Planeta małp - Co nas cieszy
gorat - 21 Listopada 2013, 16:20
Nawet nie miałem pojęcia, że jeszcze żyją.
Na żywo chyba nie trzeba, najpewniej nakręcą od razu w UHD i wypuszczą.
Matrim - 21 Listopada 2013, 16:56
gorat, są rzeczy, które fajniej jest zobaczyć na żywo, póki żyją jeszcze
Agi - 22 Listopada 2013, 12:42
Udało mi się znaleźć chwilę na zjedzenie śniadania.
dalambert - 23 Listopada 2013, 11:33
W kablówce UPC pojawiła się nareszcie TV Republika
A w niedzielę o 12,40 i 20, 40 program Literatura na trzeźwo z PP. Grzędowiczem i Orbitowskim
Farin - 25 Listopada 2013, 16:24
Cholera, kierownik wypuścił mnie po raz pierwszy w tygodniu od niepamiętnych czasów po zaledwie 8 godzinach i nie mam co z czasem robić(no niby powinienem sprzątać ).
Jeszcze się trochę za alkoholizuję i trzeba będzie coś zrobić z tym wolnym czasem.
Lowenna - 25 Listopada 2013, 17:40
Przyroda nie lubi próżni a życie pisze lepsze scenariusze niż są w telenowelach
Badania, które nie pamiętam po co miałam robić, wyszły OK
Witchma - 25 Listopada 2013, 18:07
Matrim napisał/a | Pythoni wracają!
Trójka dziś podała, choć wiadomość sprzed dwóch dni, ale dziś ma być oficjalna konferencja zapowiadająca... coś. Pewnie jakieś teatralne występy, których nie zobaczę na żywo, ale co tam. Wracają! Tego nawet hiszpańska inkwizycja się nie spodziewała. |
Załapałeś się?
Jezebel - 25 Listopada 2013, 18:33
Mam wyjątkowo dobry dzień, mimo niewyspania i pierwszych (przynajmniej w Krakowie) w tym roku opadów śniegu ^^
Lowenna - 25 Listopada 2013, 18:53
Przysługuje mi jeszcze 2 tyg urlopu za ten rok
Luc du Lac - 25 Listopada 2013, 21:15
Lowenna napisał/a | Przysługuje mi jeszcze 2 tyg urlopu za ten rok |
mnie przysługuje 52 dni... więc nie masz się czym chwalić
kupiliśmy obraz
thinspoon - 27 Listopada 2013, 08:56
Znajomi wybrali się na trzy tygodnie do Azji. Z plecakami i dwójką dzieci (5 i 3 lata). Przesyłają mi fotki i relacje z podróży. Rozbiło mnie zdjęcie pięciolatka trzymającego na smyczy młodego tygrysa
Witchma - 27 Listopada 2013, 17:37
Odesłałam dzisiaj tłumaczenie księgowe, dostałam niespodziewany (jeszcze przez jakiś czas) przelew, zrobiłam ekspresowe tłumaczenie za nieprzyzwoicie wysoką stawkę i w nagrodę kupiłam sobie nowe pachnidełko Gdyby nie to, że muszę jeszcze dzisiaj jechać na angielski, to byłby genialny dzień, a tak jest tylko świetny
Matrim - 27 Listopada 2013, 17:49
Witchma napisał/a | Załapałeś się? |
Ja nawet nie zdążyłem się zorientować, że już sprzedają bilety Ale liczę na to, że przyjadą na Narodowy
Lowenna - 27 Listopada 2013, 18:07
Już wiem dlaczego taka podkurwiona ostatnio byłam i cały świat był zły i niedobry Głodna po prostu byłam Patrz wątek kulinarny
Pucek - 30 Listopada 2013, 15:18
Pół dnia w galerii handlowej. Znaczy na Targach Książki Historycznej.
Kupiłam tylko 1 książkę. Z obrazkami. Dla dużych dzieci.
"Klejnoty w dawnej Polsce"
Dalambert parę sztuk, niech się sam chwali.
Aaa, "Loża masońska" zwiedzona - sympatyczna ciekawostka, no no
fealoce - 1 Grudnia 2013, 22:45
Wymiziałam dziś SWPS-owskiego kota No bo tak: tradycyjnie się zgubiłam i wyszłam na jakąś dziwną klatkę schodową i co widzę? Kopiarkę, a na niej ogromnego rudego kota No to wygłaskałam go, a on łaskawie nie protestował.
Lynx - 3 Grudnia 2013, 23:10
30 kg kapusty poszatkowane i zaczyna proces kiszenia. Uff.
Godzilla - 4 Grudnia 2013, 11:32
Raju, co ty zrobisz z taką ilością dobra? Ja sobie robię jednorazowo pół średniej kapustki!
Luc du Lac - 4 Grudnia 2013, 12:06
w drzwiach do mojej bramy (w bloku) wymontowano zamek... (adm)
ale w zamian pojawiła się naklejka - Obiekt Monitorowany
Godzilla - 4 Grudnia 2013, 12:11
Magnis - 4 Grudnia 2013, 14:46
Luc du Lac napisał/a | w drzwiach do mojej bramy (w bloku) wymontowano zamek... (adm) |
Może robili remont i im zabrakło jednego zamka .
Luc du Lac napisał/a |
ale w zamian pojawiła się naklejka - Obiekt Monitorowany
|
Wiesz to specjalnie nakleili . Żeby złodziej wiedział, ze jest w ukrytej kamerze .
Fidel-F2 - 4 Grudnia 2013, 14:48
mnie się zawsze wydawało, że takie nalepki to przez przypadek nalepiają
Godzilla - 4 Grudnia 2013, 21:24
Po raz pierwszy od bardzo dawna pozwoliłam sobie na koraliki. Właśnie czekam.
Lynx - 4 Grudnia 2013, 23:50
Godzilla, a to na czerwcowy festyn stowarzyszenia, na bigos. W sumie "przerobiłam" już ok. 50 kg kapusty, na kiszenie. Z czego 10 kg jest moje.
A teraz, bo jak dają kapuchę to się ją bierze i robi coś, żeby się nie zmarnowała Marchewka do niej też "darowizna". I to eko
Godzilla - 4 Grudnia 2013, 23:51
Fantastycznie. Jeśli ktoś dysponuje odpowiednią piwnicą, to do czerwca rzeczywiście postoi.
Lynx - 5 Grudnia 2013, 09:31
W słoikach? Nawet do października.
merula - 5 Grudnia 2013, 09:48
ja mam odpowiednią piwnicę. nie mam za to kapusty
hrabek - 5 Grudnia 2013, 10:18
Korespondencja z supportem z Woblinka jest na naprawdę niezłym poziomie. I nie tylko ja staram się o wysokość poziomu. Aż się chce dalej korespondować, mimo że problem rozwiązany
merula - 5 Grudnia 2013, 11:04
w ramach przetasowań w firmie zostałam "awansowana" i przeniesiona do innego koordynatora. i cieszy mnie, że padło na tego, co padło. i to, że to on mnie sobie wybrał.
Godzilla - 5 Grudnia 2013, 11:05
merula, trzymam paluszki i cieszę się.
|
|
|