To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni

hrabek - 6 Grudnia 2011, 11:48

Godzilla: no między nami to już tylko dni, a nie miesiące różnicy :)
Kasiek - 6 Grudnia 2011, 13:38

22listopada 2006. Tez przegapilam. No to sto lat nam wszystkin :)

To pierwsze forum na jakie weszlam i zostalam. Powaga.

Agi - 6 Grudnia 2011, 14:03

Kasiek napisał/a
To pierwsze forum na jakie weszlam i zostalam.

Moje też. :D
Na tych gdzie rejestrowałam się później bywam tylko okazjonalnie.

merula - 6 Grudnia 2011, 14:58

łooo jestem tu dłużej niż Martva :shock:

Cytat

i dla nie to też pierwsze na którym zostałam i jestem na codzień.

hijo - 6 Grudnia 2011, 15:18

hrabek, a już myślałem, że się uda (Dołączył 16 października 2005, 10:46) :) szmat czasu.
hrabek - 6 Grudnia 2011, 16:05

Tak naprawdę najstarszym aktywnym użytkownikiem jest Mateusz Zieliński. Jego nikt już nie przebije, chyba, że Nurs wróci, ale wtedy kilkadziesiąt kont założono w kilka dni.
Już nawet nie pamiętam jak trafiłem na to forum w pierwszych dniach jego istnienia.

Godzilla - 6 Grudnia 2011, 18:13

NURS zapowiadał, że to forum będzie, a ja wtedy to śledziłam na Fahrenheicie. Zalogowałam się zaraz jak wyczytałam wiadomość że to już.
Agi - 6 Grudnia 2011, 18:21

Ja dostałam link od Sebastiana, i był to jeden z najlepszych prezentów.
Kruk Siwy - 6 Grudnia 2011, 18:40

Zaprosił mnie NURS, nie zarejestrowałbym się ale winny mu byłem przysługę. A na dzień dobry dostałem łomot od Godzilli...
Agi - 6 Grudnia 2011, 18:51

Kruk Siwy napisał/a
A na dzień dobry dostałem łomot od Godzilli...
Mnie elam z Tomcichem obili. Musiałam to mocno przeżyć, skoro po ponad pięciu latach pamiętam.
Godzilla - 6 Grudnia 2011, 19:05

Khem, tak, w pewnym momencie towarzystwo się nieco rozhulało. I w bijalni, i w karczmie :mrgreen:
Martva - 6 Grudnia 2011, 20:38

Ja pamiętam że zerwałam z facetem i stwierdziłam że będę mieć więcej czasu, to sobie dołożę forum, zwłaszcza że martinowskie jakoś wtedy chyba przycichło. Nie wiem skąd tu trafiłam, ale pamiętam że zarejestrowałam się wieczorem i chciałam jeszcze na forum NF, ale odłożyłam to do rana. Rano zobaczyłam ile mam nieprzeczytanych postów i forum NF poczekało dobry rok ;) Ale też się na mnie rzucono z biciem i w ogóle nie mogłam załapać o co biega ;)

Fotki wrzucę, bo mi się nowe zrobiło. Zainspirowałam się internetem troszeczkę, wykminiłam jak to zrobić żeby było ładnie i takie trzy mam o:

Wspominałam że nienawidzę fotografować srebrnych rurek?

O te się kłóciłam z exem, że kolory nie będą grały. Pff, grają.

A te w moim ukochanym zestawie, nawet o morskiej zieleni tym razem pamiętałam ;)

Znajoma z innego forum określiła tę wersję jako dojrzalszą i to mi chyba pasuje.

shenra - 6 Grudnia 2011, 20:40

Ciudne :mrgreen: :bravo
Godzilla - 6 Grudnia 2011, 20:45

No. Wszystkie pary.
merula - 6 Grudnia 2011, 20:47

pomarańczowe mi się podobają. bo takie dojrzalsze już mam :wink:
Martva - 6 Grudnia 2011, 20:49

Dzięki :)

Dojrzalsze to one są wszystkie, o formę chodziło, nie o kolorystykę. Ale kolorystykę ostatnich, powtórzę, ubóstwiam, masz dobry gust ;)

ilcattivo13 - 6 Grudnia 2011, 20:58

śliczności :bravo
Martva - 6 Grudnia 2011, 21:00

:oops:

Tak kombinuję czy robić kolejne wersje, ale jak znam siebie, to zrobię, lubię powielać wzory. Myślę nad kolorystyką, mówi do mnie czerń z czerwienią, może srebro z błękitem, może brązy ze złotem?

