Planeta małp - Co nas cieszy
thinspoon - 8 Stycznia 2014, 17:04
Godzilla napisał/a | thinspoon, a jesteś pewien, że cenzura wie co powiedziałeś? |
Zapewne automat znalazł "Żywiec", nie znalazł natomiast najbardziej pospolitych wulgaryzmów i poszło
Żelazny - 10 Stycznia 2014, 01:59
Chyba udało mi się napisać szorta . Chyba - bo jeszcze rano będzie oceniany wstępnie i albo zostanie dopuszczony, albo zniknie w pomrokach dziejów. Oprócz listów miłosnych powstałych w młodości jest to pierwsze popełnione przeze mnie świadomie dzieło pisane tego typu
Godzilla - 11 Stycznia 2014, 16:50
Mimo nauczyciela-durnia, Młody nie ucieka od muzyki, wręcz chętnie słucha. Przyswoił sobie mozartowskie uwertury, a teraz na Youtubie ogląda w całości "Uprowadzenie z Seraju" i zaśmiewa się. Swoją drogą doskonałe wykonanie. W planach mamy "Amadeusza".
shenra - 11 Stycznia 2014, 20:57
Przyszły weekend przyprawia mnie o szeroki uśmiech
Kruk Siwy - 11 Stycznia 2014, 21:04
Bo, albowiem, że?
shenra - 11 Stycznia 2014, 21:04
Jestem umówiona na bardzo zacne spotkanie
Kruk Siwy - 11 Stycznia 2014, 23:36
To się cieszym i my: miłościwie panujący nad bałaganem na biurku Kruk Siwy.
shenra - 12 Stycznia 2014, 07:54
Zacnie móc rozcieszać innych
fealoce - 13 Stycznia 2014, 19:26
To uczucie, kiedy po wymianie maili ulubiona wykładowczyni podziękuje ci za zwrócenie uwagi na jakiś szczegół w tekście i stwierdzi, że otworzyłam jej oczy! Czuję się taka mądra, że niemal się siebie boję
<I zastanawiam się, co się teraz nie uda, bo przecież równowaga musi być zachowana. Chociaż może to sobotnie oblanie wrzątkiem się liczy?>
Fidel-F2 - 13 Stycznia 2014, 19:31
A jak zdrowie szanownej koleżanki?
fealoce - 13 Stycznia 2014, 20:16
Noga wciąż na miejscu I może na tym poprzestańmy.
Witchma - 13 Stycznia 2014, 20:18
Chciałam zapytać, na miejscu czego, ale na szczęście się powstrzymałam Szybkiego powrotu do zdrowia!
fealoce - 13 Stycznia 2014, 21:15
Witchma, dzięki
Jak to dziś skomentowała moja kochana Rodzicielka: Cytat | ty powinnaś być zawsze zadowolona, bo wczoraj jak przyszłaś ze szkoły, to nie można było na ciebie patrzeć, taka byłaś brzydka, a dziś- zupełnie inna dziewczyna. No 10 lat młodziej wyglądasz.
|
Na początku chciałam powiedzieć, że po nieprzespanej nocy i dniu na ketonalu mało kto wygląda kwitnąco, ale sobie darowałam
Witchma - 13 Stycznia 2014, 21:42
To ja się ucieszę, że jeszcze tylko jedna prezentacja mi została i jeszcze tylko jedna komora laminarna i będę mogła trochę odetchnąć. Byle jeszcze przeżyć jutrzejszy dzień.
Lowenna - 14 Stycznia 2014, 18:42
Przeżyłam wtorek.
Żelazny - 14 Stycznia 2014, 21:22
Mam zrobione autko
Rafał - 21 Stycznia 2014, 09:44
Jestem zszokowany i ucieszony kompetentnością i operatywnością pracownika infolinii Netii, z którym wspólnie wykombinowaliśmy sposób na przejście na VDSL w terenie gdzie takie numery nie przechodzą. Jak się uda (muszą znaleźć wolne pary, a sądzę, że znajdą) to stawiam facetowi wirtualną flachę i zmieniam zdanie o Netii na wielki plus. Jest szansa, że się przesiądę z 5 na 50 Mb/s
Lynx - 21 Stycznia 2014, 18:49
Rafał, pod warunkiem, że łącze wydoli. Ja mam teoretycznie 50 Mb/s a praktycznie 22,5. Chyba, że Ci światłowód pociągną do domu...
