Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
Fidel-F2 - 27 Grudnia 2006, 19:53
a nie mówiłem, wyłudza głaskanie
Martva - 27 Grudnia 2006, 20:01
Bo sprowokowałeś
dzejes - 27 Grudnia 2006, 20:04
<głask><głask>
A co do dziwnych propozycji - do mnie cmokał zalotnie pewien osobnik na dworcu Warszawa Główna. Biedak.
Martva - 27 Grudnia 2006, 20:09
No
Może mu się Twoje uszka podobały. Albo rumieńce. Albo ogonek
dzejes - 27 Grudnia 2006, 21:13
Ogonek?
Martva - 27 Grudnia 2006, 21:15
Ykhm... no wiesz.
To takie żółte, zygzakowate, z tyłu... To NIE jest ogonek?
Kruk Siwy - 27 Grudnia 2006, 21:33
dzejes, dżezus to teraz podrywają nawet w muzeach...
Anonymous - 27 Grudnia 2006, 21:49
Nie, to piorunochron, albo uziemienie.
Kruk Siwy, dlaczego w muzeach?
Fidel-F2 - 28 Grudnia 2006, 05:31
krisu a byłeś kiedy na centralnym w wa-wie?
mawete - 28 Grudnia 2006, 12:44
Martva: ładna jesteś, nawet bardzo. Sama interpretować możesz moją wypowiedź
gorat - 28 Grudnia 2006, 14:57
To żółte u dzejesa to korbka jest.
Gdzie i kogo trzeba głaskać, bo monitor raczej nie przekaże?
Anonymous - 28 Grudnia 2006, 17:30
Cytat | krisu a byłeś kiedy na centralnym w wa-wie? |
Oszszywiście... Acha, już kojarzę, to muzeum macie na myśli. Ok.
Martva - 28 Grudnia 2006, 21:13
Głaskać trzeba mnie. Wystarczy wirtualnie, chyba że ktoś będzie na Krakonie, tylko wtedy ostrożnie, żeby mi fryzury nie zepsuć
Anonymous - 28 Grudnia 2006, 22:56
[Open caress mode]Głask
10 let "martva"= a
20 if a =< 0 then goto 60
30 if a >0 then goto 40
40 if a >0 then goto 50
50 "głask"goto 40
60 end
Kiedyś uczyłem się basica. Dzisiaj z tej wiedzy nic nie zostało. Chyba. Same byki,a zresztą...
Fidel-F2 - 29 Grudnia 2006, 06:02
10 "głask"
20 goto 10
i wystarczy
Pako - 29 Grudnia 2006, 08:31
Krisu - przy odrobinie szczęścia zrobiłęś sobie pętelkę.... nieskończoną Bo jeśli przy pierwszym podejściu "martva" będzie >0 to potem już się pętla nigdy nie skończy, czego byś nie wydziwiał
No i nie ma deklaracji zmiennej a. Przyrównujesz martvą do a, czyli martwa przyjmie wartość przechowywaną w bloku pamięci nazwanym a. Przypisanie idzie od lewej do prawej. Temu co jest po lewej przypisuje sie wartość tego, co jest po prawej, nie na odwrót.
Kruk Siwy - 29 Grudnia 2006, 09:42
Pogięło ich. Proces głaskania jest bardzo prosty. Łapie się Martvą, szybkim ruchem prawej ręki głasku gaasku, jeżeli fryzura jeszcze nie przypomina miotły w którą trzepnął piorun poprawia się lewą reką.
A potem chodu!
Martva jest martvwa i tak nie dogoni...
A i wszystko robie sie zgodnie z prośbą Martvej b. ostrożnie. Fryzury oczywiście tym sposobem nie psujemy tylko czynimy ją bardziej trendy a nawet cool.
Fidel-F2 - 29 Grudnia 2006, 09:44
jeśli pętla będzie nieskończona to można zagłaskać na śmierć, ale czy to działa w wypadku Martvej?
Anonymous - 29 Grudnia 2006, 18:08
Pako, mówiłem, że byki?
Fidel-F2, no taki miałem zamiar, na śmierć zagłaskać.
elam - 30 Grudnia 2006, 00:03
takiej to dobrze,
ja tez chce...
Agi - 30 Grudnia 2006, 00:31
Panna Martva lubiła głaskanie
Zazdrościły więc jej inne panie
Jej bloga omijały
I nic tam nie pisały
Obserwując z boku co się stanie
Fidel-F2 - 30 Grudnia 2006, 05:50
elam w głaskaniu pomagają oberżyny, musisz co pokombinować
elam - 30 Grudnia 2006, 10:44
a ja wole melony ..;
Fidel-F2 - 30 Grudnia 2006, 10:48
Ty też? Świat na głowie staje.
elam - 30 Grudnia 2006, 11:08
a z takich warzyw to cukinie. zapiekanka z cukinii z cebula i tartym serem, mmmmm...
Fidel-F2 - 30 Grudnia 2006, 11:13
z cukinii to jest rewelacyjne spagetti
Martva - 30 Grudnia 2006, 11:39
elam - po pierwsze <głask głask> po drugie - załóż bloga i daj linka do swoich zdjęć z melonami po trzecie - cuuuukiiinieee! Mógłby już być lipiec, uwielbiam cukinie. W każdej postaci. Nawet surowe ujdą
Agi55 -Iiiiii! Mam własny limeryk! Dziękuję :*
Agi - 30 Grudnia 2006, 11:50
Miło mi, że Ci się spodobał.
Też uwielbiam cukinie, pod każdą postacią
Fidel-F2 - 30 Grudnia 2006, 11:53
pod każdą to nie, nie moga być zbyt duże
Agi - 30 Grudnia 2006, 12:00
Nie mówiłam o wielkości cukinii, powszechnie wiadomo, że powinny być młode, czyli nie za duże, tylko o sposobach ich przyrządzania.
|
|
|