To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Mechaniczna pomarańcza [film] - "Zagubieni" - "Lost".

BR - 28 Marca 2006, 12:12

Do tej pory obejrzałem 15 ocinków drugiej serii, nadal serialem jestem zachwycony. Na TVP1 podobno ma być na jesieni. Obawiałem się, że drugi sezon już nie będzie tak dobry, jak pierwszy, ale na szczęście myliłem się. :)

Przy okazji wszystkich fanówi antyfanów LOST zapraszam na moje forum o tym serialu (jeszcze młode, mało postów mamy, ale jeżeli włączycie się w dyskusję pomożecie nam to rozkręcić). http://www.f-lost.prv.pl

lavojtek - 28 Marca 2006, 13:28

Łodzianin napisał/a
Dowiadujemy się, że jack wiózł z Australii ciało ojca. Potem Jack znajduje pustą trumnę i widzi na plaży jakiegoś człowieka w garniturze. Cholera, przewidziało mi się? Czy nigdy do wątku nie wrócono?

Do tego watku jak narazie nie wrocono ale rozni ludzie widza rozne rzeczy na wyspie. Chociazby Kate i jej czarny kon! :mrgreen:

reginald - 28 Marca 2006, 14:18

Najlepszy jest Sawyer i różne okulary, które wynajduje - z odcinka na odcinek są coraz bardzije odjazdowe 8)
Łodzianin - 30 Marca 2006, 21:57

Podobno to Walt jest taki niesamowity. Jego biały niedźwiedź był zywcem wyjety z komiksu, może ma chłopak jakieś możliwosci materializacji? Moze ten koń to też jego dzieło? :shock:
lavojtek - 30 Marca 2006, 22:13

Ciezko mi rozmawiac na temat Lost bo wlasnie ogladalem 16 odcinek 2 serii a nie wiem na jakim etapie wy jestescie :) O ile trop bialy niedzwiedz-Walt moze byc prawdziwy to czarny kon-Walt z prostej przyczyny jest falszywy :D
elam - 1 Kwietnia 2006, 09:59

miejmy tylko nadzieje, ze wszystkie te "kluczyki" z pierwszego sezonu znajda KIEDYS swoje wytlumaczenie...
Łodzianin - 1 Kwietnia 2006, 14:54

Jakim cudem oglądacie szesnasty odcinek? No chyba, ze mieszkacie w jakimś zgniło-imperialistycznym kraju, którego nie ogrzewa słońce Ojca Tadeusza.
NURS - 1 Kwietnia 2006, 18:52

Kurcze, i zepsułem sobie całą zabawę, tak długo meczyłem kumpla z L.A., ktory w Foxie pracuje, ze mi przysłał ramowke LOST, znaczy taki skrypt, który autorzy skladają u producenta, zeby kase dostać na produkcje.
Nie zgadniecie jakie jest zakończenie :-( Cała sprawa roi się w głowie Jacka, który umiera po katastrofie lotniczej, takie zbitki myslowe. w przebitkach losy wszystkich postaci beda się coraz bardziej zazębiąc, to juz widac, w drugim planie prawie zawsze ktos z innych pasażerów się przewija, i tego będzie coraz więcej. Są też inni, jak ktos sie przypatrzy dokładnie. to ludzie z jego przeszłości.
Na pokładzie podczas lotu będzie porwanie, tylko oni przezyja masakrę, stąd sie dobrze znają, przez pare godzi będą siedzieć tylko ze sobą.
Shit, a spodziewałem się jakichs odjazdów, fajtastyki :-(

lavojtek - 1 Kwietnia 2006, 19:21

Jezeli to jest prawda (mam nadzieje ze to prima aprilis) i napisales to bez ostrzezenia o spoilerowaniu to ja normalnie ze zlosci wypisuje sie z forum i przestaje kupowac SF! :evil:
NURS - 2 Kwietnia 2006, 01:46

Prima aprylis :twisted:
Ziuta - 2 Kwietnia 2006, 12:21

I dobrze, bo bym zatłuł. Najpierw k*** scenarzystów, a potem Ciebie, Nursie :twisted:
NURS - 2 Kwietnia 2006, 13:26

He he he :-) Od tego jest pierwszy kwietnia. I mam andzieję, że chłopaki maja coś w zanadrzu a nie robią tego na matrixa.
Hauer - 2 Kwietnia 2006, 15:29

NURS, a moze Ty właśnie odgadłeś zakończenie?
Ziuta - 2 Kwietnia 2006, 15:31

Boże uchowaj! Oglądałem już taki film, "Drabina Jakubowa" się nazywał. Świetny, interesujący, ale takiego samego numeru w Lost chyba nikt by nie zdzierżył.
NURS - 2 Kwietnia 2006, 16:00