Ja złożyłam reklamację na telewizję bo jest g. warta, niedopracowana technologia, zacinający się przesył i inne takie, a oni mi od 2 tygodni udowadniają, że się mylę i wymieniają co kilka dni dekoder. I muszę mieć toto włączone, a nawet Junior nie chce oglądać bajek na tym.
Żelazny - 21 Stycznia 2014, 20:34
Wyjazd do pracy
Matrim - 21 Stycznia 2014, 21:19
Od trzech dni podjazd przy domu zamienił się w cudownie gładkie lodowisko. Nie sypię nic, nie walę młotkiem, bo każdy wyjazd/przyjazd Żony samochodem świętuję jazdą na "łyżwach" uczepiony klapy bagażnika Wiem, głupi jestem, ale frajda jest szalona
LiLy_Ann - 21 Stycznia 2014, 22:23
Nawet jesli czuje, ze zasne w kazdej chwili, wystarczy, ze usiade do komputera i od razu mam wiecej energii. Pragmatyczna uciecha.
Chal-Chenet - 23 Stycznia 2014, 08:13
Żeby nie było, że tylko marudzę na nich - dwa dni z rzędu siedziałem w porannym pociągu! Choć nie jest to zasługa PKP (skład wciąż jeden), a tego, że ludzi jakby mniej od wczoraj jeździ. Szkoły pozamykali czy ki czort?
merula - 23 Stycznia 2014, 10:09
a ferii czasem u was nie ma?
Witchma - 23 Stycznia 2014, 14:25
Samochód, stojący sobie bez ruchu od kilku tygodni, odpalił za pierwszym razem.
Godzinę go odskrobywałam, warstwa lodu miała jakieś 2 cm. Ale wróciłam z tarczą (nie, nie hamulcową)
Fidel-F2 - 23 Stycznia 2014, 15:16
Witchma napisał/a | stojący sobie bez ruchu od kilku tygodni, odpalił za pierwszym razem | to rzeczywiście niezły wyczyn, zapamiętaj markę akumulatora
ihan - 23 Stycznia 2014, 21:29
Witchma, a co ty z laminarami robisz?
A mnie cieszy, że kumpel dostał duży grant. I cieszy mnie, że z moją grupa przenosimy się w nowe miejsce. Szkoda, że nie do nowego pracodawcy, ale od czegoś trzeba zacząć, i może zmienić pracodawcę też się nam uda. Pewnie niedługo, jak zaczniemy fizyczne przenosiny, będę miała ochotę wpisać się obok.
Witchma - 24 Stycznia 2014, 09:01
ihan napisał/a | a co ty z laminarami robisz? |
Jak ze wszystkim - tłumaczę.
baranek - 24 Stycznia 2014, 10:36
Byłem w szpitalu na kontrolu. Kontrol utoczył mi krwi i stwierdził, że jestem coraz zdrowszy. To cieszy. Chociaż martwi mnie trochę fakt, że mimo stałej poprawy mojego stanu zdrowia - czuję się coraz gorzej.
Fidel-F2 - 24 Stycznia 2014, 10:38
bo nie pijesz piwa
Magnis - 24 Stycznia 2014, 14:23
Dzisiaj mnie rozbawiło i ucieszyło posypanie drogi piaskiem by nikt się nie poślizgnął. Przez cztery dni nie było sypane czymkolwiek i jak wychodziłem z bramy to trzeba było uważać żeby nie wyjechać na ulice (wyjazd pod skosem). Aż do dzisiaj, bo kiedy wracałem zauważyłem, że ktoś się najwyraźniej obudził i posypał piaskiem .
|
|
|