Blogowanie na ekranie - Rooshoffy blogasek Martvuni
merula - 2 Wrześ¶nia 2007, 15:33
dokładnie, Fidel dobrze prawi
Fidel-F2 - 2 Wrześ¶nia 2007, 15:38
jak zwykle
Martva - 2 Wrześ¶nia 2007, 16:20
Znaczy że co, je¶li czasem jest mi totalnie wszystko jedno, wszystko ze mnie spływa, jest mi obojętne i nie czuję, a czasem reaguję na małe pierdółki jak totalna histeryczka z emocjonalnym ADHD, to taka natura moich emocji? My¶lałam ze może sie to da jako¶ leczyć
elam - 2 Wrześ¶nia 2007, 16:22
norma.
i hormony . tez tak miewam. chyba wszyscy tak miewamy....
Martva - 4 Wrześ¶nia 2007, 16:48
Ehhh, nadal się w¶ciekam na siebie, ale na pocieszenie zrobiłam sobie kolczyki. Różowe. Jak znalazł do 3 koszulek i sweterka
Robocza nazwa: Różowe tabletki na uspokojenie vel Różowa Landrynka I pierwsza rzecz, do której wrzuciłam kryształki z akrylu, mniej fajne niż szklane, ale za to leciutkie - a te kwadraty ze szkła weneckiego trochę waż±.
Martva - 5 Wrześ¶nia 2007, 16:41
Przegapiłam lato.
Już kolejny raz zreszt±. Ale kiedy¶ mogłam się tłumaczyć sesj±, teraz nie bardzo. Czekałam na nie strasznie długo, a jak już nadeszło, wytęsknione i wymarzone - to w ogóle go nie wykorzystałam. Blada jestem jak na siebie, ani razu nie jadłam rabarbaru, tradycyjnie nie byłam na wakacjach. Nie zamknęłam go w słoikach. Nie nauczyłam się chodzić w sandałach na koturnach. A najbardziej mnie boli to, że ostatnie upały przesiedziałam w domu pod kocem, dygocz±c z zimna.
Smutno mi, psiakrew
mawete - 5 Wrześ¶nia 2007, 17:07
A ja lubię taka pogodę... Zabrac kiku kumpli i w Bieszczady! Lepsza nie moze być.
Jakos tak mi pasuje do "Grombelardzkiej legendy" Kresa - chyba od¶wieżę sobie dzisiaj tę ksiażkę...
mBiko - 5 Wrześ¶nia 2007, 20:46
W Bieszczady mogę przy każdej pogodzie. Jedziemy?
Agi - 5 Wrześ¶nia 2007, 20:49
Bym też
merula - 5 Wrześ¶nia 2007, 20:52
Ja też bym...
elam - 5 Wrześ¶nia 2007, 20:58
a Beskidy nie ?
mawete - 5 Wrześ¶nia 2007, 20:59
Nawet zakladaj±c, ze potraficie poruszać sie po górach to za malo urlopu juz mi na takie wypady zostalo... - za dużo kacowego brałem...
Martva - 5 Wrześ¶nia 2007, 21:16
Szlag. Mnie. Zaraz. Trafi. I. Będę. Krzyczeć.
Agi - 5 Wrześ¶nia 2007, 21:27
Na kogo?
Martva - 5 Wrześ¶nia 2007, 21:29
A jeszcze nie wiem, w sumie to nie lubię krzyczeć, bo to też mi nie wychodzi
Agi - 5 Wrześ¶nia 2007, 21:38
Hej! Martva, no co Ty? Uszy do góry dziewczyno!
Martva - 5 Wrześ¶nia 2007, 21:47
Ale kiedy deszcz pada, jesień idzie, osoby które powinny sie odezwać milcz± i nie wiem co my¶l±, inne osoby mówi± za dużo nie my¶l±c wcale i komplikuj± mi życie, a poza tym jestem niewyspana i znów skleiłam sobie palce Kropelk±
mBiko - 5 Wrześ¶nia 2007, 21:53
Normalnie Armagedon.
Pozwól, że na fali muzycznych wspominków zacytuję:
Lecz nie jest Ľle,
mogło być gorzej.
Czasem w życiu zdarza się
Pechowy dzień.
Agi - 5 Wrześ¶nia 2007, 21:54
Palce przemyj i goń do łożka, ot co! Jutro też jest dzień, zd±żysz się pomartwić, a może już nie będzie powodu?
Słowik - 5 Wrześ¶nia 2007, 22:18
Prognoza na jutro
Martva - 5 Wrześ¶nia 2007, 22:29
No dobra, czuję się pocieszona, idę do łóżka. Może nawet wywalę z niego koraliki, a przynajmniej większo¶ć, a po drodze zapoluję na kota?
Fidel-F2 - 5 Wrześ¶nia 2007, 22:42
Martva, spostrzeżenie ogólne
jak tak sobie czytam ten Twój blog od kilku miesięcy to mi wychodzi, że pogięta jeste¶ niemożebnie i łatwego życia nie masz, Zeusowi chwała że humor w Tobie jest i ze trzy metry dystansu
mawete - 5 Wrześ¶nia 2007, 23:00
Martva napisał/a | a po drodze zapoluję na kota? |
z Mossberga?
Martva - 6 Wrześ¶nia 2007, 12:13
Fidel-F2 napisał/a | jak tak sobie czytam ten Twój blog od kilku miesięcy to mi wychodzi, że pogięta jeste¶ niemożebnie i łatwego życia nie masz, |
tak, i fascynuję Cię na podobieństwo odległej galaktyki.
Pogięta? Jestem zwykł± 25-latk± o emocjonalno¶ci 15-latki, totalnie niedojrzał±, zupełnie niezaradn± życiowo, nieprzystosowan± do życia w społeczeństwie i uzależnion± od słońca. Powinno sie mnie zastrzelić albo napisać o mnie pracę z dziedziny psychiatrii.
Zmykam, płynę do centrum sprobować sobie nabyć jakie¶ koraliki na pocieszenie ogólne
Gwynhwar - 6 Wrześ¶nia 2007, 12:40
ZnajdĽcie mi kogo¶ przystosowanego...
Fidel-F2, nie przesadzasz ty troszko? o.o
Anonymous - 6 Wrześ¶nia 2007, 13:06
Gwynhwar napisał/a | Fidel-F2, nie przesadzasz ty troszko? o.o |
A w czym, tak z ciekawo¶ci?
Gwynhwar - 6 Wrześ¶nia 2007, 13:15
W tym co napisał.
Anonymous - 6 Wrześ¶nia 2007, 13:25
Przecież blog polega na wpisywaniu swoich przemy¶leń, a czytaj±cy to komentuj±, nie? Skoro Martva postanowila się uzewnętrznić, to k±zdy wyrabia sobie opinię o niej na podstawie tego, co napisała.
Gwynhwar - 6 Wrześ¶nia 2007, 14:21
Zatem miałam prawo zapytać.
merula - 6 Wrześ¶nia 2007, 16:05
Oj Martva, czasem ¶wietnie Cię rozumiem. Niby dorosła jestem już jaki¶ czas, ale jak czasem hormony zagraj±, to jak nastolatka się czuję.
A nie lubię tego baaaaaardzo.
|
|
|