
http://www.youtube.com/wa...related&search=

A tu ciekawa ciekawostka - Batman vs Predator i Aliens :mrgreen:
http://www.youtube.com/wa...related&search=

Swoja drogą to ja nie wiem na co liczę... wydaje się że tak genialny pomysł jak spotkanie dwóch najsłynniejszych kosmicznych przybyszy w historii kina został totalnie schrzaniony i zaprzepaszczony... ale ciągle gdzieś tam tkwi we mnie iskierka nadziei... może "dwójka" się wybije choć chyba tak nie będzie :cry:

... i Yautja umrze haniebną, naturalną śmiercią...

Dunadan - 1 Marca 2007, 17:24

co jest... wszyscy maja AvP w czterech literach...? a moze juz wszyscy stracili nadzieje :|

No to jeszcze takie cudo - Resident Evil: Extinction:
http://imdb.com/title/tt0432021/
:shock:

Kolejna wspaniala seria spieprzona :-/

Kirasz - 2 Marca 2007, 12:38

Chodzi o ta komedie AvsP ??

Zeby nie bylo ze spam...Ghost Rider...ze tak powiem...kaszana, moze nie straszna ale jednak nic rewelacyjnego. Cage ostatnio szaleje :/

Dunadan - 2 Marca 2007, 15:06

Ale Ghost Ridera nie oczekujemy bo już jest :mrgreen:
Co do AvP - nie mówię o ostatnim filmie tylko o samym pomyśle i tym że ciągle mam nadzieję... płoną chyba jednak :/

hijo - 12 Marca 2007, 12:48

a ja właśnie natknąłęm się na TO i już jestem ciekaw co to będzie
Anonymous - 12 Marca 2007, 14:57

Ja też, ale wiem, że na pewno polecę biegiem do kina. ;P:
hrabek - 12 Marca 2007, 15:01

hijo, nie wiedziales, ze bedzie trzecia czesc? Toc to od razu bylo wiadome, jak tylko rozeszly sie plotki o sequelu. Zreszta wieksza czesc zdjec juz i tak sie zakonczyla, bo byly krecone rownolegle do czesci drugiej i trzeciej. Ale dwojka mnie bardzo rozczarowala, w zwiazku z czym na trzecia czesc nie czekam.
hijo - 12 Marca 2007, 15:39

count, wiedziałem że będzie 3cia część, ucieszyłą mnie data premiery. Będzie coś fantastycznego do obejrzenia pomiędzy 300 a transformers. Mnie 2 nie rozczarowała więc tym bardziej wyczekuję 3
hrabek - 12 Marca 2007, 15:42

OK, chcialem sie tylko upewnic ;)
Ja ze swej strony nie moge sie juz doczekac trzeciego Spidermana, ktory w tej chwili jest najlepsza ekranizacja komiksu. Czekam tez na Sin City 2, ale to chyba niepredko. No i na nowego Harrego Pottera, a co. Czworka co prawda byla beznadziejna, ale moze w piatce wroci poziom trojki.

Anonymous - 12 Marca 2007, 15:48

Widziałam trailer Spidermana i wyglądal całkiem sympatycznie. Myślę, że sie wybiorę, chociaż fanką poprzednich częśli nie byłam zupełnie, ale ten czarny kostiumik prezentuje sie nieźle. :wink: Na Sin City 2 tez czekam, Na Harrego mniej, ale przynajmniej wybiorę się za darmo na wycieczkę z klasą. :wink: Widziałam jeszcze trailer filmu pt. Sunshine, ktory przez chwilę zapowiadał się ciekawie, ale później już bardzo amagedonowato. :? No ale zobaczymy.
hijo - 12 Marca 2007, 15:52

count, a ja jakoś nie lubię spidermana i nie zachwycił mnie nigdy komiks, ani kreskówka, ani żadna z ekranizacji jakie widziałem. HP mnie nie wciąga i do tej pory nie przeczytałem żadnej książki ani nie obejrzałem żadnego filmu, więc i tu mnie kolejna część nie interesuje, ale na Sin City 2 baaardzo chętnie bym poszedł
hrabek - 12 Marca 2007, 15:58

Ja uwielbiam Spidermana, chociaz jak ostatnio czytalem wydane w Polsce przez TM-Semic stare komiksy, to mi sie strasznie infantylny wydawal. Ale tym bardziej podoba mi sie wizja Raimiego, ktory pokazal to co w Spidermanie najlepsze, infantylnosc odkladajac na polke. Wyszlo mu widowisko moze bez jakichs specjalnych aspiracji, ale tez i bez nowobatmanowskich udziwnien. Po prostu swietny film akcji.
Sin City to moim zdaniem najlepsza ekranizacja komiksu. Nie wiem, czy widzieliscie komiks, ale sceny w filmie wygladaja identycznie jak karty komiksu. Tyle ze ja komiksu czytac nie moglem, bo sie nie dalo, dla mnie byl zbyt dziwny. Film za to jest prawdziwym majstersztykiem.

hijo - 12 Marca 2007, 16:13

count napisał/a
Film za to jest prawdziwym majstersztykiem.
no tu sięz tobą zgadzam :) komiksu nie przeczytalem, jakoś nie mam serca do komiksów. Nie odpowiada mi ta forma
NURS - 12 Marca 2007, 16:20

Sięgnij po te najlepsze opowieści. Zdziwisz się, jak inne i ciekawe moga być. Typowe TM-y to faktycznie tylko rozpierducha, choc juz w mini seriach bywa lepiej.
hijo - 12 Marca 2007, 16:32

próbowałem i jak na razie potrafię przeżyćmangę amerykańskie komiksy mi nie podchodzą, ale może z czasem, kto wie
Argael - 12 Marca 2007, 18:17

A ja czekam na Prince of Persia: The Sands of Time. Część ekipy odpowiedzialnej za "Piratów z Karaibów", z Jerrym Bruckenheimerem na czele, gwarantuje jakość od strony rozrywkowej i wizualnej. Z kolei za scenariusz ma odpowiadać scenarzysta gry, więc klimat opowieści powinien zostać zachowany. Ciekawe tylko, kto będzie grał Księcia.
Trochę jeszcze trzeba poczekać, ale mam cichą nadzieję, że będzie warto.

Nova - 12 Marca 2007, 19:03

A 'Desperacja' Kinga nawet się na kina w Polsce nie załapała, tylko od razu DVD :(
NURS - 12 Marca 2007, 19:05

Bo to była produkcja z przeznaczeniem dla TV i DVD
Nova - 12 Marca 2007, 19:33

A z początku zdaje sie że wspominali coś o wersji kinowej
Dunadan - 12 Marca 2007, 22:58

Oj, tak, ja też czekam na Spidermana 3!!! nie mogę się doczekać Venoma :D
NURS - 12 Marca 2007, 23:44

Nova, na poczatku wszystko jest kinowe, a konczy się, jak kończy. Dwie kopie, żeby odhaczyć, a reszta na DVD.
dzejes - 13 Marca 2007, 07:50

Srutu tutu rozpierducha - a Ostatnie łowy Cravena w TM Semic nie wyszły? :D
Czarny - 13 Marca 2007, 07:53

dzejes napisał/a
Srutu tutu rozpierducha - a Ostatnie łowy Cravena w TM Semic nie wyszły

Ale Ostatnie łowy Cravena to właśnie miniseria (wydana przez TM-Semic), o których NURS wypowiada się pochlebnie. :wink:

Partner forum