Agi - 6 Grudnia 2011, 21:04

Martva napisał/a
O te się kłóciłam z exem, że kolory nie będą grały. Pff, grają.

Pięknie grają!
Wszystkie kompozycje bardzo udane, trudno się zdecydować, które ładniejsze. :bravo

shenra - 6 Grudnia 2011, 21:08

Srebro z błękitem nie będzie za jasne?
Fidel-F2 - 6 Grudnia 2011, 21:40

Mnie wkurzył jakiś felieton Orbita chyba i poniosło mnie tak, że napisałem emila na adres redakcji. NURS odpisał, że jest forum na którym można się uzewnętrzniać. No i zostałem. Pamiętam, że spostrzegłem kogoś z ilością postów w granicach czterech setek. Pomyślałem sobie 'Kiedy ja tyle będę miał?'. Liczba wydawała mi się niemal nieosiągalna. 8)
merula - 6 Grudnia 2011, 21:53

400 000 postów to rzeczywiście nie w kij dmuchał :twisted:
Martva - 6 Grudnia 2011, 22:32

Agi napisał/a
Wszystkie kompozycje bardzo udane, trudno się zdecydować, które ładniejsze. :bravo

Dziękuję, i nieskromnie przyznam że też mam problem z wyborem takich naj, gdybym sobie miała zostawić jedną parę ;)

shenra napisał/a
Srebro z błękitem nie będzie za jasne?

Hmm, w sumie nie pomyślałam o tym, ale one rzeczywiście powinny chyba być albo ciemne, albo mocno skontrastowane. Czyli jak błękit, to ciemny odcień i tak żeby on był na zewnątrz jako ramka? Hmm.
Z czerwienią będą na pewno. I coś jeszcze ze złotem. I kusi mnie jasna zieleń, ale nie wiem z czym.

shenra - 6 Grudnia 2011, 22:37

A błękit i mocna zieleń, coś takiego jak moje imieniowe, jeśli pamiętasz?
fealoce - 7 Grudnia 2011, 09:22

Bardzo fajne :) Mi się najbardziej podobają te pomarańczowe.
Lis Rudy - 7 Grudnia 2011, 09:56

Martva, zawieszki uszne w ognistej pomarańczy REWELACYJNE !
Najfajniejszy projekt :bravo

A propos okoliczności zarejestrowania się na forum-ja najpierw byłem tajnym i niezarejestrowanym czytelnikiem przez ok. rok. Po jakimś czasie coś mnie wkurzyło w SFFiH i chciałem się uzewnętrznić emocjonalnie, więc dokonałem rejestracji gdzieś późną wiosną tego roku. A kto mnie obił, to bladego pojęcia nie mam (albo nie pamiętam). Niemniej jednak na pytanie "Jak rzyć?" odpowiedziałbym: "BOLAŁA". :wink:

Aaaaa....
I pamiętam kto mnie najbardziej przerażał na forum.
Teraz to mi gupio to napisać, ale tym ktosiem był Fidel. Nie potrafię powiedzieć dlaczego.
A Martvej się lekko bałem. Fotki avikowe dawałi mi przekonanie że to DUŻA (w sensie wysoka), DUMNA i PEWNA SIEBIE dziewczyna. :D

merula - 7 Grudnia 2011, 10:00

ja jakbym się zarejestrowała zaraz jak zaczęłam czytać, to miałabym staż podobny do Godzilli, ale podczytywałam sobie nieregularnie czas jakiś zanim się odważyłam ujawnić, bo ja nieśmiałą dziewczynką jestem.
Fidel-F2 - 7 Grudnia 2011, 10:20

@ Lis Rudy

a teraz to co? już się nie boisz?

hrabek - 7 Grudnia 2011, 10:22

Teraz jest przerażony
Martva - 7 Grudnia 2011, 11:37

shenra napisał/a
A błękit i mocna zieleń, coś takiego jak moje imieniowe, jeśli pamiętasz?

Te Twoje były bardziej cieniowane i tak, myślałam o czymś takim, tylko musiałabym dobrze przemyśleć układ :)

Lis Rudy napisał/a
Teraz to mi gupio to napisać, ale tym ktosiem był Fidel. Nie potrafię powiedzieć dlaczego.

Bo to wredny, złośliwy brutal ;)

Lis Rudy napisał/a
A Martvej się lekko bałem. Fotki avikowe dawałi mi przekonanie że to DUŻA (w sensie wysoka), DUMNA i PEWNA SIEBIE dziewczyna. :D

Hrhr, muszę przyznać że mnie ubawiłeś :D

Partner forum