Osobiście wątpie w taki przebieg zdarzeń - za duzo w tym historii innych ludzi i to sięgajacych daleko wstecz. Ale prawdy to szybko nie poznamy, a może nawet nigdy.
był kiedys taki serial, o facecie, który obudził sie na wyspie, w niby ośrodku medycznym i chce z niego uciec. nie pamiętam juz tytułu, ale to podobny klimat, wazniejsze jest jak sie wydostawał, od tego, dlaczego tam się znalazł. co chyba nie było w końcu wyjasnione.

Angelus - 2 Kwietnia 2006, 16:42

Mało zawala nie dostałam! :evil: Ja sobie wypraszam takie żarty! :evil:

Choć jako, ze był to Prima Aprilis to wybaczam. :wink: :mrgreen:

NURS - 2 Kwietnia 2006, 20:17

Angelus, w prima aprilis liczą się tylko wielkie żarty :-) I tak za późno na to wpadłem :-(
lavojtek - 2 Kwietnia 2006, 20:49

Troche zbyt powaznie podszedlem do trwojego posta. :oops: Moze dlatego ze tutaj nie ma prima aprilis i dopiero zona mnie uswiadomila. Inacze moj post mogl byc ostrzejszy :twisted:
Sam to wymysliles NURS'ie? Bo to mi wyglada na scenariusz filmu pt. Stay! Jezeli nie widziales to polecam!

NURS - 2 Kwietnia 2006, 22:00

Zapewniam, że pisałem, co mi pod klawisz podeszło :-)
lavojtek - 2 Kwietnia 2006, 23:01

Yuppi!!! :bravo :mrgreen: Wlasnie ogladalem 17 odcinek 2 serii. WYMIEKAM!!! :D
Słowik - 3 Kwietnia 2006, 09:02

Kurde, ja też do niego dotarłem. Bobmba !
Polecam stronę:
http://www.lostcasts.com
Goście robią tam rozkład każdego odcinka, a w ostatnim kawałku na stronie analizują mapę z Łabędzia.

NURS - 3 Kwietnia 2006, 10:20

Maniacy :-) Ale doskonale ich rozumiem.
Angelus - 3 Kwietnia 2006, 17:27

NURS napisał/a
Angelus, w prima aprilis liczą się tylko wielkie żarty :-) I tak za późno na to wpadłem :-(

hehehe...a ja miałam urodziny 01.04 i nikt mi dowcipu nie zrobił poza Tobą! :mrgreen: Ale Twój żart był najokrutniejszy z możliwych! :bravo

NURS - 3 Kwietnia 2006, 17:34

Dziekuje za uznanie i dobre słowo, madamme :-)
I wszystkiego najlepszego!!!!
A głos w naszym plebiscycie oddany :?:

Merigold - 3 Kwietnia 2006, 20:43

lavojtek napisał/a
Yuppi!!! :bravo :mrgreen: Wlasnie ogladalem 17 odcinek 2 serii. WYMIEKAM!!! :D

Ja właśnie skończyłam, chyba najlepszy odcinek drugiej serii.

lavojtek - 3 Kwietnia 2006, 22:09

Merigold napisał/a

A wiesz kim byla kobieta, ktorej Locke sprawdzal dom? :mrgreen:

Merigold - 3 Kwietnia 2006, 22:39

Merigold napisał/a

A wiesz kim byla kobieta, ktorej Locke sprawdzal dom? :mrgreen: [/quo

Nie wiem, tu mnie zainteresowałeś. Kim?

Merigold - 3 Kwietnia 2006, 22:49

Dziewczyna Sayida??
lavojtek - 3 Kwietnia 2006, 22:51

To ta sama aktorka ktora grala Nadie, dziewczyne Sayida. A czy to ta sama postac? Hmmm... Czas pokaze :mrgreen:
Wracajac do odcinka 17! Po dluzszym okresie "normalnych" odcinkow, tworcy zaserwowali prawdziwa bombe atomowa. Ten odcinek stawia wiele znakow zapytania i otwiera kilka nowych watkow. Cos mi sie widzi ze na 2 sezonach sie nie skonczy :D Ja tam sie ciesze!

NURS - 3 Kwietnia 2006, 23:37

Jesli aktorka jest ta sama, to jest Nadia. Zresztą w wielu retrospekcjach sa postacie z innych retrospekcji, to normalka, trzeba umiec sie przypatrywać :-)

Partner forum